Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuisje met sauna in Uelsen

Uelsen, Niedersachsen

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Informatie over de accommodatie

Interieur
Onze woning is geschikt voor maximaal 4 personen, is vrijstaand en heeft een overdekt gemeubileerd terras, tuin en 1 parkeerplaats. De woonkamer bevat een zit- en eethoek. De open keuken is voorzien van een combinatie van een magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat, elektrische kookplaat en vaatwasser.
Er zijn 2 slaapkamers met elk een boxspringbed met topper. De bedden zijn voorzien van eenpersoons vierseizoendekbedden en kussens. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.
In een extra ruimte kunt u heerlijk ontspannen in de luxe sauna; een combinatie van een Finse sauna en infrarood.

Onlangs is de woning geheel gerenoveerd. Het interieur en de sauna zijn hagelnieuw. We hebben zeer hard gewerkt en veel geïnvesteerd en vinden verhuren dan ook best wel spannend. We hopen dan ook echt dat u heerlijk geniet, maar ook netjes met onze spulletjes zal omgaan. Dit geldt ook voor de (nieuwe) airco's waarmee u de woning zeer behaaglijk kunt verwarmen en koelen. Om onnodige verspilling tegen te gaan, vragen wij u dan ook om geen airco te gebruiken als u ramen en/of buitendeuren open hebt staan of indien u voor langere tijd niet aanwezig bent.

Wi-Fi is helaas nog niet aanwezig. Wij wachten op een aansluiting. Zolang u nog geen beschikking over Wi-Fi hebt, krijgt u per dag een huurkorting van 5 euro.
Bij de receptie kunt u tegen betaling gebruik maken van een wasmachine en/of droger.

Voorwaarden van de Verhuurder
LET OP:
- Roken is niet toegestaan in de accommodatie
- Huisdieren (maximaal 2) zijn in overleg toegestaan voor 5,- per huisdier per nacht en mogen niet op de meubels.
- Gebruikt u alstublieft niet de bank of eetkamerstoel om op te drogen na uw bezoek aan de sauna. Hiervoor kunt u een terrasstoel gebruiken.
- Het is niet toegestaan een elektrische auto via een stopcontact in de woning op te laden. Hiervoor kunt u in het dorp bij de snellader van Raffeisen Markt
terecht.
- Adolescenten en jongvolwassenen onder de 25 jaar mogen niet op het vakantiepark verblijven zonder begeleiding van minimaal één volwassene ouder dan
25 jaar. Bij het boeken van jongvolwassenen behouden wij ons het recht voor om bij aankomst een borg van € 100 per persoon te vragen.
- Onze woning wordt op meerdere sites geadverteerd. Om dubbele boekingen te voorkomen, is uw boeking pas geldig als uw boekingsaanvraag door
de verhuurder is bevestigd. Wij zullen uiteraard snel reageren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.45 km

0.45 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 4 km

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ligging
Op nog geen 2 uur rijden vanaf Utrecht ligt 4 km over de grens het vakantiepark Grafschaft Bentheim bij het plaatsje Uelsen in de bosrijke omgeving van het graafschap Bentheim. Het licht glooiende landschap biedt veel mogelijkheden om uitgebreid te wandelen en te fietsen. Het park is een ideale vakantiebestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Op 150 meter afstand van het huisje loopt u zo het bos in. Wilt u zwemmen? Dat kan in de nabijgelegen zwembaden (op 2,5 km), waar u kunt genieten van urenlange waterpret. In de bosrijke omgeving kunt u prachtig fietsen. Bij de receptie kunt u informatie krijgen over fiets- en wandelroutes, kunt u informeren over fietsverhuur en liggen er ook kortingscoupons voor vele attracties.

Omgeving
Het kuuroord Uelsen is een gezellig dorpje midden in de authentieke regio Grafschaft Bentheim. Het Graafschap Bentheim laat u grenzeloos genieten in een prachtig glooiend heuvellandschap, waar bos, heide, weiden en velden elkaar afwisselen. De gerestaureerde wind- en watermolens laten de onmiskenbaar Nederlandse invloed op het dorp zien. Op zo'n 2 km van het park is een openluchtbad met glijbanen, duikplanken en zonneweide (geopend bij goed weer van midden mei tot half september) en het overdekte zwembad met de langste glijbaan van de regio (gesloten 26.7.23-16.8.23). Verder zijn er midgetgolf (geopend van begin april tot midden oktober), kegelbaan , een tennisbaan en vele supermarkten, winkels en restaurants.

Speciaal voor de actieve vakantieganger is er de Fietsbus (met aanhanger). Deze rijdt in de zomervakantie en in de weekenden op 2 routes tussen Bad Bentheim en Emlichheim, u kunt overal uitstappen, waarna u de tocht te voet of per fiets kunt volbrengen.

Bad Bentheim heeft een prachtige 18 holes golfbaan. In een straal van 40 km vindt u een groot aantal interessante uitstapjes zoals o.a. het dierenpark in Nordhorn (onze gasten krijgen 25% korting op de entreeprijs, vraag naar de kortingskaart bij de receptie). Dan is er Emmen Zoo, de pretparken in Hellendoorn en Slagharen en Plopsa Indoor in Coevorden. Ook het Moviepark bij Bottrop ligt op 1,5 uur rijden.

De leuke plaatsjes Tubbergen met een tropisch zwemparadijs (8km), Nordhorn en Ootmarsum zijn zeker de moeite van een bezoek waard. Ook het kuurstadje Bad Bentheim, met haar nauwe straatjes en steegjes mag niet ontbreken aan uw vakantie. Het heeft een gezellig centrum met een bijna 1000 jaar oude burcht.

Kortom u gaat op vakantie naar een veelzijdige omgeving met vele mogelijkheden voor iedereen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Na overleg kunnen er 2 huisdieren mee à 5 euro per nacht per huisdier.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie J. Nicolaij

Familie J. Nicolaij

Graag stellen wij ons voor. Wij zijn Jan Nicolaij en Petra Griffioen, respectievelijk 60 en 53 jaar oud. Onlangs hebben wij van de ouders van Jan dit vakantiehuisje kunnen kopen. Het voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd en wij hebben dan ook op de keuken en badkamer na letterlijk alles eruit gehaald waarna wij non stop wekenlang dagen hebben gemaakt van 16 uur. Alles om er weer een comfortabel en sfeervol huis van te maken. Een grote wens van Jan was een sauna en die is er dan ook gekomen. Het is een combinatie geworden van een Finse sauna en een infrarood sauna. Je komt er als herboren uit! Zelf wonen wij op een heel rustig plekje in Utrecht, samen met onze 2 kleine adoptiehondjes uit Spanje en Roemenië. We werken beiden nog fulltime, hebben een druk (sociaal) leven en zijn nog gezegend met alle vier onze ouders. Dit alles maakt dat we helaas zelf niet zoveel gebruik van het huisje kunnen maken als we zouden willen. Dat is voor ons een reden om het ook voor de verhuur aan te bieden. Omdat we er veel in geïnvesteerd hebben, vinden we dat wel heel erg spannend. We gunnen dat veel meer mensen van het huisje, de sauna en de omgeving kunnen genieten, maar uiteraard hopen we wel dat iedereen toch ook wel netjes met onze spulletjes omgaat. Bij deze doen we dus een vriendelijk beroep op u :-). Hoe dan ook, wij hopen dat u enorm gaat genieten van ons huisje en de omgeving. Wij hebben een gastenboek in de woonkamer gelegd en zouden het heel leuk vinden als u hierin wil schrijven hoe het huisje en de omgeving u is bevallen. Uiteraard mag u daar ook tips in schrijven. Wij wensen u alvast heel veel plezier en ontspanning en hopen dat u een terugkerende gewaardeerde gast zult worden. Voor vaste gasten is een korting ook altijd bespreekbaar. Hartelijke groeten van Jan Nicolaij en Petra Griffioen


meer informatie

Objectnummer: 470639

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/470639.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven