Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Galeria Verde met een eigen chef-kok

Mallorca Betlem

Max.  4   gasten
161m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
161m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De villa bestaat uit 120m² woonoppervlak op de begane grond met een ruime, open woon- en eetkamer, 2 slaapkamers met exclusieve boxspring bedden en een ruime badkamer met douche, toilet en een glas badmeubel. De moderne keuken heeft een groot eiland een klasse op het koken plezier. Badkamer en keuken worden beschermd door een buitenste omtrek luifel en voorzien van grote glasvlakken en deuren. Dit combineert het interieur van het huis met de prachtig aangelegde tuin. De 4 x 8 meter zwembad lang buitenzwembad is optimaal gepositioneerd en nodigt uit voor complete ontspanning. De bewuste afzonderlijk gebouwd door een externe trap bovenverdieping studio is ongeveer 40 vierkante meter. Het bijzondere in deze studio is een 3 meter rond bed van waaruit men een prachtig uitzicht op een groot raam aan de baai van Alcudia. De studio is met opzet open plan, met een kleine mini-keuken, keramische kookplaat, magnetron, koelkast, Coreandoppelwaschtischanlage, douche etc .. Aan de voorzijde van de studio is er een terras van 40 m² en een kleine schuur met wasmachine en droger.
Boven de studio is een verdere ongeveer 40 vierkante meter dakterras, waarna een jacuzzi hot tub op u wacht. Hier kunt u de nacht Sternenfirnament verkennen in een adembenemend uitzicht op de wegen, de zee en de bergen op de dag, natuurlijk, als goed. Hoogwaardige terrasmeubilair rondje op alle verdiepingen van het totaalbeeld en uit te nodigen voor een diepe ontspanning.
De gehele woning is voorzien van een centrale vloerverwarming, airconditioning en een centraal stofzuigsysteem. Het staat op een 930m² grote op zichzelf terrein voltooid.

De villa kan optioneel worden geboekt bij de thuisploeg als een prive-kok.

De geüploade foto's zijn om een ​​eerste indruk te geven, maar zijn weer professioneel vernieuwd na oplevering, zoals bijvoorbeeld de balustrade niet reeds op dit moment geïnstalleerd. Foto's van het buitenzwembad, zijn we onmiddellijk na de voltooiing van de momenteel lopende tegelwerk. De overige werkzaamheden zullen in april / mei 2017 worden afgerond
We zijn blij om u te voorzien met belangstelling, uiteraard, meer informatie.
Licentie- of registratienummer: (Lizenznummer: ETV/9677, Name: Villa Galeria Verde)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.02 km

0.02 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.003 km

0.003 km

Stadscentrum 0.01 km

0.01 km

Luchthaven 75 km Palma de Mallorca

75 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa is gelegen in een van de mooiste plekken aan de noordkust van het Spaanse Balearen eiland Mallorca, in Betlem. Een kleine urbanisatie voornamelijk uit niet-ingezetenen uit de hele wereld, in het bijzonder waarderen de rust weg van het massatoerisme. Het fantastische uitzicht op zee aan de voorzijde en bijna aan te raken, high-stijgende berg tegenover de villa komen precies op de site van een memorabele en zeer speciale flair.
Betlem is afgelegen op een smalle strook land tussen de Middellandse Zee en het zuiden van de stad verheffend bergen die behoren tot de bergketen Serres de Llevant hooglanden van Arta. Dus Betlem is gelegen aan de voet van de bergen Son Morell en Puig de Ferrutx. Ongeveer drie kilometer ten westen van Betlem ligt het dorpje Colonia de Sant Pere. In Betlem de komst van de West snelweg Ma-3331 eindigt.
In de richting van Colonia de Sant Pere zijn de overblijfselen van dolmens van S'Aigua Dolça. In het zuiden in de bergen, een voetpad langs de Font de s'Ermita naar Ermita de Betlem.
om de ideale locatie voor lange wandelingen starten en te genieten van de prachtige natuur. In Betlem, zijn er 2 restaurants en in het hoogseizoen een kleine kruidenierswinkel met vers brood en gebak. Iedere dinsdag zijn fris marktdag in Arta en zaterdag in Colonia de Sant Pere. Daar vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. In Colonia de Sant Pere, is er een jachthaven met een mooie boulevard en vele restaurants om te wandelen. Wilt u genieten van het nachtleven, is een tocht niet aan te raden om de omgeving van Cala Ratjada met vele bars. Een bezoek aan het kunstenaarsdorp van Arta mag niet ontbreken. Voor uw verblijf, een huurauto is zeker noodzakelijk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 1000
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij bieden onze villa na de oplevering in april / mei 2017, de eerste voor de vakantiegasten. Het zwembad zal volledig worden afgerond. Alleen de geplande ruime gazons, moeten we naar de volgende herfst. We kennen dan ook de geplande nachtelijke tarief een korting van 100 € / nacht tot 31/03/2018. Daarna is de overnachting kost 600 € in het hoogseizoen en 500 € in het laagseizoen. Er is onze Villa om vooraf te reserveren. Een boekingsbevestiging, neem dan onmiddellijk contact met ons op na het indienen van onze officiële verhuur vergunning in kantoren rond het begin van mei van dit jaar. U reserveert de villa van de eigenaar. Mevrouw Chao kijkt uit naar uw contactpersoon.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Gasten die graag in de eerste plaats willen Chinezen zijn, genieten van de mooiste tijd van het jaar, de gelegenheid te hebben, kunnen de gastheren persoonlijk boek als een prive-kok. Dit jarenlang waardoor de Chinese Kookstudio "Green Gallery Halberstadt" in Duitsland, ook met een 5-sterren appartement voor maximaal 8 personen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-02-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2018

Steffi S. uit St. Gallen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Meisjesvakantie

Lieve Familie Chao, onze meidenvakantie op jullie finca zal nog lang in onze herinnering blijven! In de zeer goed uitgeruste keuken hebben we heerlijke gerechten gemaakt en de twee zwembaden hebben onze ontspanning perfect gemaakt. Hartelijk dank, Nadine, Luzia, Bettina en Steffi.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie

Mei 2018

Gabi K. uit 38820 Halberstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Luxe villa

We hebben 7 prachtige dagen doorgebracht in een zeer luxe en stijlvol ingerichte villa. Voor mensen die willen ontsnappen aan het dagelijks leven is dit vakantiehuis de juiste keuze. Het geweldige gebied rondom nodigt uit om te wandelen.

Het is ook zeer geschikt voor 3 stellen, omdat het terrein ruim is.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2018

Andreas S. uit 39387 Hordorf

5,0
5 5 5 5

Villa

Wir haben 7 Tage in einer sehr luxuriösen Villa verbracht. Für Personen, die dem Alltag entfliehen wollen und Ruhe benötigen, ist dieses Ferienhaus das richtige Objekt . Es ist auch sehr gut für 3 Paare geeignet, da das Grundstück sehr weiträumig ist.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2018

A. A. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Dit huis heeft absoluut maar één "probleem";

Dit huis heeft absoluut maar één "probleem"
In het huis krijg je de indruk dat niets aan het toeval is overgelaten, zelfs de verlichting lijkt een doordacht en verfijnd concept te volgen - je kunt je alleen maar voorstellen hoeveel waarde er op alle niveaus van de planning is gehecht aan kwaliteit en moderniteit. Aan elk detail was gedacht - er ontbrak absoluut niets. Alles was aanwezig, zelfs een grote Weber grill. De ontvangst en ondersteuning ter plaatse waren onberispelijk - al voor aankomst was er contact en waren er waardevolle hulp en tips. 100% - AANBEVELEN !!! 5+ sterren !!! Modern +++ kwalitatief +++ pure luxe +++ Top georganiseerd +++ Ligging: Betlem is een voormalig klein vissersdorp, ca. 100+ huizen in het dorp, precies tegenover (aan de zijkant) is een restaurant - hoewel ik heel hard probeer storende factoren te vermijden, is dit restaurant helemaal niet storend - integendeel, het maakt het aanbod van zorgeloosheid compleet. Er zijn 1-2 andere restaurants in het dorp, maar er was geen reden om die te bezoeken. Zodat je niet hongerig blijft. In het dorp zelf zijn er enkele kleine en kleinere baaitjes die helpen om rust te vinden, geen massa's toeristen!!! In het hele noorden van het eiland liggen alle dorpen op ongeveer 15 minuten rijden van elkaar. Je zult hier geen feestjes vinden, daar moet je verder voor rijden. Dus als u op zoek bent naar een luxe en moderne oase van rust en toch eventueel andere programma's in de nabije omgeving wilt kiezen - dan is dit de perfecte plek!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie A. Chao:

Korrektur der Überschrift gem. Gästebewertung:
Im Gästebuch steht: Dieses Haus hat definitiv nur ein "Problem"; einmal eingezogen - möchte man nicht mehr ausziehen.

April 2018

A. A. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een huis van superlatieven op het hoogste niveau!

Ik/we konden in ongeveer 2 maanden verblijf op het eiland 4 huizen bewonen, omdat er voor zo'n lange periode geen (goed) huis beschikbaar was. Daarom was een gedegen vergelijking mogelijk. Dit huis was nummer 1 - zowel in volgorde als in beoordeling. Als ik zou proberen om alle details op te sommen, zou ik zeker een aantal dingen onbewust overslaan - want het is waanzinnig!!! Als vakantieganger ben je altijd ingesteld op concessies na de geweldige "glanzende foto's" - hier was het absoluut andersom! Hoewel de foto's geweldig zijn, is de werkelijkheid veel fascinerender. In de andere huizen kon je snel een eenvoudige en verhuurbare inrichtingsstijl herkennen, met als doel rendement te behalen. In dit huis lag de focus absoluut op kwaliteit. Op de begane grond ervaar je een onvergetelijke indruk, zowel met de grote open keuken als met de grote woon- en eetkamer, dit alles wordt versterkt door het uitzicht op het buitengebied/zwembad en het schuine uitzicht op zee. Een gevoel van vrijheid, luxe en welzijn ontstaat. Hoge plafonds en vrijheid in elke richting. Echt moeilijk in woorden te vatten en tot één punt te reduceren. Een nieuwe - grote - moderne badkamer en twee slaapkamers completeren het benedenniveau. Op de eerste verdieping bevindt zich een penthouse met eigen terras - daarboven bevindt zich het dakterras met een super coole jacuzzi - Het uitzicht vanaf hier is werkelijk onovertroffen. Als je naar achteren kijkt, zijn de bergen binnen handbereik, aan de andere kant de zee met een blik in de blauwe verte en in de baai van Alcudia. De combinatie van bergen en zee is uniek en eenvoudigweg het mooiste dat de natuur te bieden heeft.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie A. Chao:

Die Bewertungen von A.A. aus Hamburg gehören beide zusammen und sind von einem Gast. Zeitraum April bis Anfang Mai.

September 2017

Jenny S. uit 10115 Berlin

5,0
5 5 5 5

Mallorcaurlaub

Liebe Familie Chao, vielen Dank für die erholsamen Tage in Ihrem wunderschönen Haus. Wir haben die Zeit genossen!. Besonders begeistert sind wir von der sehr guten Ausstattung, den liebevollen Details, der Lage und dem einzigartigen Ausblick! Ihre herzliche Begrüßung machte uns den Start in unseren Urlaub sehr leicht. Wir wünschen Ihnen viele und wertschätzende Gäste und hoffen auf ein Wiedersehen!
Marcus, Britta, Sebastian und Jenny

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Familie A. Chao:

Vielen lieben Dank und jederzeit gern wieder.

Juli 2017

Thomas H. uit Betlem

5,0
5 5 5 5

Fantastisch !!!!!!!!

Fantastisch !!!!!!!!

Liebe Fam Chao !!

Ich verbringe jetzt bereits seit 20 Jahren meinen Urlaub auf Mallorca. Noch !! NIE !!

hatten wir eine so schöne und exclusive Villa.

Alles was das Herz begehrt wurde in diesem Haus umgesetzt!

Ich freue mich schon jetzt auf den nächsten Urlaub in eurem Haus :-)

LG

Fam Haingartner Thomas

Juli 2017

Björn T. uit Betlem

5,0
5 5 5 5

Villa Galerie Verde

Dear Andrea and Hairen, We have had a fantastic time here. Your house is wonderful and so beutiful. We have tried to take care of it as best as we can. Kind regards Anne, Björn,I sabelle, Ebba and Henry


Contactpersoon

Familie A. Chao

Familie A. Chao

We zijn Hairen en Andrea van Halberstadt im Harz (Duitsland). Daar hebben we al vele jaren een Chinese kookstudio en een bijbehorende appartement voor maximaal 8 personen. Het idee voor de Fe-Waar was onze kookstudio gasten om hen een plek om te verblijven voor hun gasten van ver weg met aan te bieden. Met welke toestellen zijn dan hadden we een erg leuk om te rusten hoog, wat werd beloond met een trotse 5 DTV Sterren. Wij of in persoon op elk gewenst moment voor u. Op het terrein, het echtpaar Dinter bedden bekeert.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 92330

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92330.htm


«Villa Galeria Verde met een eigen chef-kok» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven