Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Haus Waldheide

Midden-Rijn, Rijn, Ahrdal, Eifel, regio Bonn, Königswinter, Bad Neuenahr-Ahrweiler

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

De vakantiewoning voor maximaal 4 personen (plus eventueel een baby) bevindt zich op de tuinverdieping van een vrijstaand huis op een uitstekende, absoluut rustige zuidwestelijke helling in Remagen-Oberwinter, district Waldheide (Rheinhöhe). Het appartement is ongeveer 65 m² groot, zelfstandig met een eigen ingang en een groot terras. De flat is onlangs volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht.
De woonkamer is ingericht met een mix van hoogwaardige antieke en moderne meubels. De moderne leren bank laat niet zien dat hij kan worden omgebouwd tot een volwaardig tweepersoonsbed. Naast een grote flatscreen-tv is er een stereo-installatie en een dvd-speler. Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifdeur toegang tot het ca. 70 m² grote terras.
In de slaapkamer is er een tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en een tweede TV, een babybedje kan worden verstrekt indien nodig. Vanuit de slaapkamer komt u in de badkamer met bad, aparte douche en toilet.
De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, fornuis met keramische kookplaat en oven, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, keukenradio enz.
In een andere ruimte is er een gastentoilet en een aparte centrale verwarming op gas, wasmachine en droger.
De rolluiken in alle kamers worden elektrisch bediend, evenals het zonnescherm op het terras. Er is tuinmeubilair, een draaibare barbecue en een klein tuinhuisje aan de zijkant, waar fietsen e.d. kunnen worden gestald.
Aan het terras grenst een grote kindvriendelijke tuin met tafeltennistafel, grote trampoline en schommel. Een natuurlijke vijver (niet omheind, pas op voor kinderen!) met een beekje nodigt uit tot observeren. Onze gasten hebben ook toegang tot een overdekte barbecueplaats en een zonneweide. De fruitbomen en bessenstruiken en de druiven kunnen in de juiste tijd van het jaar worden gegeten.
Prijsvoorbeeld: 1 week, 4 personen voor 750,- Euro, of 2 weken, 2 personen 1.020,- Euro.
Korting voor langere huurperiodes. WLAN is op verzoek gratis beschikbaar.
Als je minder ruimte nodig hebt: We verhuren ook een kleine 1-kamer flat in hetzelfde pand.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 35 km Köln-Bonn

35 km

Station 1.5 km Oberwinter

1.5 km

Snelweg-afrit 15 km Bad Neuenahr-Ahrweiler

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Waarom zou u uw vakantie hier doorbrengen? Omdat de natuur hier nog steeds in orde is. Omdat je hier rust en ontspanning vindt. En omdat de Midden-Rijn (Werelderfgoed) een van de mooiste vakantieregio's van Duitsland is. Hier is het ideale uitgangspunt voor ondernemingen in de driehoek Keulen - Koblenz - Eifel, een vakantie kan nauwelijks beter worden doorgebracht.

Toen we besloten opnieuw te gaan bouwen, zochten we een stuk grond dat aan al onze ideale ideeën zou voldoen:
- Het zou in het grotere gebied van Bonn en aan de Rijn moeten zijn, omdat we van de regio waren gaan houden en Bonn een prachtige stad is.
- Het zou ook op de Rijnhoogte moeten zijn vanwege het betere klimaat (niet zo drukkend in de zomer) en het gewenste uitzicht.
- Hij moet op een zuid- of westhelling staan, want wij hebben de hele dag zon (als hij schijnt, maar dat is hier vaak het geval).
- De toegang moet van bovenaf zijn, zodat we geen straat voor ons hebben op het balkon, het terras of in de tuin.
- En, last but not least, moet het gaan om een rustige bestaande locatie in een voorkeurswijk.
Met zoveel eisen leek het bijna onmogelijk om al onze wensen te realiseren. Maar: na 2 jaar zoeken hebben we gevonden wat we zochten. Hier in Oberwinter. Aan al onze eisen is voldaan, en zelfs meer: we hebben het laatste gat in de bouwplaats gevonden. We hebben geen huis voor ons, vanaf het balkon of het terras zien we alleen de natuur, geen huis, geen ziel. Het lawaai van de spoorweg, de geluiden van de Rijnschepen en de hoofdweg, dit alles is niet te horen, alleen het gekabbel van onze beek en in de zomer het gekwaak van de kikkers. En toch: winkels, artsen, apotheek, postkantoor, banken en station, allemaal binnen handbereik. Dit is hoe we ons ooit onze vakantie voorstelden, en nu hebben we het het hele jaar door. En we delen het graag met u, onze gasten

Het dorp Oberwinter met zijn schilderachtige vakwerkhuizen ligt aan de B9 direct aan de Rijn, net ten zuiden van de stadsgrenzen van Bonn, dat tevens de staatsgrens vormt tussen Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts. Naast de historische binnenstad zijn de jachthaven en het Arp Museum, ontworpen door de belangrijke Amerikaanse architect Richard Meier, een bezoek waard.
In het dorp kunt u alle dagelijkse benodigdheden kopen (Edeka-markt), evenals artsen, apotheken, banken enz. en diverse restaurants
Oberwinter behoort sinds enkele jaren tot de stad Remagen, die ongeveer 5 km verderop aan de Rijn ligt. In Remagen zijn ook het stadsbestuur en de VVV gevestigd.
Remagen, met veel inwoners, is een onzelfstandige stad in het district Ahrweiler in Rijnland-Palts, gelegen op de linkeroever van de Rijn. Het grenst in het noorden aan het district Bad Godesberg van de stad Bonn, in het oosten aan de Rijn, in het zuiden aan de stad Sinzig en in het westen aan de gemeente Grafschaft. Remagen is de locatie van de RheinAhrCampus. Remagen werd beroemd vanwege de Ludendorffbrug (Brug van Remagen), die op 7 maart 1945 door het Amerikaanse leger werd veroverd. Remagen is een door de staat erkend toeristenoord en is volgens de staatsplanning aangewezen als middelgroot centrum (bron: Wikipedia).
Bezienswaardig zijn vooral de nieuw aangelegde Rijnpromenade met talrijke restaurants en aanlegplaatsen voor boten, alsmede de katholieke parochiekerk uit de 13e eeuw en de in neogotische stijl gebouwde Apollinariskerk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 50 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De genoemde prijzen gelden het hele jaar door en zijn inclusief alle bijkomende kosten (self-catering).
Het appartement wordt niet verhuurd voor losse dagen. Korte verblijven van 2-3 dagen alleen op afspraak en tegen betaling.
De minimale huurperiode voor de vakantiewoning is 1 week in het hoogseizoen van juni tot september
Bij verhuur van 2 weken of meer wordt de huurprijs verlaagd tot 540,- Euro per week.
De huurprijs voor 1 maand, 1 of 2 personen, is 1.680,- Euro, elke extra persoon 280,- Euro. Babybedje op aanvraag 25,- per week.
Opmerking: Let ook op de advertentie voor onze vakantiewoning Haus Waldheide voor 1 tot max. 2 personen in hetzelfde pand!

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung bis 30 Tage vor Anreise kostenlos; bei Stornierung der Buchung bis 2 Wochen vor Anreise verfallen 50%, bei späterer Stornierung 100% der Anzahlung, sofern die Wohnung nicht anderweitig vergeben wird. Krankheitsbedingte (z.B. Covid-19) Stornierung ist bis 2 Tage vor Anreise kostenfrei möglich.

meer informatie:

Enkele tips voor activiteiten en excursies:
Bij het huis: Grote tuin, ligweide, barbecueplaats, vijver met beekje, tafeltennis, trampoline, enz.
In de directe omgeving (tot ca. 12 km): Excursies op de Rijn, Rijnpromenade Bad Godesberg, Remagen, Bad Breisig, Ahrtal wijnbouw, Arp Museum Rolandseck, Struisvogelboerderij Remagen, Museum Regierungsbunker, Museum Römervilla, Sea World Königswinter, Drachenfels met reptielenzoo en Schloss Drachenburg, Grand Hotel Petersberg (voormalig pension van de Bondsregering), Thermen Bad Neuenahr. Gasthuis van de Bondsregering), thermen in Bad Neuenahr en Bad Breisig, openluchtzwembad in Remagen, casino in Bad Neuenahr, hoog touwenparcours in Bad Neuenahr, excursies in de Eifel en het Siebengebirge.
Verder weg (tot ca. 50 km): Keulen met de Dom van Keulen, de dierentuin van Keulen, Phantasialand Brühl, Koblenz en de vesting Ehrenbreitstein, het werelderfgoed Midden-Rijn, de Nürburgring, het vulkanisme en de maren in de Eifel, de lavakoepel van Mendig, de geiser van Andernach, de Moezel met wijngaarden en kastelen, de burcht Eltz, de dierentuin van Neuwied, de Badewelt van Euskirchen, Aqualand Keulen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2021

Bettina H. uit Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie locatie en zeer aardige eigenaar!

Het vakantiehuis ligt in een zeer mooie omgeving, is zeer goed onderhouden, schoon en upscale. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Vermeldenswaard is ook de prachtige tuin met een grote, mooie vijver en biotoop, waar u gemakkelijk kunt uitschakelen en ontspannen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Pedro uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top!

Geniaal voor kinderen en dus geniaal voor ouders.
Onze cultuurreis Rijn & Moezel was nog mooier dankzij het verblijf in Haus Waldheide.
Je kunt zelfs direct voor de deur langs de Jakobsweg lopen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. G. Schnez:

Vielen Dank für Ihren Besuch und die freundliche Bewertung! Wir freuen uns, dass es Ihnen und auch den Kindern gut gefallen hat. Die Woche war zu kurz um all die vielen Sehenswürdigkeiten der Umgebung zu erkunden, vielleicht nächstes Jahr wieder?

April 2019

Sarah R. uit 33649/Bielefeld

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Recreatie en avontuur

Ondanks onze wat vroege aankomst werden we hartelijk ontvangen door de heer en mevrouw Schnez. Na een korte en dankbare introductie door de heer Schnez namen we onze intrek in de vakantiewoning. Onze kinderen waren meteen enthousiast over de tuin en al zijn ontdekkingen. Vanwege de helling was het voor de kinderen altijd een verrassing om door deze tuin te lopen. Voor mijn man en mij was de tuin een oase van rust en een lust voor het oog. De beek heeft een kalmerend effect en werd ook altijd door de kinderen gebruikt als een plek om kleine waterdieren te ontdekken. De beek mondt uit in een vijver, die niet groot maar wel diep is. Omdat we kleine kinderen hebben, lieten we ze niet alleen in de tuin. Vooral onze jongste vond het KOI-zwembad geweldig. Alle kinderen waren opgetogen over de toevallig ontdekte schildpad in de moestuin. De kinderen genoten van het gebruik van de trampoline en vervolgden anderszins hun avontuurlijke geest en ontdekkingsreizigersneuzen door deze tuin. Mijn man en Mr Schnez vonden het leuk om tussendoor te praten. Zowel de heer Schnez als mevrouw Schnez waren altijd vriendelijk, onopvallend, behulpzaam en we hadden erg leuke gesprekken met hen. Over de uitrusting: De flat was naar onze volle tevredenheid. Alles was beschikbaar, van de eerste levensbehoeften tot een klein paasgeschenk
Als we mogen, omdat we straks nog één persoon zijn, komen we graag weer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. G. Schnez:

Vielen Dank, wir freuen uns über die so ausführliche und positive Bewertung und natürlich besonders darüber, dass es Ihnen und den Kindern so gut gefallen hat. Sie alle sind uns jederzeit wieder herzlich willkommen!

Mei 2016

Diedrich M. uit Ihlow

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een oase van rust en ontspanning

De Frien flat komt absoluut overeen met de informatie in de online advertentie. Wij, mijn vrouw en ik, voelden ons meteen thuis. Alles is zeer netjes en schoon en in zeer goede staat. De service van de familie Schnez is ook uitstekend. Wij waren er voor de tweede keer en hebben het al weer geboekt en zouden het zeker aanbevelen.

Antwoord van Dhr. G. Schnez:

Wir freuen uns, dass es Ihnen so gut gefallen hat und freuen uns auf Ihren nächsten Besuch!


Contactpersoon

Dhr. G. Schnez

Dhr. G. Schnez

Wij, het echtpaar Schnez, zijn beiden op pensioenleeftijd en hebben de vakantiewoning, die oorspronkelijk door een familielid werd bewoond, in 2012 volledig gerenoveerd en sindsdien bijgewerkt. Wij komen oorspronkelijk uit Zuid-Duitsland en zijn voor ons werk naar het Rijnland verhuisd, waar we nu al zo'n 30 jaar wonen. Ik ben zelf voormalig marineofficier en heb elektrotechniek gestudeerd in de VS. Mijn vrouw heeft na een carrière als moeder van 4 kinderen en schilderes jarenlang een kunst- en antiekzaak gerund. Ons mooie huis, dat we in 1991 hebben gebouwd, en onze niet minder mooie tuin zijn zowel een taak als een hobby voor ons. Wij zijn blij als onze gasten zich hier net zo op hun gemak voelen als wij.


Andere accommodaties van Dhr. G. Schnez


meer informatie

Objectnummer: 80168

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/80168.htm

Dhr. Günther Schnez

Eifelweg 19

53424 Remagen

0049(0) 17624272229


«Vakantiewoning Haus Waldheide» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven