Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

In het traditionele vissers- en bodedorp Pruchten kun je op elk moment van het jaar een onvergetelijke vakantie onder riet beleven op ons idyllische landgoed aan het water (5000 m²) met aanlegsteiger, roeiboot en sauna.
Op dit ruime terrein liggen onze "vakantiedromen aan het water": een klein vakantieensemble met de twee-onder-een-kapwoningen CORNELIENRUH - VICTORIENRUH in het gele huis en de vakantiewoningen Petersruh en Petersnsest in het rode huis
Elke twee-onder-een-kapwoning is individueel en liefdevol ingericht en tot in het kleinste detail van alle gemakken voorzien. Het heeft een woon-eetkamer aan de waterkant, dig. Sat-TV en stereo-installatie, 1 tweepersoonsslaapkamer met zijdelings uitzicht op het water, tweepersoonsslaapbank in de woonkamer, keuken, doucheruimte met toilet, groot terras met uitzicht op het water.

Op slechts 50 m van het water heb je een prachtig uitzicht op het water. Al aan de ontbijttafel kun je naar de boten kijken of gewoon genieten van de aanblik van het water en de fauna en flora. Een boot nodigt je uit voor een tochtje over het water. Vis vanaf de steiger. In het voor- en najaar kun je de kraanvogelvlucht direct bij het huis meemaken. Na een verkwikkende wandeling kun je ontspannen in onze sauna met uitzicht op het water.
Laat je ziel 'bungelen' in deze wateridylle - indien nodig ben je binnen enkele minuten met de fiets of auto in het volle vakantieleven - of het nu op het strand is of met een cocktail.
Comfortabel terrasmeubilair en parasols nodigen je uit om te ontspannen.
Er zijn ook ligstoelen beschikbaar. Elke gast vindt zijn persoonlijke favoriete plek - zijn toevluchtsoord - op dit grote landgoed. Droom bijvoorbeeld 's avonds weg in een ligstoel op de steiger.

De ingerichte keuken is volledig uitgerust met keramische kookplaat, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, eierkoker, waterkoker, enz. enz. Zelfs kookprofessionals zullen tevreden zijn met de uitrusting. Uitgebreide en hoogwaardige uitrusting van bestek, servies en glazen.
In de woonkamer nodigt een comfortabele bank je uit om te lezen of tv te kijken (boeken beschikbaar).

Diensten in een oogopslag-
- Parkeerplaats voor de auto
- Fietsenstalling
- Fietsverhuur op 250 m afstand.
- Roeiboot (Anka, gratis)
- Ruime sauna (tegen betaling) met rustruimte aan het water (uitzicht!) in een apart gebouw.
- Wasmachine en droger in apart gebouw (tegen betaling)
- Haardroger
- Extra kinderbed (2x)
- Kinderstoel (2x)
- Permanent geïnstalleerde barbecue voor sfeervolle barbecue-avonden
- Basisuitrusting van schoonmaakmiddelen, folies, filterpapier etc.
- Een conciërge zorgt ter plaatse voor je

Rookvrij huis. Geen huisdieren.
Van 1 april tot 31 mei is vissen niet toegestaan in de directe omgeving van de woning vanwege het gesloten seizoen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x190 cm)
Eenpersoonsbed (80x180 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6.5 km

6.5 km

Meer 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 65 km Rostock-Laage

65 km

Station 4 km Barth

4 km

Snelweg-afrit 35 km Ribnitz-Damgarten

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Fietsers/vissers/watersporters/vogelliefhebbers/paardenliefhebbers/natuur- en cultuurliefhebbers/fotografen:

Fischland-Darss-Zingst en het Vorpommersche Boddenlandschaft is een eldorado voor fietsers dankzij de vele, schilderachtige fietspaden.
De sportvissers onder onze gasten kunnen direct vanuit het huis vissen.
De Bodden staat bekend om zijn overvloed aan vis. Sportvissers kunnen zich vooraf informeren op de website van het Nationaal Park. Een gootsteen en een koelkast zijn beschikbaar voor vissers in het servicegebouw
Watersporters zijn welkom om hun sportuitrusting mee te nemen. Boten met te veel diepgang kunnen terecht in de haven van Pruchten. Daar kun je ook boten huren. Doe eens rustig aan en laat de wereld even stilstaan door de Barthe op te glijden in onze boot of in een kano.
Voor ruiters zijn er talrijke ruitermogelijkheden in de buurt.
Er is een ruim aanbod aan rondleidingen door fauna en flora en culturele evenementen.
Speciaal voor kinderen zijn er talrijke aanbiedingen in Barth, Zingst (vooral het Experimentarium daar) en Prerow.

Pruchten ligt aan de Barthestrom, een deel van het grotendeels natuurlijke Boddenlandschap (in het vakantiegebied Fischland/Darß/Zingst/Nationalpark Vorpommersche Boddenlandschaft) met een wateroppervlakte van ca. 250 km². De Bodden biedt uitstekende mogelijkheden om te vissen, roeien, kanoën, zeilen en surfen, naast boottochten naar excursiebestemmingen.
Het gebied is het leefgebied van talloze planten- en diersoorten zoals kraanvogels, zeearenden en zeehonden. Het hoogtepunt in de herfst en lente is de kraanvogelvlucht
De Oostzeestranden van het schiereiland Fischland-Darss-Zingst zijn binnen enkele minuten te bereiken en staan bekend om hun fijne zand en ruimte. Dit Oostzeestrand werd door "Die Welt" (11.3.1997) uitgeroepen tot het mooiste Duitse strand (vóór Sylt).

Pruchten zelf is een klein, traditioneel vissers- en Boddendorp gelegen tussen Zingst (Fischland/Darß/Zingst schiereiland) en Barth. Zingst en het Oostzeestrand liggen op ongeveer 6,5 km afstand. Er leiden mooie en goed onderhouden fietspaden naartoe. Veel parkeermogelijkheden op het 65 km lange droomstrand van het schiereiland Fischland/Darß/Zingst zijn vanuit Pruchten ook binnen enkele minuten met de auto te bereiken. Dan hoef je maar een paar meter over de dijk te lopen om te genieten van het eindeloos lange, fijne, witte zandstrand.
In het seizoen zijn er elk uur - soms vaker - busverbindingen over de Darß (Zingst/Prerow/Ahrenshoop/Wustrow...) en naar Barth/Ribnitz-Damgarten (sommige met fietskarren).

Pruchten heeft een bakker, ijssalon, restaurants en fietsverhuur. In het middeleeuwse stadje Barth - de Vineta stad - op 3 km afstand, zijn er mogelijkheden om grote inkopen te doen via winkelcentra aan de rand en vele winkels in het centrum.
Pruchten heeft een eigen haven (bootverhuur aanwezig). De dichtstbijzijnde grote haven met jachtservice is in Barth.

Mogelijkheden:
Het strandleven is heerlijk! Maar daarnaast mag je de vele mogelijkheden voor uitstapjes per fiets, bus, auto of boot in de prachtige natuur van het unieke nationale parklandschap en in de nabije of verdere omgeving niet over het hoofd zien. Kijken naar de trek van de kraanvogels in het voor- en najaar direct vanuit het huis of op de rustplaats op Kirr Island is een bijzondere natuurervaring. De roeiboot nodigt uit tot waterwandelen in het prachtige Boddengebied. Natuurlijk kun je ook een surfplank of boot meenemen om te starten vanaf de steiger...
Voor vissers beginnen de vismogelijkheden direct bij het huis.
Voor paardenliefhebbers is er een breed scala aan paardrijmogelijkheden.
Inline skaters moeten hun skates niet vergeten, de fietspaden of geasfalteerde dijken zijn ideaal voor uw sport.
De oude Hanzesteden Rostock en Stralsund en Greifswald en de kleinere steden zoals Barth, Ribnitz-Damgarten etc. nodigen je uit om te blijven met hun prachtige oude steden, de musea en restaurants en cafés en de vele culturele evenementen.
In de winter is de ijzige Bodden een bijzondere belevenis (schaatsen of ijszeilen). Een strandwandeling aan de bevroren Oostzee is pure ontspanning.
In Stralsund biedt de Hanse-Dom een badzone met avonturenbad en in Ribnitz-Damgarten een recreatiebad - een welkome afwisseling bij slecht weer, wat echter zeldzaam is vanwege het eilandklimaat van het gebied.
Mogelijkheden te over in de directe omgeving:
Kraaninformatiecentrum Groß-Mohrdorf, Karls Aardbeienboerderij, Parochietuin in Starkow, Fotodagen in Zingst, Zeesen Bootregatta in het 1e weekend van september, Zeesen Boottocht, Vineta en Havendagen in Barth, Duits Scheepvaartmuseum en Ozeaneum in Stralsund, Störtebeker Festival op Rügen, Marlow Vogelpark, Amber Museum in Ribinitz- Ribinitz-Damgarten, Darß Marathon in Prerow .....und, en, en......


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting niet inbegrepen.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Gast kann jederzeit vom Vertrag vor Reisebeginn von der Reise zurücktreten. Dies sollte jedoch im eigenen Interesse des Gastes schriftlich geschehen. Abhängig vom Datum des Zuganges der Rücktrittserklärung seitens des Gastes werden die nachfolgend genannten- unter Berücksichtigung gewöhnlicher Ersparnis und gewöhnlich möglicher Einnahmen ermittelten - Pauschalstornosätze berechnet (jeweils in Prozent des Bruttoreisepreises): - bis zum 45. Tag vor Reisebeginn 20 % - bis zum 35. Tag vor Reisebeginn 50 % - bis zum 22. Tag vor Reiseantritt 70 % - danach 90 %. Ist es dem Vermieter möglich, die nicht in Anspruch genommene Unterkunft anderweitig zu vermieten, so entfällt die Verpflichtung des Gastes zur Bezahlung in Höhe der anderweitig erzielten Einnahmen für diesen Zeitraum. Zur Vermeidung von Unannehmlichkeiten bei einem eventuellen Reiserücktritt empfehlen wir den Abschluss einer Reiserücktrittskostenversicherung. Bei verspäteter Anreise bzw. bei früherer Abreise hat der Mieter keinen Anspruch auf Erstattung von Teilen des Mietpreises.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. .. C. von Engelhardt

Mevr. .. C. von Engelhardt

We zijn al meer dan twintig jaar eigenaars van deze natuurlijke idylle aan het water. Het heeft ons vanaf het eerste moment geïnspireerd. Sindsdien hebben ons personeel en wij ons best gedaan om ervoor te zorgen dat het zeer grote terrein en de huizen altijd goed onderhouden en uitgerust zijn, zodat onze gasten zich helemaal op hun gemak kunnen voelen. Al jaren mogen we elk jaar een groot aantal vaste gasten verwelkomen. Het zal ons streven blijven om onze gasten met onze huizen de basis te bieden voor een geslaagde vakantie, zodat ze ontspannen en goed uitgerust kunnen terugkeren naar hun dagelijks leven. Uw Cornelia v. Engelhardt


Andere accommodaties van Mevr. .. C. von Engelhardt

Alle accommodaties weergeven van Mevr. .. C. von Engelhardt

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 465983

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/465983.htm

Mevr. . C. von Engelhardt

Issendorfer Straße 13

21640 Horneburg

0049(0) 1728018540

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven