Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

81 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

81 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

In het prachtige Denia hebben we onze Villa Bandini zowel gerenoveerd voor u en gemoderniseerd. Ligt in de chique Santa Lucia is gelegen in een rustige maar zeer centrale ligging van onze villa, die uitnodigt om te ontspannen en te herstellen.

Op ongeveer 650 vierkante meter grond zult u zich thuis voelt meteen. Of u nu wilt ontspannen op een van het terras, genieten van het grote zwembad of zitten op het dakterras en genieten van het prachtige uitzicht op zee of op de bergen op de Montgo; onze Villa heeft voor elk wat wils. In het hele gebied bent u zowel een zonnig en zoek een schaduwrijke plek.

In het huis zelf vindt u drie smaakvol ingerichte slaapkamers, een met eigen badkamer, een badkamer met een bad en een wasmachine.

De keuken is volledig uitgerust met onder meer een magnetron, vaatwasser, oven, broodrooster, koffiezetapparaat, etc.

Aangrenzend is de woonkamer met zitgedeelte en een flatscreen-tv. Mocht u voor troostende warmte of romantische stemming te voelen, is het gas aangedreven open haard. De gezellige tuin en serres nodigen u uit om tijd door te brengen in hen. In de winter, de Winter Gardens zijn van nature verwarmd en in de zomer de beglazing kan worden geopend. Daarnaast kunt u genieten van de tuinen van zowel de zonsopgang en zonsondergang.

Vanuit de woonkamer neemt u mee op twee podia in het slaapgedeelte (tweede SZ). De derde slaapkamer grenst aan een van de serres en heeft directe toegang tot het zwembad.

Het zwembad laat niets te wensen over. Het is verwarmd en heeft een peuter gebied ook. Na afkoelen in het zwembad, kunt u gemakkelijk gebruik maken van de buitendouche (warm en koud water).

Geniet van de avond met een heerlijke barbecue, een grote gas grill is beschikbaar. Veel zonne-verlichting, rond het zwembad en ook diverse planten geven het pand een prachtige, mediterrane flair. Meer lampjes rond de Villa het einde van de dag mooi.

Uw auto kunt u parkeren in het omheinde terrein. Omdat het perceel is volledig omheind en zijn in de nabijheid van vrijstaande woningen, de omgeving is afgelegen.

De gemakken van de villa en de locatie van het pand zal uw vakantie vanaf de eerste minuut een plezier voor u, uw familie of vrienden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 kilometer

1.8 kilometer

Supermarkt 1.8 kilometer

1.8 kilometer

Stadscentrum 2.5 kilometer

2.5 kilometer

Luchthaven 100 kilometer Alicante, Valencia

100 kilometer


Plaats en de locatie van de accommodatie

De afstand tot het strand (Marineta Cassiana) en de grote Promenade ligt op ongeveer 1,8 km afstand en is bereikbaar met de auto in minder dan 5 minuten. Voor een wandeling, bent u in ongeveer 30 minuten aan de boulevard van Las Rotas. Up in het centrum van Denia en de haven is ongeveer 2,5 km en de dichtstbijzijnde supermarkten (Lidl, Consum) zijn slechts 1,2 km van de villa. Als onze villa is gelegen in een zijstraat, krijg je van het verkeer met niets. Dénia is gelegen aan de oostkust van Spanje aan de noordelijke Costa Blanca tussen Valencia en Alicante.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wasserij pakket optioneel tot 15 € pp in rekening brengen
Elektriciteitsverbruik 25ct per Kw / h
Hond bespreekbaar toeslag

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei weniger as 30 Tagen ist der volle Mietpreis zu bezahlen. Sollte die Villa zu selben Konditionen wieder vermietet werden können, erstatten wir 75% des Mietpreises

meer informatie:

De Middellandse Zee kleine stad aan de voet van de Montgó is een van de meest populaire toeristische steden aan de Middellandse Zee en kan overtuigen met lange zandstranden en een milde mediterrane klimaat het hele jaar. Aufrund de gunstige geografische ligging en de invloed van de magnesiumhoudende Mount Montgó er optimale omstandigheden voor de genezing van hart, longen en reumatische aandoeningen. De schone zee water en het kwartszand zijn zeer helend effect op gewrichtsproblemen en huidziekten. Uit deze feiten, classificeerde de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat Denia als een van de beste wereldwijd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-07-2024


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Sabrina G. uit Erfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Traumatische vakantie

We hebben echt een geweldige tijd gehad in jullie villa. Het contact was vanaf het begin erg vriendelijk en al onze vragen werden direct beantwoord. Ook ter plaatse verliep alles vlekkeloos, van ontvangst tot vertrek. Vooral van het zwembad was onze hele familie enthousiast, zodat we daar soms hele dagen hebben doorgebracht. Onze kinderen waren erg blij met de kleine welkomstgeschenken. Bedankt voor al jullie inspanningen en voor een vakantie waar we nog vaak aan zullen denken. Tot volgend jaar :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2022

Siegfried L. uit Erfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is een kwaliteitsbelofte.

Hartelijk dank aan alle betrokkenen!
We hebben prachtige dagen doorgebracht in jullie villa en zijn blij en dankbaar dat we dit eigendom hebben gehuurd. De sfeer is prachtig, alles is liefdevol en smaakvol ingericht. Elektrische apparaten van topkwaliteit. Afhandeling van de reis, terugbetaling van de borg, alles verliep zonder problemen. We kenden Denia al, maar jullie eigendom nog niet. We komen graag terug.
Veel goeds,
Siegfried

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2021

Marianne S. uit Rothenburg o.d.Tauber

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aankomen/voelen/genieten

100% tevredenheid vanaf de boeking tot vertrek. Communicatie met de verhuurders TOP! De villa heeft zijn prijs, maar deze is gerechtvaardigd. Als je een geweldige vakantie wilt hebben, is dit huis een aanrader. Wij vinden de locatie geweldig, de uitrusting is ongeëvenaard en Denia is qua klimaat precies wat we nodig hebben. We zijn blij dat we weer konden reizen. DANK U.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2020

C. W. uit Donaueschingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Traumvilla

Uitstekende beslissing om dit huis "te gunnen"! Niet alleen de uitrusting, maar ook de omgeving van de villa laat niets te wensen over. We voelden ons vanaf het begin "thuis" en brachten een langere periode in Denia door. Vooral de winterzon en de verschillende serres waar we echt konden ontspannen, hebben ons bevallen. DANK JE.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2019

Engelbert L. uit Gundelfingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Traumvilla

Sorry dat we nu pas een beoordeling achterlaten. Deze villa is een droom, super geweldige locatie, absoluut rustig en uitstekende begeleiding van de boeking tot aan het vertrek. Deze service willen we vaker zien. We waren met z'n vieren en allemaal zeer tevreden. De volgende vakantie komt er zeker aan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Februari 2019

R. K. uit 74933 Waibstatt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Immer wieder schön

Dit was al de tweede vakantie in deze accommodatie! Nog steeds alles top onderhouden, veel dingen (waaronder bedden) vernieuwd en de sfeer is sowieso onovertroffen. Wie een rustige en ontspannen vakantie wil genieten, is hier aan het juiste adres.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

November 2018

Kristian S. uit 74523 Schwäbisch Hall

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Traumhaft

Ons derde bezoek aan Denia en veruit de beste accommodatie. Fantastische rustige locatie, ideaal vertrekpunt voor wandelingen en uitstapjes. Uitzicht op de zee, de oude stad en de Montgo. Zeer mooi, goed onderhouden villa met topapparatuur.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2018

Alex uit 21224

4,5
5 4 5 4
Toon Duits

Traumhafter Urlaub

We kunnen de villa zeker aanbevelen. Het huis is zeer goed uitgerust, er is echt aan alles gedacht. Het huis is gelegen op een zeer rustige locatie. Het is niet ver van het centrum, maar te ver om te lopen. Men voelt zich heel comfortabel op het hele terrein en zelfs als het regent, is er genoeg ruimte in het huis om zich terug te trekken. Er was een zeer goede communicatie met de verhuurder en het serviceteam.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2018

Suzanna C. uit 59423

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Traumvilla

Een droomtijd in een geweldige villa.
Er is niets, echt niets om over te klagen.
Voorzieningen, contact met de eigenaars, tuinman, receptioniste, locatie..... alles zoals beschreven. Zeer rustige en centrale locatie....
Zeker weten, we zien elkaar weer!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2017

Steffen H. uit Emsdetten

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige plek op aarde

De vakantie begon goed, de communicatie met de eigenaren is uitstekend. De villa is zeer aantrekkelijk en gelegen in een prachtige omgeving. Een prachtig zwembad nodigt uit tot ontspanning en biedt uitzicht op de bergen. Het huis is goed uitgerust en de aanwezigheid van internet was geweldig voor de kinderen. Omdat het huis alles biedt, voelden we zelden de noodzaak om het huis te verlaten. De korte autorit naar Lidl of Consum en ook de nabijheid van de stad waren zeer positief. De omgeving is erg rustig en we konden de hele dag genieten van de rust en de zonneschijn.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Bir M. uit Bayern

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Paradijs onder de Spaanse zon

Deze vakantiewoning is echt geweldig! De hele dag zon bij een geweldig zwembad omgeven door vele kleurrijke bloemen en planten. Ontbijt onder de citroenboom, wandelen naar de MontGo of naar het eindeloos lange en mooie strand. 's Avonds barbecueën op de patio gevolgd door een zonsondergang op het dakterras. Als je dat niet meer aankan ;-), dan ben je zo in de oude stad of aan de haven met veel restaurants en nachtleven. Zeker snel weer terug...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2016

Melanie G. uit koblenz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie

Een heerlijke vakantie en een villa die niets te wensen over laat. We overwegen al of we volgend jaar weer naar Spanje zullen vliegen en de villa zullen huren. Vanuit de villa hebben we prachtige wandelingen gemaakt en vanaf het strand lange wandelingen gemaakt. We waren onder de indruk van de mooie oude stad en het kasteel van Denia, die we elke avond vanaf het dakterras verlicht hebben bekeken voordat we de avond bij de open haard afsloten.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Malte uit 33098 Paderborn

4,9
5 4.5 5 5
Toon Duits

Zeer goed uitgeruste villa met geweldige locatie.

Wij (2 volwassenen) kunnen dit huis zeker aanbevelen. We ontbrak niets in de villa. De uitrusting rondom het huis was geweldig. Het contact met de verhuurder en met een dame ter plaatse liep uitstekend. Zelfs onze wensen konden worden ingewilligd. De villa is gelegen in een zeer rustige omgeving, waardoor we goed konden ontspannen van de dagelijkse sleur. Supermarkten en de prachtige oude binnenstad zijn met respectievelijk 5 en 10 minuten met de auto te bereiken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2016

Margret F. uit Darmstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte, ontspannen vakantie.

Wij (2 volwassenen, 2 kinderen) hebben 2 weken doorgebracht in Villa Bandini in Denia. Het huis is goed uitgerust, schoon, ruim en goed gelegen. Zowel de service ter plaatse als het contact met de verhuurders waren zeer goed.

Wij komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2016

Bärbel M. uit Waldeck

4,8
5 5 4 5
Toon Duits

Zeer mooie villa op een geweldige locatie.

Wij (echtpaar) waren al vaker in Denia en hebben nu de villa gevonden waar we ons helemaal op ons gemak voelden. Mooie inrichting en vooral de serres spraken ons aan, omdat we zo van de winterzon konden genieten. Het contact met de eigenaren was erg goed en ongecompliceerd. De ter plaatse begeleiding verliep probleemloos.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. J. Bandowski

Dhr. J. Bandowski

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 81349

Laatst bijgewerkt: 18.06.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/81349.htm


«Villa Bandini» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat