Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

SOLund…ruhige und sonnige Ferienwohnung mit Terrasse und Garten in Ostseenähe

Ostseebad Schönhagen

Max.  2   gasten
36m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
36m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de rustige en zonnige vakantiewoning SOLund in Schönhagen, een pittoreske badplaats aan de prachtige Oostzeekust. Het charmante appartement van 36 vierkante meter is geschikt voor maximaal 2 gasten en heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer. Het is de ideale plek voor een ontspannen vakantie dicht bij zee.

Kom binnen en voel je thuis! ☀️

Ontspanning
Welkom, lieve gasten, in onze gezellige, liefdevol ingerichte vakantiewoning met 2 kamers in een wooncomplex met tuin in de buurt van de kasteelvijver, op slechts een paar minuten van het Oostzeestrand en de schilderachtige kliffen op het schiereiland Schwansen. ️
Schönhagen is een ontspannen en rustige plek. Ver weg van de toeristische drukte. Hier kun je een wandeling maken langs het eindeloze strand aan het water en tot rust komen.

Faciliteiten
De lichte, rustige en allergievriendelijke vakantiewoning bestaat uit een gezellige woonkamer, een eethoek met uitzicht op het terras/tuin en een moderne kitchenette. Een gezellige slaapkamer en een kleine, knusse badkamer. Er is een kleine kluis voor je waardevolle spullen.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.
Roken is niet toegestaan in de flat, maar natuurlijk wel op het terras.
De flat wordt door ons persoonlijk schoongemaakt.

Koken & eten
In de open, gezellige en moderne keukenruimte bevindt zich een volledig uitgeruste inbouwkeuken met comfortabele zithoek en een prachtig uitzicht op het platteland. Hier kun je heerlijke vakantiegerechten bereiden, waarvan je ook kunt genieten op het zonnige terras.

Terras & tuin
Vanuit het eetgedeelte kom je op het terras op het zuiden. Er zijn moderne tuinstoelen met voetenbankjes, een parasol en een strandstoel om te ontspannen met een glas wijn of een boek uit onze boekenkast.

Slapen & dromen
Voor een goede nachtrust is er de gezellige slaapkamer op het noorden met een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm en uitzicht op de voortuin om in weg te dromen. Met het raam open word je 's ochtends zachtjes gewekt door het gezang van de vogels en het ruisen van de populieren.

Badkamer
De badkamer in een maritieme look met een klein raam bevat nieuwe badkamermeubels, een bijna vlakke douchebak met douchescherm, Grohe thermostatische mengkranen, planchetten. Een haardroger en cosmeticaspiegel zijn natuurlijk ook aanwezig.

Chillen
De comfortabele slaapbank (slaapgedeelte 140 cm x 200 cm) met kussens en deken kan worden uitgetrokken als dat nodig is. Je kunt gewoon je favoriete films kijken op de satelliet-tv. W-Lan is gratis beschikbaar. Een kleine radio met Bluetooth en verschillende spelletjes vind je in de ladekast in de gang. Boeken en lectuur zijn natuurlijk ook beschikbaar.

Parkeerplaats, fietsen & sleutels
De eigen parkeerplaats ligt direct bij het huis en is met een paar passen te bereiken.
Voor het appartementencomplex staan fietsenrekken waar je je fiets kunt stallen. Er is ook een kleine berging voor fietsen.
Je kunt ontspannen aankomen, want de sleutel van de vakantiewoning wordt bewaard in een sleutelkluis.

Baby/peuter
Op aanvraag hebben we een babyreisbedje, een kinderstoel, kinderbestek en een krukje voor je klaarstaan.

Voor een baby/peuter hebben we een knusse handdoek met capuchon en een deken om te zorgen voor een goede nachtrust voor het welzijn van de ouders. Dit kan geboekt worden voor €20.

Pakket bedlinnen en handdoeken
Een bedlinnenpakket inclusief 1 badhanddoek, 2 handdoeken en 2 washandjes kan geboekt worden voor €20 per persoon. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Kosten
We rekenen een eenmalige vergoeding voor de eindschoonmaak: €59.

Toeristenbelasting
De gemeente Schönhagen berekent een toeristenbelasting die afhankelijk is van het seizoen (momenteel € 0,64 of € 1,28 per volwassene en per dag).
Wij zullen deze toeristenbelasting kort voor uw aankomst berekenen en aan u doorgeven.
We willen je vragen om het bedrag apart over te maken voor je aankomst. De ingevulde kuurkaarten worden bij aankomst in je appartement gelegd.

Overige
Wij verhuren drie afzonderlijke vakantiewoningen in dit wooncomplex. De appartementen kunnen ook worden gecombineerd tot een perfect vakantiehuis voor gezinnen of vriendenparen (met kinderen) (LundLand.de).

Revalidatiekliniek
Wil je je familieleden tijdens hun behandeling in de VAMED-revalidatiekliniek Schönhagen (Schloss) begeleiden? Dan zijn onze vakantiewoningen, die op slechts 250 meter loopafstand liggen, ideaal. Er is ook een VAMED in Damp, op 5 kilometer afstand.

Breng onvergetelijke dagen aan de Oostzee door in de vakantiewoning SOLund in Schönhagen en laat u inspireren door de idyllische omgeving en de hoogwaardige inrichting. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 3 km

3 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 158 km Hamburg

158 km

Station 28 km Eckernförde

28 km

Snelweg-afrit 47 km Ausfahrt 8 Rendsburg/Büdelsdorf

47 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Welkom lieve gasten in onze gezellige, liefdevol ingerichte vakantiewoning met 2 kamers in een wooncomplex met tuin en terras in de buurt van de kasteelvijver, op slechts een paar minuten van het Oostzeestrand en de schilderachtige kliffen op het schiereiland Schwansen.

Een bakker, minimarkt, café, speeltuin en bushalte liggen op slechts een paar meter lopen.
Typische activiteiten hier zijn alle gebruikelijke strandactiviteiten (badschoenen aanbevolen): Wandelingen langs het lange natuurlijke strand en de kliffen, wandelingen, fietstochten, watersporten, nordic walking, boottochten, sightseeing, toeristische rondleidingen.

Het dorp Schönhagen is alleen bereikbaar met de auto via een doodlopende weg en wordt daarom gekenmerkt door zijn rust en gezelligheid.

Schwansen met de aangrenzende Schlei (fjord of monding) en het Angelnlandschap aan de noordkant van de Schlei staan bekend om hun interessante landschappen, bochten en landbouwgebieden. Talrijke evenementen en musea nodigen bezoekers uit om meer te leren over de vroege nederzetting door de Vikingen.

Het kasteel van Schönhagen (250 meter), zoals je op de foto's kunt zien, is een VAMED-revalidatiekliniek, en er is ook een VAMED-revalidatiekliniek in Damp (ongeveer 5 kilometer fietsen).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 45 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierungsbedingungen: Der Mieter ist berechtigt, vor Mietbeginn vom Vertrag zurückzutreten. Im Falle eines solchen Rücktritts werden vom Vermieter die erhaltenen Zahlungen zurückerstattet. Je nach Zeitpunkt des Rücktrittes wird vom Vermieter eine Entschädigung geltend gemacht und von den erhaltenen Zahlungen einbehalten. Die Staffelung der Entschädigung ist wie folgt: Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn: Keine Entschädigung Rücktritt 44 Tage bis 14 Tage vor Mietbeginn: 50% des Mietpreises Rücktritt 13 Tage bis 0 Tage vor Mietbeginn: 100% des Mietpreises


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie A. Lund

Familie A. Lund

We hebben Schönhagen al een tijdje ontdekt als een ontspannen vakantiebestemming. We brengen veel weekenden en vakanties door in onze eigen vakantiewoning in hetzelfde gebouw. Nu hebben we nog drie gezellige vakantiewoningen te huur in de buurt van de kasteelvijver, op slechts een paar minuten van het strand. Met deze vakantiewoningen (LundLand.de) willen we onze gasten een heerlijke tijd aan de Oostzee bieden. De schoonmaak van de vakantiewoning wordt door ons persoonlijk gedaan. We willen graag dat u zich bij ons thuis voelt en dat u tevreden van uw waardevolle vakantiedagen kunt genieten. We wonen niet ver van Flensburg in het mooie Angeln. In het naburige dorp worden de beroemde Böklunder worsten gemaakt.


meer informatie

Objectnummer: 457102

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/457102.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven