Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

NEW! Superb Villa Meliora

Podstrana

Max.  10   gasten
380m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 10  gasten
380m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
5% 26.04 tot 03.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 26.04 tot 03.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Schitterende woning met verwarmd privézwembad, een jacuzzi, een Finse sauna, biljart, mediaruimte, speelkamer, 5 comfortabele slaapkamers en 5 badkamers

Villa Meliora is een door een architect ontworpen high-end villa waar verfijnde luxe, stilistische coherentie en onwrikbare kwaliteit samenkomen om de ideale thuisbasis te creëren voor diegenen die op zoek zijn naar comfortabel binnen-buiten leven. En dankzij de diversiteit van de voorzieningen heeft het alle juiste attributen om de verwachtingen van iedereen in je groep te overtreffen.

Deze prachtig ingerichte woning van 380m² woonruimte ligt op een volledig omheind privéterrein van 594m². Het is uitgerust met alle noodzakelijke faciliteiten die een moderne gast nodig heeft voor een zeer aangenaam verblijf. De villa ligt op slechts 600 m van het strand en biedt een spectaculair uitzicht op zee.

Villa Meliora is gelegen in het dorp Podstrana - Strožanac, op slechts 9km van de beroemde stad Split, 600m van het mooie kiezel- en zandstrand in Podstrana, minimarkt op 300m afstand, en 300m van diverse restaurants. Als je liever geniet van de privacy van de woning, heb je de mogelijkheid om extra diensten te regelen, zoals een privékok, een masseuse, en bezorging van boodschappen bij de woning (niet inbegrepen in de prijs van de villa, alles kan geregeld worden voor of tijdens je verblijf).

Villa Meliora is volledig voorzien van airconditioning en biedt u exclusief:

*De begane grond (70 m²) biedt een zeer lichte woonkamer dankzij de glazen wanden met uitzicht op het zwembad. Er is ook een zeer comfortabele en elegante bank, flatscreen-tv, gratis WiFi, elektrische open haard, volledig uitgeruste keuken (magnetron, espressomachine, wijnkoelkast, broodrooster, waterkoker...), kookeiland met 4 barstoelen en een houten eettafel. Er is een directe verbinding met de eethoek buiten en het zwembad. Er is ook een speelkamer voor de kleintjes met een tv, divers speelgoed en ander vermaak voor jongeren. Er is ook een apart toilet naast de woonkamer.

*De ruimte op het dak (175 m² - toegankelijk via een interne trap) biedt een ligweide met een open en panoramisch uitzicht op zee, een Finse sauna met uitzicht op zee, een hydromassagebad (whirlpool) met een overdekt gedeelte, ligstoelen, een rond zonnebed, een eettafel buiten, en er is ook een keukentafel met een gootsteen en een koelkast.

*De buitenruimte (begane grond) biedt een zonnedek met uitzicht op zee, een verwarmd privézwembad van 25,2 m² (9m x 2,8m) met hydromassage en een volledig geautomatiseerd zout elektrolyse systeem, ligbedden, een ronde ligstoel, een buitendouche, een overdekte eetkamer met zeer comfortabele stoelen en uitzicht op de zee en de buurt. Er is ook een hoek met een traditionele grill voor je grillkunsten.

*De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers:

Master Bedroom No1 (47m²) biedt een kingsize bed van 180cm x 200cm en een prachtig uitzicht op zee, TV, airco, een waterkoker, een hometrainer, een en-suite badkamer met douche en een bad, een inloopkast en een directe toegang tot het terras met een prachtig uitzicht op zee en het zwembad.

Slaapkamer No2 (14m²) met queensize bed 160cm x 200cm, tv, airco, waterkoker, uitzicht op zee en het zwembad, en-suite badkamer met douche.

Slaapkamer 3 (15m²) met kingsize bed 180cm x 200cm, tv, airco, waterkoker, uitzicht op zee en het zwembad. Daarnaast is er een familiebadkamer met een douche voor deze slaapkamer.

Slaapkamer No4 (15m²) met kingsize bed 180cm x 200cm, TV, A/C, een waterkoker, uitzicht op de buurt. Daarnaast is er een familiebadkamer met een douche en een bad voor deze slaapkamer.

*Op de benedenverdieping (120 m² - bereikbaar via een interne trap) bevindt zich een slaapkamer NO5 met een kingsize bed 180 cm x 200 cm, een sofa, een kitchenette (met koelkast, fornuis, vaatwasser en gootsteen), een tafel voor twee, TV, een glazen deur naar het kunstgras met twee stoelen en uitzicht op zee. Er is een familiebadkamer met een douche naast. Er is ook een mediaruimte met 4 luie stoelen, een flatscreen-tv, een PlayStation 5 en glazen deuren naar het kunstgras. Deze ruimte is ook toegankelijk via de garage.

Op dit niveau is ook een fitnessruimte met een loopband, een hometrainer, gewichten, een bank, pilatesballen en een tv. Daarnaast is er een funzone met een pooltafel (biljart), een tv, twee statafels, een kitchenette en een barbecueplaats. Een familiebadkamer met twee wastafels en een douche. Er is ook een wasserij met een wasmachine, een droger en strijkbenodigdheden naast de deur.

Er is een beveiligde parkeerplaats op een privéterrein voor 4 auto's (2 op de parkeerplaats en 2 in de garage). Vanaf de parkeerplaats kom je binnen op de begane grond.

Slaapplaats

Slaapkamers
Kingsize bed (180x200 cm)
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Kingsize bed (180x200 cm)
Kingsize bed (180x200 cm)
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 26 km SPU Split

26 km

Station 9 km Split

9 km

Snelweg-afrit 22 km Dugopolje

22 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Meliora ligt op slechts 9 km van het centrum van de beroemde stad Split met veel restaurants, een open markt, geweldige historische bezienswaardigheden en het paleis van Diocletianus. Binnen de witte stenen muren en onder de binnenplaatsen bevinden zich een kathedraal en tal van winkels, bars en cafés. Het ligt ook op slechts 16 km van het kleine mediterrane stadje Omiš en de Cetina rivier met vele activiteiten zoals raften, zip-line, kanoën, canyoning, individuele of groepsboottochten op de rivier en naar de eilanden Brač, Hvar of Vis. Villa Meliora is de ideale accommodatie voor groepen of families die samen tijd willen doorbrengen voor een rustgevende vakantie op deze mooie locatie, om te ontdekken wat de beroemde Podstrana en Strožanac Riviera te bieden hebben.

Dankzij de ligging van de villa en de interessante geografische kenmerken van Podstrana, worden toeristen verschillende recreatieve mogelijkheden in de natuur geboden: wandelpaden, wandel- en fietspaden, of sightseeing van culturele en historische plaatsen. Ook kunt u verschillende sporten beoefenen op het strand: windsurfen, zeilen, sportcatamarans, waterskiën en waterskaten.

Door de nabijheid van Split zijn alle verkeersverbindingen dichtbij: de luchthaven (30 km), de zeehaven (9 km), het busstation voor internationaal verkeer (9 km), het treinstation (9 km) en de snelweg (18 km), golf en tennisbanen op slechts 2,5 km van de villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf N. FerieHome

Bedrijf N. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf N. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf N. FerieHome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 452970

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/452970.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 26.04 tot 03.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven