Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

!!! 01.01-31.01.17 € 420/3 nachten!

baltische-Voor-Pommeren

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

82 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

82 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

In het unieke biosfeerreservaat vindt u onze mooie neuentstandene Entspannungsoase vinden. Slechts 100 meter van het water biedt de rust van de natuur die de lucht gekust en laat je zinken in het comfort en ontspanning van de bijzondere sfeer van dit huis. Het mengsel van deze vakwerkhuis, in de onlangs paarden vonden hun huizen, maakt de magische sfeer van de voormalige schuur en een moderne uitbreiding. Het huis heeft Wi-fi is.
Nieuw 'Farmer' Huis voor 6 personen, huisdieren zijn welkom, met alle faciliteiten, in een plaats voor vissers, watersporters, liefhebbers van ongerepte natuur, rijden door bossen en lagune elk seizoen.
Excursies vanuit de jachthaven in Nowe Warpno naar Duitsland en naar Swinoujscie, kan dat allemaal en nog veel meer hier te vinden. Geniet van uw vrije tijd met ons, laat het allemaal hangen in de voorkant van de open haard of in de gezellige leeshoek. Vind uw persoonlijke hoek voor het terugtrekken en te ontspannen. Voor de kinderen, deze plek is zo stimulerend als voor volwassenen. Op de 2000 m² groot perceel kinderen vinden allerlei suggesties zoals tafeltennis, slackline, het beklimmen van boom, om te spelen. Fietsen kunnen worden geleend. Paradijs voor ouders, kinderen of koppels die willen wijden en Relax nietsdoen. Nog een functie voor onze gasten: Met Kerstmis zullen we u verrassen met een kerstboom en New Year's Eve met een heerlijk gekoelde champagne!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 80 km Goleniow

80 km

Station 50 km Dworzec Glowny

50 km

Snelweg-afrit 50 km Kolbaskowo

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gloednieuw: op 2000m2 onderhouden tuin, tafeltennis, carport, open haard, 100m van het water, Nowe Warpno (Neuwarp) Een paradijs voor recreatie, zoals actieve vakantiegangers, watersporters, Reiter .......
Het kuuroord Nowe Warpno is gelegen op een rustige schiereiland tussen de Szczecin Lagoon en de Neuwarper See, direct aan de Duits-Poolse grens met Mecklenburg -Vorpommern. Nowe Warpno eigenaar van de stadsrechten in de provincie politie in Polen Pommeren, maar is ook een gebied gemeente, waar de omliggende nederzettingen omvat. Onze huisjes zijn gelegen in eigegliedertem lokale plekken Miroszewo (Steinort).
Als een vakantie op de Szczecin Lagoon Nowe Warpno bijzonder wordt gewaardeerd door de Duitse gasten meer en meer. Hier is alles rustiger en het voormalige vissersdorp en de handel in de stad straalt een bijzondere charme. In het idyllische havenstad nog steeds zijn veel oude huizen, een aantal ingebouwde in Fachwerk voorbeeld. De plaats heeft een kleine haven. Nature in Nowe Warpno en restaurants met een uitstekende keuken, winkels en cafés, waarvan eerst vakantiegangers herhaaldelijk rusten en je moet niet op de Poolse Baltische zelf zijn geweest, dus we zouden willen Neuwarp (Nowe Warpno) op de Szczecin Haff oprecht het hele jaar door, kun je veel in de buurt van onze huisjes, ervaring en actieve vakantie te ontdekken. Als de stad van Nowe Warpno ook sinds 1945 bestaat uit de wijken Karszno (Albrechtshof) en Podgrodzie (Altstadt
Nowe Warpno - Cottages op Szczecin Lagoon
Onze exclusieve vakantiehuizen zijn gelegen in Nowe Warpno, idyllisch gelegen op een rustige landtong van het schiereiland, tussen de Neuwarper See en de Szczecin Lagoon, direct aan de grens met Mecklenburg-Vorpommern. Onze huisjes in het kuuroord Nowe Warpno zijn zeer exclusief en van hoge kwaliteit en toch hebben we laten u een vakantie tegen redelijke prijzen. In een rustige en idyllische locatie, hebben we een prachtige plek om te ontspannen gecreëerd. Of het nu met de familie, met z'n tweeën of met een grotere groep, hier vindt u veel ruimte te vinden. Nowe Warpno en onze huisjes zijn ideaal voor rustzoekers, maar ook voor actieve vakantiegangers, omdat in de buurt van onze vakantiehuizen is er veel te ontdekken en ook voor actieve mensen, we hebben een heleboel interessante Mö Poolse kust en bossen zijn ideaal om te wandelen, fietsen en een ontspannen , Gedurende het jaar zijn er bij ons ook populair is het water in de buurt van onze huizen. Zwemmers, kite surfers, zeilers en vissers zullen hier de ideale omstandigheden te vinden. Zelfs voor een manege vakantie vindt u de beste voorwaarden te vinden

In ons huis Farma met stijl te vinden op meer dan 140 vierkante meter voor maximaal 6 personen voldoende om het water van de Baltische Zee is vanaf het huis slechts 100m. In liefdevol aangelegde tuin biedt een verscheidenheid aan tuinmeubelen, een barbecue en veel ruimte om te zonnen en te spelen kans voor uw kinderen.
, De bossen ook gaan wandelen voor paddenstoelen en bessen, voor jagers, fietsers, paardrijden joggen en nordic walking. U kunt ook gewoon genieten van de natuur en om te gaan met het nietsdoen waar u kunt genieten van de stilte en het prachtige uitzicht. Verder biedt het water gebied voor windsurfers, kite surfers, kanoërs, zeilers en vissers beste kunstenaars komen wegendes prachtige natuurlijke spektakel op hun kosten. Overigens één tank dankzij zijn fantastische microklimaat gezonde en schone lucht. Dit is te wijten aan het feit dat Nowe Warpno geacht kuuroord en een meter boven de zeespiegel.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn al de totale prijs. Er zijn geen kosten aan u.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Vakantiehuis modern, wifi, stoom, op 100 meter van de zee. 6 personen of meer. honden hardop. om te vissen paardrijden, water-activiteiten, joggen, zwemmen, nordic walking, surfen, tenis


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-05-2023


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.7 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.3 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2018

Barbara S. uit 10405 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Het perfecte huis in de natuur

Het was betoverend. We zijn helemaal tevreden. Het huis is mooi, gezellig, zeer stijlvol ingericht. Je hebt alles wat je nodig hebt en nog veel meer. We ontbeten op het fantastische terras met uitzicht op het bos en genoten van het uitzicht. S Avonds hebben we genoten van de sauna. De locatie is perfect. U kunt prachtige wandelingen maken in het bos en het strand is ook heel dichtbij (loopafstand). We hadden een zeer ontspannen weekend. De eigenaren wonen naast de deur en zijn erg aardig en altijd aanspreekbaar als je iets nodig hebt. We raden het ten zeerste aan en kijken nu al uit naar de volgende keer!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Sigmar J. uit 01139 Dresden

2,0
2 2 2 2

Keine Luxusscheune eher ein normales Ferienhaus

Zum Luxus gehört ein bisschen mehr als die Umgebung und Ruhe. Zur Luxusausstattung gehört euch ein gutes Gläsersortiment und keine Plastemehrzweck Becher.Die Ausstattung der Terrasse lässt zu wünschen übrig (Plastestühle, Tisch müsste mal erneuert oder neu angestrichen werden. Zum Luxus gehört auch kein 3 meter langer Holstisch mit zwei dazugehörigen Bänken ohne Lehne. Die Möbelierung lässt ebenfalls kein Luxus aufkommen.
Liegen , wie in der Hausordnung erwähnt gab es keine, sondern 3 Liegestühle für 6 Personen. Was es auch noch gab, wir hatten kaum unsere Koffer ausgepakt da erschien der Vermieter und verlangte nach dem restlichen Geld.Mir kam es so vor,als man auf die Urlauber wartet um zu Kassieren.Fazit,keine Luxusscheune sondern nur Ferienwohnung/Haus.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. M. Jedynska:

Liebe Gäste, da ich als Vermieterin selbst vor Ort war und ihre schlechte Laune mitbekommen habe ( keine Begrüßung oder guten Morgen ) , ohne dass Sie sich je bei uns selbst beschwert hätten, war eine schlechte Bewertung von Ihnen schon zu erwarten . Dass Sie 2 Sterne vergeben, ist eine Frechheit. In den Vertragsvedingungen steht ausdrücklich , dass die Restsumme bei der Schlüsselübergabe beglichen wird. Dem sind sie nicht nachgekommen und haben stattdessen nach Mängel gesucht . Natürlich müssten wir da mal nachhaken. Als sie die Restsumme bezahlt haben , haben Sie nur noch gemeckert. Ich achte besonders selbst auf das schöne Fachwerkhaus und weiß, dass alle Gäste , ausnahmslos, mehr als zufrieden waren. Was man an allen bisherigen Bewertungen sehen kann. Der Holzedeltisch wurde von einem Designer aus einem Stück geschreinert sowie auch die Holzbänke. Dass diese ohne Lehne sind, sieht man schon auf den Fotos . Die Plastikgläser werden von unseren Familien mit Kindern sehr geschätzt. Gläser aus Glas sind natürlich auch vorhanden . Auf der Terrasse befinden sich sowohl Liegen als auch Liegestühle . Natürlich soll es unseren Gästen auch an nichts fehlen , weswegen wir auch auf jeden Wunsch versuchen nachzugehen , sofern man uns anspricht.

November 2017

Martin uit Nennhausen

4,8
5 5 5 4

Top Haus und Wunderschön

Tolle Entspannung!Die Atmosphäre im Haus ist einzigartig.Sehr nette Gastgeber vor Ort.Alles da was ich brauchte.
Nächstes Jahr komme ich auch wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Claudia H. uit Dresden

5,0
5 5 5 5

Wow super Haus

Tolles Haus , super Ausstattung, tolle Lage , wunderschönes großes Haus mit Kamin Sauna und daher großem Garten

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Sandra B. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Haus

Ein traumhaftes sehr gut ausgestaltest Ferienhaus mit sehr schönem Design . Der Garten ist sehr großzügig und eignet sich super für Urlaub mit Hund . Kann man sehr empfehlen

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Claudi P. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Haus

Wunderschöne alte Scheune im modernen Stil . Abend haben wir uns vor e dem Kamin gemütlich gemacht. Wunderbar !!!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Martin S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Erholung pur

Perfekte Erholung . Kamin , Sauna und Spazierengehen .

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Klaus B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen vakantie

Zeer gezellig huis en prachtig. De wandelingen door het bos of op het strand zijn heerlijk en ongerept. Mooie ongerepte natuur. Onze honden hadden ook veel plezier. De verhuurders zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Peter F. uit 93176 Schwarzenthonhausen 5

3,5
5 3 3 3

Eine super Unterkunft,

Die Unterkunft war ideal, jedoch in näherer Umgebung ist nicht viel los.

Wir haben dann auf der deutschen Seite etwas unternommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. M. Jedynska

Mevr. M. Jedynska

Hallo ik ben Marzena. U bent welkom


Andere accommodaties van Mevr. M. Jedynska

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Jedynska

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 66347

Laatst bijgewerkt: 20.02.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66347.htm

Mevr. Marzena Jedynska

miroszewo 38

72022 Nowe Warpno

0048 513243830


«!!! 01.01-31.01.17 € 420/3 nachten!» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven