Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxury Villa Depollo

Makarska achterland, Imotski, Vinjani Donji

Max.  12   gasten
200m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 12  gasten
200m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Luxe villa met 6 slaapkamers, Finse sauna, loopband, verwarmd overloopzwembad, spectaculair en zeer comfortabel buitenleven, absoluut rustige buurt

Villa Depollo is geschikt voor 12 personen en is verdeeld over 3 verdiepingen. De villa beschikt over 6 slaapkamers, 4 badkamers, 2 woonkamers, 2 volledig uitgeruste keukens, een verwarmd overloopzwembad van 44 m² met een overdekte loungehoek, een Finse sauna, een loopband, een overdekte eethoek en een zeer ruim zonneterras met een spectaculair uitzicht over de vallei en de ongerepte natuur die je omringt.

Dit geweldige pand, Villa Depollo, is gelegen in het kleine dorpje Vinjani Donji, op slechts 2,5 km van de stad Imotski, beroemd om de natuurlijke fenomenen van de Rode en Blauwe Meren (3..5 km), een populaire bestemming voor wie op zoek is naar een rustige gezinsvakantie in het achterland, waarbij de berg Biokovo tussen u en de kust blijft, en toch dicht genoeg (minder dan 40 minuten rijden) bij de mooiste stranden van Brela en de kust van Makarska.U bevindt zich op 1,5 km van de dichtstbijzijnde supermarkt, op 1 km van het restaurant en een bar.
Als je het dorp nadert, zul je verrukt zijn over de typisch Dalmatische huizen en de ongerepte natuur. Er zijn echter veel plaatsen die je kunt bezoeken terwijl je geniet van de ongerepte natuur en de ontspannen mediterrane sfeer, de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. Daarnaast is er een ruime keuze aan vele verbazingwekkende plaatsen om te bezoeken of dagtochten in de omgeving, zoals een bezoek aan de Rode en Blauwe Meren in Imotski, er zijn tal van fietspaden, bezoek de berg Biokovo en de Skywalk (1 uur) boven Makarska, maak een rit naar Makarska en vervolgens een boottocht naar het eiland Brač... of je kunt gewoon ontspannen en genieten van wat dit geweldige pand te bieden heeft, zonder alleen maar vogels te horen.

*Het buitenzwembad bevindt zich op de benedenverdieping en biedt een verwarmd privé overloopzwembad van 14,5m x 3m met een spectaculaire omgeving, een ruime zonneweide bedekt met kunstgras en betonnen bestrating met 9 ligstoelen, verschillende hoekjes om te rusten, parasols, buitendouche. Er is een overdekt gedeelte met een zithoek, een flatscreen tv, een paar ligstoelen met zitzakken en een bar.
Een paar treden leiden je naar het terras met een overdekte eethoek voor 14 personen, barbecue (hout, houtskool), ruimte met Finse sauna, een loopband en wat fitnessapparatuur zoals yogamatten, pilatesbal, wat gewichten en meer (uitzicht op het zwembad en het terras). Er is een apart toilet met een wasmachine.
Een paar treden vanaf dit terras brengen je naar de begane grond met een overdekt woongedeelte vlakbij de hoofdingang en met een tafel voor 4 personen. Beide ruimtes zijn perfect om te genieten van je ochtendkoffie of een goed boek. Je hebt de mogelijkheid om een in-villa massage te boeken met onze aanbevolen professionele masseuses die hun therapeutische vaardigheden kunnen demonstreren (tegen extra betaling), stuur ons gewoon een e-mail of vraag de gastheer bij aankomst om een schema voor je te maken.
* BEGANE GROND biedt 44 m2 leefruimte: een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft (magnetron, waterkoker, broodrooster, capsule koffiezetapparaat...), eettafel voor 6 personen, woonkamer. kamer, airconditioning, flatscreen tv, gratis WiFi en een balkon met uitzicht op het zwembad en de vallei. Er is een familiebadkamer nr. 1 met een douche. Een andere familiebadkamer nr. 2 met een bad.
Slaapkamer nr. 1 (12,4 m²) met een tweepersoonsbed van 160 cm x 200 cm, airconditioning.
Slaapkamer nr. 2 (11,8 m²) met tweepersoonsbed 180 cm x 200 cm, airconditioning.
Slaapkamer no. 3 (9,8 m²) met tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm, airconditioning en gedeeld balkon met de woonkamer.

* De EERSTE verdieping biedt 44 m2 leefruimte: een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen die een moderne gast nodig heeft (magnetron, waterkoker, broodrooster, filterkoffiezetapparaat...), kookeiland, eettafel voor 6 personen, woonkamer, airconditioning, flatscreen TV, gratis WiFi en een balkon met uitzicht op het zwembad en de vallei. Er is een familiebadkamer nr. 3 met een douche. Een andere familie badkamer nr. 4 met een bad.
Slaapkamer nr. 4 (12,4 m²) met tweepersoonsbed 160 cm x 200 cm, airconditioning.
Slaapkamer nr. 5 (11.8 m²) met tweepersoonsbed 180cm x 200cm, airconditioning.
Slaapkamer nr. 6 (9.8m²) met een stapelbed (2 x bedden van 90cm x 200cm), airconditioning en een gedeeld balkon met de woonkamer.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Stapelbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 6
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 35 km

35 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 99 km SPU Split

99 km

Station 99 km Split

99 km

Snelweg-afrit 20 km Zagvozd

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wat is er in de buurt? Villa Depollo dichtstbijzijnde snelweg afslag / ingang is Zagvozd (20 km of 20min van het pand) en dat maakt alles zeer gemakkelijk te bereiken, je bent 1 uur rijden naar de beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis en goed onderhouden Diocletianus Paleis (87 km met de snelweg), 1:30 uur reed naar Krka watervallen (Skradin), 2:20 uur rijden naar de bekende stad Dubrovnik, dus je hebt veel mogelijkheden voor het verkennen van een van de vele bekende Kroatische plaatsen. Er is een natuurpark "Biokovo" net boven Makarska, dus dit kan je dagtocht worden, want het uitzicht vanaf deze berg is geweldig, je kunt veel eilanden zien en de kust is gewoon prachtig, dus een bezoek aan de berg Biokovo biedt een unieke ervaring. Skywalk op de berg Biokovo is een nieuwe attractie in het natuurpark bij Makarska op 1228 meter boven zeeniveau, het is ongeveer 1 uur rijden van de villa. Dit uitkijkpunt is ontworpen als een voorgespannen structuur van gewapend beton die over een klif uitkijkt over de Makarska Riviera, de Adriatische Zee, de eilanden en de open zee. Op de betonnen structuur is een glazen loopbrug gelegd die een vogelperspectief biedt in alle richtingen, wat een unieke adrenaline-ervaring oplevert.
Je kunt ook twee plaatsen in Bosnië en Hercegovina bezoeken die dichtbij liggen en de moeite waard zijn, het beroemde heiligdom Međugorje of de zeer oosterse oude straten van Mostar met de beroemde brug, beide ongeveer 1 uur - 1:20 uur rijden.

Kom naar deze spectaculaire accommodatie Villa Depollo en verwen jezelf tijdens je welverdiende vakantie in deze goed uitgeruste accommodatie op een zeer rustige locatie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Čurak

Bedrijf M. Čurak

FerieHome is een klein agentschap met een lange ervaring dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de op deze site gepresenteerde accommodaties, de beste prijs. We kijken ernaar uit om met je te praten :)


Andere accommodaties van Bedrijf M. Čurak

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Čurak

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 455979

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/455979.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven