Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Vakantiewoning Am Buchenpark

Usedom, Oostzee/Kaiserbad Heringsdorf, dicht bij het strand en het centrum, direct in de villawijk H

Max.  3   gasten
49m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
49m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De vakantievilla Buchenpark ligt op een groot, lommerrijk terrein omringd door oude, pas gerestaureerde Jugendstil-villa's - parallel aan de strandpromenade. Het is een van de weinige woningen in Heringsdorf met veel open ruimte op een mooi perceel met oude beukenbomen. Het wordt ook begrensd door het historische kuurpark van Heringsdorf. De ligging direct in Heringsdorf is gewoonweg uitstekend!!!

Hier in de 'Ferienresidenz Am Buchenpark' kunt u de charme van de keizerlijke kuuroorden op een zeer aangename manier ervaren. Deze flat werd zeer kostbaar en uitgebreid ontworpen in het woongedeelte met edele Solnhofen natuursteenplaten en groen marmer. Het resultaat is een 'natuursteendroom' die u geen tweede keer zult vinden. Bovendien is er een uitgebreid nieuw vloerdesign in geborsteld eikenhout (premium vloeren - woonkamer, hal, slaapkamer). De flat, die comfortabel is ingericht met individuele kamerplanning, heeft een woonkamer met aangrenzende inbouwkeuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een modern betegelde badkamer, een balkon en een hal. Het bijzondere van de flat, afgezien van het edele natuurstenen ontwerp, is dat het balkon zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de woonkamer toegankelijk is. Tot 4 personen (maar slechts 2 personen + max. 2 kinderen) kunnen hun vakantie doorbrengen in dit appartement. WLAN gebruik is inbegrepen. De flat wordt regelmatig gerenoveerd en onderscheidt zich van veel andere flats door zijn uitstekende, open groene ligging. Het gebruik van een parkeerplaats met slagboom, die direct aan het appartement wordt toegewezen, is inbegrepen in de totale huurprijs, ongeacht de huurperiode
Het zeer brede, witte, fijne zandstrand van Heringsdorf ligt bijna voor de deur - op slechts ca. 150 m - en is gemakkelijk te voet bereikbaar. Als u bijvoorbeeld naar het strand bent gegaan via toegang '2 G' (zie foto) en u draait zich om naar de landzijde, dan ziet u alleen groene vegetatie en geen gebouwen - gewoonweg fantastisch! Tegelijkertijd staat u in het witte zand tussen de pieren Heringsdorfer en Ahlbecker. Afhankelijk van het seizoen is dit deel van het strand ook bewaakt bij het zwemmen in de Oostzee, wat vooral voor kinderen/ongetrainde zwemmers een voordeel is. De pier van Heringsdorf - de modernste en langste van Europa - en daarmee ook het centrum van Heringsdorf, ligt op ca. 350 m afstand. Talrijke winkels om te winkelen, bars, restaurants, bakkerijen en cafés zijn beschikbaar niet ver van het appartement in de Friedensstraße, op de pier en op de strandpromenade. Na een paar dagen zult u de optimale ligging van de flat waarderen. Er is een bushalte schuin voor het huis - van daaruit kunt u over het hele eiland en zelfs naar Swinemünde reizen. Vanaf de pier kunt u met veerboten diverse tochten langs de kust maken (ook naar Swinemünde), en vanaf Peenemünde zelfs naar Rügen. Het treinstation, van waaruit de Usedomer Bäderbahn (UBB) naar vele plaatsen op het eiland rijdt, ligt op loopafstand en bevindt zich achter de kuurtuinen, die met hun oude bomen en de zwanenvijver aan het pand grenzen. Heringsdorf biedt niet alleen prachtige witte stranden, maar ook een zeer aantrekkelijk achterland, omgeven door vele meren, bossen en weilanden. In dit gebied en op en rond Usedom zijn veel kraanvogels te zien, vooral aan het eind van de winter en in de herfst.

Het nieuwe hoogtepunt, de fantastische boomtopwandeling, is niet ver weg, ongeveer 400m. Het ligt achter het station.

In de kelder van het complex zijn een grote fietsenruimte binnen/een carport voor fietsen buiten, een wasmachine op muntjes en een droger op muntjes beschikbaar. Het gebouw is opgetrokken uit ecologisch waardevolle kalkzandsteen, die zeer geluidsisolerend werkt. Bovendien is het appartement gescheiden van de hoofdgang van het gebouw door een voorkamer met een tussendeur, wat zorgt voor rust en een zekere intimiteit.
De 'Ostseetherme' Ahlbeck/ Heringsdorf ligt op slechts 800 meter afstand, waar u kunt ontspannen met een bezoek aan de sauna/het thermaalbad. U kunt er ook wellness- en massagebehandelingen boeken.
Zoals reeds vermeld, is het appartement gerenoveerd en bekleed met exclusieve Solnhofen natuursteenplaten op de muren in de woon/eetkamer (zie foto's). Deze prachtige natuursteen is een wonder en heeft de beste ecologische en bouwbiologische waarden.

Vooraf: Boekingen van juni-september alleen van zaterdag - zaterdag, min. 7 nachten, mogelijk!!!
Eén of maximaal twee kinderen hebben de blauwe slaapbank in de woonkamer tot hun beschikking om te slapen. Er is maar één slaapkamer, zie foto's!

De post "eindschoonmaak" tegen de prijs van 84€ dient te worden opgevat als een "serviceforfait". Dit is inclusief de eindschoonmaak van het appartement, beddengoed incl. twee handdoeken elk voor 2 personen, gebruik van W-lan en een parkeerplaats! Beddengoed voor een derde persoon (kind) incl. handdoeken plus 12€.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 10 km Heringsdorf

10 km

Station 0.5 km Heringsdorf

0.5 km

Snelweg-afrit 80 km Jarmen/ Demmin

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Rust en centraliteit zijn de belangrijkste voordelen van deze exclusieve locatie, midden in de heerlijk lommerrijke villawijk van het Kaiserbad Heringsdorf. Na slechts enkele meters bent u direct op het witte, mooie strand van Heringsdorf. In de zomer bieden de oude beukenbomen op het terrein schaduw en dragen zo bij tot een aangenaam binnenklimaat in de flat. Bovendien kunt u zich vrij bewegen op het omheinde tuinperceel. U bereikt alle voorzieningen van Heringsdorf in een paar minuten te voet of met de fiets (berging beschikbaar in de villa).
Heringsdorf heeft de langste pier van het Europese vasteland (508 m) en de langste strandpromenade van Europa (8,5 km) (van Ahlbeck via Heringsdorf naar Bansin);

Opmerking: De inrichting van het appartement varieert, mede door renovatiewerkzaamheden en nieuwe toevoegingen. De foto's moeten daarom worden opgevat als "voorbeelden".


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Let op: een reservering van het appartement van juni tot september is alleen mogelijk van zaterdag tot zaterdag!!!
Het appartement kan alleen geboekt en bewoond worden door maximaal twee volwassenen en twee kinderen.

De huurprijs, zoals deze is opgeslagen in het kalenderberekeningsmodel, geeft niet altijd de EINDPRIJS weer, maar omvat deels alleen de zuivere overnachtingskosten, waaraan een eenmalige servicekosten (inclusief het linnenpakket voor twee personen - bedlinnen en elk twee kleine handdoeken - incl. gratis gebruik van parkeerplaats!!!!), ongeacht de huurperiode, ten bedrage van € 69 wordt toegevoegd. Na het versturen van uw bericht of als u rechtstreeks contact met mij opneemt, ontvangt u een transparante offerte, die bestaat uit de overnachtingsprijs en de servicekosten (overnachtingsprijs + servicekosten 69 € = totale huurprijs). Voor derde personen, uitsluitend kinderen, moet 5€/nacht worden betaald (indien gewenst waspakket voor kinderen plus 10€ elk).
De geldende toeristenbelasting moet contant worden betaald aan de beheerder bij het overhandigen van de sleutels! De hoeveelheid hangt af van het seizoen.

Mijn contactgegevens

Email

Telefoonnummer 0151-684 647 67 (ik bel u ook graag terug, zonder kosten voor u)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Wohnung wird von mir als Privatperson zur Vermietung angeboten. Mit Ihrer Buchung, Ihrem ausgebübten Buchungswillen, wird die Wohnung auf Sie gebucht und die Buchung ist verbindlich. Ein Rücktritt ist nicht möglich. Ich empfehle immer, egal wo und wann Sie buchen, eine Reiserücktrittskostenversicherung zu buchen. Diese gibt es auch als günstige Jahresversicherung, unabhängig von der Gesamtzahl der durchgeführten Reisen.

meer informatie:

Ik besloot dit pand te kopen omdat het centraal en rustig gelegen is in wat ik beschouw als de mooiste van de drie keizerlijke kuuroorden, namelijk Heringsdorf. Tegelijkertijd heeft Heringsdorf altijd een speciale gloed van stijl en elegantie die u zelf zult voelen als u er verblijft. Bovendien is de 'Ferienvilla Buchenpark' nu een van de weinige woningen die met veel buitenruimte zijn gebouwd. Bijna alle andere vakantiehuizen staan dicht op elkaar, zonder de privacy die je volgens mij nodig hebt, zeker op vakantie. Verdere ontwikkeling in de buurt is uitgesloten. Het toeristische verkeer dat gewoonlijk op de strandpromenade aanwezig is, blijft voor u verborgen, ook al woont u er vlak naast.
Usedom is de zonnigste regio van Duitsland met meer dan 1900 uur per jaar en heeft een zeer zuivere zeelucht met zout/jodium, die samen met het zonnige klimaat zeer positief is voor het menselijk welzijn. Vooral mensen met atheneumziekte en huidproblemen zullen dit waarderen. Ikzelf ken Heringsdorf en Usedom al sinds mijn jeugd en ben gewoon dol op deze plaats, met zijn prachtige fijnzandige witte Oostzeestrand, de mooie villa's en de prachtige natuur.



Privacybeleid


Intrekking van uw toestemming voor gegevensverwerking

Sommige gegevensverwerkingen zijn alleen mogelijk met uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken. Een informele mededeling per e-mail is voldoende voor de herroeping. De rechtmatigheid van de gegevensverwerking die tot de herroeping heeft plaatsgevonden, blijft door de herroeping onaangetast.

Recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit

Als betrokkene heeft u het recht een klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit in geval van een inbreuk op de wetgeving inzake gegevensbescherming. De bevoegde toezichthoudende autoriteit met betrekking tot gegevensbeschermingskwesties is de commissaris voor gegevensbescherming van de deelstaat waar onze onderneming gevestigd is. De volgende link bevat een lijst van functionarissen voor gegevensbescherming en hun contactgegevens:

Recht op gegevensoverdraagbaarheid

U hebt het recht om gegevens die wij automatisch verwerken op basis van uw toestemming of ter uitvoering van een overeenkomst, aan u of aan derden te laten verstrekken. De gegevens worden verstrekt in een machinaal leesbaar formaat. Indien u verzoekt om rechtstreekse overdracht van de gegevens aan een andere verantwoordelijke, gebeurt dit alleen voor zover dit technisch mogelijk is.

Recht op informatie, correctie, blokkering, verwijdering

In het kader van de toepasselijke wettelijke bepalingen heeft u te allen tijde recht op gratis informatie over uw opgeslagen persoonsgegevens, de herkomst van de gegevens, de ontvangers ervan en het doel van de gegevensverwerking en, indien van toepassing, een recht op correctie, blokkering of verwijdering van deze gegevens. In dit verband en ook voor verdere vragen over persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via de in het impressum vermelde contactmogelijkheden.

SSL- of TLS-codering

Om veiligheidsredenen en ter bescherming van de overdracht van vertrouwelijke inhoud die u ons als sitebeheerder toestuurt, maakt onze website gebruik van SSL- of TLS-codering. Dit betekent dat gegevens die u via deze website doorgeeft niet door derden kunnen worden gelezen. U kunt een gecodeerde verbinding herkennen aan de


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Detlef S. uit Lützen OT Großgöhren

5,0
5 5 5 5 5

Wohlfühlferienwohnung

Sehr geschmackvoll eingerichtete Ferienwohnung in bester Lage.
Die Küche ist Topp ausgestattet und wir haben uns sehr wohl gefühlt !
Wir kommen gerne wieder !!!
Familie Stötzner aus Lützen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Strandvakantie

April 2023

Gerd P. uit Gotha

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Groene omgeving en nabijgelegen zandstrand, perfecte ontspanning voor ons

We hebben zeer avontuurlijke vakantiedagen doorgebracht in het mooie vakantieappartement bij het Buchenpark. Het appartement is rustig gelegen op de begane grond naast een oud herenhuis. Het overhandigen van de sleutel, de instructies en het ontvangen van de toeristenkaarten verliepen probleemloos bij het appartement.

Een voordeel is de gratis parkeerplaats, want parkeerplaatsen zijn elders nauwelijks beschikbaar en behoorlijk duur. Het strand is echt om de hoek, groot, breed, wit, met veel ruimte en strandstoelen, die men bij wat wind weet te waarderen. Eten en verzorging liggen allemaal op slechts 5 minuten loopafstand.

Het appartement is goed ingericht, redelijk mooi, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De bedden waren zeer goed. We hebben goed uitgerust, alles was geweldig, we komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2022

Joachim W. uit Peine

4,8
5 4 5 5 5

Urlaub

Alles so vorgefunden wie in der Beschreibung. Im Vorhinein schon sehr netter Kontakt mit dem Vermieter, auch der Verwalter war pünktlich zur Schlüsselübergabe da und sehr angenehm und unkompliziert.

Aanbevolen voor: Senioren, Strandvakantie

Augustus 2021

Renate W. uit Münster

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gute Wohnung für uns in optimaler Lage

Wohnung war prima. Ideal für Strand und Erholung. Strand ist faktisch gleich ein paar Schritte abwärts. Ausstattung und Lage haben uns sehr gefallen. Prima ist auch der neue Baumwipfelpfad . Dieser liegt gleich neben dem historischen Bahnhof, ca 400m

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Reiner K. uit 10439

5,0
5 5 5 5 5

Heringsdorf an seiner schönsten Stelle

Wir haben einen sehr erholsamen und sonnigen Urlaub erlebt. Strand, Wald, Wege, Service, Essen, alles sehr vielfältig und sehr schön vorhanden. Übernahme der Wohnung hat am Objekt hat anch kurzem Warten ohne Probleme funktoniert. Wohnung ist wie abgebildt und für uns tadellos. Alles war sauber u sehr gut in Ordnung. Heimischer Wohlfühleffekt machte sich breit. Großer Fernseher, voll ausgestattete Küche, gute Betten u ruhige, dennoch sehr zentrale Lage. Für den Preis u die Lage topp.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2020

Susanne C. uit Bamberg

5,0
5 5 5 5 5

Heringsdorf von seiner schönsten Seite

Mitten zwischen den alten Villen zu wohnen war für uns ein sehr schönes Erlebnis. Die Übergabe der Wohnung lief problemlos. Alles war sauber un ordentlich. Kurkarten haben wir gleich vor Ort anch Zahlung vom Hausservice erhalten. Wohnung ist sehr nah am Strand. Hätten wir so nicht gedacht. Ostsee ist dort flach u hat einen prima Strand. Wir haben uns sehr wohl gefühlt, erholt u kommen wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2020

Frauke W. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne gelegene und ausgestattete Wohnung

Wer eine ruhige und doch zentral gelegene Wohnung in Heringsdorf sucht. ist hier genau richtig. Das Objekt ist weit genug von einer Nebenstraße abgegrenz um Ruhe zu haben, aber nah genug dran, um überall in kürzester Zeit zu sein. Nach wenigen Schritten waren wir am Strand, wo gleich eine Vermietung für die Strandkörbe ist. Ins Zentrum und zur Seebrücke ist man auch ganz fix gegangen. Es passte alles hervorragend. Von dem Vermieter wurden wir gut mit Unterlagen und Infos versorgt, der Verwalter kommt zur Übergabe bis zum Ferienhaus. Man muss nicht noch extra fahren und suchen. Alles war sauber und wir fühlten uns sofort heimisch. Der Ort ist ein Kleinod für sich. Wirklich, alles rundum für uns perfekt.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Irmgard B. uit 51491 Overath

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Urlaub

Top gelegene Ferienwohnung. Sehr gepflegt, ruhig gelegen, kurzer Weg zur Promenade.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Kubera:

Ich danke Ihnen herzlich für netten gewählten Worte sowie die tollen Telefonate mit Ihnen, dem "Kölschen Mädel". :) Ihr Humor, Ihre Art, Ihre Lebenseinstellung hat mich begeistert. Ich habe gemerkt, wie sehr Sie die Insel lieben und meine Wohnung schön fanden. Danke noch einmal, dass SIE mein Gäste waren.

Maart 2019

Werner M. uit 06118 Halle

5,0
5 5 5 5

Wow! Sehr schöner Urlaub in toller Lage

Wir haben den Frühling genossen und ein paar wundervolle Tage in der Wohnung verbracht. Es ist eine kleine Anlage wo sich 15 Wohnungen in dem Haus befinden, die alle unterschiedlichen Eigentümern gehören. Unsere Wohnung war super ausgestattet und ist die einzige mit dem tollen Steinflair. Dazu war sie günstig. Strand, Zentrum, Seebrücke, waren sehr schnell zu erreichen. Heringsdorf ist sehr weitläufig. Hier hat man Glück und ist mittendrin, obwohl man ruhig wohnt. Die Übergabe erfolgte problemlos direkt an der Wohnung. Schöne Tage, wundervoll, wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2017

Susanne H. uit Dresden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

TOP vakantiewoning

Al voor de tweede keer brachten wij tijdens de jaarwisseling een ontspannen verblijf door in deze TOP vakantiewoning. Elk jaar werden we verrast door nieuwe visuele ontwikkelingen, die het "welzijn" gevoel nog versterkten. Locatie, inrichting en de foto's zijn geweldig, aangevuld met een altijd behulpzame, informatieve verhuurder! Hartelijk dank voor weer een geweldige tijd en we zijn zeker niet de laatste keer geweest....

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Annemarie H. uit 37073 Göttingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig juweel

We verbleven in een prachtige flat voor een week in de herfst. De sleutels werden perfect overgenomen en de flat werd schoon bevonden. Het is heel mooi en enigszins extravagant vormgegeven (met de grote fossiele stenen). De locatie is uitstekend. Het is slechts een paar stappen naar het witte strand en het mooie centrum van Heringsdorf. We vonden het erg leuk. De gratis parkeerplaats en de vriendelijkheid van de verhuurder zijn het vermelden waard.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Mei 2017

Bernd Z. uit Salzwedel

5,0
5 5 5 5

Perfekte Bleibe

Die zentrale Lage, der gute Zustand und auch die perfekte Ausstattung, die es an nichts fehlen lässt, machen die Wohnung Nr. 2 im EG des Hauses an der Delbrückstraße sehr empfehlenswert. Quasi unmittelbar am Heringsdorfer Geschehen, aber dennoch ruhig im Grünen gelegen, ist es ein wundervoller Ort zum Entspannen. Der nahe gelegene, zur Wohnung gehörige Parkplatz und auch die überdachten Fahrradabstellplätze direkt am Hauseingang erhöhen die Bequemlichkeit. Die Abwicklung durch die Verwaltungsfirma R&S ist kompetent und freundlich, besonders erwähnenswert ist aber der vor Anreise stattgefundene nette Telefonkontakt mit dem Wohnungseigentümer.
Für meine Frau und mich steht fest: Im nächsten Frühjahr geht es wieder nach Heringsdorf, und wenn möglich wieder in diese perfekte Bleibe.

Maart 2017

N. B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung in optimaler Lage

Die Wohnung haben wir schon zwei Mal gebucht gehabt. Sie ist für uns ideal. In einer sehr guten Lage, genau wie beschrieben zwischen den ganz alten Villen und großen Bäumen. Die Wohnung war beim Bezug sauber und die Ausstattung hat alles was wir benötigen. Der Vermieter hat stets ein offenes Ohr und ist sehr bemüht. Für uns als Paar ist die Wohnung genau das richtige.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2016

Eva S. uit 06295 Eisleben

5,0
5 5 5 5

Sehr schöner Urlaub

Wir verbrachten einen sehr schönen Kurzurlaub im Spätherbst in dieser Wohnung. Die Wohnung wurde prima gereinigt und mit bezogenen Betten übergeben. Die Wohnung selbst ist genau wie beschrieben. Sie ist sehr schön mi diesen Natursteinen ausgestaltet. Das ist wirklich besonders. Die Küche ist komplett, Das Bad zweckmäßig und das Schlafzimmer schön gestaltet. Man schläft in guten Betten und sehr ruhig. Wir waren in wenigen Schritten am Strand und im Zentrum. Eine Toplage. Der Vermieter bemühte sich sehr. Danke noch einmal auch für unsere vielen Fragen. Wir kommen mit Sicherheit wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Kubera:

Ich danke Ihnen für Ihre netten Zeilen. Danke.

Oktober 2016

Brigitte S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub in Heringsdorf

Wir sind seit vielen Jahren Gäste in der Wohnung 2 ( früher5) und haben uns immer sehr wohl gefühlt. Die Wohnung ist super,sauber und gemütlich. Alles was man für den Urlaub benötigt findet man in der gut eingerichteten Wohnung. Die Schlüsselübergabe bei R&S Dienstl.war schnell und sehr freundlich,.Der Buchenpark ist im Herbst zauberhaft. Herzlichen Dank an den Vermieter.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Kubera:

Es hat ja zum Glück funktioniert, dass Sie die Wohnung doch noch buchen konnten und ein Termin frei war.

Maart 2016

Nicole K. uit Eberswalde

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Goede recreatie en korte afstanden

De flat is echt ideaal, precies goed voor mijn smaak. De keuken is zeer goed uitgerust, ik heb elke dag gekookt en heb niets gemist, blikjes en wijnflessen openen, pannenkoeken bakken...allemaal geen probleem. Verder was alles schoon en netjes en is er veel ruimte. De auto stond veilig geparkeerd op de afsluitbare parkeerplaats in de buurt, de fietsverhuurwinkel lag op slechts 4 minuten lopen, de gezellige pub lag pal naast de deur, en ook het strand met de pier was niet ver weg. Ik moet zeggen, gezien het feit dat mijn aankomst niet onder een goed gesternte was, kwam het vakantiegevoel vrij snel. Er is niets te klagen, de flat is ideaal voor 2 personen (eventueel 1 kind).

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. A. Kubera:

Danke für Ihre Worte. Ich bin froh, dass die Scheibe Ihres Fahrzeuges in Heringsdorf repariert werden konnte und sie sicher wieder zu Hause ankamen. Mit viel Erholung und Erlebnissen natürlich :).


Contactpersoon

Dhr. A. Kubera

Dhr. A. Kubera

Ik ken de keizerlijke badplaats Heringsdorf al sinds mijn jeugd en ben dol op de prachtige kuurarchitectuur, het heerlijk witte, brede Oostzeestrand, de vele meren en bossen en de uitstekende toeristische infrastructuur. Heringsdorf inspireert en heeft mij gewoon betoverd. Dit was de motivatie om deze flat, die op een toplocatie ligt, aan te kopen en beschikbaar te stellen aan gasten als goedkope accommodatiemogelijkheid.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 89366

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/89366.htm


«"Vakantiewoning Am Buchenpark» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven