Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Seemanns Traum in Kosel

in het natuurpark Schlei, tussen de Schlei en de Eckernförde-baai (Oostzee)

Max.  2   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
40m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 50 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

ATTENTIE
Voor de verhuur van vakantiewoningen in Sleeswijk-Holstein gelden tijdens de Coronapandemie de desbetreffende voorwaarden van de landsverordening. Informeer naar de huidige voorwaarden als u geïnteresseerd bent in een vakantie in Sleeswijk-Holstein. Dit betreft de hygiënevoorschriften voor onze vakantiewoning en de algemene voorschriften en het toeristische aanbod.


In de buurt van de Oostzeestad Eckernförde, midden in het natuurpark Schlei, vindt u onze verfijnde vakantiewoning voor twee personen in een landelijke omgeving, aan de rand van Kosel, ondergebracht in een houten huis.

Uw accommodatie, gelegen aan een zijweg, werd in 2010 ingericht met veel aandacht voor detail en volgens een zeer hoge standaard. Een gecombineerde woon-/slaapkamer, een grote eetkeuken, een doucheruimte met raam en wellnessdouche verwennen u tijdens uw verblijf.


De flat is geschikt voor mensen met een allergie, rook- en huisdiervrij. Wij gebruiken EM-technologie voor het reinigen en wassen zonder wasverzachters en kunstmatige geurstoffen.

De bedden zijn voor u opgemaakt, badkamer- en keukendoeken zijn voldoende aanwezig.

Rust en ontspanning zijn gegarandeerd. Voor het appartement vindt u een zonnige zithoek voor het ontbijt. S Middags of later zoeken onze gasten hun favoriete plekje op in de vierkante meter tuin.

Uw auto staat op het terrein direct naast het appartement en de fietsen hebben een overdekte parkeerplaats.

Kosel is een ideaal uitgangspunt voor uitgebreide wandel- en fietstochten langs de Schlei, naar de Hüttener Berge, over de Dänischer Wohld naar Kiel of voor culturele uitstapjes naar het Vikingmuseum Haithabu of het Staatsmuseum Schloss Gottorf.

Oostzee, Schlei of zwemmeer: voor watersporters ligt alles op korte afstand.

Winkelmogelijkheden vindt u ter plaatse; een bakkerij - niet alleen voor ontbijtbroodjes - ligt op loopafstand, een natuurvoedingswinkel op 2,5 km fietsen.

Gun uzelf een ontspannende vakantie! Een goede muziekinstallatie biedt uitstekend geluid voor cd's of het radioprogramma dat u meebrengt. Als je wilt, kun je ook TV kijken. Een flatscreen-tv met media-ontvanger is beschikbaar, die wij op verzoek graag voor u activeren, evenals WLAN-toegang.

Als uw gastheer staan wij klaar om u tips te geven voor uitstapjes in de omgeving.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 120 km HH-Fuhlsüttel

120 km

Station 7 km Eckernförde

7 km

Snelweg-afrit 17 km Owschlag A7

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze vakantiewoning ligt aan de rand van Kosel aan een zijweg, de Alte Landstraße, ongeveer 300 meter van het centrum van het dorp of het "Koseler Hof".

Daarnaast staat ons eigen huis in een grote natuurlijke tuin met veel vaste planten en een zelfvoorzienende moestuin. de gemeente Kosel noemt zichzelf een "parel aan de Schlei". Ingebed in het landschap van Schwansen, aan de zuidelijke oever van de Schlei, in de driehoek Eckernförde-Schleswig-Kappeln, heeft de gemeente met de dorpen Weseby, Missunde en Bohnert in totaal 20 kilometer Schlei-oever en vele wandel- en fietspaden. Het natuurpark Schlei biedt u een gevarieerd landschap, de Bültsee ligt op loopafstand en heeft een natuurlijk zwemstrand aan een gletsjer-zoetwaterbiotoop.

Op slechts zeven kilometer afstand kunt u genieten van de flair van de Oostzeestad Eckernförde en het lange zandstrand, dat uitnodigt tot zwemmen en een wandeling langs het strand of langs de boulevard.

Geïnteresseerden in cultuur vinden uitgekiende tentoonstellingen in het Vikingmuseum in Haithabu en bijvoorbeeld het Landesmuseum Schloss Gottorf in Schleswig (op ca. 20 km afstand). Kosel zelf heeft een bezienswaardig juweel met de St. Laurentiuskerk.

Een dorpswinkel, het "Koseler Hof" met een verfijnde regionale, landelijke keuken en de biologische boerderij Schoolbek zorgen voor eten en drinken. Verdere winkelmogelijkheden vindt u in de omliggende dorpen en natuurlijk in Eckernförde.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bezoekersbelasting is niet van toepassing in Kosel
In het hoogseizoen (mei tot half september) is de minimale huurperiode een week, in de rest van de tijd 4 dagen.

Voor een lang weekend gelden andere huurprijzen:
Laagseizoen vr, za, zo 75 Euro/nacht

Verhuur van minder dan drie nachten is niet mogelijk.

Alle bijkomende kosten zijn inbegrepen in de huurprijs. Beddengoed, bad- en keukenhanddoeken zijn aanwezig. Afwasmiddel/GS tabs zijn aanwezig, evenals enkele keukenkruiden.
Bovendien moet bij de overname een terugvorderbare borgsom van 100 euro worden betaald.
Optioneel: extra handdoekwissel 10,00 Euro/persoon

Langdurige huurders zijn welkom. Voor verhuur van minstens een maand gelden speciale voorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 50 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Storniert (kündigt) der Mieter den Vertrag sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: bis 49 Tage vor Mietbeginn 10 % des Mietpreises, bis 35 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises, bis 21 Tage vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises, bis 14 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises, kurzfristiger 100 % des Mietpreises.

meer informatie:

Belangrijke regels tijdens de Coronapandemie (vanaf december 2021)

We doen ons best om het u naar de zin te maken. Maar uw vakantie zal anders blijven dan u gewend bent. Beide partijen, verhuurder en huurder, moeten zich houden aan regels die door de wet zijn voorgeschreven.

Wij hebben er begrip voor dat wij onze vakantiewoning zo mogelijk niet desinfecteren, omdat dit niet overeenkomt met de huidige aanbevelingen van het RKI en ook niet met onze opvattingen over hygiëne. Wij beschermen de natuur en het milieu door producten te gebruiken met effectieve micro-organismen die geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor mens en milieu. Daarmee is voldaan aan de eisen van de regering van de deelstaat Sleeswijk-Holstein.

Mocht de rijksoverheid in de toekomst voor particuliere verhuurders zoals wij een hygiëneconcept met oppervlaktedesinfectie voorschrijven, dan zullen wij ons daar uiteraard aan houden en deze middelen gebruiken (op deur- en raamklinken, lichtschakelaars, afstandsbedieningen, enz)

Onze gasten zijn gewend aan een goed uitgeruste keuken. Om redenen van infectiebestrijding zullen wij tot nader order, en zolang er speciale hygiëne-eisen worden gesteld, geen keukeningrediënten zoals droge specerijen, een voorraad suiker, zout en meel, azijn en olie in voorraad hebben. Bij vertrek moeten alle voedselvoorraden worden meegenomen.

Ontsmettingsmiddel is beschikbaar bij de ingang en vloeibare zeep voor handhygiëne in de badkamer.

Huur en borg moeten vooraf per bank worden betaald. De sleutels worden contactloos overhandigd. Wij informeren u tijdig voor uw aankomst hoe u de sleutel ontvangt. Andere informatie ligt voor u klaar in de flat.

De huur is inclusief beddengoed en handdoeken. Indien gewenst voor uw eigen veiligheid kunt u in overleg ook uw eigen linnengoed meenemen.

Informeer voor aankomst over registratie- en/of testverplichtingen, beperkingen voor degenen die niet volledig gevaccineerd zijn tijdens een toeristisch verblijf in Sleeswijk-Holstein.

Als onze gasten tijdens hun verblijf in de vakantiewoning positief op Corona worden getest, moeten zij binnen 24 uur naar huis terugkeren. Eventuele extra kosten voor het ontsmetten van de vakantiewoning incl. inventaris zijn voor rekening van de gasten.

Tijdens het geboekte verblijf mogen andere personen (derden) het appartement niet betreden

Aangezien er geen reisbeperkingen zijn, geen verbod op toeristische reizen in de toekomst, zijn er geen speciale annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Als u besluit in onze vakantiewoning te verblijven, aanvaardt u deze aanvullingen of beperkingen, evenals de in Sleeswijk-Holstein algemeen geldende hygiënevoorschriften (minimumafstand, neus- en mondbescherming, enz.). Meer informatie vindt u ook bij de Vereniging voor Toerisme van Sleeswijk-Holstein onder de actuele informatie voor gasten.

Kai en Petra Greiser


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2015

J. uit Himmelpforten

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Unterkunft

Wunderbar ausgestattetes Ferienhaus, wir haben uns sehr wohl gefühlt, es hat an nichts gefehlt, der Garten ist auch sehr schön. Vielen Dank noch für alles!!

Aanbevolen voor: Senioren, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2014

M u. M.E. uit Wolfsburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie in de Zeeman's Droom

We hebben een geweldige vakantie gehad in deze accommodatie bij hele aardige gastheren de heer en mevrouw Greiser. We zijn al heel vaak in Eckernförde geweest, maar dit appartement en de rustige omgeving kunnen we alleen maar aanbevelen. Eindelijk hoeven we niet meer te zoeken, we hebben het perfecte vakantieappartement gevonden! We hadden een strandvakantie om te ontspannen in Eckernförde. Het strand en de haven met de stad liggen op slechts 6 minuten rijden met de auto. Een zeer goede locatie voor uitstapjes! We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ländlich, ruhig aber dennoch sehr zentral zum Strand und
City z. B. Eckernförde

Recreatiemogelijkheden: Es gibt jede Menge Ausflugsziele auch in näherer Umgebung.
Langeweile gibt es hier nicht.

Winkels: Bäcker und Lebensmittel im Dorf. Ansonsten 6 Fahrminuten
nach Eckernförde.

Antwoord van Mevr. P. Greiser:

Wir bedanken uns herzlich für die traumhafte Bewertung unserer Ferienwohnung und sichern neuen Gästen ebenso wie unseren Stammgästen diesen Standard auch künftig zu.
Kai und Petra Greiser

Juli 2013

tosy uit Tangermünde

4,8
5 5 5 4.1 5

Ruhe und Entspannung finden in wunderschönem Kleinod

Dezent umsorgt von den freundlichen Vermietern kann man sich in diesem geschmackvollen und bis ins Detail bestens ausgestatteten Ferienhaus vollkommen entspannen.Die Vermieter geben sehr gern tolle Tipps für Ausflüge bis hin zu "Geheimtipps"für Ruhe- und Erholungssuchende.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Das Haus liegt ideal, um die Umgebung mit Rad/ Auto zu erkunden.

Winkels: Im Ort gibt es einen schönen kleinen Laden für die nötigsten Dinge des lebens, wie frische Brötchen , Eier usw. Eine sehr gute Versorgung mit Produkten aus biologischem Landbau ist umfassend möglich.

Juni 2013

DD uit Bad Bodendorf

4,9
4.5 5 5 5 5

Es waren schöne Tage

Schön eingerichtete Ferienwohnung mit Liebe zum Detail und einem wunderschönen Garten. Die Vermieter waren sehr freundlich und standen stets mit Rat und Tat zur Seite.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ruhige Lage, denoch zentrale Lage für Unternehmungen

Recreatiemogelijkheden: Für Kulturbegeisterte und Ausflüge zum Strand oder Umgebung wunderbar

Winkels: Verschiedenste Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung, für Jeden etwas dabei


Contactpersoon

Mevr. P. Greiser

Mevr. P. Greiser

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 56571

Laatst bijgewerkt: 28.01.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/56571.htm

Mevr. Petra Greiser

Ostring 1

24354 Kosel

0049(0) 00494354809877

004943549967499


«Vakantiehuis Seemanns Traum in Kosel» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 50 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven