Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
191m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
191m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

*Je wordt begroet door een ruime, smaakvol ingerichte woonkamer op de begane grond, compleet met modern meubilair en grote ramen die het verleidelijke uitzicht op de sprankelende zee vastleggen. Een open lay-out die naadloos aansluit op de eethoek, woonkamer en volledig uitgeruste keuken maakt dit de perfecte plek om gasten te ontvangen en quality time door te brengen met geliefden. Naast de woon/eetkamer is een terras met een overdekte eethoek. Er is een apart toilet op de begane grond.
* De buitenruimte (begane grond) heeft een verwarmd privézwembad van 5 x 2,5 meter met een elektrolyse-installatie en een zonneterras met zes ligstoelen om te zonnebaden. Deze woning heeft een overdekte eethoek buiten met een barbecue (gas) en een privézwembad met adembenemend uitzicht op zee.
* In de kelder is er een mediaruimte met airconditioning, een tv, een PlayStation5, een gezellige bank en ligstoelen. Aangrenzend is een wasruimte uitgerust met een wasmachine, een wasdroger en strijkfaciliteiten.
*Slaapkamer nr. 1 op de eerste verdieping heeft een tweepersoonsbed van 180 x 200, airconditioning, tv, balkon met uitzicht op het zwembad en de zee en een eigen badkamer met douche. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 180 x 200, een balkon met uitzicht op het zwembad en de zee, airconditioning en een tv. Slaapkamer 3 heeft ook een tweepersoonsbed van 180 x 200, airconditioning, een tv en een balkon met uitzicht op het zwembad en de zee. Deze twee slaapkamers delen een familiebadkamer met douche.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 32 km SPU Split

32 km

Station 17 km Split

17 km

Snelweg-afrit 29 km Dugopolje

29 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Er zijn prachtige wandelpaden in de omgeving die de heuvel op en af lopen. De woning ligt tussen andere villa's. De dichtstbijzijnde supermarkt en het kiezelstrand liggen op 2 km afstand en een restaurant op 1,5 km. De stad Omiš en de rivier Cetina liggen op 9 km afstand. Hier worden verschillende attracties en activiteiten aangeboden, zoals raften, ziplinen en watersporten, kanoën, boottochten naar eilanden en nog veel meer. Een auto wordt aanbevolen. Slechts 16 kilometer scheiden de villa van de beroemde stad Split, die zeker een bezoek waard is vanwege de vele historische bezienswaardigheden. Als je met de auto reist, ligt de dichtstbijzijnde afrit van de snelweg op 29 km afstand en de dichtstbijzijnde luchthaven op 32 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Deze prachtige villa met drie slaapkamers ligt boven de pittoreske kustlijn en biedt het ideale toevluchtsoord met adembenemend uitzicht op zee en geweldige voorzieningen. Samen met Villa Flower is Villa Sunshine een halfvrijstaande villa die apart wordt verhuurd. Beide villa's hebben elk drie slaapkamers en bieden privacy.
Villa Sunshine heeft een grote woonkamer met een volledig functionele keuken, een mediaruimte met een Play Station 5 en glazen deuren van vloer tot plafond die de woonkamer naadloos verbinden met het zwembad. Het verwarmde zwembad nodigt je uit om te ontspannen en te zonnebaden.
Villa Sunshine staat op een omheind perceel van 347 m2 en is een nieuw gebouwd huis met drie verdiepingen en 191 m2 woonruimte. Het pand ligt op twee kilometer van de zee op een heuvel in het dorp Krilo Jesenice (Sumpetar). De villa biedt prachtige zonsondergangen in een rustige omgeving en een adembenemend uitzicht op de zee en de eilanden. Het is aanbevolen om een auto te hebben. Er kunnen twee auto's geparkeerd worden op de beveiligde parkeerplaats, die onder videobewaking staat.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Mevr. M. Curak

Mevr. M. Curak

FerieHome is een klein agentschap met een lange ervaring dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij we ernaar streven om de perfecte pasvorm voor uw Kroatische vakantie te vinden. Onze villa's bevinden zich in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische of andere vakantie wil, dit gebied past bij iedereen. Wij controleren elke accommodatie en alles wat elke villa te bieden heeft en daarom garanderen wij, als hoofdvertegenwoordiger van de op deze site gepresenteerde accommodaties, de beste prijs.


Andere accommodaties van Mevr. M. Curak

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Curak

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4673713

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4673713.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven