Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Am Wiesengrund 2

Mecklenburgs Merengebied

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

43 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

43 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

U komt de hut binnen in het woon- en eetgedeelte. Hier vindt u een comfortabele hoekbank, een tafeltje, een fauteuil, een tv-meubel met gezelschapsspelletjes en de led-tv, en een eettafel met hoekbank en stoelen. In het keukengedeelte zijn kleine kastjes, een minikeuken met twee kookplaten, een gootsteen en een koelkast met vriesvak. Verder vindt u er een magnetron, een broodrooster, een waterkoker en een koffiezetapparaat. De badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond en is uitgerust met een douche, een toilet en een wastafel. U bereikt de bovenverdieping via een smalle ruimtebesparende trap. Deze trap is van beide toegangen niet afsluitbaar. Boven vindt u een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee kledingkasten ingebouwd in het schuine dak. Achter deze kamer bevindt zich de tweede slaapkamer, die met een deur kan worden afgesloten. Er zijn twee eenpersoonsbedden. In het koude seizoen wordt het vakantiehuis verwarmd met een moderne elektrische keramische kachel. Voor het huis ligt een groot houten terras met tuinmeubelen, een parasol en een barbecue. In een bijgebouw met een sociale ruimte kunnen gezamenlijke evenementen worden gepland met de eigenaren of andere gasten. Er is een parkeerplaats voor u op het terrein.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 50 km Rostock-Laage

50 km

Station 20 km Blankenberg

20 km

Snelweg-afrit 35 km Schwerin Nord

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis is een Finse hut. Het staat met twee andere Finse hutten, een bijgebouw met een salon en de woning van de eigenaren op een blootgesteld terrein van 3600 m². In de tuin staan een tafeltennistafel en speeltoestellen waar de kinderen op kunnen spelen. De badzone bij het Dabelmeer ligt op slechts 500 m afstand. Een grote weide grenst aan het terrein. Huurfietsen en een vissersboot zijn beschikbaar.
U kunt gratis gebruik maken van een grote vuurschaal en een rookoven. Het dorp Dabel ligt aan het "Mecklenburgse merengebied", in het natuurpark "Sternberger Seenlandschaft". Hier kunt u ontspannen in de heuvelachtige, bos- en meerrijke natuur, terwijl u wandelt, fietst, zonnebaadt en zwemt, minigolf speelt of paardrijdt van uw dagelijkse stress. U kunt tochten plannen op de "Klein Pritzer See" met de eigen roeiboot van het hotel en met twee kano's. De eigenaars bieden ook koetsritten aan. U mag uw eigen paard meenemen. Gastenboxen en een grote paddock, voor de huisvesting van uw favoriet, zijn beschikbaar in de buurt. Winkelmogelijkheden zijn beschikbaar in het dorp, op 1000 m afstand. Het volgende restaurant ligt op 200 m afstand. U kunt ook Sternberg bezoeken met zijn oude vakwerkhuizen in de historische binnenstad, evenals het Slavisch kasteel, het archeologisch openluchtmuseum Groß Raden of het Dobbertin klooster. De Hanzestad Wismar, de omliggende badplaatsen aan de Oostzee, Waren Müritz, de cultuurstad Güstrow of de deelstaathoofdstad Schwerin liggen allemaal binnen een uur rijden en zijn minstens een dagtocht waard.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteit naar verbruik.
Elektriciteit 0,55 € per kW na lezing
Boot en fietsen beschikbaar
min. bezetting 3 dagen (vakantieperiode min. 1 week Sa- Sa )

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Fietsverhuur ter plaatse (10m), zwemgelegenheid (300m), boswandel-, ruiter- en fietspaden (1km), manege (1km), DDR-museum (4km), bootverhuur (6km), Kobrow koets- en landbouwmuseum (6km), Sternberg/Altstadt + kerk + museumcafé (7km), trolleytocht (5-25km), midgetgolfbaan (3km), Western salon (3km), Bosnatuurpad (4km), Schwarzbieroase (6km), Slavenburg en Museum Groß Raden + Oldtimer Museum (15km), kloostercomplex en ornithologische meertocht in het kloosterdorp Dobbertin (18km), Güstrow (25km) Barlach memorial + kasteel + binnen- en buitenzwembad + natuur- en milieupark, Schwerin (35km) deelstaathoofdstad + kasteel + oude stad + theater + musea + rondvaart door het meer, Hanzestad Wismar (45km) haven + oude stad + pretbad + kerken, eiland Poel (49km) Oostzeestrand + vuurtoren + haven, HRO (80km) oude stad + stadshaven + scheepvaartmuseum + IKEA + Warnowtunnel + overzeese haven, Rostock-Warnemünde (85km) Oostzeestrand met boulevard + vismarkt + steiger + vuurtoren + Oostzeeferry's, Lübeck (100km) Marsepein + 5 DM biljettenpoort, Hamburg (150km) Poort naar de wereld, Berlijn (170km) DAN hoofdstad van een heel land, toen niet en nu wel


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Kristin M. uit Arzbach, RLP

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren op vakantie!

Familie Aulich zijn geweldige gastheren! Altijd aanspreekbaar, dierenliefhebbers, kindvriendelijk, ongecompliceerd en behulpzaam. Het vakantiehuis is goed uitgerust, met tuin, verschillende balspellen, roeiboot op afspraak en individueel afgestelde fietsen beschikbaar vanaf de eerste dag. Excursietips zijn beschikbaar of werden aan ons aanbevolen.
Locatie: veel water, weilanden, bos, barbecue, gezinsvriendelijke tentoonstellingen/musea op loopafstand of geweldig bereikbaar met de fiets. Zelfvoorziening in het dorp is goed mogelijk. Ongeveer 1 uur rijden naar de Oostzee.
We hebben vooral genoten van het comfortabele fietsen en zwemmen. We hadden geen perfect weer, maar omdat alles zo dichtbij was, konden we elk tijdvenster tussen de regen of zelfs in de regen gebruiken en hadden we plezier en vakantie.
We overwegen (lange reistijd) om terug te komen! Het was echt ontspannend!
Familie Moldván

Antwoord van Familie N. Aulich:

Liebe Familie Moldvan, danke für die tolle Bewertung. Das Wetter war wirklich nicht gerade optimal. Ihr habt aber immer das Beste daraus gemacht.
Falls ihr wiederkommen möchtet, kommen wir euch preislich gerne entgegen. Versprochen.
Ihr wart angenehme Gäste.
Bleibt Gesund und lasst euch vom Alltag nicht unterkriegen.
LG Grüße von Norbert und Daisy

Juli 2021

Katrin P. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles perfect!

We hadden alles wat we nodig hadden! Zeer vriendelijke en meegaande gastheren, een mooi schoon huisje, fietsen, een boot, speelmogelijkheden voor de kinderen op het terrein, broodjes op loopafstand, zwemstranden in de omgeving, rust, sterren, dieren....
Het was geweldig en we komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie N. Aulich:

Liebe Familie Pazurek, danke für die Bewertung.
Wir freuen uns über einen weiteren Uraubsaufenthalt bei uns.
Alles Gute und bleibt Gesund.
LG von Norbert und Daisy aus Dabel

Juli 2021

Anja V. uit Langenhagen/Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

pure ontspanning

Een plek om de stress van het dagelijks leven achter te laten en te genieten. De Finse hutten zijn liefdevol ingericht. Het welkom was zeer hartelijk en er stonden kleine attenties klaar.

Op het goed onderhouden terrein is er een vuurplaats (voor gezellige avonden) met uitzicht op een grote wei waar je ganzen en herten kunt kijken. Voor de sportieve gasten is er een pingpongtafel, badmintongames, ballen en niet te vergeten fietsen (in uitstekende staat dankzij Norbert) beschikbaar. Het kleine complex is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes of gewoon om te genieten van de rust. Bedankt aan Norbert en Daisy voor de geweldige vakantieweek. Het was gewoon te kort. We komen terug. Beloofd!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2020

Andrea uit Wolfenbüttel

5,0
5 5 5 5 5

Absolut empfehlenswert!

Sauber, komfortabel und idyllisch. Die Vermieter allein sind schon ein Erlebnis. Sie sind sehr freundlich und immer in der Nähe, aber nicht aufdringlich. Schon bei der Begrüßung gab es ein Glas Honig vom Schwiegerpapa :)
Das Haus ist sehr gut ausgestattet, auch Kaffee, Gewürze und Tee stehen schon bereit. Es ist sehr sauber und gemütlich.
Eine Feuerschale steht für rimantische Stunden bereit. Vom Vermieter kann man auch Tipps für Ausflüge bekommen. Alles in allem, wie bereits gesagt, einfach nur empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2020

Susanne K. uit Bad Kreuznach

5,0
5 5 5 5 5

Wiederholungstäter

Es gibt an der Mecklenburgischen Seenplatte zwar eine große Auswahl an Ferienunterkünften, trotzdem entscheiden wir uns immer wieder für die Finnhütten der Aulichs, einfach weil wir uns dort sauwohl fühlen. Die Hütten sind sehr wohnlich und mit viel Liebe zum Detail ausgestattet, einschließlich Keksen auf dem Tisch zur Begrüßung und alles Notwendige für den ersten Tag im Kühlschrank und in der Kaffeedose. Die Vermieter sind sehr herzlich und hilfsbereit, die kostenlosen Fahrräder dank einer eigenen Reparaturwerkstatt immer im Bestzustand. Es steht auch schon mal ein Stück Kuchen vor der Tür... Die Vermieter haben immer gute Tipps für Ausflüge, Aktivitäten und Gastronomie. Auch ein Boot am Klein Pritzer See ist vorhanden, das die Gäste benutzen dürfen. Dem Hund hat es dort auch gut gefallen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie N. Aulich:

Hallo Susanne,
es ist schön, so eine tolle Bewertung zu lesen. Wir machen es gerne für Euch.
Der Urlaub soll für Euch, immer in einer guten Erinnerung bleiben.
Das ist unser Ziel.

Juni 2020

Fam. Will uit Saarland

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub 2020

Wir waren von der Mecklenburgischen Seenplatte sehr überrascht.
Bei Familie Aurich in Dabel wurden wir herzlich aufgenommen und fühlten uns sehr wohl. Die Finnhäuser sind mit viel Liebe und allen Details ausgestattet. Es wurde wirklich an alles gedacht. Auch unsere Tochter mit 18 Jahren fühlte sich hier sehr wohl und schwärmt immer noch von unserer Urlaubswoche. Wir haben viel erlebt und erkundet, ob mit dem Fahrrad, dem Auto oder mit dem Kanu. Es war eine wunderschöne Woche.
Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie N. Aulich:

Danke liebe Familie Will für die tolle Bewertung der Finnhütte und unserer Mecklenburgischen Seenplatte.
Gerne würden wir Euch wieder als Gäste begrüßen.
LG von Norbert und Daisy

Augustus 2019

Gabi M. uit Glauchau

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub

Wir fuhren nach Dabel und kamen dort an. Fanden die Hütte mit allen drum und dran. Wir ließen uns die Gegend erklären und fuhren los mit 2 und 4 Rädern. Der Familie Aulich wünschen wir das allerbeste und noch viele Gäste.
Die 3 aus dem Zittauer Gebirge

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2019

Petra H. uit Hackebheim

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder gerne

Bei Aulichs ist man fast sofort wie daheim, unser Häuschen ist mit sehr viel Liebe eingerichtet und dazu gehört immer auch schon eine kleine Grundausstattung an Getränken ( vor allem Kaffee). Unser Retrievermix Leo fühlt sich im großen, umzäunten Garten pudelwohl. Zum Gassigehen sind es nur ein paar Meter bis zum nächsten See oder in den Wald. Mehrere gute Lokale und der Bäcker sind fussläufig zu erreichen. Abends hat Herr Aulich öfter ein großes Lagerfeuer angezündet und man kann , wenn man Lust hat, bis spät mit allen Gästen klönen oder grillen.Besonders hervorzuheben ist die herzliche Art der Aulichs; Sie haben für jede Aktivität ein paar Tipps und wissen immer wo etwas Schönes zu sehen ist. Wir kommen ganz sicher wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Familie N. Aulich:

Hallo Ihr Lieben,
danke für Eure tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr darüber.
Daisy, die gute Seele des Hauses, sieht so eine Bewertung als Resultat Ihrer Leistung.
Wir sind gerne für Euch da.

Juli 2018

Ursula M. uit 12526 Berlin

5,0
5 5 5 5

. Zur Begrüssung

Wir haben hier mit unseren Enkeln eine wunderbare Woche verbracht. Die Unterkunft klein aber fein. Das Wetter war warm und sonnig Zur Begrüßung erwarteten uns im Kühlschrank erfrischende Getränke. Wir fühlten uns von den Vermietern rund um gut betreut. Auf dem Grundstück war Gelegenheit Tischtennis zu spielen oder Federball, Bademöglichkeiten waren ganz in der Nähe. Vom Vermieter erhielten wir auch zahlreiche Ausflugstipps die mit den Kindern gut machbar waren. Wir können uns gut vorstellen noch einmal hierher zu kommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Mei 2017

Ron S. uit 26419 Schortens

4,8
4 5 5 5

Klasse Familienurlaub

Niedliche Unterkunft auf einem wunderschönen Grundstück mit angrenzender Wildwiese und dazu die große Gastfreundlichkeit des Vermieterehepaares.
Es bleibt eine glückliche Familie, die gerne wieder herkommt!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2014

Frank D. uit Teutschenthal

4,5
5 4 5 4

Sommerurlaub 2014

Wir haben einen sehr schönen Sommerurlaub in einer der 3 Finnhütten bei Familie Auilich verlebt.
Wir wurden sehr freundlich mit kleinen Willkommensgeschenken empfangen.
Die Vermieter waren sehr zuvorkommend, haben uns viele Tipps zu Ausflügen in der Umgebung gegeben und uns bei der Planung der Tagestouren unterstützt. Ob Radtour, Kanutour, Draisine oder Ausflug per Auto. Den Abend haben wir am Grill, an der Feuerschale oder in der gegenüberliegenden Gaststätte ausklingen lassen.
Das Grundstück ist idyllisch gelegen. Badeseen sind in unmittelbarer Nähe. Man kann sich auch sportlich bei Tischtennis oder Federball betätigen.
Unsere Tochter denkt gern an die private Reitstunde bei Herrn Aulich und seinem Pferd zurück :-).
Insgesamt war es ein sehr schöner Urlaub und wir denken gern an die Zeit zurück.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Familie N. Aulich

Familie N. Aulich

Beste vakantieganger, we kijken uit naar uw vakantie bij ons. Wij staan altijd voor u klaar omdat wij op het terrein wonen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ons waterrijke gebied is ideaal voor vissers. Vakantiegangers kunnen ons landschap gratis per fiets verkennen. Voor kinderen is er een interessant activiteitenveld, van speeltoestellen tot kinderboerderijdieren.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 47839

Laatst bijgewerkt: 22.09.2023

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/47839.htm

Familie Norbert und Daisy Aulich

W. Pieck Straße 4 b

19406 Dabel

0049(0) 00493848520281

DE137637656


«Vakantiehuis Am Wiesengrund 2» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven