Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Aride

Podstrana

Max.  11   gasten
530m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
7  Badkamer
Max. 11  gasten
530m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 29.06 tot 31.07.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 29.06 tot 31.07.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Hoogstaande luxe, een samenhangend ontwerp en compromisloze kwaliteit komen samen in Villa Aride om het perfecte thuis weg van huis te creëren voor iedereen die op zoek is naar een gezellig binnen- en buitenleven. Bovendien heeft het door de verscheidenheid aan voorzieningen alles wat je nodig hebt om de verwachtingen van iedereen in je groep te overtreffen.
Gelegen op een royaal privéperceel van 1.280 vierkante meter met volledige omheining, is deze smaakvol ingerichte woning van 530 vierkante meter verdeeld over meerdere verdiepingen. Deze woning ligt op slechts 700 meter van het strand en heeft alle voorzieningen die een moderne gast zich kan wensen voor een aangenaam verblijf. Het ruime en lichte interieur biedt uitzicht op het stadslandschap van Split en de zee.
Hier volgt een grondige uitleg van wat Villa Aride speciaal voor jou te bieden heeft. Het is volledig voorzien van airconditioning en biedt een gezellige accommodatie voor 10 personen plus één.
* De begane grond heeft een zonneterras met uitzicht op zee, een verwarmd zwembad van 36 m² (9 m x 4 m) met hydromassage, een ondiep gedeelte voor je jongste kind en een volledig geautomatiseerd zoutelektrolyse systeem. Er zijn ook ligbedden voor zes personen plus twee luiezakken, een loungehoek voor de woonkamer, een projector die op een muur projecteert, een buitendouche en een overdekte eethoek met glazen schuifdeuren. Daarnaast is er een kitchenette en een conventionele grill in een hoek voor je grillkunsten. Naast de zomerkeuken is er een kunstgrasveld met een pingpongtafel, een eettafel en wat kindvriendelijk speelgoed achter het huis. Er zijn drie verschillende kunstgrasveldjes voor het zwembad, elk met de natuurlijke schaduw van de dennenbomen van je binnenplaats, waardoor je gemakkelijk de ideale plek vindt om een boek te lezen of aan een glas wijn te nippen.
*De glazen wanden die uitkijken op het zwembad op de begane grond zorgen voor een uitzonderlijk lichte leefruimte. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken met een magnetron, koffiezetapparaat (Nespresso), wijnkoelkast, broodrooster, waterkoker, eettafel en twee barkrukken, een flatscreen-tv, gratis WiFi en een elektrische open haard. De zomerkeuken met eethoek aan de andere kant van het huis is direct verbonden met het buitenzwembad aan de voorkant van de villa.
Een kingsize bed van 200x200 cm, een glazen wand met jaloezieën met uitzicht op de buurt en het zwembad, een eigen badkamer met een bad en een douche, een tv en airconditioning vind je in slaapkamer NO 1, ook op de begane grond. Naast de woonkamer is een aparte badkamer met een douche en er is ook een wasruimte met een wasmachine en een droger. Als je wilt werken tijdens je vakantie, is er een kantoorruimte op de begane grond.
* De kelder biedt: Een infraroodsauna en een trainingsruimte met een bank, een loopband en verzwaarde Pilates-apparatuur zijn beschikbaar in de kelder. Een met douche uitgeruste gezinsbadkamer. Daarnaast is er een goed georganiseerde leuke ruimte met een pooltafel, tafelvoetbal, darts, een kitchenette met een eiland met vier krukken, een bank, tv en een PlayStation 5.

* 1e verdieping: Er zijn 4 slaapkamers met eigen badkamer op de eerste verdieping, elk met glazen deuren van vloer tot plafond en rolluiken voor volledige privacy:
Slaapkamer nr. 2 heeft een kingsize bed van 180 bij 200 cm met ongelooflijk uitzicht op de zee en de buurt, tv, airconditioning, een bureau en stoel, een eigen badkamer met een bad en douche, en directe toegang tot het terras.
Slaapkamer 3 heeft een kingsize bed van 180 x 200 cm, airconditioning, een balkon met uitzicht op het zwembad en de zee, en een eigen badkamer met een douche.
Slaapkamer 4 heeft een kingsize bed van 200 bij 200 cm, een tv, airconditioning, een bank en een balkon met uitzicht op het zwembad en de zee. Er is ook een aangrenzende badkamer met een bad en douche.
Slaapkamer 5 heeft een tv, airconditioning, een bureau met stoel, een kingsize bed van 180 bij 200 cm (dat kan worden opgesplitst in twee eenpersoonsbedden), plus een eenpersoonsbed van 90 bij 200 cm, een eigen badkamer met een douche en een balkon met uitzicht op de omgeving.

Vijf auto's kunnen veilig geparkeerd worden op een privéterrein. U komt binnen op de begane grond vanaf de parkeerplaats.


We kijken uit naar uw aanvraag, uw FerieHome agentschap team

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (200x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (200x200 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.35 km

0.35 km

Bus 0.35 km

0.35 km

Luchthaven 30 km SPU Split

30 km

Snelweg-afrit 23 km Dugopolje

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Aride ligt op slechts 9 km van het centrum van de beroemde stad Split met vele restaurants, open markt, prachtige historische bezienswaardigheden en het paleis van Diocletianus - een prachtige historische locatie in het centrum van de stad. Binnen de witte stenen muren en onder de binnenplaatsen zijn een kathedraal en tal van winkels, bars, cafes ook slechts 16 km van kleine mediterrane stad Omiš en Cetina rivier met vele activiteiten zoals wildwater raften (aanbevolen activiteit die is zeer eenvoudig en aantrekkelijk), zip-line, kanoën, canyoning, individuele of groeps boottochten op de rivier en naar eilanden Brač, Hvar of Vis. Villa Aride is de ideale accommodatie voor groepen of families die samen tijd willen doorbrengen voor een rustgevende vakantie op deze mooie locatie, het verkennen van wat de beroemde Podstrana en Strožanac riviera te bieden heeft.
De ligging van de villa en de interessante geografische kenmerken van Podstrana bieden toeristen verschillende recreatieve mogelijkheden in de natuur: wandelpaden, wandel- en fietspaden of sightseeing van culturele en historische plaatsen. Ook kunt u verschillende sporten beoefenen op het strand: windsurfen, zeilen, sportcatamarans, waterskiën en waterskaten.
Door de nabijheid van Split zijn alle verkeersverbindingen dichtbij: de luchthaven (30 km), de zeehaven (9 km), het busstation voor internationaal verkeer (9 km), het treinstation (9 km) en de snelweg (23 km), golf- en tennisbanen op slechts 2,5 km van de villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Bij aankomst zal je gastheer je veel nuttige informatie geven over bezienswaardigheden, aanbevolen restaurants en aanbevolen dagtochten.
Extra services (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt vanuit uw luie stoel een boodschappenpakket bestellen, dat op het afgesproken tijdstip in de villa wordt afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privé-kok in de villa die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een gezinsvriendelijk diner;
- Je kunt een in-villa massage krijgen met onze professionele masseuse die hun therapeutische vaardigheden kunnen tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en eilanden te verkennen...voor meer informatie staan we tot je beschikking en helpen we je graag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf A. Feriehome

Bedrijf A. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, en biedt een zeer individuele benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de gepresenteerde accommodatie, de beste prijs.


Andere accommodaties van Bedrijf A. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf A. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4671529

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4671529.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 29.06 tot 31.07.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven