Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus in Tossens

Tossens

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Beschrijving van het huis

Het huis ligt in een rustig vakantiepark (AIDA Park) achter de dijk. Vanaf hier is het ongeveer 200 meter naar het strand en de zee. Achter de dijk vind je een zeer grote speeltuin, een zandstrand met parasols, een zeer grote ligweide met veel strandstoelen, waar je heerlijk kunt relaxen en genieten van vele zonsondergangen.

Op slechts een paar meter lopen vind je verschillende restaurants, ijssalons, viskraampjes, de kustmarkt, een bakker en nog veel meer. Een grotere supermarkt ligt op ongeveer 800 meter afstand - hier vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse behoeften.

Er worden ook veel evenementen voor kinderen georganiseerd: Ponyritjes, piratenspektakels met schattenjacht op het strand, strandfeesten, wadlopen, rondleidingen op de boerderij gevolgd door het melken van koeien en nog veel meer.

Fietsen kunnen in de directe omgeving worden gehuurd.

Als je met je hond reist, is er een zonneweide direct rechts van het hoofdstrand speciaal voor hondenbezitters. Hier kun je ook met je hond de Noordzee of het wad op.

Huis in het algemeen:

Het is een vrijstaande bungalow met een totale woonoppervlakte van ca. 60 m² op een perceel van ca. 350 m². Het gehele terrein is grotendeels omheind en afgeschermd van inkijk, zodat kleine kinderen beschermd zijn en honden ook los kunnen lopen. Er is ook een klein kanaal achter de tuin.

Er is ook een privé parkeerplaats voor uw auto op het terrein.

De onlangs gerenoveerde woon-/slaapkamer is ongeveer 35 m² groot. De grote glazen schuifdeur biedt een ideaal uitzicht op de tuin en leidt direct naar het terras. In de woonkamer vind je een hoekbank met een uitklapbaar tweepersoonsbed, een eethoek voor 4 personen, een kleurentelevisie (satellietschotel) en een radio met cd- en mp3-speler.

Er zijn ook 2 kleinere slaapkamers (elk ca. 6m²). De badkamer met douche en WC en de keuken zijn in uitstekende staat. Verder is er een berging in het huis en een buitenberging.

Alle ruimtes behalve de keuken en de badkamer zijn voorzien van laminaatvloeren. Een centrale verwarming op gas zorgt voor een gezellige en warme sfeer in de kamers tijdens de koude maanden.

Slaapplaatsen (tot max. 4 personen):

In de woon/slaapkamer staat een uitklapbare slaapbank (1,40 m x 2,00 m), in een van de kleinere slaapkamers staat een stapelbed en in de andere een eenpersoonsbed (1,00 m x 2,00 m elk). Een reisbedje is beschikbaar voor kleine kinderen. Er zijn ook ingebouwde kasten in het huis voor kleding en linnengoed.

Keuken/eettafel:

Een volledig uitgeruste inbouwkeuken incl. 4-pits elektrische kookplaat met oven, wasmachine, vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, padmachine, blender en nog veel meer ronden het totaalbeeld van het huis af. Er is ook voldoende serviesgoed en bestek voor meer dan 4 personen. Er is ook voldoende servies en bestek voor meer dan 4 personen.

De eethoek nodigt je uit om comfortabel te tafelen. Er is ook een kinderstoel voor kleine kinderen en een kinderstoel voor een ouder kind.

Tuin:

Het terras ligt op het zuiden. Er staan vier tuinstoelen, een tuintafel, een parasol, twee ligstoelen en een barbecue tot je beschikking.

Diversen:

Je moet je eigen beddengoed en handdoeken meenemen. Houd er wel rekening mee dat er een matras van 1,40 m x 2,0 m in het woon/slaapgedeelte ligt en dat je een overeenkomstig groot laken moet meenemen.

Honden zijn natuurlijk toegestaan; andere dieren op aanvraag.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Stapelbed (90x190 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x190 cm)
Woonkamer
Opvouwbaar bed (140x195 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Tossens is sinds 1892 een door de staat erkend kuuroord aan de Noordzeekust. Het ligt tussen de Jadebaai (Wilhelmshaven) en de monding van de Weser (Bremerhaven) ongeveer 50 km ten noorden van Oldenburg. Tossens staat bekend om zijn gezonde lucht en speciale klimaat en is ideaal voor een gezinsvakantie met kinderen in elk jaargetijde.
Alle belangrijke winkelmogelijkheden zijn te voet of met de fiets te bereiken. Er wordt ook een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten aangeboden.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Reiserücktritt durch den Mieter bis einen Monat vor Anreise wird die Anzahlung (€ 100,-) einbehalten. Bei Rücktritt ab einem Monat vor Mietbeginn werden 80 % des Mietpreises einbehalten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. T. Sennewald

Mevr. T. Sennewald

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 468914

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/468914.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven