Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Olive House

Gaino, Toscolano Maderno

Max.  10   gasten
380m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
380m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

The Olive House

The Olive House is gelegen aan de rand van het rustige, landelijke dorpje Gaino op de eerste hellingen van de heuvels rondom het Gardameer. Het pand maakt deel uit van de traditionele oude Italiaanse dorp met stenen en klei bakstenen rijtjeshuizen aan een fascinerend netwerk van mysterieuze smalle straten en pleinen vormen.

Wanneer verhoogd tot een dorp rand positie die Olive House standpunten, aan één kant over de bakstenen daken van het dorp naar de prachtige Gardameer daaronder zijn, en aan de andere kant, met uitzicht op de olijfbomen van de tuin naar de grote achtergrond van de bergen van Mt Pizocolo en Monte Castello achter.

De woning bestaat uit twee 3-verdiepingen rijen appartementen met half Basement. De twee appartementen hebben een afsluitbare, tussendeur deuren en dus de mogelijkheid voor twee gezinnen hebben de eigenschap om te delen, terwijl de familie privacy. Er is een grote keuken op de mezzanine verdieping komen uit op een binnenplaats en een grote woonkamer op de hoofdweg niveau. Vier slaapkamers en vier badkamers zijn op de eerste en tweede verdieping met een extra slaapkamer beneden. Alle kamers hebben een ruime slaapkamer met een ansichtkaart uitzicht uit het raam en op een balkon met uitzicht op het meer of het dorp op zoek daken. Het huis is onlangs intern gerenoveerd, maar het is een integraal onderdeel van de oude Italiaanse dorp Gaino en heeft nog steeds deze Italiaanse dorp charme en identiteit met een delicate mix van moderne en antieke meubels en kunstvoorwerpen.

Houdt u er rekening mee dat bij het boeken van exclusief gebruik van The Olive Huis met tuin en zwembad te komen, geen andere gasten ook reserveringen worden gehouden wanneer u alleen boeken voor 4 personen.

Er zijn vele activiteiten in het gebied, dichtbij en ver weg. Loop de deur van een café in het plein van het dorp of voor een ochtend excursie naar de top van de Monte Castello, of het hoofd naar beneden naar de vallei van de rivier en bezoek de Paper Museum (Museo della Carta) naar de oude artefacten uit de Romeinse tijd te onderzoeken toen het dal was het Europese centrum van het maken van papier. Je zou ook kunnen rots cataract verkennen stroomopwaarts waar de rivier zich een weg door het dal rots sneden of vroeg en forel. Onze kinderen hebben nog nooit terug met minder dan vijf fatsoenlijk formaat forel!

Er is een manege op 5 minuten lopen van het hotel, waar u van alles, van 's ochtends een rit in de bergen kan organiseren naar een 5-daagse trektocht in de Alpen.

Een wandeling van 15 minuten brengt u naar de Club Bogliaco Golf brengen die een traditie heeft de productie in 1912. Het is de moeite waard om een ​​kijkje op de site met u voor de schoonheid van het gebied om een ​​gevoel te geven.

Natuurlijk kan men ook deelnemen alleen met af en toe een duik in het zwembad wat zon therapie op de ligstoelen te nemen in de rand van de hitte.
Voor het comfort van al onze gasten, dat is een huisdier gratis en niet-roken eigendom.

Dingen worden gedaan
In zo'n divers landschap, geografisch, cultureel en historisch een overvloed aan activiteiten zijn duidelijk;

- Zeilen, surfen, kanoën, paddle boarding, kite surfen en duiken cursussen.
- Canyon wandelen / klauteren
- Vissen. Houd er rekening mee dat je nodig hebt het Museo della Carteria gaat om een ​​visvergunning voor de dag te krijgen. Vorig seizoen was € 5 per hengel. Begin vroeg (08:00) vissen, als je wilt wat forel vangen!
- Klimmen, Hiking, Fietsen
- Paardrijden; Lessen, 's ochtends reizen of meerdaagse trekking (met camping) in de bergen
- Het zonnebaden en zwemmen stranden
- Wandelen door de dorpen
- Golf en Tennis (Bogliaco golfbaan ter plaatse)
- Uitstapjes naar de Verona zomerfestival van de opera buiten Romanamphitheatre
- Uitstapjes naar La Scala Opera
- Wijngaard rondleidingen en wijnproeverij van de beroemde wijnen uit de regio
- Thermale bronnen
-. Culturele uitstapjes naar de steden Milaan, Venetië, Brescia (niet naar het winkelcentrum te noemen)
- Verkenning van de veerboot naar de andere dorpen en steden van het meer als Gardone Riviera, Riva en Salo met zijn musea, kerken en andere culturele en kermisattracties.
- Een schat aan prachtige restaurants
- Een schat van de zomer en Vieringen in de dorpen van het meer

De appartementen zijn gerenoveerd door een architect om een ​​hoge, moderne
Specificatie noch haar historische charme met een delicate mix van reserve
modern en antiek meubilair en kunstvoorwerpen.

De appartementen zijn gescheiden een veld van de ommuurde tuin met een klein dorp weg (2,1 m breed). Dit is een niet-doorgaande weg met weinig verkeer. Voor de eenvoud en het gemak, een hele zwembad huis gebouwd in de tuin, naast het zwembad met een volledig uitgeruste keuken, eetkamer, woonkamer, met een douche en een wasserij. Er is ook een koele siësta kamer is bevestigd, verscholen in de heuvel, voor het kind, baby (of zelfs de ouders!) Om te slapen tijdens de hitte van de dag in.
Licentie- of registratienummer: 017187-CNI-00001

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 80 km Verona

80 km

Station 30 km Desenzano

30 km

Snelweg-afrit 40 km Brescia West

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

met alles wat u. voor een onvergetelijk verblijf in dit prachtige deel van Italië Het huis is uitgerust met de volgende:
- afwasmachine
- Wasmachine
- Koelkast / vriezer
- Coffee filter, waterkoker, Moka
- Elektrische fornuizen met gasfornuis
- Twee volledig ingerichte keukens, voor alles wat je weg is voor de bevoorrading zelfs supermarkt (met deli) in Toscolano Maderno 2km.
- Goede kwaliteit, lakens en handdoeken van Egyptisch katoen.
-specifieke badhanddoeken zijn bedoeld voor alleen buiten gebruik.
- Nieuwe, goede kwaliteit, matrassen en beschermers.
- Een verscheidenheid aan sporten kit, activiteiten en kinderspeelgoed


Een complete gast informatiepakket via e-mail zodra uw reservering is bevestigd met alle informatie die u nodig heeft over de woning, omgeving en activiteiten. Een kopie van het zal zijn in het pand bij aankomst voor uw referentie.

Bij aankomst wordt u opgewacht door onze lokale huishoudster die zullen worden bij de hand om u te verwelkomen in de Olive House en zich te vestigen in uw thuis weg van huis.

VIJF STERREN Beoordeeld: voor beoordelingen afgelopen gast onze jarenlange inschrijving op TripAdvisor als "The Olive House tuin en het zwembad" is gelegen in Toscolano Maderno duidelijk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: £ 500
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

We zijn wettelijk verplicht om een ​​belasting van £ 1 per persoon per dag, dit zal worden verzameld bij aankomst in contanten van onze lokale huishoudster te verzamelen, samen met kopieën van paspoorten voor presentatie aan het kantoor van de stad.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Vind ons; Luchthavens en treinstations

Met het vliegtuig
Het dichtstbijzijnde vliegveld is Verona, ook wel bekend als Valerio Catullo Villafranca, dat is ongeveer 65 km van het Olive House in Gaino. Deze luchthaven heeft dagelijkse vluchten naar alle grote Europese steden, waaronder Groot-Brittannië, Duitsland, Parijs en Amsterdam, om er maar een paar te noemen. British Airways en Easyjet opereren vanuit hier. Voor lange afstanden, veel luchtvaartmaatschappijen zoals Air Canada, American Airlines en Delta, die in Milaan of Venetië. Bovendien is er een Ryan Air Hub in Bergamo, Luchthaven, Milaan, dat is ongeveer 95 km afstand van het appartement. (1 uur en 15 minuten)

Vanaf de luchthaven of het treinstation
Vanaf de luchthaven van Verona kunt u een taxi Gaino, die moet kosten ongeveer 150 € te nemen. Als alternatief, een prachtige manier om uw vakantie te beginnen, is een taxi naar de lokale veerboot van Torri del Benaco te nemen, die ongeveer 30 minuten en ongeveer 75 euro voor alle passagiers en bagage neemt. Een veerboot neemt u mee op een prachtige 20 minuten rijden over het meer van die verbonden zijn aan Maderno, waar we een taxi naar 5min rijden naar Gaino kunnen organiseren. Als u het huren van een auto van de luchthaven van Verona, dan kunt u ook naar de haven Torri, omdat de veerboot ook vervoert auto's.

U kunt alle ferry's zie google -Zorg bewust navigazionelaghi tijden veranderen afhankelijk van het seizoen en zoals aangegeven (kijk goed naar de details) in het weekend en op feestdagen op roadmaps.

met de trein
Het dichtstbijzijnde treinstation ligt in Desenzano (45 min) of Brescia (ongeveer een uur) uit het Olive House. Deze stations worden geëxploiteerd op de belangrijkste spoorlijn tussen Venetië naar Verona, Brescia, Milaan en op naar Parijs en Londen en Euro City. Het is dus mogelijk om een ​​nachttrein van Londen naar het Gardameer (Desenzano) te verkrijgen. Het is mogelijk om het meer veerboot of bus vanaf Desenzano Maderno Toscolanl vangen of u kunt een taxi nemen.

* Neem contact met ons op als u ons helpen rekening houdend met uw reis aub
Eisen en voor meer specifieke details van de situatie


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Auret

Mevr. S. Auret

Eigenaars: Sarah Auret Makelaar: Debra Palmer Lokale Huishoudster: Marina


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 89476

Laatst bijgewerkt: 08.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/89476.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven