Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Blauwe pauze **** (Glowe/OT Polchow)

Eiland Rügen / Jasmund Bodden / Oostzee / Glowe

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

89 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

89 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Scandinavisch houten huis op zeer rustige locatie op het zuiden (uitzicht in het brede groen).
Opgelet: niet-rokers woning / huisdieren niet toegelaten

Inbegrepen diensten:
De eerste zak brandhout, beddengoed, handdoeken, saunadoeken, theedoeken, gebruik van wasmachine en WLAN, gebruik van kinderreisbedje en kinderstoel, elektriciteits- en waterverbruik (sauna-elektriciteit wordt extra per meter berekend)
Exclusief: elke extra zak brandhout 5,-€, sauna gebruik aangerekend per extra meter
Het opladen van elektrische auto's is niet voorzien op onze camping!

Wij staan meestal de klok rond voor u klaar (persoonlijk of telefonisch)

Sinds 2018 heeft de Blaue Pause 4 sterren van de Duitse Vereniging voor Toerisme; dit betekent meer zekerheid voor u bij het zoeken en boeken.
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen (01775648487) - wij beantwoorden ze graag.

De betegelde begane grond is open, behalve de badkamer. Vloerverwarming (begane grond) en een houtkachel zorgen voor gezellige warmte. Een brede, comfortabele zithoek, home cinema systeem, Blue-ray speler, WLAN, een radio-CD recorder, diverse spelletjes en boeken voor jong en oud laten u regenachtige dagen vergeten.
Wij zorgen graag voor divers speelgoed, boeken en schilderspullen voor uw kinderen (laat ons weten hoe oud de kinderen zijn)
De moderne inbouwkeuken heeft een werkbladhoogte van 91 cm (... wat wij belangrijk vinden om te vermelden). Oven, keramische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, mixer, vaatwasser zijn aanwezig. Vaatdoek en handdoek inbegrepen.
In de badkamer vindt u een gelijkvloerse douche, WC, wastafel, handdoekdroger (verwarming), vloerverwarming. Een wasmachine en een haardroger staan tot uw beschikking. Wij verstrekken drie handdoeken van verschillende grootte per persoon. Op verzoek kunt u ook een saunadoek per persoon krijgen (incl.) ... gewoon vragen.
Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, de andere met twee eenpersoonsbedden. Wij verstrekken een set beddengoed per persoon. Kledingkast, legplanken en verschillende ladekasten bieden voldoende ruimte voor uw persoonlijke spullen. Wij bereiden de slaapkamer met de eenpersoonsbedden graag kindvriendelijk voor (boeken, spelletjes, ...), laat ons de leeftijd van uw kinderen weten.

Laat uw blik dwalen over uitgestrekte weiden en breng gezellige avonden door op het gedeeltelijk overdekte terras op het zuiden. Hier staat een terrashaard tot uw beschikking, waarin u een vuurtje kunt maken of worstjes of steaks kunt bereiden (op een grote, draaibare grill of steakpan). Open een vat. Gebruik de barrelsauna bij het huis. Een saunadoek/persoon en aromatische toevoegingen voor opgietingen zijn uiteraard beschikbaar. Geniet na het zweten van de buitendouche (zolang het niet vriest). In het hoogseizoen is er een strandstoel beschikbaar om in te luieren.
Kinderen kunnen gebruik maken van onze trampoline; we stellen ook graag gratis een bobby car, een loopfiets en wie weet wat nog meer ter beschikking (vraag gerust).

In de lente en de herfst kunt u enkele weken achtereen de kraanvogelmigratie volgen. de dieren roepen "verlangend" en vliegen 's morgens en 's avonds laag over het terrein (van of naar hun slaapplaats). Als u geluk heeft, ziet u de plaatselijke fazantenfamilie, egels, reeën en damherten, vossen en hazen, reigers, wilde ganzen, aalscholvers, wouwen en visarenden, in de winter ook whooper swans. In de vroege herfst kunt u vanuit het bos bij Glowe de bronst van de herten horen, en als u een vroege vogel bent en het slim aanpakt, besluipen ze dit spektakel.

In de winter kunt u genieten van de stilte bij de open haard, over de Bodden door de sneeuw sjokken of zelfs - als er eindelijk genoeg is - over het ijs (... wat u natuurlijk met de nodige voorzichtigheid moet doen). Als je een slee nodig hebt... Zullen uw kinderen het zeker eens zijn met de onze (ongeveer de enige die beschikbaar is). Als u uw literatuur en bordspellen vergeten bent; Een smorgasbord van boeken en spellen staat voor u klaar.

Overigens hangen er aan de muren verschillende schilderijen met regionale motieven van de Zierowse schilderes Rosemarie Hoffmann ...... en mocht u er een ontdekken die u bijzonder aanspreekt, laat het ons dan weten ...

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 154 km Rostock-Laage

154 km

Station 3 km Sagard

3 km

Snelweg-afrit 70 km A20

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Polchow is een oud vissersdorp van de gemeente Glowe op het schiereiland Jasmund van het eiland Rügen, het grootste en waarschijnlijk landschappelijk meest gevarieerde eiland van Duitsland.
Het pand ligt aan de zuidelijke rand van Polchow en op slechts 150 meter van de Grote Jasmund Bodden, die via een kleine omleiding kan worden bereikt. Voor de duur van uw vakantie heeft u toegang tot iets minder dan de helft van het 1400m² grote terrein, waarop zich ook ons woonhuis bevindt.

Hier is een eldorado voor wandelaars, fietsers, surfers, kiters, peddelaars, motorboten, zeilers, vissers, verrekijkers, eventueel fotograferende natuurliefhebbers; voor alle soorten burn-outs, voor luidruchtigen en haastigen, .... (... wie ben je vergeten?).

Met het in 2016 voltooide vakantiehuis "Blaue Pause" wacht u een Noors houten huis op een zeer rustige locatie op het zuiden met uitzicht op de Grote Jasmund Bodden. Het charmante gebied grenst direct aan de natuurgebieden Spyckerscher See en Mittelsee.

Naar het uitgestrekte Oostzeestrand tussen Glowe en Kaap Arkona - een "must" voor aanhangers van de vrije vorm en andere culturen - is het 15 minuten met de auto of ongeveer 30 minuten met de fiets door weilanden en bossen. Een badzone aan de Großer Jasmunder Bodden, te voet bereikbaar in ongeveer 5 minuten, is goed voor een snelle afkoeling.
Het Nationaal Park Jasmund (krijtrotsen, Königsstuhl) en het historische Prora (voormalig KdF-huis) liggen op ongeveer 15 minuten rijden. Het Störtebeker Festival in Ralswiek ligt op slechts 15 minuten rijden. Als u een van de voorstellingen daar wilt bezoeken, is het raadzaam vroeg te reserveren.

Naar de woning:

Door de perifere ligging heeft u een weids uitzicht over weilanden, riet en bomen naar het zuiden, waar ook het terras uitkomt.
In het westen, op slechts 150 m afstand, is de Grote Jasmund Bodden te zien. In ongeveer 5 minuten bereikt u een klein strandje aan de Bodden, in de romantische, voormalige haven van Polchow.

In oostelijke richting (dus naar het centrum van het dorp) ziet u ons houten huis verscholen achter een walnotenboom en 5 meter hoge bamboe, op slechts ongeveer 30 meter afstand, zodat u zich nauwelijks benauwd zult voelen door de nabijheid van gebouwen.

Goede bevoorradingsmogelijkheden in het naburige dorp. Optimaal uitgangspunt voor excursies om het eiland Rügen te verkennen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting dient aan ons betaald te worden (graag vooraf het aantal personen en de leeftijd opgeven).
Als de huurwoning zonder problemen wordt geaccepteerd, wordt de borg binnen 5 werkdagen na uw vertrek terugbetaald.
In het hoogseizoen van de zomermaanden accepteren wij alleen zaterdag als boekbare aankomst- en vertrekdag!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Es gelten unsere Geschäftsbedingungen, die Ihnen nach Buchungsanfrage übersandt werden ... folgend ein Auszug aus diesen bzgl. Stornogebühren: - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises.

meer informatie:

U bent ook welkom op onze website (waarvan ik de naam hier begrijpelijkerwijs niet mag noemen, maar er is niet veel fantasie voor nodig...)

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2020

Liselotte und Christian uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldige onderbreking van het dagelijkse leven

Een prachtig huis met een zeer goede nieuwe inrichting op een aangenaam rustige locatie. We voelden ons zeer comfortabel, het huis ligt aan het einde van een woonstraat, dus er komt niemand langs. Behalve 's avonds, wanneer een paar herten of schapen op het aangrenzende terrein langskwamen om te "eten", heerlijk. En we gebruikten bijna elke dag de uitstekende barbecue en brachten de avonden door op het terras.
De communicatie vooraf was zeer prettig en bindend. Ook de annuleringsvoorwaarden in geval van een Covid-19 voorwaardelijke no-show zijn zeer coulant en werden duidelijk meegedeeld
Veel dank aan de familie Strauchmann voor een zeer ontspannende vakantieweek.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie H. Strauchmann:

Ein herzliches Hallo nach München.
Danke, danke!
Es ist uns eine Freude, wenn die Blaue Pause Ihnen derart gut in Erinnerung bleibt.

Wir wünschen Ihnen alles Gute, und Sie sind immer herzlich willkommen.

Mei 2020

Günther und Marina B. uit Wietze

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super fijn om je goed te voelen, uit te rusten, te ontspannen...

Waar moet ik beginnen? Het huis heeft alles wat je nodig hebt. Het is prachtig ingericht, helemaal schoon en netjes. Er was absoluut niets om over te klagen! We voelden ons meteen thuis. We werden vriendelijk ontvangen en konden op elk moment contact opnemen met het lieve gezin. Ook het e-mailcontact van tevoren was geweldig. Het terras nodigde echt uit om uit te rusten. (Ook de buren waren allemaal erg vriendelijk!) We komen graag terug en hebben alweer geboekt voor volgend jaar :).

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie H. Strauchmann:

Vielen Dank für die ausführliche Bewertung und die volle Punktzahl!
Wir sehen uns im nächsten Jahr.
Herzliche Grüße

September 2016

Martin und Andrea R. uit 92697 Georgenberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Blaue pauze

geweldig nieuw gebouwd huisje, perfecte voorzieningen,
ideaal voor een gezin met twee kinderen;
verhuurders zijn erg aardig

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie H. Strauchmann:

Vielen Dank für die sehr gute Bewertung!
Wir begrüßen Sie gern wieder bei uns.


Contactpersoon

Familie H. Strauchmann

Familie H. Strauchmann

Wij zijn een jong gezin van vier uit deze regio.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 86227

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/86227.htm

Familie Holger und Janka Strauchmann

Dorfstraße 35d

18551 Polchow

038302 887480


«Blauwe pauze **** (Glowe/OT Polchow)» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven