Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Inge

Thüringer Woud, Midden-Rennsteig, biosfeerreservaat Vessertal

Max.  3   gasten
43m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
43m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

80% Aanbeveling

93 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

80% Aanbeveling

93 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Beschrijving

U wilt in alle rust en geheel ongestoord van uw vakantie genieten. Dan is onze kleine vakantiewoning Inge precies goed voor u. U woont gelijkvloers en slaapt op zolder. Ons vakantiehuis Inge is door de Duitse toerismevereniging bekroond met 3 sterren. U vindt hier een goede en huiselijke algemene uitrusting voor hoge eisen. Vanuit dit vakantiehuis heeft u een goed uitzicht over het prachtig gelegen dorp. . Wandelpaden beginnen direct achter het huis en u bereikt direct het wandelpadennetwerk rond Stützerbach met aansluiting op de Rennsteig. Bij het huis is er een natuurlijk terras en een tuin van ca. 1000 vierkante meter. Overtuig uzelf van de schoonheid van de natuur en onze accommodatie.

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 5 km

5 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 50 km Erfurt

50 km

Station 1 km Stützerbach

1 km

Snelweg-afrit 12 km Ilmenau West

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanuit dit vakantiehuis heeft u een goed uitzicht over het schilderachtige dorp. . Wandelpaden beginnen direct achter het huis en u bereikt direct het wandelpadennetwerk rond Stützerbach met aansluiting op de Rennsteig. Er is een natuurlijk terras bij het huis en een parkeerplaats van ca. 1000 vierkante meter is direct bij het huis op het terrein. Overtuig uzelf van de schoonheid van de natuur en onze accommodatie. Stützerbach is een verstrooid juweeltje in de hooglanden van het Thüringer Woud.
Het is een ideale vakantiebestemming voor wie de natuur wil verkennen, wil wandelen en rust en ontspanning zoekt. Omgeven door bossen, idyllische weiden en bergen biedt het dorp ontspanning voor elke smaak.
Duitslands populairste hoogtewandelpad, de Rennsteig, ligt op slechts 3 km afstand. Stützerbach ligt midden in het UNESCO-biosfeerreservaat, een van de landschappen van bijzondere schoonheid en uniciteit - een unieke ervaring in het groene hart van Duitsland. Maar ook buiten de gebaande paden kunt u genieten van gezonde boslucht, de geur van paddenstoelen, vers gekapt hout en steeds weer prachtige uitzichten op bergketens en diepe dalen - kortom, een vakantie midden in de ongerepte natuur - op meer dan 100 km wandelpaden of op meer dan 40 km geprepareerde loipes, afhankelijk van het seizoen. De plaats zelf heeft een rijke traditie en een interessante geschiedenis. Zelfs voor Johann Wolfgang von Goethe was de plaats iets bijzonders. Hij verbleef hier vaak en tegenwoordig verbindt een wandelroute zijn werkplaatsen en het Goethe Museum herdenkt de grote dichter-prins.
Al vroeg begon men in de geest van dominee Sebastian Kneipp het gezonde klimaat, de lucht en het landschap te gebruiken voor het herstel en de genezing van mensen. Stützerbach draagt ook nu nog de titel "door de staat erkend Kneippkuuroord".
Een andere traditie waar we trots op zijn was en is de kunst van het glasblazen. Het feit dat hier de eerste Duitse thermometer, de eerste Duitse gloeilamp en de eerste thermosfles werden gemaakt, getuigt van de vaardigheid van de meesters. Een hoogtepunt was de productie en het succesvol testen van de eerste röntgenbuis in deze plaats. Deze kunst is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. U kunt de vaardigheden van de glasblazers met eigen ogen zien in de glasblazerij.


Recreatiemogelijkheden

Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bezetting vanaf 2 personen, 3e persoon extra 5,-Euro/nacht. Minimum verblijf afhankelijk van het seizoen vanaf 3 nachten. Beddengoed en handdoeken en alle bijkomende kosten inbegrepen. Voor boekingen < 5 nachten optionele eindschoonmaak 30,- Euro. + toeristenbelasting voor volwassenen. 1,80 EUR Huisdieren: vanaf 3,-EUR per dag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.6 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.1 Ligging
0.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2016

Heike R. uit Magdeburg

4,5
4 4 5 5

Ferienhaus Inge

Das Ferienhaus Inge ist ein kleines aber niedliches Ferienhaus.Sehr sauber und ordentlich.Es ist alles vorhanden was man braucht und sehr gemüdlich.Wir hatten unsere Labradorhündin mit,die
sich auch sehr wohl gefühlt hat.Es wird nicht unser letzter Urlaub im Ferienhaus Inge gewesen sein.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2015

Katrin u. Uwe M. uit Espenhain

5,0
5 5 5 5

Tolles Häuschen, toller Vermieter

Wer etwas ruhiges, gemütliches zum ausspannen sucht ist hier genau richtig. In dem liebevoll eingerichteten Häuschen ist alles da was man braucht zum Wohlfühlen. Mit unserem Hund konnten wir hier problemlos Urlaub machen. Der sehr nette Vermieter hat alles abgerundet, so das wir auf jedenfalls dort noch einmal Urlaub machen werden. Die wunderschöne Landschaft und die vielen Unternehmungsmöglichkeiten sorgen für keine Langeweile. Ideal für Pilzsucher im Herbst.
Vielen Dank für die schöne Zeit die Meesers

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Augustus 2015

Schattel M. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Volledig tevreden

Wij vinden het vakantiehuis helemaal idyllisch, gezellig en gaan er daarom voor de tweede keer heen met onze hond. het zal zeker niet de laatste keer zijn. De huisbaas is ook erg aardig en vriendelijk. We kunnen niets negatiefs vinden. De beste plek als je behoefte hebt aan rust en stilte en de stress van het werk wilt ontvluchten.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2015

Anne W. uit Taunusstein

4,8
4 5 5 5

absolut zufrieden!

auch wenn ich mit meinem Vierbeiner erst den zweiten Tag hier bin: es gibt nichts zu beanstanden! Das Ferienhaus ist sehr gemütlich, total ruhig und man ist sofort im Grünen. Die Wanderwege sind bestens ausgeschildert und der Kurzurlaub wird nicht reichen, um alles zu erkunden......

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Mei 2011

KOKONDE uit Nürnberg

0,2
0.1 0.2 0.1 0.4 0.1

ohne Worte

Es hat mich schon etwas stutzig gemacht über dieses "Ferienhaus" keine Bewertung zu lesen.
Da ich mir nicht ganz sicher bin ob man eine negative Bewertung hier machen darf oder nicht, Erfolg die Bewertung so:
....
Wie die Überschrift schon sagt.
Da unser Aufenthalt in diesem Haus sich auf 15 Minuten belief kann weiter nichts geschrieben werden.

Antwoord van Dhr. K. Jahn:

Auf dieser web-side war es bis Mai 2011 nicht möglich Bewertungen abzugeben.Aus diesem Grund konnten noch keine Bewertungen vorliegen. Das FH"Inge" wird von uns seit 1995 vermietet,seit dieser Zeit haben wir jährlich ca 55 Gäste mit ca 200 Übn.Davon sind etwa 35% Stammgäste. Wir haben für diese Unterkunft bisher keinerlei persönliche Beschwerden erhalten. Unsere Gäste waren stets zufrieden und haben das uns gegenüber zum Ausdruck gebracht. Vermieterkomentar Fam.Axel Jahn


Contactpersoon

Dhr. K. Jahn

Dhr. K. Jahn

Uw vakantiehuis, is een klein, fijn, vrijstaand huis op een groot perceel. Het hoofdhuis gebruiken we zelf en er is een vakantiewoning bij. Indien mogelijk ontvangen en nemen we zelf afscheid van de gasten. Als u dat wenst, adviseren wij u graag over restaurants, wandelbestemmingen, bezienswaardigheden en wintersportmogelijkheden.


Andere accommodaties van Dhr. K. Jahn


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 8846

Laatst bijgewerkt: 07.01.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/8846.htm


«Ferienhaus Inge» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven