Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Sunset Split

Podstrana

Max.  9   gasten
270m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 9  gasten
270m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Sunset Split biedt het volgende exclusief voor jou:
*De buitenruimte (benedenverdieping) biedt een verwarmd privézwembad van 32 m2 (8 m x 4 m) met een volledig automatisch zoutelektrolyse systeem, 6 ligstoelen, een hangmat voor twee personen, een loungehoek met een vuurplaats en een buitendouche. Er is een overdekte eethoek, een bartafel en een barbecue (gas- en houtskoolbarbecue). Er is ook een ruim zonneterras met een kunstgrasveld en wat extra's voor de kinderen (basketbalring, voetbalgoal, schommel en glijbaan)
*Op de begane grond (zwembadniveau) vind je een volledig uitgeruste keuken met een kookeiland (26 m2), een smart tv, een bank en directe toegang tot het zwembad en de eethoek buiten. Er is ook een ontspanningsruimte. Verwen je ziel en lichaam met een fitnessruimte met Finse sauna (25 m2), Smart TV en uitgang naar het zwembad. In de gang is er een aparte badkamer met douche.
Op dit niveau is er een slaapkamer nr. 1 (25 m2) met een tweepersoonsbed (200 cm x 200 cm) met uitzicht op het zwembad, een tv, airconditioning en een aparte ruimte met een eenpersoonsbed (100 cm x 190 cm).
*De middelste verdieping biedt 3 slaapkamers met uitzicht op de prachtige groene omgeving en de stad Split.
Ouderslaapkamer nr. 2 (35 m2) met tweepersoonsbed 200 cm x 200 cm, tv, airconditioning, eigen badkamer met bad en douche.
Slaapkamer nr. 3 (23 m2) met tweepersoonsbed 200 cm x 200 cm, tv, airconditioning, eigen badkamer met douche.
Slaapkamer nr. 4 (21 m2) met tweepersoonsbed 200 cm x 200 cm, TV en PlayStation5, airconditioning, eigen badkamer met douche. Op deze verdieping is er ook een wasruimte met wasmachine en droger.
*De eerste verdieping (parkeerniveau) biedt een moderne open keuken en woonkamer (66 m2) met glazen buitenmuren en een ruim terras met lounge en hangstoelen en een adembenemend panoramisch uitzicht op de zee en de stad Split. De volledig uitgeruste keuken met kookeiland biedt alles wat een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf. Er is ook een eettafel, een woonkamer met sofa, smart tv, een leeshoek en een kinderhoek met wat speelgoed en een speelzone. Er is ook een apart toilet.

Slaapplaats

Slaapkamers
Kingsize bed (200x200 cm)
Eenpersoonsbed (100x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 25 km SPU Split

25 km

Station 10 km Split

10 km

Snelweg-afrit 23 km Dugopolje

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Sunset Split ligt op slechts 9 kilometer van de beroemde stad Split met zijn rijke geschiedenis en het paleis van Diocletianus, dat in de 4e eeuw werd gebouwd door de Romeinse keizer. Binnen de witte stenen muren en onder de binnenplaatsen bevinden zich een kathedraal en talloze winkels, bars en cafés. Villa Sunset Split is de ideale accommodatie voor groepen die samen op ontdekkingstocht willen gaan en willen genieten van een ontspannen vakantie op deze ongerepte locatie. Geniet van wat de beroemde Podstrana Riviera en de omgeving van Split te bieden hebben, zoals het kleine dorpje Stobreč (3 km) met vele koffiebars, restaurants, pizzeria's etc.. waar de lokale bevolking 's avonds graag naartoe gaat. De villa ligt op slechts 17 km van het kleine mediterrane stadje Omiš met vele restaurants, een open markt, historische bezienswaardigheden en de rivier Cetina die vele activiteiten biedt zoals raften, zip line, kanoën, canyoning, individuele of groepsboottochten op de rivier etc..... Je kunt ook boottochten maken naar de eilanden Brač, Hvar of Vis. Omringd door mediterrane planten en olijfbomen kun je genieten van wandelingen over de wandelpaden en genieten van de schone lucht die dit ongerepte gebied te bieden heeft.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Het designinterieur van deze villa met vier slaapkamers en panoramisch uitzicht op de zee en het eiland Brac is geschikt voor groepen tot 9 personen en is perfect voor gezinnen, vrienden en stelletjes.
Deze prachtig ingerichte vakantieaccommodatie zet een stijlvolle toon met eigentijdse architectuur en chique meubilair in een 270 m² prachtig ingericht interieur verspreid over een 600 m² groot privéperceel. De accommodatie is volledig uitgerust met alles wat een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf en het perfecte uitje. Je beschikt over gratis high-speed internet, een eigen Sonos geluidssysteem, twee volledig uitgeruste keukens en een verwarmd buitenzwembad. Zoals de naam van de villa al doet vermoeden, kun je 's avonds genieten op een van de terrassen met uitzicht op de stad Split en de baai Strožanac met een glas lokale wijn terwijl je naar de zonsondergangen kijkt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf M. Curak

Bedrijf M. Curak

FerieHome is een klein agentschap met een lange ervaring dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de op deze site gepresenteerde accommodaties, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf M. Curak

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Curak

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4668915

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4668915.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven