Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa "Harmony" is een nieuw gebouwd vakantiehuis met een prachtige oriëntatie op het zuiden. Het is perfect ingebed in de elegante, verkeersarme villawijk van Makarska. Door de ligging op een heuvel, ongeveer 200 meter boven de zeespiegel, biedt het een indrukwekkend uitzicht op de zee, de eilanden Hvar en Brac vanuit vele perspectieven. Aan de noordkant rijst het machtige Biokovo-gebergte schilderachtig op, zachtroze gekleurd door het zonlicht en dichtbij genoeg om aan te raken. Deze adembenemende algemene achtergrond, vanaf het uitkijkpunt van je vakantiehuis, zal van je vakantie iets speciaals maken.

De villa is een oase van welzijn voor mensen die hun vakantie individueel willen vormgeven. Het is ook het startpunt voor unieke en prachtige ervaringen in Makarska en een toevluchtsoord van het hectische leven van alledag en professionele stress.

De kamers zijn ruim opgezet en bevinden zich op twee verdiepingen. De inrichting is gezellig en smaakvol, waaraan het huis zijn naam "Harmonie" dankt. Op de begane grond vindt u een ruime woon/eetkamer met open keuken, nog een badkamer en een bijkeuken.

Een uitnodigend ontworpen trap met een gematigde helling en een veilige roestvrijstalen leuning leidt je vanuit de woonkamer naar de bovenverdieping, waar je drie comfortabele slaapkamers vindt, elk met een badkamer. Alle drie de kingsize bedden zijn voorzien van boxspringmatrassen van hoge kwaliteit.

Veel plezier en geniet van de buitenruimte van een terras van 100 m² met een zonovergoten barbecue en eethoek, een lounge en een verwarmd zwembad van 25 m². De tuin is prachtig aangelegd, groene planten en decoratieve panelen beschermen je effectief tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. Drie parkeerplaatsen zijn gratis en exclusief beschikbaar voor jouw gebruik.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Babybedje
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Babybedje
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.6 km

1.6 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 2.7 km

2.7 km

Stadscentrum 1.9 km

1.9 km

Bus 1.9 km

1.9 km

Luchthaven 90 km Split

90 km

Snelweg-afrit 19 km A1/E65/Makarska, Zagvozd

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Geniet van de Kroatische zomer!
De Makarska Rivièra, met zijn lange kiezel- en zandstranden en vele uren zon, is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Naast de grootste stad Makarska zijn ook kleine toeristische badplaatsen zoals Brela, Baška Voda, Igrane en Tučepi erg populair aan de Rivièra. Vooral voor gezinnen met kinderen en iedereen die op zoek is naar een plekje onder de zomerzon. Of je nu wilt snorkelen, duiken, een spannende jetski-tour wilt maken of gewoon lekker wilt luieren op het strand, er is hier voor elk wat wils. Het droomachtige kiezelstrand Punta Rata bij Brela is herhaaldelijk onderscheiden met diverse prijzen, waaronder internationale. De hoge waterkwaliteit, veiligheid en milieunormen maken van je vakantie een zorgeloze en onvergetelijke ervaring.

Wat kun je doen in Makarska?
In de sfeervolle oude stad Makarska, met zijn kronkelende straatjes, kun je het hele jaar door genieten van culturele en artistieke voorstellingen en entertainment. Het programma is rijk en spreekt elke leeftijdsgroep aan. S Avonds trekken de vele restaurants, cafés, disco's en nachtclubs vooral jonge en rusteloze mensen aan. Buitenmensen daarentegen genieten van de idyllische wandelpaden langs de kust of de schoonheid van het nabijgelegen natuurpark Biokovo. Liefhebbers van extreme sporten kunnen rotsklimmen, mountainbiken, raften, parazeilen of surfen. Een onvergetelijke ervaring voor alle gasten van Makarska is een tochtje naar de duizelingwekkende "Skywalk Biokovo", een uitkijkplatform van glas op de Ravna Vlaska Pas op een hoogte van 1.228 meter. Makarska ligt op een kruising van wegen op het vasteland en zeeroutes en is daarom ook een ideaal vertrekpunt voor dagtochten met lijnboten naar de eilanden voor de kust van Brac, Hvar of Korcula.

Makarska's gastronomie!
In bijna elk traditioneel Dalmatisch restaurant, "konoba" in het Kroatisch, aan de Makarska Riviera vindt u typische regionale delicatessen. In het gerecht "Peka", bijvoorbeeld, wordt vlees of vis zorgvuldig samen met groenten en aardappelen in een vuurpan gelegd en tot in de perfectie langzaam gekookt. Gefrituurde of gebakken inktvis en gegrilde kwaliteitsvis uit de Adriatische Zee, zoals zeebrasem, snapper, zeebaars, amberjack, tandbaars, enz. zijn ook erg populair. Lokale koks zijn ware meesters in het bereiden van verse vis op de grill, die meestal wordt geserveerd met gekookte aardappelen en snijbiet.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn ook inclusief eindschoonmaak, een set bedlinnen, handdoeken, badhanddoeken en zwembadlakens. Als je langer dan een week verblijft, is een wekelijkse tussentijdse schoonmaak, verschoning van bedlinnen, handdoeken, badhanddoeken en zwembadhanddoeken verplicht. Extra schoonmaakdiensten, verschoning van bedlinnen of handdoeken worden apart in rekening gebracht. De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Voor een bindende reservering wordt een aanbetaling van 30% van de totale prijs van de boeking verwacht. Het resterende bedrag moet uiterlijk 6 weken voor het begin van je vakantie worden overgemaakt, anders wordt je reservering geannuleerd.

Een schadeborg van 300 EUR is vereist. Deze moet per bankoverschrijving worden betaald. De hostess zal voor je aankomst contact met je opnemen. Je ontvangt je geld terug binnen 7 dagen na vertrek. De borgsom wordt volledig aan je terugbetaald per bankoverschrijving nadat de accommodatie is gecontroleerd en er geen door jou veroorzaakte schade is aangetroffen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wenn Sie die Reservierung stornieren oder zum vereinbarten Termin nicht anreisen, aus welchen Gründen auch immer, werden die bereits geleisteten Zahlungen nicht zurückerstattet und als Stornogebühr einbehalten. Wir bitten dafür um Ihr Verständnis. Für den Fall der Fälle empfehlen wir Ihnen daher, eine entsprechende Reiseversicherung abzuschließen.

meer informatie:

Check-in: 16:00 - 23:00 h
Check-out: 07:00 - 10:00 h

Roken is niet toegestaan in het huis. Omdat het leven in het zuiden zich buiten afspeelt, is roken natuurlijk wel toegestaan op het terras.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. J. Ortner

Dhr. J. Ortner

Wij, Josef & Anneliese, hebben veel moeite en hart en ziel gestoken in het ontwerp van onze villa en willen deze oase van welzijn graag beschikbaar stellen aan andere Kroatië-liefhebbers die hun vakantie individueel willen vormgeven en beleven. De lokale gastvrouw Melani, die Kroatisch, Engels en Duits spreekt, zal tijdens je hele verblijf voor je zorgen. Ze beantwoordt ook graag al je vragen over restaurantreserveringen, cateringdiensten, bootreserveringen, excursies en transfers. Zodra je aankomt, zal je gastvrouw je rondleiden door de villa en je alles vertellen wat je moet weten over het huis.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 467184

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/467184.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven