Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Vista Oceano - Tenerife

Tenerife Noord

Max.  7   gasten
220m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 7  gasten
220m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vista Oceano genoemd uitzicht op de oceaan. Vanuit dit huis kunt u genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op de noordkust van Tenerife en de Atlantische Oceaan. Vanuit de lichte kamers bieden uitzicht op de spectaculaire kustlijn en de Teide, de hoogste berg in Spanje met m. Panoramische ramen kunt u deelnemen aan het spektakel van de brekende golven die hier hit op de kuststrook. En met een beetje geluk kunt u kijken naar de levendige trein een dolfijn zwerm die uw gezichtsveld in de overstromingen kruist.

Het huis fascineert met zijn exclusieve en goed onderhouden apparatuur en de ruime woonkamer. Bezoekers zullen stilte voor de anders voortdurend präsentem verkeerslawaai ons snel te vinden. De eigenaar, die zelf meerdere malen per jaar hier geniet van zijn vakantie, plaatsen waarde op perfecte functionaliteit en duidelijkheid van de kamers.

Als leefruimte heb je een totaal van ongeveer 220 vierkante meter beschikbaar is, die zich uitstrekt over twee verdiepingen. In de bovenste verdieping is de ruime woonkamer. Vang de middag met een drankje op de bank, samen met uw favoriete muziek uit de hoge-kwaliteit hi-fi systeem, bederven. Een ruime selectie van cd's is beschikbaar voor dit doel beschikbaar zijn.

In aanvulling op het eetgedeelte met een elegante glazen tafel is de keuken, in de amateur-kok kan deelnemen aan het evenement in de lounge. Het is uitgerust met vaatwasser, fornuis, oven met elektrische grill, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, magnetron en koelkast met vriesvak. Een osmose filter systeem bespaart vervoeren drinkwater vaten. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de oceaan.

naar de andere, beglaasd aan drie zijden woonkamer grenst aan de woonkamer, van waaruit men kan ook uitzien als een kansel aan de kust en de uitgestrektheid van de oceaan. Hier vindt u de bank vindt een verdere eettafel en stoelen. In deze kamer is er een tv met Astra satelliet-ontvanger en een dvd-speler.

Vanuit beide eettafels hebben uitzicht op zee; en hier hebben ook toegang tot de glazen en dus beschut terras, dat ook door een luifel kan worden beschermd tegen te sterk zonlicht. Drie van de vier slaapkamers bevinden zich in de bovenste levende niveau. De twee grote slaapkamers met elk een tweepersoonsbed met comfortabele matrassen in de maten 180 x 200 cm en 160 x 200 cm. Groot, van vloer tot plafond inbouwkasten neem je kleren aan voor een langer verblijf. Deze twee slaapkamers met elk heeft een badkamer, een met bad, de andere met douche. In de derde, kleinere slaapkamer heeft een eenpersoonsbed in het formaat 90 x 200 cm is.

In het lagere niveau vindt u een woonkamer met een Astra-tv en muziek-systeem, een grote slaapkamer met aangrenzende badkamer en de ruime keuken met keramische kookplaat, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat en ook een osmose drinkwatersysteem.
Het bed heeft een afmeting van 150 x 200 cm.
Ook in dit appartement heb je de keuken en de woonkamer een fantastisch uitzicht op de kust en de oceaan.

Aangezien u twee volledig ingerichte appartementen beschikbaar zijn hier, het huis is ook ideaal voor twee gezinnen die samen op vakantie willen.

In een aparte ruimte zijn er wasmachine en droger. Ook strijkplank, strijkijzer, haardroger en een kluisje voor uw waardevolle spullen beschikbaar. Beddengoed, handdoeken en badlakens evenals het strand handdoeken worden verstrekt.

De beschutte en zonnige zuiden zwembad is uitgerust met een teller huidige systeem en een verwarmingssysteem. Onder normale weersomstandigheden, bedraagt ​​de temperatuur 26 graden bereikt. Het is ontworpen trapeziumvormig 4-5 m breed en ongeveer 9 meter. Bij het zwembad zijn ligstoelen, een lange eettafel met stoelen, parasol en een gas grill. De ideale plek voor een pool party in een exclusieve sfeer. De huurauto kan geparkeerd worden direct buiten de villa in de ventweg. In deze urbanisatie is er geen storend doorgaand verkeer dat uw herstel kunnen belemmeren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Luchthaven 80 km Reina Sofia- TFS

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Hoge, steile rotsen vormen de noordkust van Tenerife. En naast een klif ligt de zeer nette, mooie dorpje El Sauzal met een prachtig plein en veel bloemen. Hoog op de rotsen zijn er verschillende aantrekkelijke Miradores (uitzichtpunten).

Van bijzonder belang is het wijnmuseum in El Sauzal. Zelfs het gebouw zelf, een voormalige boerderij uit de 17e eeuw, is een bezoek waard. Op de binnenplaats staat een oude wijnpers. In de individuele showrooms zal worden geïnformeerd over de geschiedenis van de wijnbouw in Tenerife.

Het huis is gelegen in Los Naranjos, dat deel uitmaakt van elke helft aan de gemeenten van La Matanza en El Sauzal. Tussen beide plaatsen zijn er vier woonwijk, namelijk Primavera, Puertito, Las Naranjas en Puntillo del Sol. Las Naranjas en de andere drie zijn in de woonwijk genaamd "zon gordel van het Noorden". Het is het gebied aan de noordkust van Tenerife met de meeste zonuren in de jaargemiddelde.

La Matanza is een relatief grote, drukke plaats met veel winkels, een grote supermarkt, cafés, bars, restaurants, en een grote oude kerk. Boven het dorp is een bosrijke omgeving die u uitnodigt tot uren wandelen door prachtige dennen en eucalyptus bossen. Dit weekend biedt de boerenmarkt in La Matanza de mogelijkheid om vers fruit, groenten, wijn, gebak en andere producten die worden aangeboden door de lokale boeren te kopen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 20 tot 13 jaar € 10. In de bovengenoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. Een baby reiswieg en een hoge stoel zijn gratis verstrekt. De toegang tot internet via WiFi is gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

El Sauzal is een zeer goed onderhouden, Schmuckes dorp met een prachtig plein en veel bloemen. Van bijzonder belang is het wijnmuseum. Zelfs het gebouw zelf, een voormalige boerderij uit de 17e eeuw, is een bezoek waard. Op de binnenplaats staat een oude wijnpers. In de individuele showrooms zal worden geïnformeerd over de geschiedenis van de wijnbouw in Tenerife. Natuurlijk kunt u ook deelnemen aan een wijnproeverij of koop uw favoriete wijn gelijk op zijn plaats. Maar El Sauzal heeft nog veel meer te bieden, bijvoorbeeld, het aardewerk van Manuel. Hij pottenbakker bij de draaischijf wildvuur hulpprogramma keramiek zoals borden, kopjes, vazen, kruiken, enz. In het dorp zijn er diverse winkels en restaurants. Op dit moment is slechts een verwijzing naar twee zeer goede restaurants: Los Angeles en La Ermita. Er next Canarische en internationale culinaire hoogstandjes en een grote breedte van visspecialiteiten.

Fast bereikte diverse gastronomische restaurants en supermarkten, waarvan sommige slechts 3-5 minuten. Zoals golf, tennis, paardrijden, eveneens gelegen in de directe omgeving. De afstand tot de luchthaven Tenerife Zuid ligt op ongeveer 80 kilometer afstand, de North Airport ongeveer 10 km. De hoofdstad van Santa Cruz rijdt u ongeveer 20 km en Puerto de la Cruz op 10 km afstand. Het centrum van La Matanza het duurt met de auto ongeveer 5 minuten naar El Sauzal ongeveer 10 minuten. De golfbaan "El Peñon - Real Club de Golf" ligt op slechts 10 - 15 minuten naar het strand van Mesa del Mar en de romantische vissersdorp El Pris in ongeveer 15-20 minuten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 91434

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/91434.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven