Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis aan het meer

Aurich Tannenhausen Noordzee Oost-Friesland

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

69 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

69 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis aan het meer biedt plaats aan maximaal 6 personen op een totale woonoppervlakte van bijna 80 m².

Het is uitgerust met:
- een royaal ingerichte woonkamer met aangrenzende keuken op de begane grond
- twee slaapkamers met elk 3 bedden op de bovenverdieping
- ruime badkamer met douche en WC op de begane grond
- WC op zolder
- voldoende opslagruimte
- fietsen in het gereedschapsschuurtje
- TV met SAT-systeem en stereo-installatie
- terras met tuinmeubelen en barbecue
- parkeerplaats
- Bij het vakantiehuis hoort een blokhut, waar u zich even kunt terugtrekken
- Beddengoed en handdoeken zijn beschikbaar op aanvraag.

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 7 km

7 km

Station 24 km Norden

24 km

Snelweg-afrit 23 km Riepe

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De omgeving

Het dorp Tannenhausen ligt op slechts 6 kilometer van de districtsstad Aurich en op slechts 20 minuten rijden van de Noordzeekust.
Vanuit Tannenhausen bereikt u in korte tijd alle bezienswaardigheden van Oost-Friesland.
In de directe omgeving in noordelijke richting vindt u het grootste hoogveenmeer van Duitsland - de Ewige Meer (Eeuwige Zee) - te midden van een 400 ha groot hoogveenlandschap vindt u hier in Oost-Friesland een uniek natuurlandschap, dat tot de zeldzame landschappen behoort die in hun oorspronkelijke vorm voor de mensheid bewaard zijn gebleven.


Zwemmogelijkheden
Het zwemmeer in Aurich-Tannenhausen grenst direct aan onze vakantiewoning. U loopt in minder dan 5 minuten naar het strand. Het meer ligt midden in het recreatiegebied Tannenhausen. Het meer biedt een lang zandstrand met een zeer grote ligweide. Het grondwater stroomt door het meer, er is geen instroom of uitstroom van grondwater. Vanwege het witte kiezelstrand noemen de inwoners het gekscherend het "Rimini van Oost-Friesland". Het meer is al jaren gecertificeerd als de beste waterkwaliteit. Het baden staat onder toezicht van de DLRG. De ADAC en ook het TV-magazine TV Hören und Sehen hebben het zwemmeer bij de beste 50 zwemmeren van Duitsland ingedeeld. Het meer is dus ook ideaal om te baden met kinderen. Er is een apart, 1,5 meter diep niet-zwemmersgebied en ondiepe oeverzones. Er is ook een glijbaan, een speeltuin en er zijn waterspeeltjes te huur. Naast een kiosk zijn er bij het meer ook boten, fietsen en strandstoelen/ligstoelen te huur. In de direct aan het meer gelegen kiosk kunnen de bezoekers terecht voor koffie, cappuccino of een koud drankje met uitzicht op het meer. U, als onze gasten die uw vakantie aan het zwemmeer doorbrengen, vindt hier ook een plek om binnen of buiten een kleine maaltijd te nuttigen.
Vangstmogelijkheden

Het meer van Tannenhausen heeft een totale omvang van ongeveer 0,2 vierkante kilometer met een diepte tot 20 meter. Er zijn aangewezen visgebieden voor vissers. Deze liggen op loopafstand van ons vakantiehuis (ca. 100 m). U kunt hier voornamelijk vissen op paling, baars, brasem, snoek, karper, zeelt en snoekbaars. De nodige gastvergunningen kunnen bij verschillende uitgiftepunten worden gekocht. U als gast geniet het voordeel dat wij, indien u dat wenst, de visvergunningen vooraf voor u kunnen verkrijgen. Het is dan wel noodzakelijk dat u ons een kopie van uw "visakte" toestuurt bij de terugzending van het huurcontract. Als u nog vismateriaal nodig heeft, kunt u dat kopen in de winkels in Aurich (op 3 km afstand) of Moordorf (op 6 km afstand). In ons vakantiehuis vindt u ook een waterkaart met andere viswateren in de omgeving. Als u geïnteresseerd bent in een visreis op de Noordzee (voor makreel), geven wij u graag de nodige informatie of schrijven wij u in voor een eventuele reis. Er is echter slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op een vissersboot. Deze zogenaamde makreelvisserij vindt meestal in het weekend plaats. Uiteraard verstrekken wij u op verzoek graag meer details.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 10 %
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor beddengoed en handdoeken geldt een eenmalige toeslag van € 10 per persoon voor de gehele gereserveerde periode

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

In de zomer van 2016 werd aan het zwemmeer van Tannenhausen een van de modernste waterski- en wakeboardinstallaties van Noord-Duitsland gebouwd. Wakeboarden staat voor lifestyle, sport en actie! Een uniek samenspel van technologie, sport en vrijetijdsplezier
De zomer is nooit saai aan het zwemmeer van Tannenhausen. De velden voor strandvolleybal en strandvoetbal en de 50 meter lange zwembanen bieden volop ruimte voor beweging. Het door DLRG bewaakte badstrand nodigt uit tot ontspanning, en SUP, waterfietsverhuur en JetGolf zijn ter plaatse beschikbaar tegen betaling.
Het kijkersterras en de beachclub zorgen voor een ontspannen sfeer en een echt "strandgevoel". NIEUW in 2021: AQUAPARK, groot waterplezier voor het hele gezin! Springen van duiktorens tot 3,50 m hoog, door een luchtkussen door de lucht worden gekatapulteerd, spannende klimtorens beklimmen, van grote glijbanen in kristalhelder water glijden, balanceren, shimmelen of op de grote watertrampoline in het water springen: in het drijvende waterpark beleven grote en kleine deelnemers een spannende dag aan het zwemmeer Tannenhausen.- het grootste drijvende waterpark in Oost-Friesland.- Rodeo Splash in het ondiepe water voor de allerkleinsten.- Verschillende routes en moeilijkheidsgraden ook voor de sportievelingen en ambitieuzen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2022

Reinhard P. uit Bottrop

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Verwachtingen overtroffen.

We brachten 1 week door in het mooie en goed uitgeruste vakantiehuis. En het zal niet de laatste keer zijn geweest. We hebben niet gevist, maar wel veel paddenstoelen gevonden. De verhuurders zijn zeer, zeer aardige mensen en ik zie je de volgende keer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2021

Lieselotte D. uit Meerbusch

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Eine schöne Woche

Wir waren gerade 1 Woche im Ferienhaus von Familie Janssen. Wir haben es sehr genossen. Da wir öfter in Aurich sind ( die Kinder wohnen dort ) haben wir auch schon andere Unterkünfte kennengelernt. Diese Unterkunft seht mit an oberster Stelle. Von dort aus kann man sehr schöne Fahrradtouren machen. Und für die Fahrräder steht ein kleiner Schuppen zur Verfügung. Die Familie Janssen hat uns besucht und es war schön Sie kennenzulernen. Auch die nähe zum Badesee ist super, da kann man morgens schon mal ein Spaziergang um den See machen. Gerne kommen wir nochmal wieder .

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2020

Joachim S. uit Hagen

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub von 3 Wochen am Stück genossen. Wir können das Ferienhaus wirklich nur empfehlen. Das Preisleistungsverhältnis ist nicht zu Topen. Wir fühlen uns hier wohl und kommen immer wieder gern hier hin. Sollte mal nicht etwas vorhanden sein, einfach den Vermieter bescheid geben und dann wir er dieses zur befriedenheit erledigen. Und so sollte der Urlaub auch sein.
Suchen sie erholsamen Urlaub? Dann hier.

Wir sagen bis bald mal wieder. J.u.P

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2020

Peggy.u.Jochen S. uit Hagen

5,0
5 5 5 5 5

Kurzurlaub

Hallo Fam Janssen,
Wir haben uns wieder einmal sehr gefreut kurzfristig bei Euch Urlaub gemacht zu haben. Und wir freuen uns sehr auf den diesjährigen Sommerurlaub. Wir kommen einfach sehr, sehr gerne zu Euch. Es ist einfach Erholung pur wenn man bei Euch ist. Liebe grüße P.u.J

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

Peggy S. uit 58091 Hagen

5,0
5 5 5 5

Peggy.u.Jochen aus Hagen

Wir haben eine schöne Woche gehabt. Aber das haben wir immer wenn wir bei Helmut sind. Das Haus wurde Super toll neu eingerichtet. Treppe, Sofa, Makise. Das hat uns sehr gefreut. Und das tollste? Ab ende des Jahres gibts auch hier Wlan. Wir kommen auf jedenfall wieder. Lg Peggy und Jochen

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Heidi und Volker R. uit Göttingen

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Tolles Ferienhaus in ruhiger Lage mit sehr guter Ausstattung. Informationen über die Umgebung erhielten wir von der sehr netten Familie Janssen. Wir und unser Hund haben uns sehr wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2018

Renate und Franz uit Ahlen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantie

We hebben hier een hele leuke vakantie gehad. Het vakantiehuis is absoluut top uitgerust en zeer schoon. We voelden ons goed verzorgd door de familie Janssen. Ze gaven ons veel tips voor dingen om te doen in de omgeving. Maar ook het resort zelf met zijn eigen badstrand, waterskigebied en hondenstrand beviel ons goed. Onze hond heeft daar leren zwemmen ;-)
Conclusie: We komen graag nog eens terug :-)

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

April 2018

Joachim uit Hagen

5,0
5 5 5 5

Einmalig

Wir waren schon oft bei Fam. Janssen zu Gast. Würden auch immer wieder Buchen. Das Haus ist einfach Super. Hier hat man seine Ruhe und kann seinen Urlaub voll genießen. Die Vermieter sind einfach Top. Wir freuen uns schon auf den Sommer wieder da zu sein.
Lg Fam. J.S

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

Januari 2018

Silvia G. uit 24837 Schleswig

4,7
3.5 5 5 5

Einfach Super

Man fühlt sich dort sehr wohl und die Vermieter sind sehr nett
Ich komme sehr gerne wieder

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

December 2017

Olaf W. uit 44807 Bochum

4,8
4 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Wir waren von dem Haus sehr begeistert.Es ist in einem sehr guten Zustand.Es ist sehr gut ausgestattet das einzige was uns gefehlt hat war eine Waschmaschine.Die Wendeltreppe ist sehr eng und gewöhnungsbedürftig.Die Vermieter sind sehr freundlich und hilfsbereit.Wir freuen uns auf den nächsten Urlaub im Haus am See

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2017

Sabine R. uit Solingen

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

Hier findet man alles, was man für einen erholsamen Urlaub benötigt.

Das Haus ist sehr gepflegt, sauber und gemütlich. Gute Ausstattung in der Küche, das Badezimmer toll eingerichtet.

Der Vermieter ist sympathisch, freundlich und hilfsbereit.

Auch unser Hund hat sich dort wohl gefühlt.

Nur die Treppe ins OG ist gewöhnungsbedürftig.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juli 2017

Holger F. uit 42929 Wermelskirchen

4,8
4 5 5 5

Tolles Haus für wenig Geld

Wir hatten sehr schöne Urlaubstage in einem gut eingerichteten Ferienhaus.
Incl. Spülmaschine,Grill und Fahrräder.Wir haben uns sehr wohlgefühlt.
Zum Abkühlen ist der Tannenhäuser Badesee mit Wasserskianlage direkt um die Ecke und der Hundestrand mit Agilitie in Nessmersiel in 15min.mit dem Auto erreichbar.
Sehr nette Vermieter.Allein die enge Wendeltreppe war etwas gewöhnungsbedürftig.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2017

Rolf Dieter S. uit 46149 Oberhausen

5,0
5 5 5 5

Erholungsurlaub pur

Ich habe dieses Ferienhaus vor Jahren in einer Angelzeitschrift entdeckt, den Vermieter kontaktiert und nach einem längeren Gespräch sofort gebucht. Wir fahren nun schon 10 Jahre immer wieder dorthin um Urlaub zu machen, denn dort sind auch Hunde herzlich willkommen.
Das Ferienhaus befindet sich in der Nähe von einem Badesee, wo es auch einen extra abgeteilten Hundestrand gibt. Mit dem Auto erreicht man Einkaufsmöglichkeiten innerhalb von 15 Minuten, es kommt natürlich immer darauf an wo man hinfährt. Aurich erreicht man mit dem Auto z.B. schon in 5 Minuten.
Das Ferienhaus ist immer sauber, ordentlich, gepflegt und gut ausgestattet. Sollte aber doch mal was fehlen oder defekt sein, ist es nur ein Anruf und Familie Janssen kümmert sich um Ersatz.
Familie Janssen sind sehr herzliche Vermieter und das Ferienhaus ist sehr empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2017

Yvonne S. uit 46149 Oberhausen

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus und ganz liebe herzliche Vermieter

Das Haus hat eine super lage, toller Badesee in unmittelbarer Nähe - keine 5 Minuten zu Fuß. An diesem Badesee gibt es auch einen extra abgeteilten Hundestrand. Mit dem Auto erreicht man in ca 10 Minuten verschiedene Einkaufsmöglichkeiten. Das “Örtchen“ Esens hat einen ganz persönlichen Charme und ist ein Ausflug wert.
Über die Ausstattung des Hauses kann man sich in keinster Weise beschweren, selbst wenn mal etwas fehlen sollte oder defekt ist kümmern sich die Vermieter direkt um Ersatz - dies ist ja nicht überall so...
Meine Eltern fahren jedes Jahr dorthin und das sagt ja schon einiges aus. Ich fahre auch immer wieder gerne nach Tannenhausen und kann es nur weiter empfehlen!!!!
Also, wer einen schönen Urlaub in Ostfriesland machen möchte sollte auf jeden Fall bei der Familie Janssen buchen...

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. H. Janssen

Dhr. H. Janssen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 101021

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/101021.htm


«Vakantiehuis aan het meer» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven