Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cape Coral

Cape Coral / SW Florida

Max.  3   gasten
149m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 3  gasten
149m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De liefdevol ingerichte villa met 149 m² woonruimte en een groot verwarmd zwembad ligt op slechts een paar minuten rijden van de jachthaven Cape Harbour, golfbanen en winkelcentra. Dankzij de zeer centrale ligging kun je je excursiebestemmingen heel snel bereiken. Pine Island Road, waar veel bekende restaurants, winkels en voedselmarkten zijn gevestigd, ligt ook op slechts een paar minuten rijden.

Het zwembaddek ligt op het westen en biedt ook een zonneweide op het zuiden met 3 ligstoelen. De zithoek op het terras met zitplaatsen voor 6 personen is beschut tegen de wind en de zon in een alkoof. Een gasbarbecue is beschikbaar voor een BBQ. Het ruime terras en het zwembad zijn overdekt met een vliegengaas tegen muggen. Dit betekent dat je na zonsondergang tot laat in de avond kunt genieten van de aangename, milde temperaturen. Het perceel van meer dan 930 vierkante meter is omheind in de tuin en beschermt je tegen nieuwsgierige blikken.

Een wasmachine en wasdroger zijn beschikbaar voor gebruik. Een garage voor je huurauto zit aan het huis vast en is direct vanaf het huis te bereiken.

Het huis biedt voldoende ruimte voor maximaal 5 personen.

In de ruime woon/eetkamer vind je een LCD TV met DVD/Blu-ray speler, TV en Chromecast aansluiting. Alle 3 de slaapkamers hebben ook een tv met Chromecast-aansluiting.

Internet via WLAN/WIFI is gratis beschikbaar in het hele huis. Villa Mark heeft ook een telefoonaansluiting. Hiermee kun je gratis bellen binnen de VS/Canada.

De open keuken is uitgerust met de volgende elektrische apparaten
◾Broodrooster
◾Koffiezetapparaat
◾Blender
◾Vaatwasser
◾Koel-vriescombinatie met ijsblokjesmachine
◾Elektrische waterkoker
◾Kooktoestel
oven ◾Oven
◾Magnetron

Het huis is uitgerust met 3 slaapkamers.
◾In 2 slaapkamers staan kingsize bedden (breedte ca. 2m).
◾De 3e slaapkamer is voorzien van een queensize bed (breedte ca. 1.70m)
◾Het huis heeft ook 2 doucheruimtes.
◾Eén badkamer heeft ook een ligbad.
◾De ouderslaapkamer heeft een lcd-tv waarmee je ook televisie kunt kijken

Vakantie met kinderen
- Het zwembad kan snel beveiligd worden voor kinderen met een klein veiligheidshekje.
- Een kinderbedje en kinderstoel kunnen gratis worden verstrekt.
- Kinderen jonger dan 6 jaar verblijven gratis met 2 volbetalende volwassenen
- Kinderen van 6 tot 12 jaar met 2 volbetalende volwassenen betalen ALLEEN een toeslag van $30 - $40 per week (afhankelijk van het seizoen)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (200x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (200x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Meer 5 km

5 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus over 50 km

over 50 km

Luchthaven 30 km Fort Myers

30 km

Station 999 km n.v.

999 km

Snelweg-afrit 10 km Fort Myers bzw North Fort Myers

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De liefdevol ingerichte villa met 149 m² woonruimte en een groot verwarmd zwembad ligt op slechts een paar minuten rijden van de jachthaven Cape Harbour, golfbanen en winkelcentra. Dankzij de zeer centrale ligging kun je je excursiebestemmingen heel snel bereiken. Pine Island Road, waar veel bekende restaurants, winkels en voedselmarkten zijn gevestigd, ligt ook op slechts een paar minuten rijden.

Cape Coral is een stad in Lee County in de Amerikaanse staat Florida en is de grootste stad in de county met ongeveer 1000 inwoners en ligt in het zuidwesten van Florida aan de Golf van Mexico. Cape Coral wordt begrensd door de Tamiami Trail ( 41) en ligt niet ver van Interstate 75. Florida State Road 78 loopt ook door de stad. Cape Coral is per vliegtuig bereikbaar via Southwest Florida International Airport bij Fort Myers, dat ongeveer 30 kilometer verderop ligt.

Cape Coral is een jonge stad. De bloei begon aan het eind van de jaren 1950. In 1957 werd de "Gulf American Land Corporation" opgericht, die het land ten noorden van de Caloosahatchee River, dat toebehoorde aan de broers Leonard en Jack Rosen, omvormde tot een waar "waterwegwonderland". Braakland en weilanden werden doorkruist met kanalen en wegen. Cape Coral biedt nu in totaal 400 mijl (640 km) aan waterwegen en kanalen, sommige met toegang tot de Golf van Mexico. De eerste huizen werden gebouwd in 1958. Dankzij een actieve reclamecampagne bleef de stad snel groeien. in 1964 werd de Cape Coral Bridge gebouwd en in 1997 de Midpoint Bridge, die de stad met Fort Myers verbond. Dankzij toeristen en "sneeuwvogels" (bevroren Amerikanen uit het noorden die door de sneeuw naar Florida worden gedreven) blijft de stad groeien. Cape Coral is een van de snelst groeiende steden in de VS, maar toch zijn er nauwelijks hoge gebouwen en is het misdaadcijfer het laagst van alle vergelijkbare steden in de VS. Tegenwoordig is de stad verdeeld in vier grote pleinen: Noordwest (), Noordoost (), Zuidwest () en Zuidoost (). De meeste straten boven de Cape Coral Parkway zijn gewoon genummerd; de straten in het Yacht Club-gebied hebben straatnamen. Twee centrale straten verdelen de vier kwadranten. Santa Barbara Boulevard verdeelt de stad in oost en west, en Pine Island Road verdeelt de stad in noord en zuid. Cape Coral is een van de snelst groeiende steden in Florida.

In "Money Magazine" werd Cape Coral uitgeroepen tot "6e beste plaats om te wonen" van de 300 geselecteerde steden in de VS. Cape Coral is ook twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot de stad met de beste luchtkwaliteit.

Het klimaat is mild en warm, meestal met een lichte bries van de oceaan. Statistisch gezien regent het gemiddeld 30% van de dagen in de zomermaanden, zij het maar kort. De hoogste temperaturen zijn van mei tot oktober, met temperaturen tot 33 °C. De koudste maanden zijn van december tot februari met een gemiddelde van slechts 24 °C. Sneeuwval komt bijna niet voor in de regio.

Er zijn veel verschillende stadsparken en diverse sportfaciliteiten, evenals speelvelden en mogelijkheden om te kamperen en te barbecueën. De interessantste parken zijn: Jaycee Park, Rotary Park en Sunsplash Family Waterpark, evenals Mike Greenwells, een familiepretpark. Cape Coral is een paradijs voor watersporters, golfers en vissers. Bijna alles wordt hier aangeboden, van winkelcentra met internationale restaurants tot kleine speciaalzaken waar je ook worst en broodjes van Duitse slagers en bakkers kunt krijgen.

Er zijn bijna onbeperkte mogelijkheden voor vrijetijdsactiviteiten zoals golf, tennis, minigolf, kartbanen en een enorm waterpark met lange glijbanen, zwembuizen in de lazy river, picknickplaatsen en zwembaden.

Er zijn meer dan 40 parken en meren waar je kunt picknicken en ontspannen. Aan de oevers van de Caloosahatchee rivier ligt een klein kindvriendelijk zandstrand met een pier van meer dan 200 meter lang, waar je kunt vissen, wandelen of genieten van de prachtige zonsondergangen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: $ 500
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Seizoenstoeslagen:
20. December tot 02 januari: 15% en paasweken: 15%
Deze toeslagen kunnen niet worden weergegeven in het prijsoverzicht. Vraag ons naar je persoonlijke aanbieding!
De minimale huurperiode is 7 nachten. In februari en maart 10 nachten. Voor uitzonderingen in geval van boekingsgaten, gelieve op korte termijn te informeren.

Elektriciteit wordt aangerekend volgens verbruik (momenteel 14 cent/KWH)

De prijzen zijn omgerekend tegen een wisselkoers van 1 EUR = 1,11 USD en alle prijzen zijn inclusief lokale Amerikaanse belastingen van in totaal 11,5%.

De gasbarbecue moet bij vertrek gesloten zijn, anders wordt er $ 50 apart in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Keine Erstattung der Anzahlung nach Buchung. Ab 2 Monate bis Anreise: keine Erstattung der Restzahlung

meer informatie:

zie ook Google Maps:
706 sw 8th Ct, 33991 Cape Coral, Florida


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie H. Holhorst

Familie H. Holhorst

Wij hebben onze villa in april 2015 gekocht en gerenoveerd naar onze ideeën om ons vakantieparadijs te perfectioneren. Voor de periode dat we ons paradijs niet kunnen gebruiken, bieden we het te huur aan.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 68422

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/68422.htm

Familie Holger & Rebecca Holhorst

Marie-von-Oriola-Str. 17

61137 Schöneck

06187-992282

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven