Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kunstenaarshuis Zempin

Usedom

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

103 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

103 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Het huis van de kunstenaar, ingericht in een moderne en hoogwaardige stijl door een kunstenaar, is de juiste plaats voor uw vakantie. Op vierkante meter woonruimte onder het rieten dak, omgeven door stijlvolle acrylschilderingen, is het in elk jaargetijde een goede plek om te verblijven. Als het koud is, kunt u ontspannen in de ruime woonkamer op leren banken voor de open haard of in de sauna, terwijl bij zonnig weer het ontbijt op het terras op het zuiden of het luieren in de strandstoel aan de orde van de dag is. Twee parkeerplaatsen en een fietsenstalling in het tuinhuis ronden het mooi aangelegde en volledig omheinde terrein buiten af. De rustige ligging tussen het Oostzeestrand (ca. ) en het Achterwasser (ca. 500m) zorgt voor pure ontspanning.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.1 km

1.1 km

Meer 0.65 km

0.65 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 30 km Flughafen Heringsdorf

30 km

Station 0.7 km Zempin

0.7 km

Snelweg-afrit 40 km Gützkow (A 20)

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het "Künstlerhaus" is zeer rustig gelegen aan de rand van een kleine nederzetting van 11 soortgelijke vakantiehuizen aan een doodlopende straat zonder doorgaand verkeer.
Van hieruit bereikt u in ongeveer 15 minuten het Oostzeestrand (fijnkorrelig zand) of in ongeveer dezelfde tijd het Achterwasser. Een groot voordeel van het strand van Zempin is dat het zelfs in het hoogseizoen niet overvol is. Met onze handkar kunt u uw kinderen en kleinkinderen rechtstreeks naar het strand trekken, want de toegang tot het strand is gelijkvloers, zonder trappen. Zempin is de kleinste en rustigste Oostzeebadplaats op het eiland Usedom in het noordoosten van Duitsland. Door zijn centrale ligging op het smalste punt van het eiland is Zempin een goed uitgangspunt voor fietstochten langs de kust naar de keizerlijke kuuroorden met hun kuurarchitectuur en verfijnde flair of naar het noorden van het eiland met de badplaatsen Zinnowitz, Karlshagen of Peenemünde. Het dromerige vissersdorp Zempin met zijn fijne zandstrand aan de Oostzee en de afgelegen hoekjes met panoramisch uitzicht op het Achterwasser bieden alles wat romantici zich kunnen wensen. Er is een keur aan restaurants en winkelmogelijkheden. Tot de activiteiten behoren een bezoek aan de musea in Peenemünde, de vlinderboerderij in Trassenheide, een shoppingtrip naar Swinemünde in Polen of een bezoek aan het barnsteenbad in Zinnowitz. De vele culturele mogelijkheden op het eiland, een boottocht of een ritje met de Bäderbahn zijn door de centrale ligging gemakkelijk te realiseren
De kuurpromenade in Zempin werd in 2011/2012 uitgebreid en aantrekkelijk gerenoveerd. Het leidt direct naar het strand. In de zone van de strandopgang werd een evenemententerrein ingericht waar 's avonds in de zomermaanden gratis kleine live-concerten plaatsvinden (gefinancierd door de kuurbelasting). Er is een klein restaurant (drankjes, braadworst en broodjes vis). Toiletten en toiletten zijn beschikbaar. Naast het evenemententerrein is een kinderspeelplaats aangelegd en mooi vormgegeven met veel speeltoestellen.

Golf: De dichtstbijzijnde 18-holes golfbaan ligt in Balm aan het Neppermin-meer. Balm ligt op ongeveer 20 km afstand. In Korswandt aan het Wolgastmeer vindt u nog een 18-holes golfbaan. Korswandt ligt op ongeveer 25 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle bijkomende kosten (elektriciteit, water, gas, WLAN, sauna) zijn in de huurprijs inbegrepen
Linnensets (bedlinnen + 2 handdoeken) kunnen gehuurd worden voor 15,- € per set

Als u op een feestdag vertrekt, is er een toeslag van 100% voor de eindschoonmaak.

Momenteel bedraagt de toeristenbelasting volgens de statuten van de gemeente Zempin voor de volgende belastingtijdvakken
November tot maart en
0,80 € voor personen van 14 - 17 jaar
1,30 € voor personen vanaf 18 jaar
April tot oktober
1,30 € voor personen van 14 - 17 jaar
2,30 € voor personen van 18 jaar en ouder.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 61 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Storniert (kündigt) der Mieter den Vertrag vor dem Mietbeginn ohne einen Nachmieter zu benennen, der in den Vertrag zu denselben Konditionen eintritt, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten (ausschließlich der Endreinigung) zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: - bis 60 Tage vor Mietbeginn: 25 % des Mietpreises - bis 40 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises - bis 25 Tage vor Mietbeginn: 75 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - weniger als 14 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises.

meer informatie:

Het 'Künstlerhaus' is liefdevol ingericht voor een vakantie met maximaal 6 volwassenen en 2 kleine kinderen. Op het ruime terras op het zuiden beschikken onze gasten over een teakhouten tuintafel met stoelen en parasol, evenals vier ligstoelen en een strandstoel. Om te barbecueën kunt u de elektrische barbecue (een houtskoolbarbecue is niet toegestaan vanwege het brandgevaar van het rieten dak) van het tuinhuis op het terras zetten. De handkar, twee kinderstoelen, babybadje, kinderservies en -bestek, kinderbeveiliging in de stopcontacten en opstapjes in de badkamers vergemakkelijken de vakantie met kleine kinderen. De vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmte en is aangenaam als de kinderen op de vloer willen spelen. Wasmachine en wasdroger in de bijkeuken evenals WLAN in het hele huis staan gratis ter beschikking van onze gasten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.6 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2019

Christin U. uit 12587

4,8
5 5 5 4

eine schönes Haus in dem man sich auch bei schlechtem wetter wohlfühlt

gute Ausstattung und Platzverhätnisse, 5min zum Bodden, 12 min zum Strand
waren sehr zufrieden, danke

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Februari 2017

Monika A. uit 24211 Lehmkuhlen

5,0
5 5 5 5

Wir hatten einen tollen Kurzurlaub

Das Haus ist sehr gut ausgestattet und lädt gleich zum Wohlfühlen ein.
Wir wurden bei der Ankunft sehr nett empfangen und mit reichlich Information versehen.
Das Haus ist modern eingerichtet und lässt fast keinen Wunsch offen ( wir haben eine Auflaufform in der Küche vermisst), aber sonst war alles reichlich vorhanden.
Zum Strand und zum Hafen sind es nur wenige Gehminuten und laden zu einem Spaziergang ein.
Wir kommen sehr gern einmal wieder in dieses Haus.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2016

Sven E. uit Jena

4,2
4 4 3.5 5

sehr gutes Haus

vorbehaltlos zu empfehlen

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2016

Silke S. uit Bielefeld

5,0
5 5 5 5

Eine tolle Woche vor den Osterferien!

Die Woche vor den Osterferien im schönen Künstlerhaus hat alle Erwartungen übertroffen. Das geschmackvoll und mit viel Liebe zum Detail eingerichtete Ferienhaus bietet jeden Komfort, den man sich für einen entspannten Urlaub wünschen kann. Wir waren mit drei Erwachsenen und zwei fünfjährigen Kindern hier und haben uns rundum wohl gefühlt. Das Haus verfügt über eine äußerst großzügige Ausstattung - zwei große Bäder, drei Schlafzimmer, eines davon mit zusätzlichem Kinderbett und Schlafsessel, eine Küche mit umfangreicher Ausstattung inklusive Geschirrspüler, Mikrowelle und Backofen. Wir haben hauptsächlich selber gekocht und für die Kinder Pizza gebacken - alles komfortabel wie zu Hause! Das Haus bietet genügend Platz, um sich auch tagsüber mal eine Auszeit vom Kindertrubel zu gönnen. Die gemütliche Sonnenterasse mit Sitzmöbeln und Sonnenliegen konnten wir zwar nur an drei Sonnentagen richtig gut nutzen, aber die schöne Insel bietet reichlich Programm, um auch bei weniger sonnigem Wetter Spannendes zu entdecken. Leider ist diese Woche viel zu schnell vergangen und es gibt viele gute Gründe, unbedingt noch einmal ins schöne Künstlerhaus zurückzukehren!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2015

Peter B. uit Lemgo

4,5
5 5 4 4

Eine tolle Woche auf Usedom

Ich war ja vor unserem Urlaub doch ein wenig skeptisch, ob sich die weite Anreise von 600 km für eine Woche Urlaub lohnt – ich kann jetzt aber ganz klar sagen: der Weg hat sich gelohnt.
Usedom ist eine richtig schöne Insel, die Bäderarchitektur ist einzigartig, die Landschaft ist beeindruckend und unsere Unterkunft war auch richtig super. In Zempin in einem wunderschönen Reetdachhaus an der schmalsten Stelle zwischen Ostsee und Achterwasser gelegen, hatten wir mit vier Erwachsenen reichlich Platz, alle Annehmlichkeiten und allem Komfort den man sich für einen Urlaub nur wünschen kann. Zwei schöne und moderne Bäder, eine offene Küche mit Wohnbereich und gemütlichen Sofas, WLAN, ein Strandkorb im gepflegten Garten und Unterstellmöglichkeiten für die Fahrräder sorgen für einen perfekten Rahmen im doch viel zu kurzen Urlaub.
Wir hatten Glück mit dem Wetter und haben einige Radtouren unternommen und so viel von der Insel entdecken können. Aber auch bei schlechtem Wetter hätten wir uns die Zeit im Künstlerhaus mit Sauna und vor dem Kamin sicher sehr angenehm und erholsam gestalten können. Ich kann auch nur empfehlen neben den Hauptreisezeiten hierher zu kommen, es ist alles noch ein wenig ruhiger, überall noch nicht so voll und bei einem Nachmittag im Standkorb kann man noch den ungestörten Blick über die Ostsee genießen. Wir werden im nächsten Jahr sicher wieder hierher kommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Lange

Mevr. A. Lange

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 51770

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/51770.htm


«Kunstenaarshuis Zempin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven