Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Strandnest aan de Fleesensee / Whg. 2

Fleesensee, Mecklenburgs Merengebied

Max.  5   gasten
76m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
76m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
25% 23.04 tot 19.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
25% Korting 23.04 tot 19.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Het comfortabele halfvrijstaande huis ligt direct aan het strand van de Fleesensee. De flat bevindt zich in de achterste helft van het huis. Elke helft van het huis heeft een aparte ingang en terras. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met een zithoek, TV, eettafel, kitchenette en een betegelde badkamer met douche, toilet, wastafel en handdoekradiator. Voornamelijk elektrische jaloezieën en plisségordijnen zorgen voor zonwering en privacy. Vanuit de woonkamer leiden twee grote openslaande deuren rechtstreeks naar het terras en de tuin die bij het appartement horen. Op het terras kunt u genieten van uw vakantie aan de tafel met stoelen of op een ligstoel. De tuin en het terras zijn volledig omgeven door een dichte haag. Het terras ligt op het westen en heeft in de zomer zon vanaf de middag. De kitchenette is volledig uitgerust met elektrisch fornuis, oven, magnetron, koelkast met vriesvak, broodrooster, koffie- en Nespresso-apparaat.
De gehele begane grond inclusief de badkamer is voorzien van vloerverwarming.

De trap leidt naar de bovenverdieping.
Daar vindt u twee comfortabel ingerichte slaapkamers en nog een badkamer met daglicht, wastafel en toilet.
De slaapkamer met uitzicht op het meer is ingericht met een tweepersoonsbed, nachtkastjes en een kledingkast. In een alkoof staat een full-size baby/peuterbed van massief hout.
De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (80 cm + 90 cm breed), nachtkastje, kledingkast en een kleine ontspanningshoek met bijzettafel. De ramen in de slaapkamers zijn ook voorzien van volledig verduisterende buitenzonwering, plisségordijnen en een raam per kamer met ingebouwde insectenbescherming. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaat.
De flat heeft een stofzuiger, droogrek, strijkplank en strijkijzer

Zelfs de kleintjes kunnen zich er thuis voelen. Een selectie van speelgoed is beschikbaar. Een houten kinderbedje, wipstoeltje, kinderstoel en opstapje voor de badkamer kunnen op verzoek worden gebruikt. De flat is voorzien van een trapveiligheidsdeur/kinderbeveiliging (de deur blijft uiteraard open wanneer deze niet in gebruik is). In de bijkeuken (achter het huis met aparte toegang) staan een stofzuiger en keukengerei. Er is ook een wasmachine, die u tegen betaling kunt gebruiken.

De andere helft van het huis is ook te huur, ideaal om uw vakantie met familie of vrienden onder één dak door te brengen. U kunt het hier vinden

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Meer 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 0.01 km

0.01 km

Luchthaven 150 km Berlin-Tegel

150 km

Station 7 km Malchow

7 km

Snelweg-afrit 8.5 km Waren (Müritz)

8.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt midden in het Mecklenburgse merengebied, direct aan het zandstrand van de Fleesensee in het dorp Untergöhren. Door de exclusieve ligging heeft u een uniek en vrij uitzicht op de Fleesensee.
De weg voor het huis is in de zomer afgesloten voor algemeen verkeer, u ontvangt een toegangskaart om het huis te bereiken. Na het oversteken van de weg loopt u over een verzorgde weide met picknickbanken en bereikt u het grote zandstrand van de Fleesensee (ongeveer 50 m van het huis). Links van het huis is een kleine jachthaven, en ongeveer 100 m verder naar rechts is een ander zandstrand met openbare ligbedden, een grote speeltuin, een volleybalveld en een kabelbaan, evenals een watersportschool met bootverhuur. Op het strand en in het dorp vindt u verschillende restaurants.
Untergöhren is een van de populairste vakantieregio's in het "Land Fleesensee" vanwege de ligging aan de Fleesensee en een geweldig zandstrand. U kunt prachtige landschappen ontdekken vanaf het water of vanaf het land. De regio is bij uitstek geschikt voor vrijetijdsactiviteiten zoals wandelen, inline skaten, fietstochten en paardrijden dankzij een zeer goed ontwikkeld netwerk van paden.
De Fleesensee is ongeveer vijf kilometer lang en maximaal vier kilometer breed. Het maakt deel uit van de keten van meren tussen de Plauer See, de Malchower See, de Kölpinsee en de Müritz. Als onderdeel van de Müritz-Elde waterweg wordt het bevaren door boten en excursieschepen. Windsurfers en zeilers en waterwandelaars in kajaks of kano's vinden goede omstandigheden voor de kust van Untergöhren.
Op ongeveer 2,5 km afstand, in Göhren-Lebbin, is er een marktplaats, een zwembad met wellnessgedeelte en verschillende golfbanen en restaurants. In het zomerseizoen is er een gratis pendelbus beschikbaar met de kuurkaart.
Voor dagjesmensen zijn er interessante bestemmingen in de steden Waren (Müritz), Röbel, Malchow en Plau am See. Ook interessant zijn het kasteel Blücher uit de 19e eeuw, omgeven door een park, en de veldsteenkerk in Poppentin uit de 13e eeuw.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een baby/peuter tot 1 jaar kan gratis meereizen
Het linnenpakket kan als optie worden geboekt. Het bestaat uit beddengoed en het handdoekenpakket (1 grote handdoek, 1 kleine handdoek, douchematje). De bedden moeten zelf worden opgemaakt en ontdaan van het linnengoed

De gemeente Göhren-Lebbin heft een kuurbelasting van 2,-/dag en persoon, verminderd met 1,- vanaf , of 1,50€ en verminderd met 0,75€/dag in het laagseizoen.

Gratis diensten met spa-kaart/gastenpas

Paasvuur bij de Tenne
Gebruik van de Fleesensee shuttle (13 haltes)
Oudejaarsvuurwerk in Göhren-Lebbin en Untergöhren
Hotspot bij de Tourist Information vanaf de marktplaats
Openbare toiletten op het marktplein en het strand
Parkeerplaatsen bij het marktplein, de haven en Untergöhren

Gereduceerde diensten met spa kaart:

Boottocht op de Witte Vloot Müritz en Blauwe Witte Vloot
Wellness behandelingen bij SPAworld Fleesensee
Segway tours op vrijdag
Avondbuffet in Dorfhotel Fleesensee
Curry Stop nr. 1 in Penkow en Göhren-Lebbin

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Helaas is er in dit straatgedeelte geen DSL. Internettoegang/WLAN wordt daarom gerealiseerd via het mobiele netwerk. Helaas brengt dit beperkingen met zich mee in snelheid, betrouwbaarheid en beschikbaar datavolume. Of eenvoudiger gezegd: internet en e-mail zijn meestal wel mogelijk, maar muziek, videostreaming en downloads meestal niet. Wie ook op vakantie betrouwbare en snelle dataverbindingen nodig heeft, moet zelf extra voorzieningen treffen. De LTE-netwerken van Telekom en Vodafone zijn in/rond het huis goed te ontvangen. O2 is nauwelijks te ontvangen.
Vroege check-in en late check-out zijn mogelijk, onder voorbehoud van beschikbaarheid en voorafgaand overleg, en worden in rekening gebracht tegen de helft van de daghuur.


Vroege check-in en late check-out zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid en vroegtijdig overleg en worden in rekening gebracht tegen de helft van de daghuur.

Het linnenpakket kan optioneel geboekt worden. Het bestaat uit bedlinnen en het handdoekenpakket (1 grote handdoek, 1 kleine handdoek, douchematje). De bedden dienen zelf opgemaakt en ontdaan te worden van het linnengoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-04-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Manuel D. uit Emmerich am Rhein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvakantie

Het vakantiehuis komt overeen met de beschrijving en is echt geweldig. We voelden ons zeer comfortabel met onze twee kinderen. Het vakantiehuis is zeer smaakvol en gezellig ingericht, met alles wat je nodig hebt. De directe verbinding met de Fleesensee en de diverse recreatiemogelijkheden maakten de vakantie heel eenvoudig en leuk.
De boeking en afhandeling met familie Kühnel verliep ook soepel. Voor een rustige vakantie kunnen we het huis ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2023

Marleen K. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wellnessvakantie

We hebben op zeer korte termijn een week mogen doorbrengen in dit geweldige vakantieappartement.
Alles wat in de beschrijving staat klopt en we voelden ons zeer op ons gemak. Het fietspad begint direct voor de deur.
We kunnen dit appartement zonder beperkingen aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2022

Stefanie F. uit Eisenach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen vakantie

We hebben een heerlijke vakantie kunnen doorbrengen. De ligging van het huis is perfect. Aan de overkant van de straat is het strand met een grote speeltuin. Een paradijs voor kinderen. Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Alles is zeer schoon en netjes. De verhuurders zijn erg aardig en vriendelijk en lieten ons meteen welkom voelen. Absoluut een aanrader voor gezinnen met kinderen
Voor ons een van de mooiste vakanties en we komen graag terug

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2021

Franziska -. uit Jena

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect vakantieverblijf voor een gezinsvakantie

Een prachtig, ruim, zeer schoon huis, uitgerust met alles wat een gezin nodig heeft - we hebben ons helemaal op ons gemak gevoeld. De geweldige speeltuin (bijna een kleine klimpark!), die net als het strand op een steenworp afstand van het huis ligt, was de kers op de taart. Bedankt aan de familie Kühnel, ook voor de zeer vriendelijke communicatie en gedetailleerde informatie. Helaas werkte het weer tijdens onze vakantie niet altijd mee, maar gelukkig heeft de regio Fleesensee voor alle weersomstandigheden iets te bieden ;-) Onze onvoorwaardelijke aanbeveling voor dit vakantiegebied, vooral voor dit prachtige vakantiehuis! We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2021

Anja F. uit Erlensee

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft am Fleesensee

Schöne DHH in super Lage am schönen Fleesensee.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2021

Thomas S. uit Dipps

5,0
5 5 5 5 5

Extraklasse

Super Lage, top Ausstattung, sauber und sehr freundliche und unkomplizierte Vermieter, jederzeit wieder!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Augustus 2020

Diana H. uit Bodensee

5,0
5 5 5 5 5

Sich im Urlaub wie zuhause fühlen!

Bereits zum zweiten Mal haben wir unseren Familienurlaub in diesem tollen Ferienhaus verbracht... und wie beim ersten Mal, waren wir total begeistert (trotz Corona- Einschränkungen).
Das komplette Haus ist nicht nur sauber, sondern auch äußerst stilvoll eingerichtet. In der Küche ist alles vorhanden, was man braucht.
Auch für die Kleinsten ist gesorgt- unsere Kinder hatten immer sehr viel Spaß!
Der Kontakt zu Familie Kühnel war immer sehr freundlich und hilfsbereit!
WIR KOMMEN WIEDER!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2020

Volker H. uit 51688 Wipperfürth

4,7
4 5 5 5 4.5

Tolle Ferienwohnung direkt am Fleesensee

Unser erster Urlaub in dieser Region und gleich ein Volltreffer, auch und vor allem wegen der tollen Ferienwohnung in idealer Lage unmittelbar am Fleesensee. Die Betreuung durch die Vermieter ist ausgezeichnet. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2019

Christine S. uit Holzkirchen

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne und ruhige Ferienwohnung

Wir hatten eine tolle Zeit hier. Es ist alles vorhanden, gerade für Familien mit Kleinkindern sehr gute Ausstattung. Direkt vor dem Haus Spielplatz und Matscheplatz vorhanden. Unsere Mädels waren hierfür schon zu alt :-)
Die Vermieter konnte schnell aus der Entfernung helfen als wir uns versehentlich ausgesperrt hatten.

Sehr zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2019

Holger F. uit Bochum

4,9
5 4.5 5 5

Perfekte Unterkunft für Familien!

Sehr gepflegtes Haus in toller Lage mit umfangreicher Ausstattung für Kinder (vom Hochstuhl über Bausteine bis Sandspielzeug). Auf jeden Fall zu empfehlen (auch ohne Kinder)!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2019

Sandra J. uit Dresden

5,0
5 5 5 5

Ein toller Familienurlaub

Wir hatten zwei wunderschöne Wochen am Fleesensee verbracht. Die Ferienunterkunft ist toll. Es war alles da, auch für unser Baby. Die Lage zum Strand mit dem Spielplatz und eine Matschstrecke waren grandios. Auch im Haus war viel Spielzeug vorhanden.... gerade bei einem Regenschauer ein toller Zeitvertreib. Die Kommunikation mit den Vermietern war super. Vielen lieben Dank.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2019

Josef R. uit 73553 Alfdorf

4,8
5 4 5 5

Urlaub am Fleesensee

Waren mit 3 Personen im Haus Nr.2 und haben schöne Tage verbracht. Wohnung ist
gut eingerichtet, so daß es an nichts fehlt . Gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2019

C. A. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

gepflegt, gemütlich, tolle Umgebung und freundliche und zuverlässige Vermieter

December 2018

Fanny K. uit 01279 Dresden

4,8
5 4 5 5

Tolles Haus am See

Wir hatten 4 wunderschöne Tage am Fleesensee. Die Doppelhaushälfte hat uns sehr gut gefallen, die Kommunikation mit den Eigentümern hat einwandfrei geklappt, wir möchten die Unterkunft wärmstens weiterempfehlen. Es gab ausreichend Platz für uns alle. Der Spielplatz direkt gegenüber war für die Kids natürlich ganz toll, aber auch im Haus fehlte es an nichts, Spielzeug und Spiele. Wir kommen sicher nochmal an den Fleesensee!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

September 2017

Daniela V. uit 99817

4,8
5 4 5 5

Super Ausstattung

Alles prima u sehr empfehlenswert für Familien mit (kleinen) Kindern!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2017

Sabine H. uit 48477 Hörstel

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne Zeit am Fleesensee

Wir haben die Ruhe, die gute Luft und das herrliche Wetter am Fleesensee genießen können und den Alltagstrubel einfach mal vergessen. Die Ferienwohnung war hervorragend ausgestattet. Wir haben die Abende beim Grillen auf der Terrasse genossen und unsere Tochter hatte jede Menge Neues zu Entdecken. Für einen Urlaub mit Kindern ist die Gegend und das Haus gut geeignet. An Baby und Kleinkindausstattung ist alles von Hochstuhl, Babybett, Treppenschutz, Spielzeug, Geschirr, Trettrecker etc. vorhanden. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Anna-Lena M. uit 48653 Coesfeld

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus am Fleesensee

Eine super perfekte Wohung. Wir hatten die hintere Haushälfte, waren zu zweit und das war einfach perfekt. Das Haus lag direkt am See einfach nur traumhaft. In der Umgebung konnte man reichlich unternehmen für Kinder und auch Erwachsene perfekt. Was ein bisschen eng war, war das Kaport aber sonst nichts zu bemängeln. Sauber, ordentlich und gut eingerichtet.
Würde diese Wohnung immer weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2017

Felix uit 22547 Hamburg

5,0
5 5 5 5

Nette Familie und einmalige Lage

Ich war mit drei Freunden von mir (21 bis 22 Jahre alt) eine Woche am Fleesensee im Strandhaus. Wir bezogen die hintere der beiden Haushälften. Direkt beim Eintritt fühlten wir uns wohl: Es war sauber, gut gelüftet und es fiel nichts auf, was nicht stimmte.
Die Betten sind bequem, die Matratzen weich und der Boden sauber. In den Schränken lag aufgeräumt Besteck und sonstige Küchenutensilien (übrigens für mehr als nur 4 Personen!) und die Couch lud zum entspannen ein. Angrenzend an das Wohnzimmer befindet sich ein helles Badezimmer mit Dusche und Fenster (Mückenschutz). Geht man die leicht zu besteigende Treppe empor, läuft man auf einen Flur mit drei Zimmern zu. Ein Zimmer mit großem Doppelbett und einem Kinderbett in der Ecke, ein Zweibettzimmer und ein Badezimmer mit Toilette und Waschbecken befinden sich im ersten Stock. Überall ist genug Platz auf dem Boden, um aus dem Koffer zu leben oder in den Schränken, je nach Belieben. Die unmittelbare Lage am See ermöglicht selbst bei schlechterem Wetter einen kurzen Spaziergang am Strand. 50m vom Ferienhaus entfernt ist die beliebte Strandbar gelegen, in der man, je nach Tages- und Uhrzeit leckeres Mittagessen oder ein deftiges BBQ serviert bekommt, noch dazu gibt es für Cocktailtrinker eine Happy Hour. Hier kann man sich Tretboote oder andere Sportboote ausleihen und den Tag auf dem See verbringen. Geht man die Promenade in die andere Richtung gelangt man an einen größeren Strand und hat die Möglichkeit, sich Surfboards oder Katamarane auszuleihen. Ein super funktionierender Grill steht hinterm Haus und lädt zum schlemmen ein. Schlüsselübergabe erfolgte per Schlüsselkasten einwandfrei. Jegliche Technik im Haus ist entweder selbsterklärend, zusätzlich liegt zu jedem Gerät eine Bedienungsanleitung vor.

Fazit:
Super Lage am See, super Haus, super Preis, super Urlaub.

Wir kommen wieder.


Contactpersoon

Familie S. Kühnel

Familie S. Kühnel

Graag verwelkomen wij u binnenkort als vakantiegast in ons strandhuis aan de Fleesensee. Voor een vrijblijvende aanvraag kunt u het contactformulier gebruiken. Wij beantwoorden ook graag uw verdere vragen per telefoon.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 94500

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/94500.htm

Familie Sabine und Tobias Kühnel

Heinrich-Heine-Str. 6

14513 Teltow

0049(0) +49 3328 9348261

Steuernummer 046/242/10048


«Strandnest aan de Fleesensee / Whg. 2» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
25% Korting 23.04 tot 19.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven