Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Seaview Villa Blue Lagoon

Pisak

Max.  12   gasten
240m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
7  Badkamer
Max. 12  gasten
240m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Gloednieuwe Villa Blue Lagoon wordt aangeboden vanaf seizoen 2021 en is volledig uitgerust met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft voor zijn ontspannen en welverdiende vakantie. Het is volledig voorzien van airconditioning, met gratis WiFi, PS4, 2 volledig uitgeruste keukens, en twee woonkamers, en alle aangeboden is georganiseerd op 3 niveaus (verdiepingen) met een zwembad en jacuzzi op het dak met een prachtig uitzicht op zee. De villa zelf is gemakkelijk bereikbaar, en de laatste 150m is een witte weg, absolute privacy op het eigendom is gegarandeerd. Er zijn 5 parkeerplaatsen beveiligd aan de voorzijde van het pand.

Villa Blue Lagoon biedt:
* Het buitengedeelte van het dak is volledig omheind en bestaat uit een privé zwembad van 9m x 4m, een Hot Tub, 10 ligstoelen, 3 parasols, een buitendouche en vanaf dit gedeelte heeft u een panoramisch uitzicht op de zee, eilanden en kunt u geweldige zonsondergangen zien.

* Een buitentrap brengt u beneden naar de 3e verdieping waar u een eethoek voor 14 personen buiten heeft met een barbecue (gas) en een wasruimte ernaast. De hoofdingang brengt u binnen in de eerste woon- en eetkamer en biedt; een ruime woonkamer met een flatscreen-tv, A / C, een bank, gratis WiFi, een volledig uitgeruste keuken met alle apparatuur die u nodig heeft voor uw culinaire expertise, een eethoek, en vanuit elke hoek heeft u een prachtig uitzicht op zee vanwege de glazen wanden van vloer tot plafond. Er is ook een aparte familie badkamer met een douche.

* Een interne trap brengt u naar de 2e verdieping met 3 slaapkamers. Slaapkamer No1 met een tweepersoonsbed 160 cm x 200cm, A / C, en-suite badkamer met douche, en een enorm terras met uitzicht op zee (gedeeld met slaapkamer No 2 en 3); Een slaapkamer No 2 met een tweepersoonsbed 160 cm x 200cm, A / C, en-suite badkamer met douche, en een enorm terras met uitzicht op zee; Een slaapkamer nr. 3 met een tweepersoonsbed 160 cm x 200cm, A / C, en-suite badkamer met douche, en een groot terras met uitzicht op zee; Een slaapkamer nr. 4 met een tweepersoonsbed 160 cm x 200cm, A / C, en-suite badkamer met douche, en uitzicht op de natuur en olijfbomen.

* Een buitentrap brengt u naar het niveau van de 1e verdieping waar u een tweede woon- en eetgedeelte heeft en een gezellige woonkamer met bank (die kan worden omgebouwd tot een slaapbank), TV, A/C, een eethoek en een volledig uitgeruste keuken, een aparte familiebadkamer met een douche. Er is een mediakamer met een PS4, flatscreen-tv, A / C, en een bank die kan worden omgezet in een slaapbank. Een slaapkamer nr. 5 met een tweepersoonsbed 160 x 200cm, A / C, en-suite badkamer met een douche en een prachtig uitzicht op zee. Een slaapkamer nr. 6 met een tweepersoonsbed 160 x 200 cm, A / C, en uitzicht op zee.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.07 km

0.07 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 58 km SPU Split

58 km

Station 42 km Split

42 km

Snelweg-afrit 17 km Sestanovac

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Blue Lagoon biedt een 240 m² zeer modern, ruim, en mooi georganiseerd interieur gelegen op een 570 m² perceel. Het is genesteld in het zeer mooie badplaatsje Pisak dat ligt tussen de riviera van Makarska en de riviera van Omiš, met zeer mooie kiezelstranden, schattig en typisch mediterraan centrum met restaurants en winkels (500m) en kristalheldere zee. De mooie kiezelstranden in de stad liggen rond de boulevard; als je van daaruit een stukje naar het noorden loopt, vind je kleinere baaien met privacy. Er is een mooi en zeer privé strand net onder de villa, 70m ver, met een beetje een steil wandelpad om er te komen. De villa ligt op slechts 10 km van Brela, een bekende toeristische plaats met vele restaurants en mooie stranden, en op slechts 17 km van Omiš en de Cetina rivier waar vele activiteiten en attracties worden georganiseerd, bijvoorbeeld raften, zip-line, boottochten, vrij klimmen, kanoën, en nog veel meer. De dichtstbijzijnde afrit van de snelweg is Sestanovac, dat is ongeveer 17 km van Pisak; als u op de kustweg rijdt, volgt u gewoon de weg van Omis richting Makarska of vice versa, de weg naar Pisak is goed aangegeven, zodat u hem niet kunt missen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenlevering bestellen, die op de afgesproken tijd in een villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een familie-vriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en eilanden te verkennen ... voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en zullen u graag helpen.
We kijken ernaar uit om u te ontvangen in deze gloednieuwe villa Blue Lagoon


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf N. FerieHome

Bedrijf N. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf N. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf N. FerieHome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 351028

Laatst bijgewerkt: 15.11.2023

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/351028.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven