Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

4*Haus Salweyblick

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het appartement "Salweyblick" is gelijkvloers en biedt op ca. 60 m² een ruime accommodatie voor maximaal vier personen. Een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer (die optioneel kan worden uitgebreid met een groot extra bed of kinderbedje) beloven een rustgevende nachtrust. In de woonkamer met eethoek zorgt een moderne houtkachel voor behaaglijke warmte. In de zomer kunt u genieten van het grote terras met paviljoen, barbecue en tuinmeubelen, evenals van de vele mogelijkheden van ons grote terrein direct aan het bos.

Het bijzondere aan de Salweyblick flat:
Begane grond
Nieuwe, lichte en moderne inrichting
Gezellige houtkachel
W-LAN gratis beschikbaar

------Unser Service - voor een zorgeloze vakantie in het Sauerland-----

Wij willen dat u zich op uw gemak voelt - vanaf het allereerste moment. Daarom hebben wij een uitgebreid dienstenpakket voor u klaarstaan. Zodat je vakantie kunt houden. Kom binnen en geniet van een vakantie met vrienden!

W-LAN:
In al onze vakantiewoningen is W-LAN gratis beschikbaar voor onze gasten. U vindt de toegangsgegevens in uw accommodatie.

TV en hifi:
Onze vakantiewoningen en appartementen zijn allemaal uitgerust met hoogwaardige flatscreen-tv's, cd- en dvd-spelers en radio.

Bed- en tafellinnen:
Uw bedden zijn vers opgemaakt bij aankomst. Handdoeken, theedoeken en tafellinnen zijn ook aanwezig.

Familievakantie:
Kindvriendelijkheid wordt bij Ferienhäuser Tillmann met hoofdletters geschreven. Ons terrein biedt veel ruimte om te ravotten en te spelen. Een speelhuisje voor de kinderen, een Kneippbad en een beekje, speeltuinen met een trampoline en schommels en een kleine "kinderboerderij" zorgen voor veel te doen en een onvergetelijke vakantie. Wij stellen u graag een kinderbedje en kinderstoel ter beschikking.

Broodjesservice:
De plaatselijke bakker bezoekt ons vakantiecomplex dagelijks met zijn verkoopwagen. U bent ook welkom om gebruik te maken van onze broodjesservice 's morgens (behalve op zondag).


Wasgoed:
Sommige van onze vakantiewoningen hebben een eigen wasruimte met wasmachine, droger, strijkplank en strijkijzer. Gasten van de andere vakantiewoningen en appartementen kunnen gebruik maken van een aparte was- en droogruimte in de buurt (tegen betaling).

Sauerland Card: 2,00€ per volwassene ( vanaf 14 jaar) per dag ter plaatse te betalen

Wandelen:
Direct bij de huizen beginnen goed aangelegde en bewegwijzerde wandelroutes - de aanvoerroutes naar de bekende wandelroute "Sauerland Höhenflug", rondwandelroutes van ca. 1,0 uur en dagwandelingen

Alleen de prijzen en informatie op onze homepage zijn van toepassing.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 16 km

16 km

Skilift 22 km

22 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 60 km Paderborn

60 km

Station 16 km Freienohl

16 km

Snelweg-afrit 17 km Wennemen

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Omgeving

Het door de staat erkende luchtkuuroord Eslohe bereikt u met de auto in slechts 5 minuten of direct vanuit de huizen via uitstekende wandelpaden in ongeveer 45 minuten. U vindt er alle winkelmogelijkheden, van discounters tot elegante kledingzaken, uitstekende banketbakkerijen, bakkerijen, meubel- en decoratiewinkels, enz. Het Kurhaus, waar ook het toeristenbureau is gevestigd, en het goed onderhouden aangrenzende Kurpark met minigolfbaan, openlucht- en overdekt zwembad, bereikt u op uw eigen fietsen in ongeveer 30 minuten. In ca. 400 m vindt u een uitstekend hotel en verder ervaart u gastronomie in 3 - 8 km afstand. Een bakker komt dagelijks aan huis of u kunt gebruik maken van onze broodjesservice.
Vrijetijdsbesteding in de regio: Vele wandelroutes nodigen uit tot lange wandelingen door de prachtige natuur van het Sauerland. Sportfaciliteiten zoals tennisbanen, golf, paardrijden, zwemmen enz. zijn in de directe omgeving te vinden. Cultuurliefhebbers kunnen bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Schloss Schnellenberg in Attendorn, het avonturenland Fort Fun (op ca. 25 km), het Panorama Park Sauerland (op ca. 35 km) of naar het recreatiegebied "Biggesee" of "Möhnesee" (op ca. 20 km). Dankzij de ligging aan de rand van het bos kunt u genieten van de heerlijke rust en stilte in de prachtige natuur, terwijl u in de winter de wintersportmogelijkheden rond Winterberg in slechts een uur bereikt. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de kastelen en burchten in het Sauerland, ook wel het "Land van de Duizend Bergen" genoemd, bijv. kasteel Altena, kasteel Bielstein of kasteel Schnellenberg met zijn bijzondere gastronomische belevenis. Ook de Atta-grot in Attendorn of de Recken-grot in het Hönnedal zijn een bezoek waard, en niet te vergeten het techniekmuseum "Dampf-Land-Leute" in Eslohe. Hier kunt u de technologie en geschiedenis van de vroege landbouw en de eerste stoommachines zien. Voor gasten die geïnteresseerd zijn in sport is er een goed ontwikkeld netwerk van wandel- en fietspaden, trim- en klimpaden. Rondleidingen worden georganiseerd door de Tillmann vakantiehuizen. (Ideaal voor club excursies). Sportfaciliteiten zoals tennis, paardrijden en ponyrijden, vissen, minigolf, professioneel golf voor iedereen, deltavliegen en paragliding zorgen ervoor dat u zich tijdens uw vakantie niet zult vervelen. In de onmiddellijke omgeving vindt u verschillende binnen-, buiten- en pretzwembaden. Wintersporten zoals langlaufen, rodelen en alpineskiën zijn mogelijk in een afstand van 5 - 16 km. Wij kunnen wandelroutes of huifkartochten voor u organiseren. (Ideaal voor club excursies). Laat u verwennen door de themarestaurants en plattelandscafés, bijvoorbeeld Restaurant "Zum heißen Stein" in Bremke, "Woiler Hof" in Niedersalway, "Brauerei Gasthof Domschänke" in Eslohe, "Haus Hochstein" in Wenholthausen, "Konditorei Cafe Kaptain" in Eslohe en het landhotel "Donner" in Remblinghausen. Een prachtige streek voor een afwisselende vakantie! Ons "Haus Salweyblick" ligt direct aan de voet van de Homert (656 m boven de zeespiegel) op een absoluut rustige zuidhelling - direct aan het bos - zonder doorgaande weg

Toeristenbelasting
Sauerland Card verplicht vanaf 2018: 2,00€ per volwassene (vanaf 14 jaar) per dag ter plaatse te betalen. Kinderen zijn gratis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs incl. W-LAN, water, beddengoed, verwarming, , elektriciteit handdoeken, theedoeken, tafeltennis, badminton, tafelvoetbal, Kneipp tread zwembad, gratis parkeren.
De basisprijs heeft betrekking op 2 personen. Extra volwassenen vanaf 14 jaar betalen 10,00€ p.o., vanaf 2021 elke extra volwassen persoon 12,00€, jongeren van 4 - 13 jaar 5,00€ p.o., vanaf 2021 7,50€ en baby's van 0 - 3 jaar live Prijzen die hier vermeld staan kunnen afwijken van de uiteindelijke prijzen als gevolg van verschillende huurperiodes.

2,00 €/dag toeristenbelasting p. volwassen persoon vanaf 14 jaar verplicht, kinderen gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Mietbedingungen
  • Mietbedingungen: Die Buchung unserer Häuser und Wohnungen wird mit Ihrer Buchungsbestätigung schriftlich oder per Email verbindlich. Mit Ihrer Buchung erkennen Sie unsere Mietbedingungen ( die dem Angebot beiliegen und/oder auf der Internetseite einzusehen sind) an.

meer informatie:

"Haus Salweyblick" is een van de 14 vakantiehuizen of -appartementen die door de familie Tillmann worden beheerd
Deze omvatten
het vrijstaande 5* vakantiehuis voor alleen bewoning
"Landhaus Mettenberg" tot 16 personen - 260.0 m² - eigen sauna - 7 slaapkamers - 4 badkamers

vrijstaande of alleen bewoonde 4* vakantiehuizen
"Haus Panorama" voor 6 - 8 personen, "Haus Felsberg" tot 4 personen
"Haus Am Wald" tot 7 personen
"Haus Panoramablick" tot 4 personen

4*vakantiewoningen
"Haus am Sonnenhang Type C" tot 5 personen
"Haus am Sonnenhang Type B" tot 4 personen
"Haus am Sonnenhang Type G" tot 7 personen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. W. Tillmann

Mevr. W. Tillmann

Andere accommodaties van Mevr. W. Tillmann

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Tillmann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 53571

Laatst bijgewerkt: 27.10.2023

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/53571.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven