Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Het Huisje Emma

Holland, Noord-Holland, Nordsseeküste, Julianadorp

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
25% 25.05 tot 29.05.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

162 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
25% Korting 25.05 tot 29.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

162 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis " Het Huisje Emma"

Ons smaakvol ingerichte vakantiehuis 't Huisje Emma heeft een exclusieve perifere ligging in het vakantiepark Ooghduyne met een prachtig uitzicht op de duinen, de tulpenvelden en de vuurtoren van Julianadorp. Het huis biedt veel ruimte voor een ontspannen en rustgevende vakantie. Op de begane grond bevindt zich een grote, lichtovergoten woonkamer, een eethoek met eettafel voor 6 personen en een goed uitgeruste inbouwkeuken die in open verbinding staat met de woonkamer. De flatscreen (Smart TV) in de woonkamer heeft de gebruikelijke Duitse programma's. De WLAN-verbinding zorgt voor gratis internetten. Verder is er een slaapkamer met tweepersoonsbed en Smart TV, een badkamer (bad met whirlpoolfunctie) en een apart gastentoilet op de begane grond.
Vanuit de gezellige woonkamer bereikt u via een trap de galerij op de bovenverdieping. Hier bevinden zich nog twee slaapkamers, een badkamer met douche, WC en wastafel en een open speel-/rustruimte met een prachtig uitzicht op de duinen. De bovenverdieping is in maart 2023 gerenoveerd.
Alle slaapkamers zijn voorzien van verduisteringsgordijnen.
Vanuit het woongedeelte op de begane grond heeft u via een grote glazen schuifdeur ook toegang tot de op het zuidwesten gelegen tuin. Deze is omgeven door struiken, hagen en een ondoorzichtig hek en biedt zowel privacy als rust. Het grote zonnige terras is voorzien van een windscherm, een elektrisch zonnescherm en tuinmeubilair. Een houtskoolgrill is beschikbaar voor gezellige avonden in de zomer.
Voor het huis is er een parkeerplaats en een fietsenrek. Fietsen, golfclubs, kinderwagens en koffers kunnen worden opgeborgen in de berging.

Uitrusting

Keuken: Gasfornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat,
Nespresso machine, broodrooster, waterkoker, staafmixer, mixer en nog veel meer.

Woonruimte/galerij: LED TV, DVD speler, familiespelletjes

Badkamer: ligbad met whirlpoolfunctie, wasmachine, wasdroger, haardroger in beide badkamers

Uitrusting tuin: tuintafel met stoelen, ligstoelen, tuinstoel, barbecue

Overige: stofzuiger, strijkplank, strijkijzer, droogrek, kinderbedje en kinderstoel (op aanvraag)

Rookvrij huis, huisdieren zijn niet toegestaan


Landal Beach Resort Ooghduyne heeft sinds de zomer van 2017 een volledig nieuw centrumgebouw. Gasten kunnen nu genieten van het overdekte zwembad (met verlichte glijbaan van 63 meter, jetstreamkanaal, whirlpool, kinderbad en zwemmersbar), de Brasserie Sandz met bar en terras, de indoorspeeltuin (met binnenspeeltuin) en het overdekte zwembad de binnenspeeltuin (met speelhuis, digitale spelletjes, tv-hoek, activiteitenpodium, hindernisbaan voor oudere kinderen) en de vier nieuwe bowlingbanen.
In het nieuwe centrumgebouw zijn ook de receptie/toeristische informatie, fietsverhuur en kantoren ondergebracht. In het hele gebouw is gratis WiFi beschikbaar. Het aantrekkelijke nieuwe gebouw is duurzaam en energiezuinig gebouwd en ingericht en van alle gemakken voorzien.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 75 km Amsterdam Schiphol

75 km

Station 4 km Den Helder Zuid

4 km

Snelweg-afrit 35 km Alkmaar

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiepark "Landal Beach Resort Ooghdyne"

Het huis is gelegen in Landal Beach Resort Ooghduyne, direct achter de duinen. Op een wandel- en fietsroute door de bollenvelden leidt men snel bereikt het strand (lopen een goede 10 minuten met de fiets 5 minuten). Op de duinen is er voldoende parkeergelegenheid, zodat zelfs het rijden rond de Noordzee in een paar minuten kan worden bereikt.
Het vakantiepark is ruim opgezet met veel dingen te doen. Deze omvatten een tennisbaan, een midgetgolfbaan, een bowlingcentrum, een fiets, Bollerwagen-, kano's en waterfietsen huren, een zwembad met een glijbaan, een kinderbad, een wildwaterbaan en whirlpool. Er zijn ook speeltuinen, jeu de boules rechtbanken, vissen en voor de kleintjes een overdekte speeltuin en een springkussen. De aanbiedingen zijn gedeeltelijk opgeladen.
Zelfs golfers (van beginner tot professional) gevonden in het park een speciale aanbieding. Zo is er een 9-holes A-status van golfbaan (par 70) met een overdekte "Driving Range op Water" (lengte 200m), kunnen worden beoefend op met drijvende ballen en een golfschool. De site is toegankelijk voor spelers met een golf handicap certificaat of kaart. Een uniek kenmerk is de 9-holes familie golfbaan voor beginners en kinderen.
Het resort is ook een restaurant en, in elk geval met een terras, een snackbar en een bakkerij service.

Locatie en omgeving

De Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp, ongeveer 8 km ten zuiden van Den Helder, in het uiterste noorden van Nederland. De punt van Noord-Holland staat bekend om de natuurlijke ongeveer 30 km lang zandstrand dat zich uitstrekt door bergen in de buurt van Alkmaar naar Den Helder.

Slechts ongeveer 500 meter van het vakantiepark, direct een trap naar het strand, nodigt het hele jaar te blijven. Naast zwemmen, zandkastelen bouwen, het verzamelen van schelpen, vliegeren en wandelen, kunt u in alle weersomstandigheden een kopje koffie of een maaltijd geserveerd in een van de strandbars. Het café "Paal 6" is direct aan het strand ingang van Julianadorp en biedt zowel binnen als buiten in alle seizoenen ongedwongen zitplaatsen. Hier kunt u heel goed ontspannen en laat de zon zinken in.

De kleurrijke bloemenvelden van Noord-Holland zijn direct grenzend aan het park. Veel fiets- en wandelpaden die leiden door de brede duinen zijn ook direct in de omgeving.
Het vakantiepark ligt op ongeveer 1 km van het centrum van Julianadorp. Er zijn diverse winkels, waaronder "De Riepel" met bakker, Aldi, Lidl, slager, kaaswinkel, bloemist, apotheek en supermarkt die gedeeltelijk op zondag geopend. Er zijn ook restaurants, banken, artsen, een apotheek en een VVV-kantoor (VVV).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bijkomende kosten (verplicht):
- Beddengoed: € 7,50 per persoon (opgemaakte bedden bij aankomst)
- Handdoekenpakket: 7,50 € per persoon (1 x badhanddoek, 2 x handdoeken, geen badlakens)
- Toeristenbelasting: € per persoon / dag

Utilities (inbegrepen):
- elektriciteit, gas, water
- kinderbed (geen beddengoed, geen lakens), traphekjes en kinderstoel op aanvraag
- keukenpakket (theedoeken, vaatdoek, afwasmachine tabs)
- Parkeerplaats
- wasmachine, droger
- Draadloos internet

Aankomst en vertrek dag is op vrijdag voor de wekelijkse verhuur en tijdens de vakantie, op afspraak en mogelijke andere regelingen kunnen ook worden gemaakt. Bij aankomst, het appartement is beschikbaar vanaf uur, bij vertrek, moet het huis worden verlaten om uur.

Bij het boeken van een aanbetaling van 25% van de huur is verschuldigd, het saldo moet worden betaald samen met de borg van 150,00 EUR 4 weken voor vertrek. De borg zal worden terugbetaald na foutloze overdracht van het huis.

Niet roken, huisdieren welkom

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis 60 Tage vor Mietbeginn 30% des Mietpreises Rücktritt 59 Tage bis 40 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises Rücktritt 39 Tage bis 20 Tage vor Mietbeginn 70% des Mietpreises Rücktritt 19 Tage bis 10 Tage vor Mietbeginn 90% des Mietpreises Ansonsten (später als 10 Tage vor Mietbeginn) 100% des Mietpreises

meer informatie:

Afstanden van Julianadorp naar ...

Den Helder 8 km
Duitse grens 198 km
Afsluitdijk 23 km
Oberhausen 270 km
Alkmaar 30 km
Münster 310 km
IJsselmeer 40 km
Keulen 330 km
Hoorn 45 km
Frankfurt 520 km
Amsterdam 70 km
Stuttgart 710 km

toeristische Tips

Aanbevolen onder meer uitstapjes naar Den Helder (Rescue Museum, Maritiem Museum, Fort Kijkduin met Aquarium), Alkmaar (kaasmarkt, rondvaart door de grachten), Schagen, Callantsoog, Texel (Seehundstation) en Amsterdam (ongeveer 1 uur met de trein vanaf Station Den Helder Zuid). Ook de moeite waard een reis naar het IJsselmeer met zijn schilderachtige oude stad als Hoorn of Meedemblik.
Voor meer tips over actuele gebeurtenissen en excursies zijn beschikbaar op de website van de VVV Julianadorp en bij Landal Beach Resort Ooghdyne.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

N. A. uit Köln

4,6
5 5 4 5 4
Toon Duits

Mooie vakantiewoning met een geweldig uitzicht op de duinen.

Het heeft ons erg bevallen. Het huis is mooi ingericht en gedecoreerd. Alles is aanwezig.

Het was ook redelijk schoon. Alleen de vloeren zouden eens goed gedweild moeten worden en de spinnen moeten worden verwijderd.

Wij raden het vakantiehuis in ieder geval aan en komen graag nog eens terug.

Mei 2020

Kirsten W. uit Dortmund

4,8
5 5 5 5 4

Schönes Ferienhaus

Komfortables Haus,hochwertige Haushaltsgeräte ,superschöne Lage haben uns sehr wohl gefühlt würden immer wieder hinfahren.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2018

Familie W. uit 48653 Coesfeld

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut een aanrader!

We hebben een paar mooie dagen doorgebracht in het zeer smaakvol ingerichte vakantiehuis. Niets ontbrak en we voelden ons allemaal zeer comfortabel. Speciale vermelding verdient de geweldige locatie en de nabijheid van het strand.

Wij zaten in het Huisje Emma met 4 volwassenen en 2 kinderen (10yo en 12yo) en hadden allemaal onze privacy.
Graag gedaan!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2018

Martina uit Gensingen

5,0
5 5 5 5

Sehr gemütliches Ferienhaus

Das Ferienhaus ist sehr gepflegt und mit viel Liebe eingerichtet. Es lässt keine Wünsche offen. Wir haben einen wunderschönen Kurzurlaub im "Het Huisje Emma" verbracht. Das Haus ist absolut zu empfehlen. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2018

Jens B. uit 47259 Duisburg

5,0
5 5 5 5

Entspannter Familienurlaub

Ein Top ausgestattetes Haus! Es hat an nichts gemangelt. Gerne wieder!
15min zum Strand, 5min zum Schwimmbad, welches für Kinder (auch ganz kleine) wirklich toll ist!
Dazu viele weitere Möglichkeiten im Park. Mit dem Auto kann man auch viele Ziele erreichen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2016

Thomas G. uit 78239 Rielasingen

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub

Wir hatten wunderbare Ferien hier, das Wetter hat mitgespielt und die Lage des Hauses und einfach Alles! Ein sehr empfehlenswertes Haus!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2016

Kristin uit Monheim am Rhein

5,0
5 5 5 5

Zum Wohlfühlen

Liebevoll und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus in ruhiger Lage. Es gibt in der Umgebung viel zu entdecken, von der Kutterfahrt, einer Tour nach Den Helder bis zu einem Besuch der wirklich tollen Stadt Alkmaar. Der Strand in der Nähe ist toll für Kinder, flachabfallend, feiner Sand und viel Platz.
Das Haus ist mit allem ausgestattet, was man benötigt. Ganz toll auch die Galerie, die unsere Kinder zum Rückzug fürs Spielen genutzt haben. Wir hatten eine tolle Woche und haben uns rundum wohlgefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2016

Axel M. uit 51061 Köln

5,0
5 5 5 5

Perfekter Familienurlaub

Das Haus lässt keine Wünsche offen. Die Lage ist angenehm ruhig und der Strand ideal für Familien

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. U. Kramer-Einhaus

Mevr. U. Kramer-Einhaus

Meer informatie kunt u vinden op onze website:


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 84699

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/84699.htm


«Het Huisje Emma» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
25% Korting 25.05 tot 29.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven