Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung 4 - Morgensonne

Dresden

Max.  4   gasten
38m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
38m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Welkom in de vakantiewoning "Morgensonne" in Dresden, Saksen! Deze charmante vakantiewoning biedt comfortabel plaats aan 2 gasten in 38 vierkante meter woonruimte. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een woonkamer met een extra slaapbank, een moderne badkamer en een volledig uitgeruste keuken - ideaal voor een comfortabel en ontspannen verblijf in Dresden.

De keuken van het appartement is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een koelkast met vriesvak, een oven, een vaatwasser, een magnetron en een sodastroom. Als je je ochtendkoffie niet wilt missen - hopelijk in de mooiste zonneschijn - kun je gewoon de Tassimo machine of het klassieke koffiezetapparaat gebruiken. Voor theedrinkers is er ook een waterkoker en een selectie theesoorten. De keuken heeft een leuke kleine tafel en stoelen waar je van je maaltijden kunt genieten.

De gezellige woonkamer is uitgerust met comfortabele meubels en een smart tv en biedt een gezellige sfeer voor perfect ontspannen avonden thuis. Als je wilt, kun je in de gezellige fauteuil zitten en luisteren naar het knisperende hout in de nostalgische tegelkachel. De bank kan worden gebruikt als slaapbank en biedt extra ruimte voor 2 gasten.

De slaapkamer is liefdevol ingericht met een comfortabel tweepersoonsbed met beddengoed van hoge kwaliteit voor een goede nachtrust.

De kleine badkamer is modern en heeft een douche, wastafel met badmeubel en grote verlichte spiegel. Een selectie toiletartikelen is ook aanwezig.

Dit is een niet-rokers appartement met WLAN toegang voor gasten. Als je je huisdier niet thuis kunt of wilt laten, informeer dan per geval of het mogelijk is om het mee te nemen. Dit charmante appartement is ideaal voor koppels, alleenreizenden en gezinnen van alle leeftijden.
Zakenreizigers die regelmatig willen huren zijn ook welkom. Langdurige verhuur is ook mogelijk - je kunt dit het beste persoonlijk navragen. Uiteraard zal een langer verblijf resulteren in een gunstigere accommodatieprijs. Dit spreken we dan individueel af.

Deze vakantiewoning biedt je het comfort en de voorzieningen die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Boek vandaag nog je verblijf en ervaar het beste dat Dresden te bieden heeft!

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 7 km

7 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 6 km Flughafen Dresden

6 km

Station 1 km Bahnhof Dresden-Pieschen

1 km

Snelweg-afrit 2 km A4 - Wilder Mann

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoning "Morgensonne" is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en met het openbaar vervoer en ligt in het noordelijke deel van de Saksische deelstaathoofdstad Dresden. Het monumentale gebouw met de vakantiewoning op de 1e verdieping ligt in de wijk Dresden-Trachenberge en wordt omgeven door prachtige architectuur en natuur. Je kunt genieten van het uitzicht op de stad en de omringende bomen terwijl je door de ramen van de flat kijkt of een wandeling in de buurt maakt. Als je de omgeving wilt verkennen met zijn oude wijngaarden, villawijken en adembenemende panoramische uitzichten, laat het ons weten en we geven je aanwijzingen voor mogelijke wandelingen.

Eten
Een bakkerij-bistro ligt op slechts een steenworp afstand van de vakantiewoning. De pittoreske bakkerij Schnabel ligt een paar meter verderop in de straat. Het erg leuke Café Genuss ligt slechts een straat verderop. Je kunt je honger ook stillen op de nabijgelegen Trachenberger Platz en Hubertusplatz. Hier vind je een ruim aanbod aan internationale culinaire hoogstandjes. Er is ook een heerlijk Italiaans restaurant op ongeveer 1 kilometer afstand.

Winkelen
Er zijn verschillende supermarkten, drogisterijen en vele andere winkelmogelijkheden binnen een straal van 1 km.
En als je af en toe geen zin hebt om je gezellige vakantieappartement te verlaten of gewoon even wilt uitrusten na lange excursies, kun je iets laten bezorgen - of het nu gaat om supermarktboodschappen, drankjes of "maaltijden op wielen", geniet gewoon van de voordelen van een grote stad en laat het bezorgen. De gedetailleerde host tips zijn natuurlijk vooraf beschikbaar.

Vervoer
De vakantiewoning is goed aangesloten op het openbaar vervoer. De bushalte voor verschillende buslijnen ligt op slechts 200 meter van de flat. De tram is ook op slechts 500 meter afstand. De S-Bahn ligt op 900 meter afstand. Het is ook mogelijk om een fiets, een e-scooter of een auto te huren. De verhuurstations liggen om de hoek.

Bestemmingen voor uitstapjes
De vakantiewoning "Morgensonne" is een zeer goed uitgangspunt om de stad Dresden en de omgeving te verkennen. De levendige wijk Neustadt van Dresden ligt op slechts ca. 2 km afstand. Het stadscentrum van Dresden met zijn historische, indrukwekkende architectuur met het Canaletto View en Brühl's Terrace, het Albertinum, Frauenkirche, Zwinger, Semper Opera House, Koninklijk Paleis met vele musea - om er maar een paar te noemen - ligt op slechts 4 km afstand.
De S-Bahn brengt je ook snel naar Radebeul met zijn idyllische wijngaarden, kasteel Wackerbarth, de oude dorpskern "Altkötzschenbroda" direct aan de Elbe met veel flair en het Karl May Museum. Als je verder weg wilt, ligt Meissen met het imposante kasteel Albrechtsburg en het wereldberoemde porselein op slechts 20-30 minuten rijden. Als je de S-Bahn in de andere richting neemt, kun je via het hoofdstation en de aangrenzende winkelstraat "Prager Straße" in Dresden zonder overstappen Saksisch Zwitserland bereiken, waar je kunt wandelen en het kuuroord Rathen, de Bastei en het rotstheater of de vesting Königstein kunt bezoeken.

Tot ziens in DRESDEN.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Mieter kann vor Beginn der Mietzeit durch schriftliche Erklärung gegenüber dem Vermieter vom Mietvertrag zurücktreten.Maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Rücktrittserklärung bei dem Vermieter.Rücktritt bis 45 Tage vor Beginn der Mietzeit:20%vom Mietpreis,Rücktritt bis 35 Tage vor Beginn der Mietzeit:50% vom Mietpreis danach und bei Nichterscheinen:80% vom Mietpreis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Katrin R. uit Wettenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

: Prachtig verblijf

Het appartement is geweldig. De typische hoge plafonds, grote ramen en zeer stijlvolle inrichting. We waren met z'n vieren en voelden ons allemaal zeer goed verzorgd en comfortabel. De keuken is volledig uitgerust, er is voldoende bestek en servies en veel kruiden.

In de slaapkamer zijn verschillende kussens, je vindt zeker een geschikt kussen om op te slapen. Het is goed verduisterd.

Het hele appartement is liefdevol ingericht en er zijn veel nuttige spullen (zoals stadsplattegrond, paraplu, slippers, Tassimo, geurverspreider).

De verbinding met het openbaar vervoer is dichtbij en de bussen en S-Bahnen rijden regelmatig, je bent in 15 minuten in het stadscentrum.

Het was geweldig daar en de gastfamilie was behulpzaam en attent.

We raden het appartement aan en zouden het bij een volgend bezoek meteen weer boeken.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Maart 2024

Sabrina K. uit Lieberose

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig stadsappartement met "ochtendzon"

Ons korte verblijf in Dresden was dankzij Jan Bartusch en zijn vrouw Jana Ruhe onvergetelijk.. Hartelijk bedankt. Het appartement is zeer goed uitgerust, buitengewoon schoon en met oog voor detail ingericht - we voelden ons thuis. De gastheren zijn erg vriendelijk, sympathiek en hebben ons altijd voorzien van zeer goede tips. De restauranttip was een schot in de roos! Het appartement overtuigt niet alleen met zijn charme maar is ook perfect gelegen. De oude stad en de Dresdner Neustadt zijn goed, deels te voet, te bereiken. We komen graag weer - snel. Sarah en Sabrina

Februari 2024

Steffen S. uit Turnow-Preilack

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Liefdevol ingericht en goed uitgerust vakantieappartement.

Ik was meerdere dagen voor zaken in Dresden en kwam dit vakantieappartement tegen omdat ik niet in een hotel wilde verblijven.

Met de auto was ik binnen 10 minuten vanaf de snelweg ter plaatse (ik vond meteen een parkeerplaats in de straat). Ook naar het stadscentrum is het even snel. Op een minuut loopafstand is er een bushalte met meerdere lijnen en ook een tramhalte in de buurt.
Dus ook zonder auto ben je snel in het stadscentrum of bij het dichtstbijzijnde station.

Het overhandigen van de sleutels met de eigenaren van het appartement verliep soepel en vriendelijk, bij vragen boden ze hulp aan. Het appartement was liefdevol ingericht. Mijn hoogtepunt (hoewel ik het niet heb gebruikt) was de originele tegelkachel in de woonkamer. De keuken was zeer goed uitgerust, zodat je er echt kon koken. Er was ook vers fruit en kleine drankjes in de koelkast. Een verse bos bloemen stond in de woonkamer. In de slaapkamer stond een uitnodigend opgemaakt bed en ook in de kleine badkamer met douche kon je je zeer comfortabel voelen.

Al met al was ik helemaal tevreden en kom graag terug, als ik de volgende keer in Dresden ben, of het nu privé of zakelijk is.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Februari 2024

Nico D. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Schijnt de ochtendzon? ☀️

Het vakantieappartement "Ochtendzon" in Dresden is echt een prachtige plek voor een onvergetelijk verblijf. De moderne uitrusting en de uitnodigende sfeer maken het een uitstekende keuze. Van de volledig uitgeruste keuken tot de perfect ingerichte slaapkamer is elk detail zorgvuldig doordacht. Het hoogtepunt was de tegelkachel in de woonkamer. Het ontbreekt gewoon aan niets. De verbinding met het stadscentrum is uitstekend en er zijn voldoende parkeermogelijkheden direct op straat. Ik kan dit vakantieappartement van harte aanbevelen en kijk al uit naar mijn volgende bezoek.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Familie J. Bartusch

Familie J. Bartusch

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 468358

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/468358.htm


«Ferienwohnung 4 - Morgensonne» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven