Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Het Lummennest - dicht bij het strand

Zingst, Oostzee

Max.  5   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Exclusieve, in 2021 gerenoveerde vakantiewoning op slechts 100m van het witte Oostzeestrand. Het domicilie van 75 m² bevindt zich op de eerste verdieping en maakt indruk met zijn ruime kamerindeling en comfort. Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime slaapkamer met tweepersoons boxspringbed, de badkamer met moderne douche, de gecombineerde woon-eetkamer en de keuken. Op de grote zolder is er een tweede tweepersoonsbed, evenals een slaapbank van 1,40m. Een gemeubileerd balkon grenst aan de woon-eetkamer. Uitrusting: De keuken heeft een koelkast, magnetron, keramische kookplaat met oven en vaatwasser. Een babyreisbedje, luiertafel en krukje wachten op de kleine gasten. Een wasmachine met gecombineerde wasdroger staat ter beschikking van de gasten, evenals strandwindschermen en speelgoed (schepjes, schimmels, enz.). Een leeshoek en vele gezelschapsspelletjes zorgen ervoor dat er geen verveling ontstaat. In de flat vindt u WiFi, 2 smart-tv's, satelliet-tv en een stereo-installatie. Uiteraard is er een gratis parkeerplaats beschikbaar direct voor het huis. Het gebouw heeft ook een fietsenstalling.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 91 km Rostock-Laage

91 km

Station 15 km Bahnhof Barth

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Midden in het leven en toch zo rustig! Het mooiste strand van Duitsland ligt op 100 meter afstand, de pier op minder dan 4 minuten lopen. Hetzelfde geldt voor de voetgangerszone, die uitnodigt tot een wandeling. De haven van Bodden ligt op 15 minuten lopen, en bakkers en kruideniers zijn slechts 5 minuten verwijderd. Op wat waarschijnlijk het mooiste schiereiland van de Oostzee is - Fischland-Darß-Zingst, midden in het Nationaal Park "Vorpommersche Boddenlandschaft" - vindt u eindeloze witte stranden, diepe bossen, idyllische weiden en heel veel water. Zingst - vakantie aan zee! Snelle ontwikkeling: zeevarend dorp, toen Oostzee badplaats en nu Oostzee badplaats met moderne charme. Individueel, kleinschalig, dicht bij de natuur - dat is Zingst. De stad scoort met talrijke voorzieningen voor kinderen en volwassenen, fotografie om het hele jaar door aan deel te nemen en te beleven, het milieufotofestival, diverse culturele evenementen, de kranen, het 18 km lange strand, de pier en de ligging ingebed tussen de Bodden en de Oostzee op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst. Wellness, spa of fietstocht - Zingst is goed voor u.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bezoekersbelasting moet apart worden betaald aan de beheerder Zingster Zimmerbörse.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Mieter kann jederzeit vor Reisebeginn von der Reise zurücktreten. Die Rücktrittserklärung sollte in Ihrem Interesse und aus Beweissicherungsgründen auf jeden Fall immer schriftlich erfolgen. Treten Sie vom Reisevertrag zurück, so können wir einen angemessenen Ersatz für die getroffenen Aufwendungen verlangen. Unser pauschalierter Anspruch auf Ersatz (Rücktrittsgebühren) beträgt: - Rücktritt bis 90 Tage vor Mietbeginn 25 % des Mietpreises - Rücktritt bis 60 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises - Rücktritt bis 30 Tage vor Mietbeginn 80% des Mietpreises - Rücktritt später als 30 Tage vor Mietbeginn 100% des Mietpreises - Die Stornogebühr beträgt 40,00 €

meer informatie:

Breng uw eigen beddengoed en handdoeken mee!
In het hoogseizoen (15 juni t/m 15 september) is aankomst en vertrek om organisatorische redenen alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

S. Viets

S. Viets

Beste gast, als familie die graag reist, weten we wat er nodig is om ons helemaal thuis te voelen. Wij hebben ons Lummennest ingericht met deze aspecten in gedachten. U vindt er alles wat u nodig heeft voor een ontspannende vakantie. Met een liefdevol oog voor detail streven wij er voortdurend naar om onze gasten te voorzien van alle voorzieningen die zij nodig hebben. We houden van koken, dus in de keuken vindt u natuurlijk voldoende borden, glazen voor alle gelegenheden, grote kommen, een mixer en degelijke pannen, evenals plastic borden en een kinderstoel voor de kleine gasten. Spelletjes, strandwindschermen, een strandstoel en grote scheppen (ook voor de ouders!) behoren tot de uitrusting. Onze drie jongens geven ons altijd goede tips om het Lummennest vanuit het oogpunt van de kinderen te optimaliseren. Laat ons je verrassen. Wij wensen u een heerlijk verblijf! Uw familie Viets


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 82636

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/82636.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven