Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Lindeneck

Fischland-Darss-Zingst

Max.  4   gasten
104m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
104m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Welkom in ons comfortabele appartement Lindeneck!

Lichte, ruime kamers in een harmonieuze kleurstelling met exclusieve inrichting bieden u de perfecte setting voor een ontspannen verblijf: lichte granieten vloeren, hoogglans EB-keuken, walk-under wastafel met designspiegel, gelijkvloerse extra brede douche en vloerverwarming in de badkamer, Wifi. De open woon- en eetkamer met keuken is bijna 50 m² groot en de hele dag zeer licht dankzij de grote ramen. Het appartement heeft een eigen barrièrevrije voordeur die rechtstreeks naar de parkeerplaatsen leidt. Extra brede binnendeuren. Het appartement is een droom voor gasten die van ruim wonen houden en is daarom bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen, senioren en mensen met een handicap. Huisdieren zijn niet toegestaan (uitzondering: therapie-/geleidehonden op afspraak).

Het appartement biedt u een grote entree, berging, een doucheruimte met wasmachine en droger (gratis), twee grote rolstoeltoegankelijke slaapkamers met satelliet-tv, ruime woonkamer met satelliet-tv, muziekinstallatie, grote bank, fauteuil en WiFi, evenals een grote aangrenzende keuken met eethoek.

Een droomflat met luxe inrichting wacht op u, die niets te wensen overlaat. Breng onvergetelijke dagen door in ons huis, dat van alle gemakken is voorzien, in een sfeer van welzijn op het hoogste niveau! Wij zijn gepassioneerde verhuurders en kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Maximale bezetting: 4 volwassenen en 2 kinderen tot 3 jaar in een reiswieg (120x60)

Woongedeelte en keuken lopen in elkaar over en zijn bijna 50 m² groot. U kunt een hoogglans EB-keuken in basaltgrijs verwachten en werkbladen in wit graniet. Aan de eettafel van 1,00 x 1,90 m kunt u dineren, spelen, kletsen met het hele gezin ... De keuken is volledig uitgerust voor 10 personen. Qua uitrusting blijft er niets te wensen over.

Ondanks het hoogste aantal zonuren per jaar in Duitsland, hebben wij voorzieningen getroffen voor nutteloze dagen: u vindt er een groot aantal spellen, spellenverzameling, UNO, memory, puzzels, Yenga, kaartspellen enz. Voor de kleintjes zijn er bouwstenen en Duplo stenen. Kleur- en kleuterboeken + kennis- en quizspelletjes. Voor gezellige leesuurtjes hebben wij een groot aantal goede romans en talrijke kinderboeken (van voorleesboeken tot tienerboppers) voor u klaarstaan. Of u kunt uzelf trakteren op verse wafels uit het wafelijzer. U kunt de wifi-verbinding gebruiken met uw laptop, smartphone of iPhone.

De twee slaapkamers zijn zeer groot, kunnen volledig worden verduisterd en hebben satelliet-tv.
Elke kamer heeft een tweepersoonsbed met een matras in hardheidsgraad 2 en 3, in totaal drie bedden met een seniorenbedsysteem (elektrische lattenbodem, ook in hoogte verstelbaar). Bed galgen beschikbaar indien nodig.
Eén kamer met comfortabele instaphoogte 65 cm, in de tweede kamer instaphoogte instelbaar vanaf 45 cm, wat vooral geschikt is voor gasten in een rolstoel!

Grote kasten met veel bergruimte. Twee babybedjes met extra dik matras, hygiënekussen en aankleedkussen gratis beschikbaar. U kunt kiezen tussen winterbedden met dons en allergievriendelijke zomerbedden zonder dons.

In de grote badkamer vindt u een verwarmde vloer, een handdoekenverwarmer, een badkamerradio en een gelijkvloerse maxidouche van 115 x 150 cm. Twee spiegels en een wastafel die van onderen bereikbaar is, zorgen voor een ontspannen begin van de dag! WC met handgrepen. Voldoende opbergruimte. Haardroger, zeep, cosmetische doekjes, spiegel en toiletpapier worden gratis verstrekt. In de badkamer vindt u ook een wasmachine en droger voor vrij gebruik.

Een grote hal en een ruime berging bieden nog meer bergruimte. Gratis gebruik van een rollator en een douche/toiletstoel indien nodig.

Ons terras is ruim 11 meter lang, omheind met een beukenhaag en afgesloten van de parkeerplaats met een stevig houten hek. U vindt er een tafel, 6 verstelbare stoelen, 2 ligstoelen, parasol en een Weber elektrische barbecue van hoge kwaliteit. In de zomer bent u omringd door groen en bloeiende struiken. Breng er heerlijke ontspannende uren door! Een strandstoel, windscherm, parasols enz. zijn beschikbaar voor uw bezoek aan het strand, gemakkelijk te vervoeren in onze trolley.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.45 km

0.45 km

Meer 0.45 km

0.45 km

Supermarkt 0.25 km

0.25 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 60 km Rostock-Laage

60 km

Station 12 km Barth

12 km

Snelweg-afrit 55 km A 20 Ausfahrt Sanitz

55 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze nieuwe droomflat bevindt zich in een rustig appartementengebouw uit 2008. De 104 m² barrièrevrije leefruimte strekt zich uit over bijna de gehele benedenverdieping. Het terras ligt op het westen, is ongeveer 11,5 meter lang, volledig omheind en voorzien van een tuin. Daar ben je beschermd tegen inkijk en wind. Twee parkeerplaatsen, waarvan één extra breed, bevinden zich direct voor de toegangsdeur.

Het huis ligt aan een verkeersluwe straat. De locatie is zeer centraal. De bakker is 30 meter schuin tegenover, de Edeka is 200 meter om de hoek

De promenade van Zingst ligt op 150 meter afstand. Het is slechts 450 meter naar de pier (rolstoeltoegankelijk strand) en naar het eindeloze, witte droomstrand (textiel-, naakt- en sportstrand) dat langzaam in zee afloopt. Diverse restaurants en fietsverhuur zijn in een paar minuten te bereiken

Rostock (Warnemünde, haven met cruiseschepen, veerboot naar Denemarken, oude stad, boerderij van Karl) en Stralsund (scheepvaartmuseum, Ozeaneum, enorm Hansedom plezierbad) alsmede Rügen zijn met de auto snel in een uur te bereiken. Hiddensee, Barth en Born kunnen per boot worden bezocht vanuit de haven van Zingst. De vuurtoren Darßer Ort ligt op 11 km afstand van Prerow met een koets, fiets of te voet. Een nieuw klimbos bevindt zich in Born, op ongeveer 20 minuten rijden.

Zingst ligt op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst, midden in het natuurgebied Vorpommersche Boddenlandschft. Het voormalige vissersdorp heeft zich ontwikkeld tot een populair kuuroord aan de Oostzee, maar heeft zijn charme weten te behouden. Het unieke natuurlandschap met zijn fauna en flora is adembenemend en kan per fiets of te voet worden verkend langs kilometerslange goed onderhouden paden. Een bijzonder soort spektakel wordt geboden elke herfst van september tot november, wanneer tienduizenden kraanvogels het schiereiland bezoeken als rustplaats op hun vlucht naar het zuiden. Tijdens een boottocht op de Bodden kan de avondvlucht van de kraanvogels bijzonder goed worden waargenomen. Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest op de pier, dat elk jaar duizenden bezoekers trekt, is al legendarisch.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Energietoeslag reeds inbegrepen in de prijzen, geen bijkomende betalingen!
*****
Contactloos verblijf! Sleutelkluis. Gratis annulering bij verblijfsverbod door Corona!
*****

Voor boekingen onder het minimumverblijf geldt de normale prijs voor aanbiedingen, anders 10€/nacht toevoegen.
*****
Plus toeristenbelasting
Toeristenbelasting het hele jaar door 2,30€ vanaf 18 jaar / zwaar gehandicapt vanaf 50% en kinderen van 7 - 17 jaar de helft / zwaar gehandicapt met 100% en begeleider vrijgesteld
*****
Inclusief elektriciteit, water, verwarming, gebruik van wasmachine en droger en kinderstoel en bed.

Therapie-/geleidehonden toegestaan op afspraak, toeslag 10/nacht, min. 50€

Internettoegang via WLAN is gratis beschikbaar!
*****
Linnensets (eerste uitrusting) kunnen gehuurd worden voor 25€ per persoon. Ze bevatten hoogwaardig hotelbeddengoed, een overdekt extra kussen (40x80), 2 handdoeken, 1 douchehanddoek, voldoende theedoeken en badmatten. Beddengoed is natuurlijk inbegrepen!
Beddengoed en linnengoed voor het babybedje moeten worden meegebracht.
*****
Als er gaten in de boeking zitten, is een andere verblijfsduur in overleg ook mogelijk! Bel ons!
*****
Adres: Lindenstrasse 5, 18374 Oostzeebad Zingst
.
In principe is de aankomstdag flexibel, zodat u de drukke weekenden kunt vermijden, vooral in het hoogseizoen! Wij vragen echter wel om vervolgboekingen, laat niet meer dan één nacht en niet minder dan zeven nachten vrij! Bedankt In het hoogseizoen zijn alleen directe vervolgboekingen mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei behördlichem Beherbergungsverbot wegen Corona kostenlose Stornierung möglich. Ansonsten gilt: Stornogebühr pauschal 80€ ab Buchung bis 90 Tage vor Anreise: 10% bis 60 Tage vor Anreise: 50% bis 30 Tage vor Anreise: 80% ab dem 29. Tag vor Anreise: 100% der Mietkosten abzügl. Endreinigung, Kurtaxe und evtl. Wäschesets Bitte schließen Sie eine Reiserücktrittskostenversicherung ab!

meer informatie:

Ons appartement is volledig gelijkvloers op de begane grond en strekt zich uit over 104 m². De flat is absoluut drempelvrij en door de ruime opzet geschikt voor rolstoelgebruikers. Omdat er geen trappen zijn, is dit exclusieve appartement ook bijzonder geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen, senioren en gasten die niet zo goed ter been zijn. En voor iedereen die een hoogwaardige inrichting waardeert in combinatie met veel ruimte!

Wij weten uit ervaring dat vooral moeders die met kinderen reizen blij zijn met alle spullen die je niet hoeft mee te slepen. Daarom liggen er bij aankomst al veel handige spulletjes voor u klaar: keukenrol, koffiefilters, aluminiumfolie, bakpapier, rietjes, afwasmiddel, tabbladen voor de vaatwasser, vries- en vuilniszakken, gele zakken, kaarsen, aanstekers, haardroger, cosmetische doekjes, make-up spiegel, zeep, toiletpapier, paraplu's enz
Twee babybedden met extra dikke matrassen, een kinderstoel, een trippelstoel en een aankleedkussen zijn gratis beschikbaar in het appartement. Handdoeken en beddengoed kunnen optioneel bij ons gehuurd worden. U vindt er een groot aantal strandspeeltjes voor uw kinderen, evenals een grote, stabiele handkar. In de berging vindt u schoonmaakproducten, reserveonderdelen, wasdroger, vazen, strijkijzer en strijkplank.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2018

Familie A. uit R.

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Beter kan niet!

We hadden weer een heerlijk ontspannen verblijf in Zingst in uw geweldige appartement! Zelfs bij ons inmiddels derde bezoek voelden we ons echt heel comfortabel en alles was weer perfect voorbereid. Ik heb al tegen uw huishoudster gezegd hoe geweldig het is dat je als gast echt nergens aan hoeft te denken, omdat alles gewoon aanwezig is! Dat is niet het geval in andere vakantiewoningen en maakt uw appartement iets speciaals.
Afgezien daarvan is uw appartement met veel liefde (ook voor detail) ingericht en spreekt het ons gewoon aan.
Bedankt voor alles, u zult zeker weer van ons horen volgend jaar!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2017

Familie H. uit Quedlinburg

5,0
5 5 5 5

Phantastischer Jahreswechsel!

Wir haben in Ihrer Ferienwohnung eine wunderschöne Zeit verbracht!
Die Wohnung ist der Hammer! Es hat uns an nichts gefehlt. Dank der lieben Frau Schröder, die alles wunderbar hergerichtet hat.
Wir kommen im Juli wieder und freuen uns schon riesig darauf!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2017

C. & L. L. uit Mühlheim

5,0
5 5 5 5

Alle Erwartungen übertroffen!

Wir haben mit dieser Wohnung einen absoluten Glücksgriff getroffen! Nah zum Strand, der Bäcker mit einem kleinen Café gleich gegenüber und die Einrichtung der Wohnung lies keine Wünsche offen! Behindertengerecht (ein Rollstuhl für die Dusche vorhanden, auch ein Rollator), auch zwei Kinderhochstühle, jede Menge sorgfältig ausgesuchte Spiele, (Kinder-)bücher, Haushaltsartikel aller Art (mehr als in unserem Haushalt zu finden ist), Waschmaschine, Trockner, elektrische Lattenroste in den Betten. Die Wohnung entspricht exakt der Beschreibung, die Frau Wiesmann zusammengestellt hat. Sowas haben wir noch nie erlebt! Meistens stimmt nur die Hälfte in Wohnungsbeschreibungen oder wurde schöngeredet, aber in diesem Fall - einfach genial!!! Nicht zuletzt möchte ich die Sauberkeit hervorheben. Ich und meine Familie sind da sehr empfindlich! Aber es gab nix zu meckern. Im Gegenteil, man kam aus dem Staunen nicht heraus. Frau Wiesmann hat mit Frau Schröder (die sehr freundlich am Telefon zu mir war) und Team eine superschöne, ebenerdige, gemütliche und moderne Oase mitten in Zingst geschaffen. Wir waren vom 12. - 19.03.2017 zu Gast in der Wohnung zusammen mit meinen Eltern, für die diser Urlaub ein Geschenk von uns zu runden Geburtstagen und gleichzeitig zur Goldhochzeit war. Mama kann schlecht laufen und Treppen steigen und hat sich pudelwohl in der Wohnung gefühlt. Wir alle werden diese Woche nicht vergessen! Vielen Dank nochmal an Frau Wiesmann und Frau Schröder für den liebevollen Empfang mit Sekt, Karte und Pralinen!
P.S. Ich schreibe nie in Gästebücher oder gebe Bewertungen ab, aber in diesem Fall habe ich es, auch im Namen meiner Familie, gerne getan, einfach, weil man diese Wohnung wirklich nur empfehlen kann! C.L.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2016

D. uit 15306

5,0
5 5 5 5

Fabelhaft

Wir (3 Generationen mit einem 6 Monate alten Baby) haben zwei schöne Wochen hier verbracht. Die Wohnung ist gut ausgestattet und mit Liebe zum Detail eingerichtet, sie liegt zentral in Zingst und alles ist in wenigen Gehminuten erreichbar.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2015

B. B. uit Bergen

5,0
5 5 5 5

Perfekt!

Diese neue Fewo hat uns einfach nur begeistert! Wir reisen viel und mieten immer hochwertige Ferienhäuser und -wohnungen. Das Apartment Lindeneck ist das bestausgestattete Objekt, das wir je hatten. Der Einrichtungsstil ist Geschmackssache, wenn auch absolut geschmackvoll und stringent. Der herausragende Aspekt ist die extrem hohe Funktionalität, insbesondere für Menschen mit Bewegungseinschränkungen. Zudem fehlt es in dieser Wohnung an absolut nichts. Perfekt und hochwertig ausgestattet bis in das allerkleinste Detail. Unfassbar gut! Wir kommen ganz sicher wieder!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. J. Wiesmann

Mevr. J. Wiesmann

in 2003 werden we tijdens onze vakantie verliefd op de prachtige plaats Zingst en een jaar later maakten we onze droom om een vakantiehuis te bezitten waar. Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuur van vakantiehuizen. De kennis die wij in de loop der tijd hebben opgedaan, komt tot uiting in de inrichting en het beheer van onze vakantiehuizen. Onze huizen maken indruk met hun goed doordachte, hoogwaardige inrichting en vele kleine voorzieningen die onze gasten gratis ter beschikking staan. Onze huishoudster verzorgt uitsluitend onze drie vakantiewoningen, bijgestaan door andere dames en onze conciërge. Op deze manier kunnen wij onze gasten een zeer hoog niveau van onderhoud en verzorging bieden. Wij houden van de eindeloze witte stranden, het indrukwekkende Boddenlandschap en de weidse horizon! Ook u kunt genieten van onvergetelijke dagen, we kijken uit naar uw komst! Uw familie Wiesmann


Andere accommodaties van Mevr. J. Wiesmann


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 66333

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66333.htm


«Lindeneck» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven