Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Fischerhus Lütt Hauke***** 69 m²

Oostzee/Szczecin-lagune

Max.  3   gasten
69m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
69m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

rietgedekte historische visserswoning Lütt Hauke***** (geërfd rond 1750) linkerhelft van het huis, 69 m² vakantiewoning. Traudel
Aan de Duitse kant van de Lagune van Szczecin, op een schiereiland, ligt het kleine, 750 jaar oude vissersdorpje Altwarp, niet ver van de badplaats Ueckermünde, hemelsbreed slechts zo'n 13 km van de Oostzee.
U bent omgeven door veel water, ontelbare natuurlijke stranden en de beroemde, grote binnenduinen en de bijzondere, aangename zeelucht in dit voormalige lucht- en kuuroord.
Het vissersdorp ligt direct aan de lagune, zodat u in de verte een uitstekend uitzicht heeft op de eilanden Usedom en Wollin.
Direct grenzend aan de duinen ligt het historische rietgedekte vissershuisje "Lütt Hauke" *****, dat in 2018/19 is gerenoveerd.
Het werd rond 1750 gebouwd in de traditionele Pommerse vakwerkstijl.
Eenvoudige vissershuizen zijn vakwerkhuizen met rieten of rieten daken. Ze zijn al eeuwenlang kenmerkend voor de stijl van de Haff-kust.
De kust aan de lagune en de Oostzee wordt natuurlijk al eeuwenlang gekenmerkt door de visserij. Wat is er dan logischer dan een historisch vissershuis te kiezen als romantisch vakantiehuis.

We hebben alle bouwzonden rigoureus verwijderd en zorgvuldig moderne maar tijdloze elementen aan Lütt Hauke toegevoegd, zoals in de badkamers, zodat u over alle moderne comfort beschikt.
Het huis is uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Het is dus absoluut ecologisch. De binnenlucht is dus altijd aangenaam.
Alle bakstenen, zelfs die van de terrassen, zijn handgemaakt van de steenfabriek Hundisburg in Saksen-Anhalt. Evenzo de meerjarige moeraslinde. Zo konden wij ook een kleine bijdrage leveren aan de plaatselijke manufactuur, die deze inkomsten ook gebruikt om het kasteel aldaar te renoveren
In de winter is het comfortabel warm, dankzij de goede isolatie van het huis en de modernste verwarmingstechnologie. Een houtkachel in elk appartement zorgt voor nog meer aangename momenten op koude winterdagen.
De plafonds van de salons zijn 2,17 m hoog, alle andere plafonds zijn aanzienlijk hoger. Alle deuren/trapdoorgangen van meer dan 1,82 m. Beide flats hebben elk een trap naar de bovenverdieping, die zeer toegankelijk is.
Het Fischerhus met tuinhuis is een rookvrij huis, in een zeer grote tuin van ca. m² en slechts ca. 350 m van het badstrand en 400 m van de haven. Zelfs in de heetste zomers blijft het oude huis aangenaam koel, ook omdat er altijd een aangenaam briesje aan de kust waait.
Statistisch gezien heeft de regio Haff-Baltische Zee de meeste zonuren van Duitsland. Het is dus geen "geluk" dat de zon schijnt, maar een statistisch bewezen feit.

Het huis bestaat uit 2 geschakelde woningen, de linker maisonnette "Traudel" voor 2 personen plus baby/peuter met 69 m² woonoppervlak en de rechter maisonnette "Annerose" voor 2-4 personen plus baby/peuter met 75 m² woonoppervlak.
Beide appartementen hebben een eigen ingang, liggen ruimtelijk dicht bij elkaar en zijn toch volledig gescheiden en onafhankelijk en kunnen naar wens worden gecombineerd.
Als u beide flats wilt gebruiken, kijk dan naar de andere flat onder objectnummer 276541 en boek deze daar aanvullend.

Hier boekt u: De vakantiewoning "Traudel" met aparte ingang vanuit de tuin.

Begane grond: Hal met garderobe.
De woonkamer is ingericht met antieke kast, TV en TV-kast, Blue-Ray-Player, salontafel, muziekinstallatie, historische boot als boekenplank, open haard. De woonkamer is ingericht met een antieke kast en tv-meubel, blue-ray speler, salontafel, muziekinstallatie, historische boot als boekenplank, houtkachel, staande lamp en comfortabele bank en fauteuil en uitgang naar het 7 m² grote terras
Verder een aangrenzende keuken met complete uitrusting, zoals vaatwasser, wasmachine, retro koelkast met vriescombinatie, magnetron, fornuis met keramische kookplaat (4 velden)
Boven:
een ruime doucheruimte en een slaapkamer met twee aparte maar koppelbare bedden en een aparte ruimte voor het opbergen van koffers
1 gratis parkeerplaats per appartement op het terrein. Verdere parkeerplaatsen bij de haven op loopafstand.
Fietsen en visgerei kunnen worden opgeslagen in het tuinhuisje.

Wij verwachten natuurlijk dat het gebruik van het gehele pand zorgvuldig gebeurt.

Sterk en snel WLAN voor ALLE bewoners tegelijk in het hele huis en zelfs in de tuin! Huis en zelfs in de tuin! gratis.
Goede ontvangst van mobiele telefoons
Babyreisbedje, kinderstoel, bolderwagen, peuterfietsje, vooraf aanvragen.
Vlot lopende, robuuste toerfietsen voor dames zijn in de zomer te huur voor 20 €/fiets/week. Op een van de fietsen kan zonder meerprijs 1 peuterzitje worden gemonteerd, maar er is ook een peuterfiets met omkeerbare zijwieltjes beschikbaar. Steunwielen en 1 handkar zijn ook beschikbaar.
Aan het strand op 350 m afstand. Speeltoestellen voor kinderen, strandbal
Aan de andere kant van het dorp, op ca. 500 m, ligt een prachtige nieuwe boltzbaan.
We hebben 2 helmen, maar als je die wilt gebruiken, neem dan je eigen helm mee.
1 kano, 25 €/dag, 100€/week.

Houd bij uw reservering rekening met een maximale bezetting van 2 personen! Extra 1 baby/peuter en 1 ! Hond en 1 ! Auto. GEEN boot/opblaasbare boot

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Eenpersoonsbed (100x200 cm)
Eenpersoonsbed (100x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 52 km Stettin

52 km

Station 16 km Seebad Ueckermünde-Stadthafen

16 km

Snelweg-afrit 45 km A20 Pasewalk-Süd

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Rookvrij huis! Rokers kunnen echter bij slecht weer gebruik maken van het historische tuinhuis. Tuinhuis.
Zitplaatsen in de tuin, barbecue, waslijn, enkele cd's en dvd-films, bordspellen, boeken, badminton, ligstoelen, die u ook mee kunt nemen naar het strand. U bent welkom om de zeer smakelijke vruchten van onze bomen te eten.
Neem de volgende verklaring met humor op:
Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuur. Wij hebben jarenlange ervaring met de verhuur van Fischerhaus Godewind, ook in Altwarp:
Vakantiegasten die de drang voelen om ook op vakantie bezig te blijven of die gewoon voor de lol mooie dingen willen bewaren, waarvoor wij natuurlijk begrip hebben, zijn welkom om zich bezig te houden met eenvoudig tuinieren, zoals het gras maaien of rozen knippen.
Dan heb je je eigen privé "wellness vakantie-actief"

Kust:
Een vissershuis staat natuurlijk dicht bij het water. Je hebt een beetje uitzicht op het water vanaf het pand, omdat het op een duin ligt. Lütt Hauke ligt op ongeveer 350 m van het badstrand. Het is een klein dorpsstrand, niet groot maar nooit druk. 2 andere badplaatsen in/bij het dorp. 2 andere zeer mooie stranden max. 20 min. fietsen, zeer gemakkelijk te fietsen door prachtig kustlandschap. Alle stranden in de regio worden onderhouden door de gemeenten en de waterkwaliteit wordt gecontroleerd door de regionale autoriteiten. Alles is klein en overzichtelijk; in tegenstelling tot de Oostzeekust steunt de regio op het zachte toerisme. Er zijn geen files, gebrek aan parkeerplaatsen, hoge parkeertarieven of toeristenbelasting zoals aan de Oostzee.
Een kano is tegen betaling beschikbaar in de tuin van het andere vissershuis bij het strand, Godewind. We hebben geen zwemvesten, maar het Haff is erg ondiep bij het dorpsstrand en het riet, en daarom ideaal voor kleine kinderen en veilig voor schaatsen in de winter. Het is zelfs in extreem hete zomers nog verfrissend, nooit zo ijzig als de Oostzee, heeft geen kwallen omdat het zoet water is.
Visserij is al sinds 1150 een kenmerk van het dorp, en de vissers nemen u tegen een kleine vergoeding graag mee op hun kleine houten bootjes tijdens hun tocht naar de lagune in de vroege ochtend. Vraag het maar aan de vele vissers in het dorp. Een houten vissersboot met twee masten is voorbereid op excursies en vertrekt meerdere keren per dag vanuit zijn thuishaven in Altwarp voor tochten over de lagune. Andere boottochten vanuit de badplaats Ueckermünde naar Swinemünde, Kamminke, Kaiserbäder, Stettin, Neuwarp, Rieth,...
Dorp en omgeving:
De lokale bevolking in het dorp en de regio zijn zeer !!! vriendelijk.
Altwarp ligt op de punt van een schiereiland. U beleeft er pure natuur, want het dorp ligt direct in het (!) natuurpark "Stettiner Haff" en is dus zeer uitgebreid omgeven door kustlandschap met water, duinen, moerasweiden en uiterwaarden. Er is een apart bestuur voor dit enorme natuurpark, dat wandel-, fiets- en kanotochten (bever, ...) organiseert en tegen redelijke prijzen aanbiedt. In de afgelopen jaren zijn nieuwe fiets- en wandelpaden aangelegd en uitgebreid in de hele regio.
Daarnaast zijn er talloze weide- en bospaden die goed zijn om te wandelen en te fietsen.
Informatiemateriaal is verkrijgbaar in ons huis of bij het natuurpark of de VVV's in Altwarp bij de haven (klein) en in de badplaats Ueckermünde bij het kasteel (groter).
Natuurlijk kunt u ook gaan vissen (kaart bij de haven), de natuur op eigen houtje verkennen per kano of fiets. U kunt ook op eigen houtje de natuur verkennen per kano of fiets, gaan zeilen, surfen, kitesurfen, ...
In het voorjaar stellen veel kunstenaars hun atelier open voor bezoekers.
In de zomer is er op veel plaatsen een gevarieerd, kleurrijk cultureel programma.
In de herfst kun je de herten in de tuin horen brullen. 's Avonds hangen ze in de duinen en het riet vlak naast het dorp en eten ze de laatste appels van onze bomen. Maak je geen zorgen ze zullen niets beschadigen, zelfs niet je auto, die hier toch heel veilig is. De winterdienst werkt heel goed.

De regio wordt sterk gekenmerkt door het kustlandschap en de natuur en is dunbevolkt. Daarom is het er zelfs in het zomerseizoen niet zo druk als aan de Oostzeekust. Je kunt uren wandelen of fietsen zonder mensen tegen te komen, je bent alleen met de natuur, adelaars (alle 3 de soorten), reigers, kraanvogels, bevers, herten....
De bossen zijn rijk aan paddenstoelen en

U vindt bij aankomst, startvoorwaarden met voldoende tabbladen voor de vaatwasser, zeep, koffiefilter, zout, peper, theedoeken, afwas m, toiletpapier, ...
De eigen marktwinkel van het dorp ligt op ongeveer 400 m afstand. Open 8-12 en 15-18, zaterdags tot 11 uur. Het is klein maar goed bevoorraad, goedkoop en vers, broodjes, groenten, fruit, gebak, worst en kaas niet alleen verpakt maar ook vers aan de toonbank,...

In Altwarp zijn 2 restaurants open, zelfs in de winter. Seizoensgebonden aan de haven en in de duinen 2 viswinkels van Altwarpse vissers met rokerijen, branderijen, restaurants. Erg lekker en goede waarde.
Onderweg zijn er vele andere restaurants en cafés die in de winter geopend zijn, in Ueckermünde het chique restaurant "Roter Butt" of het traditionele "Backbord"


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

geen toeristenbelasting en betaald parkeren bij de haven

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 45 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung Tritt der Mieter durch schriftliche Erklärung gegenüber dem Vermieter des Vertrags zurück, maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Rücktrittserklärung beim Vermieter, schuldet er dem Vermieter folgende Stornierungsgebühren: bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 0 % des Reisepreises bis zum 31. Tag vor Reiseantritt 20% des Reisepreises bis zum 21. Tag vor Reiseantritt 50 % des Reisepreises bis zum 7. Tag vor Reiseantritt 75 % des Reisepreises danach 100 % des Reisepreises zuzüglich einer Bearbeitungsgebühr in Höhe von 50,00 €

meer informatie:

Pet:
Eén (1) goed verzorgde en goed opgevoede hond per appartement is welkom.
Houd rekening met andere vakantiegasten die de andere helft van het huis hebben geboekt en denk ook aan gezinnen met kleine kinderen die op het terrein spelen en tijd doorbrengen.
U mag 1 hond tot 60 cm schouderhoogte meenemen. Hiervoor vragen wij een toeslag van 5,00€/nacht bij aankomst.
Het hele terrein is omheind met een teckelbestendig hek.
Wij wijzen erop dat de tuin geen speelplaats voor honden is, maar vooral een speelplaats voor de kinderen van onze vakantiegasten en het spreekt vanzelf dat u uw viervoeter NOOIT zonder toezicht in het huis en de tuin mag achterlaten.

De inwoners van het dorp en de regio zijn erg! vriendelijk.

Excursies:
Bij aankomst passeert u de badplaats Ueckermünde, een mooie kustplaats, waar u alle speciaalzaken, discounters, banken, bioscoop, station, ... vindt.
Usedom ligt op 1 uur rijden als u zich wilt onderdompelen in de badinerende drukte. Op het eiland bevelen wij de Amber Spa, kasteel Stolpe, de waterburcht Mellenthin, het DDR-museum in Dargen en de Wisentgehege aan.
Szczecin is ook 1 uur rijden met de bus vanaf Ueckermünde. De stad wordt gekenmerkt door cultuur en kunst. Winkelen op de Poolse markt en luxe in

Auto's zijn altijd veilig geweest aan de Duitse kant en zijn nu veilig aan de Poolse kant.
Scheepvaartroutes leiden naar Usedom en Polen. Usedom en Polen, vanuit Altwarp met een schilderachtige houten vissersboot of vanuit Ueckermünde. Vanuit de haven vertrekt een replica van een groot historisch Hanzewiel. Hanze rader. U kunt vanuit een nabijgelegen haven op een historische Zeesen boot varen of uw eigen boot bouwen. U kunt ook boten huren voor uw eigen tochten.
Een reisje naar. Neuwarp met zijn gerestaureerde stadscentrum, jachthaven, promenade, uitkijktoren en prachtige oude vissersboot is slechts een korte wandeling over de lagune.
Niet ver van Altwarp ligt een prachtig gerestaureerde Slavische nederzetting en een middeleeuws dorp in Ukranenland. Ook de botanische tuin in Christiansberg met zijn beroemde koorconcerten.
Aanrader in Ueckermünde: het kasteel van de Pomm. Hertogen met museum, dierentuin, prachtig gerestaureerde oude stad. In de haven, excursies met een replica van een Hanze kogge en de rederij Peters,
de pier met een strandcafé uit de keizertijd met een groot strand, speeltoestellen voor kinderen, badtoezicht, strandstoelen, zones voor nudisten en honden.

Alle stranden in de regio zijn goed onderhouden, wit en fijn zand met een waterkwaliteit die voortdurend door de autoriteiten wordt gecontroleerd. Het heeft drinkwaterkwaliteit.

In Ueckermünde wordt om de 2 jaar de internationale zangwedstrijd Giulio Perotti gehouden. In Ueckermünde wordt om de twee jaar de internationale zangwedstrijd Giulio Perotti gehouden, evenals diverse vis- en havenfeesten in de omliggende dorpen en stadjes. Dorpen en stadjes in de omgeving.
Vermeldenswaard zijn ook de jaarlijkse Haffsail in de badplaats Ueckermünde en de bijeenkomsten van grote internationale traditionele zeilboten in Stettin en Rostock.

Wellness in 2 grotere hotels in naburige steden en in de badplaats Ueckermünde.

Middeleeuwse zomerspektakels in de regio.

Een aanrader is een uitstapje naar de Hanzestad Greifswald. Een aanrader is een uitstapje naar de Hanzestad Greifswald (1 uur) of de werelderfgoedstad Stralsund (2 uur), ongetwijfeld de mooiste Hanzestad van Duitsland.

En natuurlijk de opera in het hertogelijk Pommers paleis in Szczecin, dat later het koninklijk Pruisisch paleis werd, en het filharmonisch orkest in het nieuwe gebouw aldaar. Philharmonic in zijn eigen nieuwe gebouw. Veel verre klassieke concerten en musicals het hele jaar door. Concerten en muziek. In de hele regio. Regio.

Berlijn is ook maar 180 km, ofwel 2 uur rijden, als u dat wilt bezoeken.

Vrije tijd/sportieve activiteiten:
dit kunnen natuurlijk maar een paar voorbeelden zijn:
Waterski-, surf- en vliegerscholen in Karlshagen of Zinnowitz
Vliegeren in de Haff
Klimbos in Ueckermünde
Golfen bij Baltic Hills Golf Usedom of Balmer Zie in Benz
veel zeer goed onderhouden wandel- en fietspaden
daarnaast zijn er veel goed onderhouden bos- en weidepaden in het kustlandschap
Bowlen in het nabijgelegen Bellin
Saunaliefhebbers kunnen ontspannen en tot rust komen in het Haffhuus Hotel in Bellin
Torgelow plezierbad/zwembaden


Muggen:
Door de frequente wind zijn er aan de kust altijd beduidend minder muggen dan in het binnenland.
Bij de Stett. Haff zijn de overgrote meerderheid van de muggen, niet de muggen die je tot nu toe kent, maar Haff muggen. Je kunt ze herkennen aan hun pluizige antennes.

Deze muggen bijten NOOIT.

Ze eten niets, ze vrijen alleen, als de batterij leeg is, sterven ze vanzelf na 1-3 dagen


Als u meer ruimte wilt:

Als u beide appartementen in dit vissershuis wilt boeken, kijk dan bij het objectnummer bovendien
27654 (75 m² voor 2-4 personen)

In het Fischerhaus Godewind***** vindt u nog twee vakantiewoningen onder de objectnummers
25421 (60 m² voor 2-4 personen)
31884 ( 45 m² voor 2 personen).


Bedankt voor de tijd!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Gabriele K. uit Herne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absolute aanbeveling

Een mooi, gezellig huis met een bijzondere flair die niets te wensen overliet.
We voelden ons zeer comfortabel en waren enthousiast over de sfeer
In de liefdevol aangelegde, grote zonnige tuin met meerdere ontspanningseilanden vindt iedereen zijn favoriete plekje.
Een bedankje en compliment voor de geweldige verhuurders, die een paradijsje met veel "hart en ziel" hebben gecreëerd
"Lütt Hauke" - een plek om naar terug te keren.
Vriendelijke groeten uit het Ruhrgebied
Hans-Heinrich en Gabriele Klumpen

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Hans und Waldi J. uit Quedlinburg

4,4
4.5 4.5 4.5 4.5 4
Toon Duits

een heerlijke vakantie met kleinkind

Het was een geweldige tijd in een prachtig vakantiehuis. Geweldig en liefdevol tot in detail ingericht. Een mooie ruime tuin. Veel zitplaatsen, altijd gericht op de zon. Barbecueplaats en strandstoel. Aardige verhuurders. Het dorp is nog steeds een vissersdorp met vriendelijke inwoners. Verse vis, kotter tocht en kleine winkel op de hoek. Goed ontwikkelde fiets- en wandelpaden. Een heerlijke plek om te ontspannen. Op deze plek en bij Lütt Hauke hebben we weer zin om te ontspannen van de stress van alledag. Een warm welkom voor Altwarp en de lagune van Szczecin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2021

Heidi und Peter G. uit Wegeleben

4,7
4.5 4.5 4.5 5 5

himmlische Ruhe im liebevoll restauriertem Fischerhaus

Eine Woche Urlaub in dieser herrlichen Ferienwohnung.
Leider nur eine Woche Ruhe und Erholung in diesem schönen Haus, hervorragend eingerichtetem und ausgestattetem Haus mit sehr freundlichen Vermietern. Wer abschalten will und den Alltag mal hinter sich lassen will, ist hier richtig.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2021

Jörg A. uit Breitenworbis

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familievakantie

We bezochten het Fischerhaus samen met ons 2-jarig zoontje. Het huis en de tuin zijn echt heel mooi en liefdevol tot in detail ingericht
Welke dag de aankomst ook is, er wordt voor meer dan het hoognodige gezorgd
In het vissersdorp Altwarp is een haven, een stand met speeltuin en snackbar, restaurants en visserij en een levensmiddelenmarkt met alles wat u nodig heeft.
Maar de plaats heeft ook rust en stilte. Iets dromerigs.
Ueckermünde is niet ver weg, en hier heb je een gevoel van de zee
Er is veel te verkennen rond Altwarp, fietsen zijn beschikbaar bij de verhuurder
Al met al een hele fijne vakantie, een bijzonder mooi vakantiehuis.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Stephan G. uit Bamberg

4,8
5 5 5 4 5

Stephan Gerlinghaus

Dieses geschmackvolle Ferienhaus können wir rundheraus empfehlen. Die Gastgeber sind außerordentlich freundlich und entgegenkommend. Wir wurden mit einer Flasche Sekt begrüßt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Mei 2020

Birgitt G. uit Schwelm

5,0
5 5 5 5 5

Erholung und Entspannung pur

Charmante und behaglich eingerichtete Doppelhaushälfte mit naturnahem,einladenden Gartenanteil.
Sehr gepflegtes und blitzsauberes Domizil ,auch für einen längeren Aufenthalt geeignet. Zuvorkommende Gastgeber und unkomplizierte Buchungsabwicklung. Wir haben uns ausgesprochen wohl gefühlt und können dieses Haus uneingeschränkt empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Vermietung von Ferienhäusern
Dhr. H. Bode

Dhr. H. Bode

Andere accommodaties van Dhr. H. Bode

Alle accommodaties weergeven van Dhr. H. Bode

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 276548

Laatst bijgewerkt: 06.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/276548.htm

Dhr. Hagen Bode

Seestraße 35

17375 Altwarp

0049(0) 017649122678

0302754529

DE269464467


«Fischerhus Lütt Hauke***** 69 m²» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven