Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De vakantiewoning Seeschwalbe grenst aan een rustige omgeving en behoort tot een overzichtelijk complex dat eind jaren '80 is gebouwd. Het huis biedt ruim plaats aan 4 personen en beschikt op 65 vierkante meter over een gecombineerde woon-, kook- en eetruimte, een slaapkamer (tweepersoonsbed), badkamer met douche, hal en berging. De omgebouwde zolder met nog eens twee bedden en een gezellige woonruimte is bereikbaar via een houten trap vanuit de onderste woonkamer. Seeschwalbe wordt gedomineerd door grote ramen en een heldere, lichtdoorstroomde sfeer, de oriëntatie van het grote balkon op het zuidoosten garandeert ook zon tot aan de koffie in de middag. De keuken is volledig uitgerust met fornuis, afzuigkap, koelkast, broodrooster en eierkoker. Satelliet TV en CD radio staan tot uw beschikking, en een parkeerplaats hoort natuurlijk bij het pand. De was kan worden gewassen en gedroogd in de kelder van het appartementencomplex na betaling van een muntje. Vanaf uw domicilie is het ongeveer 200 meter naar het strand en de boulevard. Daar kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de pier in het oosten en het strand- en surfleven op de stranden van Brazilië en Californië in het westen van uw vakantiegebied.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 20 km Kiel Holtenau

20 km

Station 20 km Hbf Kiel

20 km

Snelweg-afrit 20 km Kiel

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wie op paardrijvakantie wil gaan, kan niet om de vakantiewoning Seeschwalbe heen: in de directe omgeving bevindt zich een rij- en ponyboerderij (trail riding). Maar ook wie niet graag te paard zit, vindt volop afleiding in het ongerepte landschap van de Probstei met zijn uitgestrekte natuurgebieden, bossen en binnenmeren - bijvoorbeeld aan het kilometerslange natuurlijke zandstrand van de Kieler Baai. Ook de brede ondiepe waterzone van de kust, de liefdevol aangelegde speelplaatsen en de natuurlijke weiden voor schapen en runderen zijn ideale omstandigheden voor een gezinsvakantie. Wandel- en trekpaden langs de Fördewanderweg (fjordwandelpad) op de promenade nodigen uit tot uitgebreide tochten via de bekende Oostzeebadplaats Laboe naar de deelstaathoofdstad. Het Schönberger Strand is ook een van de bekendste surfgebieden in Sleeswijk-Holstein, en surf- en zeilscholen staan ter beschikking voor materiaal en training. Gasten die geïnteresseerd zijn in cultuur vinden in elk jaargetijde een breed scala aan activiteiten, niet alleen in Kiel, op 22 kilometer afstand, maar ook in de hoofdplaats Schönberg (4 kilometer), dat zijn gasten musea biedt zoals het unieke kindermuseum en het mooie lokale geschiedenismuseum. Niet ver van "hun voordeur" trekt de nieuwe pier als bijzondere attractie, af en toe een strandbioscoop, evenals een van de beroemdste Duitse museumspoorwegen, die met zijn historische stoomtreinen tussen Schönberg en het strand van Schönberg rijdt. Eveneens de moeite waard zijn de preventieve gedifferentieerde gezondheidsprogramma's in de Holm Oostzeekliniek, te midden van het unieke kwelderlandschap. In het kader van algemene curatieve procedures en revalidatie ervaren patiënten en bezoekers hier gezondheidsprofylaxe voor ziekten van het hart, de bloedsomloop, de stofwisseling en de bewegingsorganen. De kleine dorpen van de Probstei met hun oude gebouwen en prachtige dorpsgroen bieden een bijzonder soort blikvanger. Bij de wedstrijd "Ons dorp wordt mooier" werd Passade twee jaar geleden nog uitgeroepen tot het mooiste dorp van Sleeswijk-Holstein. Geen wonder, gezien de huizen met rieten daken en de ligging aan het Passademeer! Voor boodschappen en dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt in het Schönberger Strand (500 meter) en verschillende bakkerijen. Bij het halen van broodjes komt u ook langs de kuuradministratie, waar u kunt informeren naar specifieke evenementen. Er is ook een klein aantal boetieks, restaurants, cafés en bars langs de promenade. Hun openingstijden hangen af van de drukte tijdens de seizoensgebonden reisperiodes, en sommige winkels zijn buiten het hoofdseizoen alleen in het weekend geopend. De hoofdplaats Schönberg (5 minuten rijden) is daarentegen uitgegroeid tot een indrukwekkend dienstencentrum met talrijke discounters en grote gespecialiseerde markten, en ook bekende drogisterijen en banken hebben zich hier gevestigd. In het centrum van het levendige dorp vindt u apotheken en gevestigde specialisten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij de FeWo Seeschwalbe in het belang van volgende vakantiegasten en allergiepatiënten uitsluitend als niet-rokerswoning verhuren en helaas geen huisdieren kunnen accepteren. Wij raden u aan beddengoed en handdoeken van thuis mee te nemen, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. T. Herget

Dhr. T. Herget

Andere accommodaties van Dhr. T. Herget


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 5406

Laatst bijgewerkt: 23.12.2023

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/5406.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven