Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Rheinhöhe bij Bonn

Midden-Rijn, Rijn, Ahrdal, Eifel, regio Bonn, Königswinter, Bad Neuenahr-Ahrweiler

Max.  2   gasten
20m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
20m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

De vakantiewoning "Haus Waldheide" biedt een woon-/slaapkamer met kitchenette (bijkeuken-keuken) en douche/wc op ca. 20 m². Het appartement bevindt zich op de heuvelverdieping van een vrijstaand huis in een uitstekende woonwijk van Remagen-Oberwinter, district Waldheide (Rheinhöhe, ligging op een heuvel) en heeft een aparte ingang. De inrichting omvat een tafel met 2 stoelen, een tweepersoonsbed (zogenaamd Frans bed, 140 x 200 cm), flatscreen satelliet-tv, 2-pits kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, haardroger, etc., evenals beddengoed en handdoeken/theedoeken. Een kleine opslagruimte, bijvoorbeeld voor fietsen, is ook beschikbaar.

Onze grote omheinde tuin kan ook gebruikt worden. Een natuurlijke vijver met een beekje (niet omheind, pas op voor kinderen) nodigt uit tot observeren. Bovendien beschikken onze gasten over een overdekte barbecueplaats en een ligweide. De fruitbomen en bessenstruiken en de druiven kunnen in de juiste tijd van het jaar worden gegeten.
Prijsvoorbeeld: 1 week, 2 personen voor 240,- Euro. Korting voor langere huurperiodes. WLAN is gratis beschikbaar.
Honden zijn niet toegestaan. Rookvrije flat!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 35 km Köln-Bonn

35 km

Station 1.5 km Oberwinter

1.5 km

Snelweg-afrit 15 km Bad Neuenahr-Ahrweiler

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Waarom zou u uw vakantie hier doorbrengen? Omdat de natuur hier nog steeds in orde is. Omdat je hier rust en ontspanning vindt. En omdat het Rijndal met het werelderfgoed Midden-Rijn een van de mooiste vakantieregio's van Duitsland is. Hier is het ideale uitgangspunt voor ondernemingen in de driehoek Keulen - Koblenz - Eifel, een vakantie kan nauwelijks beter worden doorgebracht.

Wij zijn zonmensen. Toen we besloten opnieuw te gaan bouwen, zochten we een stuk grond dat aan al onze ideale eisen zou voldoen:
- dat het in het grotere gebied rond Bonn op de Rijnhoogvlakte moest zijn, omdat we van de regio waren gaan houden, Bonn een mooie stad is en het klimaat op de Rijnhoogvlakte bijzonder aangenaam is;
- het moest op een helling op het zuiden of westen liggen, omdat we de hele dag zon zouden hebben (als het schijnt, maar dat is hier bijzonder vaak het geval), en de toegang moest van bovenaf komen, zodat we geen straat voor ons zouden hebben op het balkon, het terras of in de tuin;
- en, last but not least, moet het een rustige bestaande locatie zijn in een voorkeurswijk.
Met zoveel eisen leek het bijna onmogelijk om al onze wensen te realiseren. Maar: na 2 jaar zoeken hebben we gevonden wat we zochten. Hier in Oberwinter. Aan al onze eisen is voldaan, en zelfs meer: we hebben het laatste gat in de bouwplaats gevonden. We hebben geen huis voor ons, vanaf het balkon of het terras zien we alleen de natuur, geen huis, geen ziel. Het lawaai van de spoorweg, de geluiden van de Rijnschepen en de hoofdweg, dit alles is niet te horen, alleen het gekabbel van onze beek en, in de vroege zomer, het gekwaak van de kikkers. En toch: winkels, artsen, apotheek, postkantoor, banken en station, allemaal binnen handbereik. Dit is hoe we ons ooit onze vakantie voorstelden, en nu hebben we het het hele jaar door. En we delen het graag met u, onze gasten. Het dorp Oberwinter met zijn schilderachtige vakwerkhuizen ligt aan de B9 direct aan de Rijn, net ten zuiden van de stadsgrenzen van Bonn, dat tevens de staatsgrens vormt tussen Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts. Naast de historische binnenstad zijn de jachthaven en het Arp Museum, ontworpen door de belangrijke Amerikaanse architect Richard Meier, een bezoek waard.
In het dorp kunt u alle dagelijkse benodigdheden kopen (Edeka-markt), evenals artsen, apotheken, banken enz. en diverse restaurants
Oberwinter behoorde tot de stad Remagen, die ongeveer 5 km boven de Rijn ligt. In Remagen zijn ook het stadsbestuur en de VVV gevestigd.
Remagen, met ruim 17.000 inwoners, is een zelfstandige stad in het district Ahrweiler in Rijnland-Palts, gelegen op de linkeroever van de Rijn. In het noorden grenst het aan het district Bad Godesberg van de federale stad Bonn. Remagen is een universiteitsstad en de locatie van de RheinAhrCampus. Remagen werd beroemd vanwege de Ludendorffbrug (Brug van Remagen), die op 7 maart 1945 door het Amerikaanse leger werd veroverd. Remagen is een door de staat erkend toeristenoord en is volgens de staatsplanning aangewezen als middelgroot centrum (bron: Wikipedia).
Bezienswaardig zijn vooral de nieuw ontworpen Rijnpromenade met talrijke restaurants en aanlegplaatsen voor boten, evenals de katholieke parochiekerk uit de 13e eeuw en het symbool van de stad, de Apollinariskerk in gotische stijl.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bij verhuur van 2 of 3 nachten stijgt de huurprijs per nacht naar 55,- Euro; bij verhuur van slechts één nacht stijgt de prijs naar 70,- Euro.
Voor huurperiodes van 2 weken of meer wordt de weekhuur verlaagd naar 270,- Euro, de maandhuur is 840,- Euro.

Opmerking: Mocht de vakantiewoning in de gewenste periode volgeboekt zijn of heeft u ruimte nodig voor meer dan 2 personen, kijk dan ook bij de advertentie voor onze vakantiewoning Haus Waldheide in hetzelfde pand voor maximaal 4 personen, eig. nr. 80168.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung bis 30 Tage vor Anreise kostenlos; bei Stornierung der Buchung bis 2 Wochen vor Anreise verfallen 50%, bei späterer Stornierung 100% der Anzahlung, sofern die Wohnung nicht anderweitig vergeben wird. Krankheitsbedingte (z.B. Covid-19) Stornierung ist bis 2 Tage vor Anreise kostenfrei möglich.

meer informatie:

Enkele tips voor activiteiten en excursies:

Bij het huis: Grote tuin, ligweide, barbecueplaats, relaxen bij de natuurlijke vijver met beekje, tafeltennis, schommel, trampoline, enz.
In de directe omgeving (tot ca. 12 km): Excursies op de Rijn, Rijnpromenade Bad Godesberg, Remagen, Bad Breisig, Ahrtal wijnbouw, Arp Museum Rolandseck, struisvogelboerderij Remagen, Museum Regierungsbunker, Museum Römervilla, Sea World Königswinter, Drachenfels met reptielenzoo en Schloss Drachenburg, Grand Hotel Petersberg (voormalig pension van de Bondsregering), thermen. Gasthuis van de Bondsregering), thermale baden in Bad Neuenahr, Bad Bodendorf en Bad Breisig, openluchtzwembad in Remagen, casino in Bad Neuenahr, excursies in de Eifel en het Siebengebirge.
Verder weg (tot ca. 50 km): Keulen met de Dom van Keulen, de dierentuin van Keulen, Phantasialand Brühl, Koblenz en de vesting Ehrenbreitstein, het werelderfgoed Midden-Rijn, de Nürburgring, het vulkanisme en de maren in de Eifel, de lavakoepel van Mendig, de geiser van Andernach, de Moezel met wijngaarden en kastelen, de burcht Eltz, de dierentuin van Neuwied, de Badewelt van Euskirchen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2020

Thekla und Dieter L. uit 66571 Eppelborn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

We bezochten onze dochter in Bonn voor 8 dagen en gebruikten dit
Plat voor de 2e keer, omdat het maar 10 minuten van Bonn verwijderd is
10 minuten van Bonn. Deze kleine vakantiewoning is
uitgerust met alles wat je nodig hebt voor je vakantie en bovenal is het
mooi en liefdevol ingericht. De verhuurders zijn erg vriendelijk.
Je voelt je er meteen thuis. Vanaf hier hebben we
hebben we veel bezienswaardigheden aan de Rijn tussen Koblenz en Keulen bezocht
en de vakantiewoning ligt bijna in het midden van dit stuk van de Rijn
Van de Rijn. We zullen waarschijnlijk vaker om deze app. vragen
App. vaker. Absoluut een aanrader.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. G. Schnez:

Liebes Ehepaar L.,
wir freuen uns, dass Sie erneut unser Apartment gewählt haben und dass es Ihnen wieder gut bei uns gefallen hat. Vielen Dank auch für die kleine Überraschung zum Abschied, das war zwar überhaupt nicht nötig, hat uns aber natürlich gefreut! Viele Grüße ins Saarland, wir freuen uns schon auf Ihren nächsten Besuch.

September 2019

Gert R. uit Osterwald

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

APPARTEMENT zeer functioneel!

In een kleine ruimte was de flat zeer functioneel uitgerust met alles wat je nodig hebt. Wij waren zeer tevreden over de ruimte en kunnen het aanbevelen. We zouden altijd terugkomen! Helaas konden we door tijdgebrek niet genieten van de prachtige tuin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Antwoord van Dhr. G. Schnez:

Wir freuen uns, dass alles gefallen hat und würden uns sehr freuen, Sie bei passender Gelegenheit wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Augustus 2016

Gerhard uit 53340 Meckenheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vier geweldige weken in een ontspannen feel-good sfeer

Absoluut rustige locatie met een prachtig uitzicht en korte afstanden naar de bezienswaardigheden aan de Rijn. De flat is zeer goed uitgerust en heeft een groot terras dat leidt naar de liefdevol aangelegde tuin. Zeer aardige verhuurders die je meteen thuis lieten voelen. We zouden hier graag onze vakantie opnieuw en opnieuw doorbrengen. Vanuit ons oogpunt: gewoon een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. G. Schnez:

Wir freuen uns, dass Ihnen Ihr Urlaub bei uns gefallen hat und danken für die Bewertung! Sie sind uns jederzeit wieder herzlich willkommen!

Hierzu noch ein Hinweis für potentielle Interessenten: Unsere Urlauber hatten die von uns ebenfalls angebotene Ferienwohnung für 4 Personen gemietet, die Bewertung ist versehentlich bei unserem kleineren, nur für 2 Personen ausgelegten Ferienapartment gelandet. Der Wohlfühlfaktor ist aber auch dort gewährleistet!

Maart 2016

Philip uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Cultuur en natuur

Het appartement, dat we al herhaaldelijk bewoonden, kenmerkt zich door een functionele en hoogwaardige uitrusting, waar het niet aan gezelligheid ontbreekt. Wandelingen en wandelingen kunnen direct vanuit het huis worden gestart. Het culturele aanbod in de nabije omgeving is gevarieerd, veeleisend en gemakkelijk te bereiken. De grote tuin is prachtig en je merkt dat hij met liefde is ontworpen. Onze verhuurders zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. G. Schnez:

Vielen Dank für die Bewertung, wir freuen uns, dass es Ihnen gefallen hat und sehen Ihrem nächsten Besuch gerne entgegen.


Contactpersoon

Dhr. G. Schnez

Dhr. G. Schnez

Wij, het echtpaar Schnez, zijn beiden op pensioenleeftijd en hebben de vakantiewoning in 2012 volledig gerenoveerd en sindsdien bijgewerkt. Wij komen oorspronkelijk uit Zuid-Duitsland en zijn voor ons werk naar het Rijnland verhuisd, waar we nu al zo'n 30 jaar wonen. Ik ben zelf voormalig marineofficier en heb elektrotechniek gestudeerd in de VS. Mijn vrouw heeft na een carrière als moeder van 4 kinderen en schilderes jarenlang een kunst- en antiekzaak gerund. Ons mooie huis, dat we in 1991 hebben gebouwd, en onze niet minder mooie tuin zijn zowel een taak als een hobby voor ons. Wij zijn blij als onze gasten zich hier net zo op hun gemak voelen als wij.


Andere accommodaties van Dhr. G. Schnez


meer informatie

Objectnummer: 81113

Laatst bijgewerkt: 06.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/81113.htm

Dhr. Günther Schnez

Eifelweg 19

53424 53424 Remagen-Oberwinter

0049 176 24272229


«Vakantiewoning Rheinhöhe bij Bonn» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 2 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven