Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

New - Villa Nina with private pool

Podstrana

Max.  9   gasten
300m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 9  gasten
300m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 23.04 tot 31.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 23.04 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De villa Nina is een nieuw gebouwde en moderne villa met veel natuurlijk licht door de grote glazen raamoppervlakken, gelegen op een grondstuk van 790 m² en biedt een totaal van 300 m² woonruimte en is geschikt voor maximaal 9 personen. Het is ingericht met zorgvuldig geselecteerde materialen en voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf. Het gehele pand is omheind en biedt 1 garageplaats en een parkeerplaats voor 3 auto's op het eigen terrein.
Villa Nina biedt exclusief voor u een interne organisatie op 3 niveaus, verbonden met een binnentrap:

* BUITEN: Privé en verwarmd zwembad van 8m x 4m, zonneterras met 6 ligstoelen, een eethoek buiten met een barbecue en een loungehoek voor gezellige avonden met een glas Kroatische wijn. Er is een extra eettafel op het terras voor het woongedeelte, waar u kunt genieten van de prachtige natuurlijke schaduw.

* De benedenverdieping biedt een volledig uitgeruste keuken met airconditioning en alle benodigde voorzieningen (waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat Dolce Gusto....) een kookeiland, een stijlvolle eethoek, en een woonkamer met een comfortabele bank, een flatscreen-tv, Netflix, gratis WiFi, en een open haard (directe toegang tot het terras met een eettafel). Er is een slaapkamer nr. 1 (12m²) met een tweepersoonsbed van 160cm x 200cm, airconditioning, en uitzicht op de tuin. Er is ook een familie badkamer (8,5sqm) met een douche en een wasmachine.

* De benedenverdieping biedt een funzone. Er is een kitchenette met een koelkast, tafeltennis, darts, PS5, flatscreen TV, een tafel en een comfortabele bank. Er is ook een apart toilet.

* 1e VERDIEPING biedt Master Bedroom No2 (19m²) met king-size bed 180cmx 200cm, A/C, TV, en-suite badkamer (3,5m²) met een douche en bidet, een terras met uitzicht op zee, en met tuinmeubelen. Slaapkamer nr. 3 (14m²) met tweepersoonsbed 160cm x 200cm, airconditioning, uitzicht op de natuurlijke omgeving, en een balkon gedeeld met slaapkamer nr. 4. Slaapkamer No4 (14m²) met een tweepersoonsbed 160cm x 200cm, A / C, TV, uitzicht op de natuurlijke omgeving Een familie badkamer (8,5m²) met een ligbad, twee wastafels, en een bidet, en dit is voor slaapkamer No3 en No4. Slaapkamer No5 (12m²) biedt een queensize bed van 120cm x 200cm, airconditioning, en-suite badkamer (5,5m²) met een douche, en er is ook een balkon met uitzicht op de omgeving.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.75 km

0.75 km

Luchthaven 22 km SPU Split

22 km

Station 8 km

8 km

Snelweg-afrit 27 km

27 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen in Podstrana boven de kustweg, op slechts 850m van het mooie Strožanac kiezelstrand, mini-markt (300m), en restaurants ook (750m). Villa Nina ligt dicht bij de zeer beroemde stad Split (8 km naar het centrum) met een grote geschiedenis, het paleis van Diocletianus en andere bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn, en er is een klein, mediterraan stadje Omiš met de rivier Cetina (17 km van de villa) waar u naast de overvloed van de natuur ook een goed georganiseerde actieve vakantie kunt beleven (raften, zip-line, paardrijden, watersporten uitproberen...en nog veel meer).
Door de nabijheid van Split zijn alle verkeersverbindingen dichtbij: Split luchthaven (22 km), zeehaven (8 km), busstation voor internationaal verkeer (8 km), treinstation (8 km), en de snelweg (27 km), golf-en tennisbanen op slechts 2 km afstand van de villa, paardrijden mogelijkheid (Enquino 3km)

De ligging van de villa en de interessante geografische kenmerken van Podstrana bieden de toeristen verschillende recreatieve mogelijkheden in de natuur: wandelpaden, wandelen, paardrijden, quad rijden en fietspaden, een bezoek aan Stara Podstrana, of sightseeing van culturele en historische plaatsen. Ook kunt u verschillende sporten beoefenen op het strand: windsurfen, zeilen, sport catamarans, waterskiën en waterskaten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenlevering bestellen, die op de afgesproken tijd in een villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een in-villa privé kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een familie-vriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen ... voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en zullen u graag helpen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf A. Feriehome

Bedrijf A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembaden, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 387293

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/387293.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 23.04 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven