Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gelukkig de zee voor 4/5 personen

Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 19.04 tot 02.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

157 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 19.04 tot 02.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

157 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Dit vakantiehuis is net volledig gerenoveerd. Het ligt aan de Boulevard Ir de Vassy en heeft een eigen ingang en een tuin. Ook staat er een eigen parkeerplaats tot uw beschikking. Dit is een groot voordeel in Egmond aan Zee, want parkeren is bijna nergens gratis, of alleen toegestaan voor houders van een parkeervergunning.

U komt het vakantiehuis binnen via een grote, gastvrije deur. Op de begane grond is er een gezellige zithoek met een tv. Deze heeft alle programma's, ook Duitse. Er is ook gratis Wi-Fi beschikbaar in het huis. De eethoek is zeer ruim en de gloednieuwe keuken is super uitgerust en biedt alle comfort. Denk aan een combi oven/magnetron, een grote koelkast, een vaatwasser en een vierpits inductiekookplaat.

De badkamer is zeer luxe en modern. Hier vindt u een gelijkvloerse douche, een zelfgemaakt meubel en een design wastafel met messing kraan. Alles is zeer ruim opgezet.

Op de bovenverdieping van het huis bevinden zich twee slaapkamers, elk voor twee personen. Een van de slaapkamers heeft een boxspringbed voor twee personen. In de andere slaapkamer staan twee eenpersoons boxspringbedden. Het huis is ideaal voor gezinnen of stellen. Op verzoek kunnen we een kinderbedje en kinderstoel ter beschikking stellen. Zo kunnen twee volwassenen en 2 kinderen (of een baby) gemakkelijk in het vakantiehuis verblijven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.01 km

0.01 km

Luchthaven 40 km Schiphol Airport

40 km

Station 4 km Station Heiloo

4 km

Snelweg-afrit 8 km A9 Alkmaar

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt op slechts 100 meter van het strand, de duinen en het strand promenade. Het dorp loopt slechts twee minuten.

Egmond aan Zee is een badplaats in het centrum van Bergen in de provincie Noord-Holland. Egmond bestaat uit drie dorpen: Egmond aan Zee, Egmond-Binnen en Egmond aan den Hoef. Egmond aan Zee is de bekendste van de drie dorpen. Meer dan 1000 jaar, werd het een vissersdorp, maar sinds het begin van de vorige eeuw het dorp is interessant voor toeristen. Zowel de visserij en de toeristische verleden zijn nog duidelijk zichtbaar op het stadsbeeld. Op de boulevard is zeer prominent vuurtoren Jan van Speyk, die is goed om ook te zien van het dorp.

Het brede strand biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning: ligstoelen, ligstoelen, windscherm en strandpaviljoens. Natuurlijk kunt u ook gaan wandelen, zwemmen, zeilen en surfen. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten zoals de macht vliegeren of neem de kano op het breken van golven. Deelname aan deze activiteiten is zeker een onvergetelijke strand ervaring resultaat.

Het dorp biedt toeristen veel entertainment. Er zijn vele terrasjes, restaurants en een winkelcentrum, waar iedereen iets te vinden. In de zomer wordt een wekelijks evenement georganiseerd met veel entertainment dorp, die kan worden bewonderd met plezier van een terras op het plein Pompplein uit.

Egmond aan Zee heeft tal van winkels, boetieks, restaurants, cafés en natuurlijk de mooie vuurtoren.
De winkels zijn open het hele jaar door, zeven dagen per week en gemakkelijk toegankelijk.

Naar aanleiding van de ontwikkeling van Egmond aan Zee, de prachtige natuurlijke omgeving van het Noord-Hollands Duinreservaat begint.

Egmond kan zowel het strand, maar ook een mooie promenade en een gezellige dorpskern aanbod. Op het strand bent u gegarandeerd niet te vervelen, want hier vaak veel activiteiten worden georganiseerd. Ook Egmond is gelegen in een prachtig gebied, dat wordt omgeven door uitgestrekte duinen. Zeer dicht ook andere mooie bestemmingen zoals Bergen aan Zee en de bossen. Fietsen en wandelen zijn populair in dit gebied.

Bovendien, Egmond aan Zee is gelegen in de buurt van Alkmaar, een stad met een rijke cultuur en geschiedenis bijvoorbeeld. de beroemde kaasmarkt en is een bezoek waard.

Amsterdam, Haarlem en Alkmaar liggen binnen handbereik.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • VOOR ALGEMENE ANNULERINGEN DOOR DE GAST
  • Annulering 60 tot en met de 43e dag voor aankomst: 30% van de reissom.
  • Annulering 42 tot en met 28 dagen voor aankomst: 60% van de reissom.
  • Annulering van 27 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • Voor latere annulering of bij het niet arriveren wordt de volle prijs inclusief extra kosten in rekening gebracht.
  • Omboeken is gratis tot en met 27 dagen voor aankomst. Vanaf de 26e dag voor aankomst brengt GetStay B.V. 30% van de bruto huurprijs in rekening. U kunt de boeking op elk moment vóór de aankomstdatum annuleren. GetStay B.V. verwerkt annuleringen tijdens werkdagen. Als een annulering bij ons na het einde van een werkdag aankomt, verwerken wij de annulering binnen 2 werkdagen. De eerstvolgende werkdag is bepalend voor de annuleringskosten. Restitutie na annulering. GetStay B.V. streeft ernaar het restant van het huurbedrag binnen 14 dagen na de annuleringsdatum terug te betalen. ANNULERINGSVOORWAARDEN DOOR GETSTAY B.V. Uiteraard wil GetStay B.V. u niet teleurstellen, maar het kan voorkomen dat GetStay B.V. uw definitieve boeking op de eerste werkdag na uw boeking annuleert. In dit geval wordt u aanbetaling/betaling gerestitueerd. Ook vóór de aankomstdatum kan GetStay B.V. de reisovereenkomst annuleren indien nakoming van de overeenkomst met reden niet mogelijk is ten gevolge van onvermijdbare en buitengewone omstandigheden. In dit geval verliest GetStay B.V. haar recht op de volledige betaling van de boeking en wordt het al betaalde bedrag terugbetaald. GetStay B.V. kan de boeking bij onvoorziene omstandigheden met onmiddellijke ingang annuleren, bijvoorbeeld als zich omstandigheden voordoen waardoor het gehuurde niet meer beschikbaar is. Deze omstandigheden kunnen als volgt zijn: verkoop van het onroerend goed, onbewoonbaar onroerend goed, onvoorziene beëindiging van de huur door de eigenaar, enz.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Elke uit Siegen

5,0
5 5 5 5 5

Wie immer ein toller Urlaub

Es war wie immer ein toller Urlaub. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Sehr nette Gastgeber, jederzeit erreichbar. Gerne kommen wir wieder. Egmond ist immer eine Reise wert.

Oktober 2022

Sharon W. uit Hofgeismar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische accommodatie voor een vakantie aan zee

Zowel de accommodatie als de verzorging door Sabrina was gewoonweg geweldig. De accommodatie biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannende vakantie, is schoon en zeer stijlvol ingericht. Vanuit de accommodatie bent u slechts enkele minuten verwijderd van de strandpromenade en kunt u uitkijken over de zee. Bovendien bent u in een paar minuten in het mooie maar kleine centrum van Egmond. Het heeft ons aan niets ontbroken en wij bevelen de accommodatie 100% aan. De accommodatie is ook geschikt voor een vakantie met een hond, want het is volledig omheind zodat de hond zich vrij kan bewegen

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2022

Sigrid H. uit Herne

3,8
3 3 4 5 4

: )

Es war schön!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juli 2022

Melanie D. uit Münster

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen wieder!

Dies war seit langem die schönste Unterkunft, in der wir Urlaub gemacht haben. Sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtet, absolut sauber, mit allem ausgestattet, was man benötigt und ein sehr netter Kontakt mit den Gastgebern. Uns hat es an nichts gefehlt und wir haben aus dem aktuellen Urlaub heraus bereits den nächsten gebucht :-)

Absolute Weiterempfehlung!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2020

Vittoria V. uit Egmond aan Zee

5,0
5 5 5 5 5

Feriendomizil Glücklich am Meer

Wunderschön

Unser 2. Urlaub in diesem Feriendomizil :-) ... bereits für 2021 gebucht
Insgesamt urlauben wir seit zwei Jahren in Egmond aan Zee , 6 x . Dies ist
die schönste Unterkunft, sehr gemütlich, nah zum Zentrum, nah zum Meer

Vittoria , Kira & Labradorhündin Anouk

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2019

Udo uit Meerbusch

4,8
5 4 5 5

Ankommen und Wohlfühlen!!!

Wir können das von uns gemietete Haus "Glücklich am Meer" nur weiterempfehlen. Unsere Vermieterin war sehr freundlich und zuvorkommend. Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet und die Ausstattung lässt keine Wünsche übrig, da an alles gedacht wurde. Als Willkommensgruß wurden wir sogar mit einem Kuchen überrascht. Jederzeit wieder.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2019

Heinz S. uit Dortmund

5,0
5 5 5 5

Kurzurlaub am Meer

Eine tolle Unterkunft mit sehr netten Vermietern. Übergabe am Anreisetag und Rückübergabe am Abreisetag klappte vorzüglich.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2018

Sabrina W. uit Rottenburg

5,0
5 5 5 5

Super Ferienwohnung

Wir hatten eine super Zeit. Gemütliche Ferienwohnung (schön eingerichtet, gemütliche Betten, ....)wir kommen gerne wieder.Mit Kindern von Vorteil,da der Bereich vor dem Ferienhaus eingezäunt ist.

Vermieter sind sehr freundlich

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

C. H. uit 65934 Frankfurt

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes kleines Haus in einem sehr schönen Ort

Meine Tochter, ich und unsere zwei kleinen Sheltie Hündinnen waren eine Woche lang in ihrem sehr schönen kleinen Haus. Super ausgestattet, ein prima Bett - 50 m zum Strand 100 m zu den Dünen, was will man mehr so schön muss Urlaub sein, und obendrein eine super nette Vermieterin. Wir kommen bestimmt wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2017

Kai K. uit 53545 Linz

5,0
5 5 5 5

Tolles, sehr modernes Ferienhaus

Das Ferienhaus ist sehr modern und geschmackvoll ausgestattet.
Die Vermieter sind extrem freundlich und hilfsbereit.
Die Lage ist TOP und die Umgebung sehr schön.
Strand nur 100 Meter entfernt und zum Ortskern keine fünf Minuten Fußweg.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2017

Sina uit Klingenberg

4,9
5 4.5 5 5

Wir kommen wieder

Wunderschöne moderne Ferienwohnung in Top Lage. Super bequeme Betten und die Wohnung hat alles was man braucht. Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe und zum Strand 1 Minute zu Fuß. Die Kommunikation mit den Vermietern war auch super und sie sind total nett. Rundum gelungener Kurzurlaub. Bis bald!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2017

U- F. uit D-53117 Bonn

4,5
5 3 5 5

Urlaub mit Hund

war alles super

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

April 2017

Beckmann S. uit 45549 Sprockhövel

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung spitze

Wir, 4 Frauen, haben ein Wochenende dort verbracht. Die Lage ist perfekt- 5 Minuten vom Strand und 10 Minuten vom Zentrum entfernt.
Wir waren begeistert über die Ausstattung und Einrichtung der Wohnung. Alles sehr liebevoll und geschmackvoll hergerichtet.
Auch die Betten sehr bequem und z. T. sogar elektrisch verstellbar.
Die Vermieterin war sehr freundlich und entgegenkommend und hilfsbereit.
Wir waren schon sehr oft in Holland / Egmond - aber diese Wohnung war der HIt!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

April 2017

Carina K. uit 59399 olfen

5,0
5 5 5 5

Super Kurzurlaub mit Kindern

Toll ausgestattetes kleines Häuschen in unmittelbarer Nähe zum Strand. Auch der schöne Stadtkern von Egmond und Redtaurants/Bars sind fußläufig zu erreichen.
Für unseren Aufenthalt mit einem Kleinkind und Baby war alles Nötige vorhanden und wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Maart 2017

Jessica uit 34131 Kassel

4,8
4 5 5 5

Sehr schönes Häuschen mit super Lage

Wir haben uns in dem kleinen Haus sehr wohl gefühlt, vor allem weil es sich so nah am Strand und der Stadt befindet. Für kleine Kinder ist es nicht unbedingt geeignet aber es ist auf jeden Fall zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Januari 2017

Felix uit 33617 Bielefeld

5,0
5 5 5 5

Direkt Wohlfühlen

Wir haben uns sofort richtig wohl gefühlt. Das Haus ist liebevoll eingerichtet, modern und sehr sauber. Für den täglichen Bedarf ist alles vorhanden (Kaffeemaschine, Toaster etc.).Der Strand, ein Supermarkt sowie das Zentrum sind fußläufig in fünf Minuten zu erreichen.
Wir können die Unterkunft auf jeden Fall weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Glücklich am Meer
Mevr. S. De Wit

Mevr. S. De Wit

Wij zijn Patrick en Sylvia en komen uit de samen maakte veel strandvakanties. Een vakantie voor ons had altijd in de buurt van de zee altijd van heb gedroomd, en zich dicht bij het strand wonen. In de buurt van de zee kwamen we namelijk helemaal tot rust en kon heerlijk genieten van onze tijd zonder voorbehoud. In maart 2016 was het eindelijk tijd. Onze droom is uitgekomen: We kochten ons huis met het zomerhuis in Egmond aan Zee. Ten eerste, een uitgebreidere conversie bracht een hoop werk, maar nu is alles is volledig nieuw en net zoals we hadden gewild. Egmond aan Zee voldeed aan al onze woonwensen. Er is aan de ene kant, dit gezellige "village feeling" - en toch alles wat je nodig hebt, ook verkrijgbaar: winkels, strand, duinen en natuurlijk de boulevard Voor ons, het is de ideale plek, we hebben ons geluk In totaal hebben we .. hopen u te mogen verwelkomen in een van onze comfortabele accommodaties binnenkort.


Andere accommodaties van Mevr. S. De Wit

Alle accommodaties weergeven van Mevr. S. De Wit

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 87950

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/87950.htm


«Gelukkig de zee voor 4/5 personen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 19.04 tot 02.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven