Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Schneverdingen ****

Lüneburger Heide, tussen Hamburg en Bremen

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

29 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

29 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Beschrijving

Gezellig vakantiehuis met grote tuin bij het bos/direct aan het heidelandschap "Höpengebiet" en niet ver van het centrum. Met prachtige tuin en zeer comfortabel ingericht.
Geschikt voor 2-3 personen, ook 2 volwassenen en 2 kinderen. Met wasmachine, magnetron, TV, internet, terras, tuin, schommel, tuinhuis voor het stallen van fietsen helemaal voor uzelf, geen andere gasten, absolute rust, ideaal om te ontspannen, schrijven, lezen, de heide en omgeving te verkennen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Meer 50 km

50 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 50 km Hamburg

50 km

Station 5 km Schneverdingen

5 km

Snelweg-afrit 15 km Heber

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis is volledig gelijkvloers en omgeven door een tuin met dennenbomen, bomen en gazon. De leefruimte is ca. 60 m² en is geschikt voor maximaal 4 personen. Er is een groot tuinhuis in de tuin waar u uw fietsen kunt stallen.
Service:

Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig
Gratis WLAN
Spelletjes, DVD's
Barbecue beschikbaar
afsluitbaar tuinhuisje

De lichte entree biedt ruimte voor uw garderobe en schoenen.
Het woongedeelte met aangrenzend terras heeft een ingebouwde boekenhoek, een eethoek en een gezellige zithoek. Boeken, spelletjes, een nieuwe flatscreen-tv met dvd-speler en een cd-speler zijn beschikbaar. De bank in de woonkamer heeft een slaapfunctie voor nog een of twee personen.

De nieuwe ingerichte keuken is volledig uitgerust met een elektrisch fornuis met oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, mixer en divers keukengerei.
Badkamer
De badkamer is uitgerust met WC, wastafel met spiegelkast en bad met douche.

Slaapkamer
In de slaapkamer staat een groot, afgetimmerd tweepersoonsbed met twee eenpersoonsmatrassen. Er is een grote kledingkast en een extra wastafel.

Tuin
Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het overdekte terras met verlichting en tuinmeubilair. De tuin is ideaal om te zonnebaden (ligstoel beschikbaar), met de bal te spelen of te schommelen. Barbecueën is ook mogelijk met een bestaande kolenbarbecue en een vuurkorf met barbecuefunctie.
Uw fietsen kunt u veilig opbergen in het ruime, afsluitbare tuinhuisje. De Höpen, het mooiste deel van het stadje, ligt op 10 minuten lopen van Haus Schneverdingen. Het is een prachtig natuurgebied met uitgestrekte heidegebieden en bossen van eiken, beuken en dennen, afgewisseld met zachte, witte zandpaden. De kleurrijke heidetuin, de 2 schaapskooien waarin de kudde heideschnucken, die dagelijks uit en in worden gedreven, is ondergebracht, horen er ook bij. U vindt er ook de kunsttentoonstelling de Bruycker in het rietgedekte huis met pianoavonden, 2 zeer goede cafés en een groot restaurant.
In het laatste weekend van augustus vindt in Schneverdingen het grote jaarlijkse Heideblütenfest met de kroning van de heidekoningin plaats. Het grote lokale festival wordt omlijst door de drie grote "F"s: festivaloptocht, festivalspel en vuurwerk. De lampionnenoptocht en de volksloop nodigen ook gasten uit om mee te doen. Dansen met live muziek, een kermis met attracties, open winkels en de Noord-Duitse biertentsfeer maken de stad tot een geweldige belevenis.
Het Pietzmoor is een hoogveengebied bij Schneverdingen. Een ca. 5 km lang rondlopend pad op houten planken voert door een prachtig en geheimzinnig heidelandschap. Een bijzondere dieren- en plantenwereld gaat voor je open. De natuur is het hele jaar door aantrekkelijk, want de heide wordt gekenmerkt door de katoengrasbloesem in de lente, de adder in de zomer, de mist in de herfst en de sneeuw- en ijslandschappen in de winter. Vooral de katoengrasbloesem in combinatie met de spinnenwebben in de ochtenddauw zijn erg indrukwekkend.

De rieten weerhutten verspreid door het bos nodigen uit tot picknicken. De streek kan ook heel goed per koets of fiets worden verkend. De koetsiers laten u graag kennismaken met de plaatselijke flora en fauna.

De heide is ook ideaal voor vogelaars, vlinderaars, natuurfotografen, paddenstoelen- en bessenplukkers.

Kamp Reinsehlen

Kamp Reinsehlen" is een open gebied met voedselarme en droge zandgronden. Daar hebben zich zogenaamde "ruige graslandbiotopen" gevormd en aangezien er een smalle geasfalteerde weg doorheen loopt, is het gebied ideaal voor inline-skaten en fietsen. Het ligt aan de rand van Schneverdingen in de richting van Wintermoor. Het was het voormalige tankoefenterrein van de Britse en Canadese strijdkrachten en is na de terugtrekking van de strijdkrachten in 1994 opnieuw genaturaliseerd.
U vindt meer informatie


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting: 0,60€ per persoon per dag, kinderen onder de 18 jaar zijn uitgesloten. Beddengoed en handdoeken inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

De badkamer en werd volledig gerenoveerd in 2018.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.2 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Manfred und Barbara K. uit Leipzig

3,4
3 4 1 5 4

Nicht unbedingt nochmal

Von den Bewertungen waren wir eigentlich angetan und dachte ,na diesmal passt ja alles. Es waren ja keine aktuellen Bewertungen ,das sollte man auch beachten. Kontakt gab es garnicht ,weder mit Frau Gassel noch mit ihrem Verwalter. Wir wollen nicht ,das man ständig gefragt wird ,aber wenigstens ein Anruf ,ob alles in Ordnung ist, ist u. E. das mindeste. Das in den Schränken überall angefangene Tüten mit Lebensmittel stehen ,ist auch nicht jedermanns Sache. Für Frau Gassel mag das schon in Ordnung sein ,wenn sie ein Teil ihrer Zeit in dem Haus verbringt aber doch nicht für Urlauber.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. S. G.:

Sehr geehrte Familie Köhler,
es tut uns leid, dass wir Ihre Erwartungen nicht gänzlich erfüllen konnten. Wir wundern uns darüber, dass es aus Ihrer Sicht keinen Kontakt mit uns gab. Wir haben öfer telefoniert und unser Verwalter hat Sie mehrfach besucht, um z.B. Ihren Wunsch nach zusätzlichen Handtüchern zu erfüllen.
Gelegentlich lassen Gäste Packungen mit haltbaren Lebensmitteln in den Schränken stehen. Solche Produkte wie Salz, Pfeffer oder Zucker entsorgen wir nicht, weil sich nachfolgende Gäste meist freuen, diese nicht selbst kaufen zu müssen. Auf Wunsch entsorgen wir störende Lebensmittel natürlich.

Mei 2022

Petra B. uit Schwerte

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Klasse: Geweldig

We hebben ons hier erg op ons gemak gevoeld. Alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een fijne vakantie.
Het huis is zeer rustig gelegen aan de directe route naar de Höpener Heidegarten. Kan alleen maar aanbevelen. De verhuurster, mevrouw Gassel, is erg aardig, net als de beheerder, de heer Vogt.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Klaus S. uit Siegen

4,6
3 5 5 5 5

Kleines, am Ortsrand schön gelegenes Haus.

Lage, Freundlichkeit, Kontakt: sehr gut.
Ausstattung coronabedingt: befriedigend.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Vakantie zonder auto, Single-vakantie

September 2018

Martina R. uit 50374 Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub

Bei dem Ferienhaus handelt es sich um ein Haus in sehr guter Lage. Man kann zu Fuß in den Ort Schneverdingen gehen, Geschäfte wie z.B. ein Lidl oder Rossmann, Tankstelle, Eisdiele und Restaurants sind schnell erreichbar. Zum spazieren gehen, braucht man nur über die Straße gehen, dann ist man direkt im Feld bzw. Wald. Unmittelbar dahinter (ca. 10-15 Minuten Fußweg) befindet sich der wunderschöne Heidegarten. Dieser lädt zu stundenlangen Spaziergängen ein. Man kann von dort den Ein-bzw. Austrieb der Heidschnucken beobachten. Zum Ausruhen sind reichlich Bänke vorhanden und wer Hunger oder Durst hat, für den ist auch gesorgt. Von Schneverdingen aus, gibt es sehr viele Ausflugsziele. Langeweile gibt es dort nicht. Das Ferienhaus ist mit allem was man braucht ausgestattet und ich kann sagen, dass wir uns dort sehr wohl gefühlt haben. Der eingezäunte Garten lädt zum grillen, sonnen und entspannen ein. Mit Frau Gassel (Vermieterin) hatten wir ein sehr netten Kontakt. Auf diesem Wege möchten wir uns nochmal ganz herzlich für alles bei Frau Gassel bedanken. Auch ein Lob an Herrn Vogt (Verwalter). Auch mit ihm war die Kommunikation einfach klasse. Vielen Dank auch dafür. Wir hatten bei traumhaft schönem Wetter einen unvergesslich und wunderschönen Urlaub. Wir werden sicherlich nochmal wieder kommen und die Unterkunft auch weiter empfehlen.

Mei 2017

Hans-Joachim uit 15755

5,0
5 5 5 5

Schönes kleines Ferienhaus

Wir haben uns in diesem schönen kleinen Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Aus dem großen hellen Wohnzimmer hat man durch das Panoramafenster einen wunderbaren Gartenblick. Alle Räume waren sehr sauber. Die Küche ist mit allem ausgestattet, was man für einen angenehmen Aufenthalt benötigt. Besonders schön ist auch der kleine Außensitzplatz mit direktem Zugang zum Wohnzimmer.
Herzlichen Dank auch an den sehr freundlichen und hilfsbereiten Verwalter.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. S. G.:

Danke sehr für die Bewertung ! Wir haben Sie als sehr angenehme Gäste in Erinnerung und hoffen, Sie besuchen uns bald wieder !


Contactpersoon

Beste gasten, als hospita uit Noordrijn-Westfalen en lange tijd vakantieganger op de Heide, waardeer ik de voordelen van de Lüneburger Heide en vooral van het luchtkuuroord Schneverdingen! Aangezien ik zelf altijd graag gebruik maak van het huis in Schneverdingen, is het zeer goed uitgerust en biedt het alle voorzieningen die je in gebruikelijke vakantiehuizen niet vindt. Bovendien is het van binnen vers gerenoveerd en deels voorzien van nieuw meubilair, badkamer en gang zijn vers gerenoveerd. Hier bent u helemaal alleen en kunt u heerlijk ontspannen op een toplocatie van Schneverdingen. Goede reis! Sylvia Gassel


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 65763

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/65763.htm


«Huis Schneverdingen ****» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven