Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Hof Georgenhöhe - Paardenstal

Uckermark

Max.  6   gasten
72m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
72m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

36 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

36 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Onze boerderij ligt afgelegen op 400 m van de rand van het dorp, in een licht heuvelachtig landschap dat rijk is aan meren en bossen.

Wij bieden u twee uitzonderlijke (niet-rokers) vakantiewoningen in een voormalige varkensstal en paardenstal voor respectievelijk 4 en 6 (volwassen) personen, die zijn ingericht in een bijzonder ongewone en harmonieuze kleurstelling
Hier zijn de beschrijving en foto's van de paardenstal. U kunt de varkensstal ook hier vinden op
Geniet van uw ontbijt of de zonsondergang op het buitenterras met een prachtig uitzicht op het landschap en een vuur- en barbecueplaats
De appartementen zijn rustig gelegen, weg van de rest van de boerderij aan de rand van de boomgaard.

Op onze boerderij wonen een koe, varkens, schapen, een ezel, paarden en pony's. Ganzen, kippen en konijnen lopen rond op het erf en in de weilanden. Twee honden die van kinderen houden en talrijke knuffelkatten zijn ook aanwezig.
Afhankelijk van de weide staan de dieren vlak naast uw keuken- of slaapkamerraam of kijken ze naar u terwijl u ontbijt of barbecuet op het buitenterras. Zelfs als de boerderijdieren niet direct bij de flats zijn, zijn ze altijd in het zicht.
Natuurlijk is er de mogelijkheid om de "kleine" dieren te voeren en te aaien, zelfs de scharrelkonijnen. Maar je kunt ook de "groten" helpen voeren of, als je dapper bent, een koe uit je hand voeren. Varkens voeren en deze borstelige wezens aaien kan ook altijd. De schapen zijn sowieso blij met elke verandering van het weidegroen in de vorm van brood of wortelen.

Voor kinderen biedt de flat een kinderbedje, stoel en serviesgoed, een opstapje voor de wastafel, een toilethulpstuk, stopcontactbeschermers zijn beschikbaar. Er is ook een luiertafel voor baby's. In de tuin staan een schommel, een huis op palen en een reuzentrampoline. Kinderfietsen, scooters en rolstoelen zijn beschikbaar
Voor volwassenen is er een sauna in de boomgaard.

De flat heeft geen TV. Beleef de dieren en de natuur en geniet van het leven met al uw zintuigen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 80 km Berlin Tegel

80 km

Station 12 km Fürstenberg

12 km

Snelweg-afrit 51 km Joachimsthal auf der A11

51 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze boerderij ligt in de buurt van de stad Lychen, die is omgeven door zeven meren, in het "Uckermärkische Seen Nature Park". De regio ontwikkelt zich conceptueel in zogenaamd "zacht toerisme"
Ontdek blauwe reigers, ooievaars, kraanvogels en zeearenden in de lucht
Ga op ontdekkingsreis naar de bever
Op het uitgebreide netwerk van fiets- en wandelpaden heeft u de mogelijkheid om de zeer hoge wildstand in de hele regio te ervaren
Profiteer van de prachtige omgeving voor (water)wandelingen en fietstochten en om te gaan zwemmen. Er is een uitgebreid netwerk van fiets- en waterwegen met langeafstandsverbindingen naar Berlijn en de Oostzeekust, Mecklenburg-Vorpommern en de Poolse grens.

De regio biedt talrijke toeristische attracties, de stad en het kuuroord Templin, kasteel Boitzenburg, de kerstpost Himmelpfort, het operettefestival in Neustrelitz.
Berlijn ligt op slechts 59 minuten met de trein van de naburige stad Fürstenberg.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De vakantiewoning kost (afhankelijk van het seizoen: laag-, midden-, hoogseizoen) 109,- tot 149,- €/dag. De schoonmaakkosten bedragen 56,- €. De stad Lychen heft een toeristenbelasting van 1,- tot 1,50 €/dag voor gasten ouder dan 18 jaar, afhankelijk van het seizoen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 56 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Die Stornierung des Mietvertrages ist bis 8 Wochen vor Mietbeginn kostenlos möglich. Danach ist keine Stornierung mehr möglich. Wir empfehlen den Abschluß einer Reiserücktrittsversicherung. Ein entsprechendes Versicherungs-Vergleichsportal findet sich schnell im Internet.

meer informatie:

WLAN gratis, DSL


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Sebastian K. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Supergenote tijd

Verblijf in de zomervakantie, 2 volwassenen, 2 kinderen. Zeer licht appartement, ruim opgezet met uitzicht op de boomgaard. Smaakvolle inrichting. In de winter zorgt een houtkachel voor een gezellige sfeer. Veel dieren, de kinderen hadden genoeg te doen: 's ochtends de ganzen naar buiten laten, hetzelfde geldt voor de kippen (inclusief eitje voor het ontbijt). Authentieke, vriendelijke eigenaar, altijd een luisterend oor. Er lijkt altijd tijd te zijn voor vrolijke gesprekken. Het voelt na een zeer ontspannen week eerder als vakantie bij vrienden. Altijd weer graag!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juni 2020

Nadine Z. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte boerderijvakantie

Nadat we op verschillende boerderijen in Brandenburg vakantie hadden gevierd, ontdekten wij in 2014 de prachtige boerderij Georgengenhöhe. Ook al maken we normaal gesproken nooit vakantie op dezelfde plek en proberen we graag iets nieuws, elk jaar trekt het ons hier weer naartoe - we kunnen ons gewoon geen mooiere plek voor een boerderijvakantie voorstellen. De twee vakantieappartementen (een voormalige varkens- en paardenstal) zijn uniek, erg gezellig en ontbreken aan niets. Het hoogtepunt is natuurlijk het omheinde terras, dat direct aan het weiland grenst met uitzicht op het veld - hier kun je heerlijk genieten van de rust terwijl de kinderen op ontdekkingstocht zijn op de boerderij. Als je geluk hebt, grazen de dieren precies op het grasveld achter de appartementen, zodat je 's ochtends al begroet wordt door het paard en de ezel die nieuwsgierig hun hoofd over de omheining steken. De dieren zijn ons meteen vanaf het eerste bezoek aan het hart gegroeid, of het nu pony Susi, ezel Pinocchio of schaap Apple is - bij ons heeft iedereen zijn favoriet :). Georgenhöhe is een idyllische plek waar je de stress van het dagelijks leven meteen vergeet en heerlijk kunt ontspannen... Bedankt Yvonne en Rainer dat jullie zo'n geweldige plek hebben gecreëerd!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

September 2018

Heike S. uit 10318 Nerlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Altijd mooi

We zijn er verschillende keren geweest. De kinderen en wij genieten er altijd van. De verhuurders zijn ongelooflijk vriendelijk. Ze zijn geweldig. Je slaapt er zo fantastisch en de vrijheid waarmee je je kunt bewegen is briljant. Bedankt voor deze mooie plek en bedankt dat je hier bent.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2018

Sandra, Christian, Jakob und Joseph uit weiter südlich

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Recidivisten zonder veroordeling

Dit jaar hadden we begin juni ons tweede verblijf op de boerderij, nu met nog een kind - en ook het tweede verblijf zal niet het laatste zijn geweest

We hebben hier weer heerlijke dagen doorgebracht, die veel te snel voorbij waren, en we zullen hier graag nog eens komen.

Hartelijk dank voor de geweldige tijd, lieve Yvonne en Rainer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

November 2017

Katrin uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Sehr schöner Hof

Auch dieses Mal hat es uns wieder sehr gut auf Eurem Hof gefallen. Hier habt einen tollen Ort geschaffen. Bis zum nächsten Mal! Katrin mit Familie aus Berlin

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2017

Heidi uit 04249 Leipzig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een natuurlijk paradijs niet alleen voor kinderen

Wij vonden de ongecompliceerde en natuurlijke manier van omgaan met de dieren erg prettig. Onze dochter haalde elke ochtend de eieren uit het kippennest en de katten werden al snel haar vrienden. S Avonds voerden we de twee varkens, en ook de pony en de ezel namen we zeer ter harte. Oh, en de grote trampoline in het midden van de weideboomgaard had de perfecte plaats tussen alle dieren en klimbomen. Zo konden de kinderen ook alleen buiten spelen. Al met al een heel gezellig hostel midden in de natuur. We willen zeker terugkomen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Ronny R. uit 01099 Dresden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geniet van een ontspannende tijd op het platteland

Op een zwoele zomeravond "reden" we - na autopech - de mooie paardenstal binnen en lieten we de jongens gewoon in bed ploffen nadat we buiten wat babykatjes hadden geaaid. Voor de tweede keer op vakantie bij jullie, voelden we ons weer helemaal thuis na de vriendelijke ontvangst en de prachtige natuurmogelijkheden. Onze grote zoon bracht de dagen volledig door met de tamme dieren en de kleine maakte ook snel vrienden, ze vonden vooral de katten en kippen op de terrastafel grappig - die we vooral tijdens het eten moesten "bewaken" ;-) Leuke plekken om te bezoeken zijn Himmelpfort (ook in de zomer!), de vele kleine (bijna verlaten) meertjes om de hoek en bij slecht weer volstaat een binnenspeeltuin - hoewel het een flinke rit vergt. BEDANKT voor de rustige uurtjes, de heerlijke verse ontbijteieren, de gezellige sfeer in de - smaakvol ingerichte - vakantiewoning en natuurlijk de enorme trampoline, die wilde jongens goed kan temmen! ... en de nieuwe, snelle WLAN is ook nuttig :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2017

Henriette & Sebastian W. uit 14656 Brieselang

5,0
5 5 5 5

Einfach ein einmaliger Urlaub!

Wir waren ebenfalls schon zum dritten Mal in eurem Pferdestall und es war wieder super gemütlich! Bei Sonnenschein stapfen die Kinder auf der Weider herum, während man sich als Eltern gemütlich im Liegestuhl die Sonne auf den Bauch scheinen lassen kann. Und auch bei Regen lässt es sich für die Kleinen wunderbar unter der Scheune im Strohlager toben oder in der Ferienwohnung die ausliegenden Bücher durchblättern. Und wenn das erledigt ist, kann man auf der lieben Susi reiten, Otto und Willi mit Karotten füttern, Hasen und Katzenbabys streicheln (die haben es den Kindern besonders angetan) oder im Hühnerstall Eier absammeln. Und eurer Service ist einfach super!!!
Bis zum nächsten Jahr!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2017

Monika uit 10405 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Venster naar de natuur

We gaan nu al zes jaar minstens twee keer per jaar naar Lychen. Onze oudere en oudere kinderen komen aan in Hof Georgenhöhe en willen niet meer weg. Hun interesses veranderen, soms zijn het de dieren, soms is het de grote trampoline en soms is het gewoon de bijzondere sfeer wanneer een helaas voor de stadskinderen onbekend wezen over het veld cirkelt. En wie de boerderij weet te verlaten, kan zich in de omgeving uitstekend vermaken: sportief, romantisch, met of zonder kinderen.
Wij reizen graag en hebben zelden zo'n geweldig huis ontdekt om in te verblijven en ons goed te voelen. Met veel liefde ingericht. Een plek waar ons hele gezin graag naar terugkeert; wat ook te danken is aan de bijzondere gastheren!
En natuurlijk hebben we al geboekt voor 2018!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2017

Barbara H. uit 12305 Berlin

5,0
5 5 5 5

Danke, wir werden wieder kommen :-)

Wir waren im Mai 2017 das dritte Mal im Pferdestall und als wir wegfuhren fragten unsere Kinder gleich "Wann kommen wir wieder?".
Uns hat es wieder super gefallen. Wie immer war alles perfekt.
Danke, wir werden wieder kommen :-)
Grüße aus Berlin

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Maart 2017

K J. uit 10967 Berlin

5,0
5 5 5 5

Sehr zu empfehlen

Liebes Team von der Georgenhöhe,
wir hatten eine wunderbare Zeit bei Euch! Vielen Dank für den freundlichen Empfang. Ihr habt einen sehr schönen Ort geschaffen. Der Pferdestall ist gemütlich und geschmackvoll eingerichtet. Ihr habt einen tollen Ausblick über die Felder. O-Ton mein Sohn: "Mama, ich wusste gar nicht, dass ich so weit gucken kann." Das Spazierengehen mit Hund Sally war auch ein Highlight!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

November 2016

Claudia und Ralf R. uit 14193 Berlin

5,0
5 5 5 5

Landleben und Tiere, ideal für Familien

Unser zweiter Bauerhofurlaub und wir (Familie mit zwei Kindern, 6 und 8 Jahre) waren begeistert. Wir haben schon wieder gebucht!
1. Ausstattung:
Der Pferdestall hat viele ursprüngliche Elemente und ist sehr harmonisch gestaltet. Bad mit Fußbodenheizung, Küche bestens ausgestattet (scharfe Messer!), Toaster, Mixer, alles da.
Alles hochwertig, tolles Geschirr.
2. Preis/Leistung:
Absolut faire Preise für die Wohnung (wir waren in der Nebensaison, dass fanden wir sogar günstig). Essen gehen, einkaufen und Dienstleistungen sind in der Uckermark übrigens allgemein sehr günstig: ideal für Famlien.
3. Service:
Danke an die Vermieter für die vielen Erklärungen zu den Tieren und tollen Tipps für Ausflüge. Holz für den Kamin gab es gratis. Für Kinder ist in der Wohnung viel Spielzeug vorhanden und draußen gibt es auch einiges (Schaukel usw.).
4 Lage:
Der Hof hat Alleinlage außerhalb der Stadt. Mit dem Auto ist man in zwei Minuten beim Bäcker.
Die Wohnung liegt absolut ruhig im Obstgarten. Es gibt noch eine zweite Wohnung die ist aber weit genug entfernt. Man blickt in eine leicht hügelige Landschaft. 5 Sterne Sonnenuntergänge und traumhafter Sternenhimmel, da keine Lichtverschmutzung.
Es gibt mehrere Seen in der Gegend.

Es war toll die vielen kleinen und großen Tiere zu streicheln und zu füttern. Man kann direkt an sie heran gehen, ohne Zaun dazwischen. Für die Kinder und mich:) ein einmaliges Erlebnis.
Alles in allem verdient 5 Sterne!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Oktober 2016

Stefanie W. uit 12587 Berlin

5,0
5 5 5 5

Einmal auf Hof Georgenhöhe immer Hof Georgenhöhe

Wir waren jetzt zweimal auf dem Hof Georgenhöhe.Für uns alle ist der Hof total schön zum entspannen, man kommt an, plauscht ein wenig mit Rainer und Yvonne und gleich fühlt man sich angekommen. (anders wie in anderen Unterkünften brauchen wir nicht zwei Tage um anzukommen)
Wir alle freuen uns wenn die Zeit gekommen ist,und wir zum Hof Georgenhöhe fahren..ist ein fester Bestandteil unserer Urlaubsplanung!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

September 2016

Uwe H. uit 12621 Berlin

4,8
5 5 5 4

Ein sehr schöner Urlaub für Familien/ Großeltern mit Kindern

Wie waren mit unserem Enkelkind hier und hatten auch noch super Wetter. Trotz der spartanischen Ausstattung hat es uns an nichts gefehlt! Wir brauchten kein TV, sonder waren die ganze Zeit draußen an der frischen Luft und mit den Tieren beschäftigt oder haben uns mit Gesellschaftsspielen die Zeit vertrieben. Auch das Abwaschen mit der Hand, was viele heut zu Tage nicht mehr gewöhnt sind tut ja etwas für die zwischenmenschlichen Beziehungen! Das einzige Manko ist die Lage, aber mit dem Auto ja gut zu erreichen.
Wir wären 2017 sehr gerne wiedergekommen, aber es war bereits Ende 2016 alles ausgebucht. Vielleicht klappt es 2018;)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie Y. Dewies:

Danke für Eure positive Bewertung. Ihr habt die Ausstattung mit der vollen Punktzahl "5" bewertet und dann "spartanische Ausstattung" geschrieben. Da sich spartanisch im ursprünglichen Sinne nach "kaum vorhandener Ausstattung" anhört, sind wir sicher, dass damit bestimmt "urig/ländlich" gemeint war?
Gerade die umfangreiche Ausstattung in der Küche (z.B. zwei Kaffeemaschinen, handgefertigtes Geschirr, zahlreiches Back- und Kochzubehör...) und für Kinder (Wickeltisch, Kinderstuhl, Bücher und Spiele...) wird von unseren Gästen sehr oft gelobt.
Viele weitere Bewertungen findet Ihr direkt auf unserer Webseite unter www.georgenhoehe.de und...
... eine Spülmaschine gibt es mittlerweile auch!

Juli 2016

Katharina uit 12249 Berlin

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub in der Uckermark

Seit 2009 machen wir jedes Jahr Urlaub auf der Georgenhöhe. Für uns ist dort alles perfekt: Die freundlichen und hilfsbereiten Gastgeber, die immer ein offenes Ohr haben, die liebevoll eingerichteten Ferienwohnungen (ehemaliger Schweinestall und Pferdestall), der direkte Kontakt zu den Tieren (die Hühner und Katzen folgen einem bis zur Wohnungstür). Der Hof ist sehr schön, und durch die Alleinlage ist das lauteste Geräusch das Hähnekrähen und Gänseschnattern. Für uns Berliner also schon pure Erholung durch die Stille. Der Blick über die Obstwiese in den abendlichen Sonnenuntergang ist wunderschön und friedlich.
In der Umgebung gibt es je nach Geschmack viel zu entdecken. In den Uckermärker Seen kann man wunderbar baden, in Lychen gibt es einiges zu sehen und auch einen tollen neuen Spielplatz. Dann kann man natürlich nach Templin fahren, so dass man sich auch bei Regenwetter nicht langweilen muss. Denn dort gibt es die Therme, die Schokoladenfabrik und vieles mehr.
Wir kommen auf jeden Fall wiederm für den kommenden Sommer haben wir schon gebucht!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2016

Maria H. uit 01277 Dresden

4,0
4 4 3 5

für Kinder ideal

sehr schöne Ferienwohnung, Terrasse mit Blich auf Weiden, Felder und herrliche Sonnenuntergänge. Gut für Erwachsene zum Entschleunigen und für Kinder zum gefahrenfreien Toben. Schön auch der mögliche Umgang mit verschiedenen Tieren.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2016

Manuela uit 01259 Dresden

5,0
5 5 5 5

Bauernhof wie aus dem Bilderbuch

Wir haben im Sommer 16 unseren Familienurlaub auf dem Hof Georgenhöhe verbracht. Von Yvonne und Rainer wurden wir herzlich empfangen und mit guten Tipps über die Umgebung versorgt. Die Ferienwohnung ist traumhaft gelegen und ausgesprochen gemütlich. Geschirr und Küchenutensilien sind reichlich vorhanden, so dass auch das Kochen Freude bereitet und nicht jeder Teller abgezählt ist. Der Kontakt mit den Tieren ist hautnah und ein echtes Erlebnis für alle. Zum Hof führt eine tolle Kirschallee, wenn unsere Kinder nicht im Baum saßen, waren sie bei den jungen Katzen oder tobten auf dem Hof umher. Die Gegend ist traumhaft zum Rad fahren. Es gibt verschieden Badeseen in der näheren Umgebung. Die beiden Ferienwohnung auf dem Hof haben auch genügend Abstand zueinander, so dass jeder für sich sein kann. Am Abend kann man die unendliche Weite der Uckermark direkt von der Terrasse genießen. Erholung pur ist garantiert. Auch bei schlechtem Wetter eine tolle Adresse. Gern kommen wir wieder, sofern man einen freien Termin erwischt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juni 2016

Wolfgang U. uit 03222 Lübbenau Spreewald

4,0
4 4 4 4

Urlaub auf dem Bauernhof

Unser Aufenthalt auf dem Hof Georgenhöhe war für uns ein sehr schönes Erlebniss.
Um unserem Enkel vor der Einschulung noch einmal etwas Besonderes zu bieten haben wir uns für diesen Hof entschieden und wurden nicht enttäuscht.
Der Umgang mit den Tieren wurde besonders von unserem Enkel sehr gut angenommen.Noch heute schwärmt er von der Zeit in Lychen.
Wir würden diese Unterkunft gern weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Hof Georgenhöhe
Familie Y. Dewies

Familie Y. Dewies

Welkom op de website van Hof Georgenhöhe. Wij zijn een samengesteld gezin met vijf kinderen van 14 tot 22 jaar Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.


Andere accommodaties van Familie Y. Dewies


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 51727

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/51727.htm

Familie Yvonne und Rainer Dewies

Rutenberger Str. 6

17279 Lychen

+49 152 28694858


«Hof Georgenhöhe - Paardenstal» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven