Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

De Finca Musica is een 200 jaar oud huis dat is gebouwd rond een eigen binnenplaats. De uitgebreide renovatie 2006 laat weinig te wensen over voor comfort en Open Oorspronkelijk gecombineerd met de moderne. Het huis is de plek voor natuurliefhebbers op zoek naar iets speciaals.
De woonkamer en de slaapkamers zijn gegroepeerd rond de bloemrijke patio. Een slaapkamer is gevestigd in een apart huis met eigen badkamer een deel van de lange zijde van de patio, het bed begroet de zee.
Er is de ruime keuken met grote ramen en handgemaakte gekleurde tegels aan de voorzijde van de binnenplaats. Ze is goed uitgerust (inclusief vaatwasser, oven, gaskookplaat met automatische ontsteking), heeft een open haard en twee etappes gaat het naar de woonkamer met uitzicht op een terras aan de zee lichtdruchfluteten. In de woonkamer nodigt open haard en een uitgebreide cd-collectie met stereo en satelliet-tv om te ontspannen. Internet (DSL) is gratis beschikbaar nieuwe diner met uitzicht op de bergen biedt zijn vrijgevigheid en kleur. Handgemaakte vloertegels, glasmozaïek naar de spiegel en in de douche geven de badkamer een speciaal tintje. Bij het douchen, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de bergen van La Palma. Een wasmachine is discreet in een bakstenen oven ür de bewoners van het huis zijn er diverse grote deels beschutte terrassen. Ligstoelen en tafels en banken gemaakt van hout zorgen voor een verfijnde sfeer. Vanaf hier is het raadzaam, in de avond naar de zonsondergang in de zee te genieten met een glas wijn. Meer informatie over

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 30 km St. Cruz de la Palma

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis in het midden van wijngaarden ligt aan een doodlopende weg. Het huis geeft je voldoende rust op een luxe voorzieningen. De ideale plek voor een prettige vakantie. Winkels zijn op loopafstand door de wijngaarden. (Las Manchas is gelegen aan de zonnige westkant locatie die wordt omringd door wijngaarden. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan is altijd aanwezig en 's avonds groet de zonsondergangen in de zee. De stad is het bedrag op ongeveer 450 meter. In 10 minuten bent u op het strand of in Los Llanos.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 13:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 20 %

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 1 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Im aktuellen Umfeld von Corona und den ganzen Unwägbarkeiten ist eine flexible Stornierung bis 1 Tag vor Anreise möglich. Alle Kosten werden rückerstattet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2024

Hartmut B. uit Bremen

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Mooie grote finca - alles aanwezig wat je nodig hebt om je goed te voelen, met een zonnige binnenplaats.

Schoon huis, grote tuin, prachtig uitzicht - onzichtbare zonnige en beschutte binnenplaats, open haard met voldoende hout, (In januari sterk aan te bevelen, omdat het 's nachts koud kan worden) grote kamers, grote badkamer - let op bij het betreden van de douche als het nat is, want de helling naar de afvoer is sterk. Alles is aanwezig om je comfortabel te voelen. Het rijden van de laatste 500 meter is een beetje lastig, maar met voorzichtigheid zeker te doen. Het beste is om geen grote auto te rijden - over het algemeen op het eiland. Verhuurder reageert direct - vriendelijke ontvangst door Fred, die voor alles zorgt. Vooral aanbevolen met een hond - onze hond voelde zich helemaal op zijn gemak - een ruwharige teckel.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juni 2023

Haidi G. uit Friedrichshafen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig thuis op La Palma.

We hebben een heerlijke week doorgebracht in dit zeer smaakvol ingerichte huis. Ontbijten op de terrassen, zonsondergangen in de zee en wandelingen vanuit het huis. Daarnaast hebben we genoten van de indrukwekkende collectie cd's. Alles werkte zoals beschreven en sleuteloverdracht en communicatie verliepen vlekkeloos. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2023

Manfred M. uit Berlin

4,8
5 5 4 5 5

Tja, was soll ich sagen ...

... ich mache es einfach kurz und bündig:
Ich wünsche mir, in diesem Leben noch einige Male Gast in dieser wunderschönen Unterkunft in dieser wunderbaren Landschaft sein zu können!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2022

Dorothée H. uit Forchheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantiedroomappartement aan de rand van de nieuwe vulkaan

Fantastische locatie met uitzicht op de Atlantische Oceaan, een uniek vulkanisch landschap en magische zonsondergangen. Het huis ligt 700 meter boven de zeespiegel in absolute stilte en is daarom de ideale accommodatie voor een ontspannen en rustige vakantie. Het terras nodigt uit tot gezellige uurtjes. Het interieur laat niets te wensen over. Het meubilair is in de landhuisstijl van La Palma.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. M. Klawitter:

Vielen Dank, kleiner Korrekturpunkt, die Höhe des Hauses liegt so bei 500 Metern und nicht 700 Metern.

December 2016

Thomas H. uit 53227 Bonn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wandelvakantie op La Palma

een ruim, comfortabel, smaakvol ingericht en goed uitgerust huis op ca. 500 m hoogte aan de Barranco de Tamanca in het westen van het eiland. Kleine winkel voor de dagelijkse behoeften en origineel restaurant "Bodegon Tamanca" met veel goede lokale wijn op 10 minuten loopafstand. Wandelroute GR 130 (halverwege het eiland) en vele andere wandelroutes in de buurt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Augustus 2015

K. uit Speyer

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gezellige finca met een prachtig uitzicht op een toplocatie - altijd weer!

De finca overtrof al onze verwachtingen. Je hebt hier absolute privacy en er is meer dan genoeg ruimte voor vier personen. De service vanaf de boeking tot de sleuteloverdracht en de ondersteuning ter plaatse waren geweldig. We hebben vooral genoten van de prachtige zonsondergangen vanaf het gezellige terras. Het uitzicht op zee is uitstekend. Wij kunnen de finca zonder voorbehoud aanbevelen en komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2012

Frederieke uit Hannover

4,8
4.9 4.4 4.9 5 5
Toon Duits

Ontspannen in stijl

Beste verhuurder, bedankt voor de fantastische tijd in het huis. Alles verliep perfect, van het eerste contact via e-mail tot aan de sleuteloverdracht. Het huis is prachtig en veel mooier dan beschreven. 's Ochtends ontbijten op het terras in de zon en genieten van het weidse uitzicht was een geweldige start van de dag. Het huis was erg schoon en de service van de beheerder (Contacto) was uitstekend. We komen zeker terug. Groetjes, Frederieke

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2011

Georg uit Frankfurt

4,9
5 5 4.9 5 4.9

Klasse Haus

Die Casa Musica ist ein Haus zum Verlieben. Wir verbrachten hier fast 2 Wochen und der Abschied fiel schwer. Geschmack- und kunstvoll eingerichtet, großzügig wie man es sich von einem Landhaus erhofft. Bei uns war es abends noch frisch, so dass wir abwechselnd Ofen oder Kamin anschürten und unter den funkelnden Glaskugeln im Dach den Abend mit einem Glas Wein ausklingen ließen.
Alles im Haus hat wunderbar funktioniert, ob WLAN oder Küchengeräte oder Heizung. Die Terrassen laden zum Entspannen mit Blick aufs Meer oder aber die Berge rufen mit Wanderwegen fast ab Haus.
Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: ruhig ländlich, Weinfelder, Mandelhaine

Winkels: zu Fuss durch die Weinberge (10 Min) gibt es kleinen Mercado

Januari 2011

palma fan uit Bad Homburg

4,4
4.5 4.9 3.9 4.5 3.9

Ein Platz zum Genießen

Wir waren 2 Wochen in diesem herrlichen Haus, dass sehr ruhig liegt und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet ist. Eine großzügige Küche, ein Traum von Badezimmer, das offene Wohn- Esszimmer mit Kamin und Ofen sowie phantasievollen Kunstgegenständen lassen einen jeden Tag des Aufenthaltes gnießen.
Das Haus besticht durch seine Großzügigkeit und den offenen Charakter, der wunderbare Blicke in die Weite hin zum Meer gewährt. Der schön angelegte Garten voller Blumen und Kakteen sowie die wunderbaren Terrassen mit laden ein, um hier die Seele baumeln zu lassen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Schöne ruhige Lage umgeben von Weinbergen und Mandelhainen

April 2010

andreamaria uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Etwas ganz Besonderes...

als wir zunächst die Bilder und die Beschreibung lasen, gingen wir davon aus, dass der Vermieter bestimmt übertreibt und waren neugierig, wo denn bei diesem Preis-Leistungsangebot nun der Haken an der Geschichte sein würde...aber, oh Wunder, wir fanden keinen! Im Gegenteil, es ist alles viel viel schöner als auf den kleinen Bildchen zu sehen ist. Die Räume sind hochwertig und geschmackvoll zugleich mit Liebe zum Detail eingerichtet, die Küche perfekt ausgestattet, die Bäder sowieso...und alles funktioniert- ob der DSL-Internetzugang oder der Flachbildschirm...nicht zu vergessen: der Garten, der Panoramablick rundum, in die Berge, aufs Meer- wie im Film! Einfach grandios!
Das Haus wird von einer Haus-Verwaltung (Contacto) in Los Llanos betreut, d.h. man holt seinen Schlüssel dort ab und wird von der charmanten deutschsprachigen Hausdame ins Ferienhaus gebracht. Dort führt sie einen rum und zeigt alles. Sollte mal etwas nicht klappen, so stehen mehrere Telefonnummern der Verwaltung zur Auswahl. Ein toller Service, der im Preis inbegriffen ist.
Wir können nur jeden beglückwünschen, der seinen Urlaub in Casa Musica gebucht hat und wir freuen uns jetzt schon auf unseren nächsten Aufenthalt dort!
Andrea und Uli Riedel, Berlin

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ruhig und landschaftlich sehr schön

Recreatiemogelijkheden: Wandern,Strand, gute Restaurants

Winkels: Mercados vorhanden, näher und klein, ferner und groß


Contactpersoon

Dhr. M. Klawitter

Dhr. M. Klawitter

Andere accommodaties van Dhr. M. Klawitter


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 8942

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/8942.htm


«Casa Musica» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven