Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Visserswoning Godewind***** / 45 m²

Oostzee / Lagune van Szczecin

Max.  2   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapplaats
1  Badkamer
Max. 2  gasten
45m²
1 Slaapplaats
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

45 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

45 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

In het kleine vissersdorp Altwarp, gelegen op een schiereiland aan de Duitse kant van de lagune van Szczecin, niet ver van Ueckermünde, ligt het historische vissershuis "Godewind". Het is gebouwd rond 1800, een gezellig vakwerkhuis. Sinds 2005 is het consequent geclassificeerd met 5 van de 5 sterren door de Duitse Vereniging voor Toerisme. Een rookvrij huis, in een tuin van 650 m², op slechts 50 m van het strand.

De kust aan de lagune en de Oostzee wordt natuurlijk al eeuwenlang gekenmerkt door de visserij, dus wat is er natuurlijker dan een historisch vissershuis te kiezen als romantisch vakantiehuis?

Op de begane grond van het huis bevinden zich een vakantiewoning van 60 m² (2 tot max. 4 personen) en een studio van 45 m² (max. 2 personen) met een aparte volledige keuken naast elkaar en zijn toch volledig gescheiden en onafhankelijk. U krijgt het 5-sterrenniveau als beide appartementen voor 4 personen worden geboekt, in welk geval wij gratis beddengoed en handdoeken verstrekken.

Hier boekt u de studio van 45 m² voor maximaal 2 personen. Het heeft een grote woon/slaapkamer met tweepersoonsbed en een zithoek/eettafel voor 2 personen, een complete keuken met vaatwasser, een doucheruimte en een eigen terras van ca. 9 m².

Als u alleen de grotere flat wilt boeken, kijk dan onder objectnr.: 25421

Het huis heeft elektrische verwarming in alle kamers en historische maar goed werkende kachels. Desgewenst kunt u hout/kolen stoken uit onze schuur voor een vast bedrag van 30 euro per week. Mocht u bij koud weer aankomen, dan hebben wij in ieder geval één tot drie dagen voorverwarmd. De opstartfase is voor jou niet nodig. In de winter raden wij onze gasten aan de kachels te gebruiken. Bij het overhandigen van de sleutels geven wij u uitleg, zodat u de ovens ook zonder ervaring kunt bedienen. In de overgangsperiode raden wij elektrische verwarming aan.

Tot nu toe geen bezoekersbelasting of parkeergeld. Ook beschikbaar zonder extra kosten:
WLAN in het hele huis en in de hele tuin.
2 eigen parkeerplaatsen, dus uitsluitend één per appartement.
Barbecue, dvd-speler, cd-muziekinstallatie, cd's en dvd-films, gezelschapsspellen, boeken, informatiemateriaal over het dorp, de omgeving, uitstapjes, natuurpark, (fiets)wandelkaarten, ... een hengel, badminton, Hollywood-schommel, ligstoelen die u ook kunt meenemen naar het strand, hoogwaardige ligstoelen, stoelen, houten banken, waslijn, ..., op verzoek ook gebruik van wasmachine en droger in een apart gebouw op het terrein. Ook beschikbaar zonder extra kosten: babyreisbedje, kinderstoel, handkar, fiets voor kleine kinderen. Gelieve vooraf te informeren zodat u het gebruik van beide appartementen niet hoeft te delen als u apart boekt

Natuurlijk verwachten wij een zorgvuldig gebruik van het gehele pand.

Godewind is een rookvrij huis, maar rokers kunnen bij slecht weer gebruik maken van de historische rokerij in de tuin. U kunt ook uw meegebrachte fietsen of vistoebehoren op een afsluitbare plaats opbergen.

U kunt bij ons tot zes zeer soepel lopende, robuuste toer damesfietsen huren voor € 20/fiets en week. Op één daarvan kan een peuterzitje worden gemonteerd, dat u zonder extra kosten maar op verzoek kunt gebruiken. Een kinderfiets met omkeerbare zijwieltjes en een trolley zijn ook gratis beschikbaar. Wij hebben 2 fietshelmen, maar als u dit voor uw kinderen belangrijk vindt, neem dan uw eigen fietshelm mee.
Een interne kano is beschikbaar op aanvraag (€ 25/dag of € 100/week)

Er zijn seizoensgebonden massa's in de tuin: aalbessen en kruisbessen, die je zoveel kunt eten als je wilt.

Pet:
Eén goed verzorgde hond per flat is welkom. U mag een hond tot en met golden retrieverformaat meenemen tegen een toeslag van 5 euro per nacht. Hij mag vrij spelen in de omheinde, teckelvrije tuin. De tuin is echter geen speelplaats voor honden, maar vooral een speelplaats voor de kinderen van de vakantiegasten. We zien hem graag en zijn niet kieskeurig als hij een gat in de tuin graaft of een tulp afbreekt. Wij eisen echter wel dat u hem niet zonder toezicht alleen laat in de flat en de tuin, dat hij de andere gasten of dorpelingen niet stoort, geen stoffering of bedden bevuilt, geen pootafdrukken achterlaat op muren binnen en buiten en niet gaat wandelen in de tuin. Dat hij in het dorp aangelijnd is en dat je zijn poep opruimt

Dat hij alleen baadt op het aangewezen hondenstrand. Er zijn twee andere natuurlijke zwemplaatsen in het dorp en twee natuurlijke stranden in de nederzetting op 30-40 minuten loopafstand, evenals een groter hondenstrandgedeelte in Ueckermünde.


Maximale bezetting

Houd bij het boeken rekening met de maximale bezetting van 2 personen en een hond voor dit appartement
Gelieve hiermee rekening te houden bij uw reservering.

Slaapplaats

Woonkamer
Tweepersoonsbed (200x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 52 km Usedom-Golenie

52 km

Station 16 km Ueckermünde-Stadthafen

16 km

Snelweg-afrit 45 km Pasewalk

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De verhuurder is af en toe in het huis om de vrije appartementen klaar te maken voor de volgende gasten, of om de tuin te verzorgen als u op excursie gaat en niet gestoord wordt door de grasmaaier. Wij zorgen ook voor het winteronderhoud zodat u niet ingesneeuwd raakt. De verhuurder woont in de vrije flat of op zolder, maar dit zou u niet moeten storen, aangezien er geen voetstapgeluiden of iets dergelijks zijn. Dus we zijn altijd beschikbaar voor u als u problemen heeft. Zelfs als er niemand ter plaatse is, zijn we altijd telefonisch bereikbaar. Als u beide appartementen boekt en de woning helemaal voor uzelf wilt hebben, is dat geen probleem.

Grotere speeltoestellen voor kinderen:
Aan het badstrand op 50 m afstand bevinden zich enkele speeltoestellen voor kinderen, klimschip, schommels, ... en volleybal, strandbal.
Aan de andere kant van het dorp, onder de oude molen, is er ook een voetbalveld.

Geschiedenis van het huis:
Huizen met rieten daken, of rieten daken zoals ze hier worden genoemd, zijn kenmerkend voor de stijl van de Haff-kust. Godewind had echter nooit een rieten dak, dus hebben we de historische dakpannen behouden en toegevoegd tijdens de grote restauratie in 2005. Een bord van de gemeente voor het huis geeft aan dat het in zijn lange geschiedenis ook een kapiteinswoning was. Qua architectuur is het echter een vissershuis. Sinds we het in 2005 begonnen te verhuren, is het consequent geclassificeerd met 5 sterren. Maar het is ook een bijzonder object: met zeer oude onderdelen, kachels, meubels, ... De foto's laten het duidelijk zien. Er zijn geen geïsoleerde ramen of thermische isolatiesystemen, maar toch is het comfortabel warm, zelfs bij -29 graden en met een oostenwind. Het huis is gerestaureerd met plafonds, muren, enkele beglazing en deuren in klei/kalksteen die in de historische verhoudingen bewaard zijn gebleven. Na de restauratie in 2005 was het niet het einde, maar als het huis niet wordt verhuurd, zodat we geen gasten kunnen storen, voeren we het hele jaar door renovaties en reparaties uit.

Het huis is centraal gelegen in het dorp en toch rustig, want door de ligging als enige dorp op de punt van een landtong is er geen doorgaand verkeer en wordt het niet doorsneden door een lawaaierige hoofdweg zoals veel andere dorpen.

Kust:
Een vissershuis staat natuurlijk dicht bij het water. Je hebt een beetje uitzicht op het water vanaf de tuinpoort. Godewind ligt op slechts ongeveer 50 m van het badstrand. Het is een klein dorpsstrand, niet groot maar nooit druk. Nog twee badplaatsen in/bij het dorp. Twee andere zeer mooie stranden op 20 minuten fietsen, zeer gemakkelijk te fietsen door prachtig kustlandschap. Alle stranden in de regio worden in het seizoen onderhouden door de gemeenten en de waterkwaliteit wordt gecontroleerd door de regionale autoriteiten. Alles is klein en overzichtelijk; in tegenstelling tot de Oostzeekust steunt de regio op het zachte toerisme. Er zijn geen files, gebrek aan parkeerplaatsen, hoge parkeertarieven of toeristenbelasting zoals aan de Oostzeekust.
Een kano is beschikbaar in de tuin tegen betaling (25 €/dag, 100 € borg). We hebben geen zwemvesten, maar het Haff is erg ondiep bij het dorpsstrand en bij de rietvelden en daarom ook perfect geschikt voor kleine kinderen en in de winter voor schaatsen. Het is verfrissend zelfs in extreem hete zomers, nooit zo ijzig als de Oostzee, heeft geen kwallen omdat het zoet water is.
De visserij kenmerkt het dorp al sinds 1150, en de vissers nemen u tegen een kleine vergoeding graag mee in hun kleine houten bootjes op hun tocht door de lagune in de vroege ochtend. Een houten vissersboot met twee masten is voorbereid op excursies en vertrekt vanuit zijn thuishaven in Altwarp voor tochten over de lagune. Andere boottochten van Ueckermünde naar Swinemünde, Szczecin, ..


Dorp en omgeving:
De plaatselijke bevolking in het dorp en de regio is zeer vriendelijk.
Altwarp ligt op de punt van een schiereiland. U ervaart pure natuur, want het dorp ligt direct in het (!) natuurpark "Stettiner Haff" en is daardoor zeer uitgebreid omgeven door kustlandschap met water, duinen, moerasweiden en oeverbossen. Er is een aparte administratie voor het enorme natuurpark, dat wandel-, fiets- en kanotochten (bever, ...) organiseert en tegen redelijke prijzen aanbiedt. Informatiemateriaal, bij ons thuis, of over het natuurpark. U kunt natuurlijk ook gaan vissen, op uw eigen fiets de natuur verkennen, zeilen, surfen, kitesurfen, .... In de herfst kun je de herten in de tuin horen brullen. 's Avonds hangen ze in de duinen en het riet vlak naast het dorp en eten ze de laatste appels uit de boom. In de winter kunt u schaatsen op de lagune. De winterdienst werkt zeer goed, wij kennen geen afgesneden dorpen op de lagune, zoals op Rügen in 2010.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteit en water naar verbruik. 45 cent/kWh, 5 euro/cbm
In de winter adviseren wij voor de kachels onze stookolie tegen kostprijs uit onze eigen schuur te gebruiken.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 45 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung Tritt der Mieter durch schriftliche Erklärung gegenüber dem Vermieter des Vertrags zurück, maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Rücktrittserklärung beim Vermieter, schuldet er dem Vermieter folgende Stornierungsgebühren: bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 0 % des Reisepreises bis zum 31. Tag vor Reiseantritt 20% des Reisepreises bis zum 21. Tag vor Reiseantritt 50 % des Reisepreises bis zum 7. Tag vor Reiseantritt 75 % des Reisepreises danach 100 % des Reisepreises zuzüglich einer Bearbeitungsgebühr in Höhe von 50,00 €

meer informatie:

De regio wordt sterk gekenmerkt door het kustlandschap en is bovendien zeer dun bevolkt. Daarom is het zelfs in het zomerseizoen niet overvol zoals aan de Oostzeekust. Je kunt er uren wandelen of fietsen zonder mensen tegen te komen, je bent alleen met de natuur, de adelaars (3 soorten), reigers, kraanvogels, bevers, herten, ....

Winkelen, restaurants:
Het is ongeveer 30 m naar de winkel van tante Emma. U vindt bij aankomst, startvoorwaarden met voldoende tabbladen voor de vaatwasser, zeep, koffiefilter, zout, peper, theedoeken, afwasmiddel, toiletpapier, .... De kleine winkel in het dorp is op zaterdag tot uur open. Ondanks zijn beperkte omvang is het zeer goed gevuld en niet duur. Bij aankomst rijdt u langs Ueckermünde, een heel mooi kuststadje, waar u alle gebruikelijke discounters, banken, bioscoop, station, ... vindt.
Er zijn twee restaurants in het dorp, die ook in de winter open zijn. Ze bieden allemaal verse, heerlijke visgerechten. Bovendien zijn er bij de haven en in de duinen twee viswinkels die tijdens het seizoen door de vissers van Altwarp worden gerund, met een rokerij, een branderij en een restaurant, met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Er is ook een kapper en een verpleegster in het dorp.

Excursies:
Het is een uur rijden naar Usedom als u zich wilt onderdompelen in de drukte van het kuuroord. Naar Szczecin is het ook maar 1 uur, ook met goede busverbindingen vanuit Ueckermünde. Auto's zijn altijd veilig geweest aan de Duitse kant en zijn nu ook veilig aan de Poolse kant.
Bootroutes leiden naar Usedom en Polen, vanuit Altwarp met een schilderachtige oude houten vissersboot of vanuit Ueckermünde. Daar ligt in de haven een replica van een groot historisch Hanzewiel. U kunt vanuit een nabijgelegen haven op een historische Zeesen boot varen of moderne boten huren voor uw eigen tochten.
Niet ver daarvandaan is er een prachtig gemaakte Slavische nederzetting en een middeleeuws dorp, die alle ook zeer geschikt zijn voor kinderen. Verder is er de botanische tuin in Christiansberg, de dierentuin in Ueckermünde, wellness in twee grotere hotels in naburige steden en in de badplaats Ueckermünde.
Het middeleeuwse zomerspektakel in Ueckermünde en het zangconcours Giulio Perotti dat daar om de twee jaar wordt gehouden, alsmede diverse vis- en havenfeesten in de omliggende dorpen en stadjes.
Opera in het hertogelijke/royale kasteel in Szczecin en Philharmonie in haar eigen nieuwe gebouw. Vele andere klassieke concerten en muzikale evenementen in de regio gedurende het hele jaar.

Het weer:
Gemiddeld over tien jaar heeft de Haff-kust, net als de Oostzeekust met enkele kleine regio's in Zuid-Duitsland, verreweg de meeste zonuren per jaar. Het is dus geen "geluk" dat de zon schijnt, maar statistisch veel waarschijnlijker dan in de rest van Duitsland. Normaal schijnt de zon, maar als het weer "slecht" is, betekent dit niet constante regen, maar in het slechtste geval "wisselvallig", d.w.z. het regent een keer en het kan permanent weer zonnig zijn. Een volle dag regen is zeer zeldzaam, zelfs in maart/april. Zoals gewoonlijk aan de kust is het vaak winderig. De winters in Pommeren zijn koud en bedekt met diepe sneeuw. De winterdienst werkt heel goed.

Sleuteloverdracht:
Sleuteloverdracht door de eigenaar ter plaatse vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst. Vertrek en teruggave van de sleutels tot 10 uur op de dag van vertrek. In verband met de corona vindt momenteel een contactloze overdracht plaats.
Tijdens uw vakantie zijn wij altijd telefonisch bereikbaar, soms ook ter plaatse, voor vragen.

Aankomst:
Haus Godewind bereikt u door vanuit Ueckermünde de borden naar Altwarp te volgen, dan langs de "Siedlung Altwarp" te rijden en na het gele plaatsnaambord "Altwarp" na ca. 300 m bij het eerste "eigenlijke" kruispunt (bushalte) linksaf de Seestraße in te slaan. Aan de rechterkant van de weg, nummer 35. Iemand van ons zal op u wachten in het huis na de klok.
Als u met de trein komt, kunt u comfortabel en snel (2 uur vanuit Berlijn) naar het eindstation Ueckermünde-Stadthafen reizen

Muggen:
Door de frequente wind zijn er aan de kust altijd beduidend minder muggen dan in het binnenland.
Bij de Stett. Haff zijn de overgrote meerderheid van de muggen, niet de muggen zoals je ze kent, maar Haff muggen. Je kunt ze herkennen aan hun pluizige antennes.

Deze muggen bijten NOOIT.

Ze eten niets, ze vrijen alleen, als de batterij leeg is, sterven ze vanzelf na 1-3 dagen


Als u meer ruimte wilt:

Als u beide appartementen in dit vissershuis wilt boeken, kijk dan aanvullend onder het objectnummer
25421 (60 m² voor 2-4 personen)

In het Fischerhus Lütt Hauke in hetzelfde dorp bevinden zich nog twee vakantiewoningen onder de objectnummers
276541 (75 m² voor 2-4 personen)
276548 ( 69 m² voor 2 personen+baby).

Wij danken u voor uw tijd en verwelkomen u graag als onze vakantiegasten aan de kust!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Andrea und Heiko S. uit Schmalzerode

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie

We waren in augustus 2021 met onze hond in het vissershuis Godewind. Zulke aardige verhuurders moet je eerst maar eens vinden. Je kunt het alleen maar aanbevelen. De prijs klopt, alles was schoon en netjes. Er ontbrak ook niets aan de uitrusting. Een hartelijk dankjewel.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2021

M&D H. uit Marl

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub

Wenn ein sechster Stern möglich wäre, würden wir gerne noch einen geben. Wir haben uns so unbeschreiblich wohlgefühlt...herzlichen Dank dafür...L.G

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Gregor M. uit Berlin

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Schouders omlaag en voel me goed

In 10 seconden in de tuin, in 100 seconden op het strand en in 10 minuten in de haven of op het duin - de stijlvol ingerichte en tegelijkertijd gezellige vakantiewoning in het prachtige kapiteinshuis straalt vanaf het begin zijn flair uit. Alles is van hoge kwaliteit en op de plaats waar je het nodig hebt, ontbreekt niets. Optioneel zijn er fietsen of een elegante kano te huur, inbegrepen is een volledige wasruimte met alles erop en eraan en een heel arsenaal aan tuinmeubilair. In de zomer koelt de tegelvloer, in de winter verwarmt de tegelkachel. De vriendelijke verhuurders geven graag aanbevelingen voor restaurants in het dorp of waardevolle excursies in de omgeving. Dit was zeker niet de laatste keer dat we hier verbleven!

September 2018

Ruth, Erwin R. uit Halle

5,0
5 5 5 5

immer wieder: erholsam und gemütlich :-)))

Es war auch diesmal wieder so schön in Haus und Garten. Und wir haben die Natur auf unseren Radtouren sehr genossen und sogar öfter Seeadler gesehen und schöne Fotos gemacht.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Barbara S. uit 90403 Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantie in het vissershuis.

We hadden de accommodatie speciaal volgens de beschrijving geboekt om iets speciaals te hebben voor onze beperkte vakantietijd.

We vonden alles net zo mooi als op de foto's!

Bovendien was het huis aangenaam koel ondanks de zeer warme zomer.

En er is altijd een licht briesje en het strand is maar een paar meter verderop.
We komen graag terug om de prachtige omgeving te verkennen met onze fietsen .......

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Marianne und Ronni uit Potsdam

5,0
5 5 5 5

Wir waren begeistert !!!

Absolut stimmiges Objekt!
Innen und Außen!
Sehr nette Vermieter.
gut sortierter und preiswerter kleiner Dorfladen.
Sehr freundliche Einheimische !!
Viele kleine hübsche Strände. Nicht überlaufen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2018

Hedwig und Frank B. uit 12467 Berlin

5,0
5 5 5 5

Super Erholung auch im Winter !

Wir waren schon viermal in dieser traumhaften Wohnung. Jetzt das erste Mal in Winter, und es ist wieder wunderschön! Wir würden weiterhin sehr gern wiederkommen !!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2017

Karl M. uit 80803 München

5,0
5 5 5 5

Es hat uns sehr gut gefallen.

Wir hatten sehr angenehme ruhige Weihnachten und einen ruhigen Jahreswechsel in dieser sehr schönen Wohnung in einem sehr schönen Haus in wunderschöner Umgebung !!! Alles da um sich zu erholen und auszuspannen ! !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2015

Roswitha E. uit Bad Tölz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ideaal voor vakantie met hond

Uitgebreide wandelingen langs de lagune, in het bos en in de duinen, perfecte ligging tussen de winkel op de hoek en het visrestaurant, een idyllische tuin en een mooie flat, goed uitgerust.
Het stadje Ückermünde ligt op een steenworp afstand met de auto.
En niet te vergeten de vriendelijke ontvangst.
Al met al perfecte omstandigheden voor een geslaagde vakantie.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier

April 2014

atelier zündwerk uit leipzig

5,0
5 5 5 5 5

Besser geht es nicht!

Wunderbares altes Fischerhaus im Grünen. Liebevoll eingerichtet, perfekter Service vor Ort & im Vorfeld. Sehr nette/r Vermieter! Absolut Empfehlenswert! ... und ganz einfach viele Gründe, um wieder zu kommen!

ps. bonus: kanu & fahrräder direkt beim vermieter ausleihbar!

das zündwerk sagt DANKE!
www.atelier-zuendwerk.com

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: herrlich ruhig zum abschalten, wandern, spazieren gehen, rad fahren, baden ... luft, wasser, natur ... alles da!

Recreatiemogelijkheden: wandern, spazieren, radfahren, kanu fahren, baden und und und ...

Winkels: ein kleiner gut bestückter tante-emma-laden gleich über die strasse, 2 gaststätten im ort


Contactpersoon

Bedrijf Vermietung von Ferienhäusern
Dhr. H. Dr. Bode

Dhr. H. Dr. Bode

Andere accommodaties van Dhr. H. Dr. Bode

Alle accommodaties weergeven van Dhr. H. Dr. Bode

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 31884

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/31884.htm

Dhr. Hagen Dr. Bode

Seestraße 35

17375 Altwarp

0049(0) 017649122678

0302754529

DE269464467


«Visserswoning Godewind***** / 45 m²» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven