Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

TinyHouse bei den ZahrenPferden

Mecklenburgs merengebied

Max.  6   gasten
22m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
22m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

TinyHouse - wagens om op het platteland te wonen, paarden bij het hek om naar te kijken en misschien nog wel meer. De harten van paardenliefhebbers zullen sneller kloppen.
Je accommodatie is een gezellige bouwwagen omgebouwd tot een vakantie tiny house, gedeeltelijk gerenoveerd in 2023.

Een kleine keuken, woonkamer met uitklapbare slaapbank (1,40 m breed), toilet en wastafel binnen, complete douche in de extra douchewagen en een kleine omheinde tuin direct naast de paarden met barbecue en zithoek maken de kleine vakantie-idylle perfect. 2 opklapbare matrassen kunnen worden gebruikt als extra bedden, vooral voor kinderen. Je kunt meer ruimte creëren als je onze gezellige herderswagen met tweepersoonsbed boekt. De herderswagen is een optie die je kunt gebruiken, maar moet wel van tevoren met ons besproken worden.

Er zijn eenden en kalkoenen op de boerderij, een geit, 3 katten en onze 4 paarden. Ze geven je een idee van hoe het plattelandsleven er vroeger uitzag.

Je vindt hier een rustig, afgelegen toevluchtsoord van waaruit je je activiteiten kunt starten - met ons en onze paardenprogramma's (horsespeak, horsemanship, paardrijden voor beginners, late en terugkerende ruiters)

We bieden pakketten op maat, bijvoorbeeld een inzicht in een programma voor beginners: op de dag van aankomst een uur Horsespeak - laat je verrassen hoe paarden communiceren en hoe je hun taal kunt gaan spreken. Daarna gaan we verder met 1,5 uur paarden halsteren, verzorgen, opzadelen, leiden en bestijgen met eerste rijpogingen. Op dag 3 verdiepen we ons 1,5 uur in horsemanship - wie beweegt wie? Waarom en hoe? Op de volgende dagen gaan we verder met paardrijden, rijkunst op ons terrein en korte ritjes in de omgeving. Op de laatste dag doen we een afsluitend parcours waarin we het geleerde consolideren en demonstreren met een kleine "test".

Je kunt je verblijf combineren met een bezoek aan mijn genezingspraktijk. Ik ben natuurgeneeskundige sinds 2004 en werk voornamelijk met homeopathie. Het werk volgens Byron Katie, innerlijk kindwerk, Bach bloesemremedies en essentiële oliën maken het programma compleet.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x195 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 5 km

5 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 100 km Berlin

100 km

Station 10 km Kratzeburg

10 km

Snelweg-afrit 35 km Waren

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Penzlin is een charmant stadje in Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland. Zahren, het kleine "Gallische dorp" aan de rand van het Nationaal Park Müritz, ligt in het midden van de driehoek gevormd door de steden Waren, Neubrandenburg en Neustrelitz. Het is het startpunt voor verschillende ontdekkingen in de omgeving of gewoon een plek om te ontspannen in de natuur. De avonturenwerkplaats Zahren, een paradijs voor kinderen, ontdekkers en knutselaars, en het kanokamp met onze Zahrener Hofsee, die uitnodigt om te zwemmen of vissen in de zomer, liggen allemaal op loopafstand. Je kunt verder weg gelegen bestemmingen per fiets verkennen, zoals de vele meren, het Schliemann Museum in Ankershagen, het Nationaal Park Müritz, het vleermuishuis in Kratzeburg en het vissen daar, het kasteel in Penzlin met zijn unieke heksenkelder en, afhankelijk van je wensen en neigingen, kunnen we je ter plaatse allerlei bestemmingen aanbevelen voor dagtochten. Je kunt gaan winkelen in Penzlin, dat op 10 kilometer afstand ligt, en er zijn restaurants binnen een straal van 10 kilometer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Tafeltennis
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Mieter ist berechtigt, vor Mietbeginn vom Vertrag zurückzutreten. Im Falle eines solchen Rücktritts wird vom Vermieter eine Entschädigung geltend gemacht, und zwar wie folgt: Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn 10 % des Mietpreises, Rücktritt 44 Tage bis 33 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises, Rücktritt 32 Tage bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises, Rücktritt 21 Tage bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises, Rücktritt 11 Tage vor Mietbeginn bis Mietbeginn 90 % des Mietpreises. Dem Mieter wird hiermit ausdrücklich der Nachweis gestattet, ein Schaden sei überhaupt nicht entstanden oder wesentlich niedriger als die Pauschale. Der Mieter hat das Recht, einen Ersatzmieter zu stellen, der die Wohnung in vollem Umfang übernimmt. BITTE leiste dir für wenige Euro eine Reiserücktrittsversicherung bei deinem Versicherer :-) DANKE.

meer informatie:

Als je zonder auto reist, kunnen we je tegen betaling helpen met boodschappen doen. Als je met de trein reist, kunnen we jou en je bagage in Kratzeburg en Neustrelitz ophalen tegen een vergoeding van 30 euro. Dit is een populair aanbod. We kunnen onderweg ook stoppen bij een supermarkt, zodat je goed voorzien bent van eten en snacks. Goedkoper dan een taxi - beter dan dat wordt het niet. We kunnen ook je fiets meenemen - er is genoeg ruimte voor meerdere fietsen op de kleine vrachtwagen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


De Accommodatie heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. P. Friedrich

Mevr. P. Friedrich

Moin Moin van het Mecklenburgse merengebied! We kijken ernaar uit om jou en je familie, vrienden, kinderen, kleinkinderen en huisdieren te verwelkomen. Hier in onze kleine, rustige vakantieoase. Neem de tijd en bekijk alles goed - ook op onze homepages: zahrenquartier.de, zahrenpferde.de en last but not least mijn praktijkpagina: naturheilpraxis-petrafriedrich.de En als je vindt wat je zoekt, neem dan contact op via het contactformulier of per telefoon, zodat we elkaar binnenkort live in Zahren kunnen leren kennen. Hartelijke groeten en tot ziens, Petra & familie


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4669184

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4669184.htm

Mevr. Petra Friedrich

Hartwigsdorfer Weg 9

17217 Penzlin

0049(0) 15770152890

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven