Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huispijp

Duitsland-Mecklenburg-Vorpommern-Baltische Zee-Rügen-Jasmund-Glowe

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

192 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

192 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Het mooie, royaal ingerichte rietgedekte huis Seeigel ligt in de door de staat erkende badplaats Glowe op het eiland Rügen in het rustige en windbeschutte deel van het dorp, niet ver van het strand en de haven. Het huis ligt op een eindperceel direct aan de bosrand in het nieuw aangelegde Ostseepark Glowe. De ligging van het huis compenseert ruimschoots de langste rit in het vakantiepark. Wanneer u het ongeveer 1100m² grote pand betreedt, duikt u in een andere wereld. In het westen opent zich het uitzicht over ongerept grasland met grote duindoornstruiken. Hier kunt u prachtige zonsondergangen beleven op het terras. Het terras op het zuiden nodigt uit om buiten te ontbijten. De grote afstanden tot de naburige woningen garanderen u de nodige rust en ontspanning. Ligstoelen nodigen u uit om te ontspannen op de groene plekken. Gun uzelf een goed boek, een glas wijn of gewoon de zon. Een strandstoel helpt u te genieten van de natuur bij koeler weer. Haagbeukenhagen scheiden je niet, maar wekken nieuwsgierigheid naar wat erachter verborgen zit, ideaal voor kinderen om verstoppertje te spelen. Een tafeltennistafel stimuleert beweging in de frisse lucht en in rustige tijden zorgen de wilde buren, zoals hazen en herten, voor afwisseling op het terrein.

Het huis Seeigel heeft een woonoppervlakte van ca. 150 m² en is modern en gezinsvriendelijk ingericht, grotendeels in landhuisstijl. Hier voelt u zich helemaal thuis, ongeacht het seizoen of het weer. Het huis werd dienovereenkomstig gebouwd en ingericht. Het concept van de zee-egel herbergt families die hun vakantie met meerdere generaties willen doorbrengen. De badkamer op de begane grond is toegankelijk voor gehandicapten. De slaapkamer en werkkamer op de begane grond maken moeizaam traplopen overbodig. De bovenverdieping heeft nog drie slaapkamers met in totaal zes bedden. Twee slaapkamers zijn ingericht met tweepersoonsbedden. In deze kamers kunnen desgewenst ook kinderreisbedjes worden geplaatst. Eén kamer is bedoeld als kinderkamer en is uitgerust met twee stapelbedden die naar wens kunnen worden geplaatst. Op de omgebouwde zolder is er een woon/slaapruimte met nog twee stapelbedden. Alle bedden zijn voorzien van hoogwaardige matrassen. In de tweepersoonsbedden hebben de matrassen verschillende hardheidsgraden om zoveel mogelijk aan uw behoeften tegemoet te komen. Tijdens uw verblijf op de zolderverdieping beschikt u over een tweede hoogwaardige badkamer met ligbad, gelijkvloerse douche en dubbele wastafel.

De gezellige woonkamer met open haard en eethoek nodigt iedereen uit om samen tijd door te brengen. In de royaal uitgeruste keuken kunt u samen lekkernijen bereiden. Het huis biedt echter ook vele retraites om in kleinere groepen of alleen te ontspannen. Elke kamer heeft een tafel en stoelen en comfortabel gestoffeerd meubilair nodigt u uit om te blijven hangen. Bij mooi weer zijn er twee terrassen, elk met een tafel en 4 of 9 tuinstoelen.

Het huis heeft een uitgebreide bibliotheek waarin u welkom bent om te bladeren. Spelletjes, speelgoed, dvd's en veel luisterboeken zijn ook voor u beschikbaar. Natuurlijk beschikt het vakantiehuis ook over een wasmachine, een droger, internettoegang via LAN/WLAN, twee kinderstoelen, een kinderreisbedje, een radio, een LCD TV in de woonkamer en nog een LCD TV op de zolder.

Drie parkeerplaatsen bevinden zich direct op het terrein. Voor fietsen is er een fietsenrek bij het vakantiehuis. Voor barbecues is een tuinbarbecue met uitgebreide barbecuetoebehoren beschikbaar. Het vakantiehuis is een rookvrij huis en geschikt voor mensen met een allergie. Daarom is het volledig betegeld en zijn huisdieren niet toegestaan.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 180 km Rostock Laage

180 km

Station 9 km Sagard

9 km

Snelweg-afrit 40 km Stralsund

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De door de staat erkende badplaats "Glowe ligt in het noorden van het eiland Rügen, aan de Schaabe, tussen de Oostzee in het noorden en de Grote Jasmund Bodden in het zuiden. Het vakantiehuis Seeigel ligt direct aan de rand van het bos in het Ostseepark Glowe.Ten oosten van Glowe ligt het Nationaal Park Jasmund. In het westen strekt zich het ca. 8 km lange, fijne, brede zandstrand van de Schaabe uit, volgens velen het mooiste strand van Rügen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

naar keuze boekbaar:
Beddengoed per persoon: € 17,85
Handdoekenpakket per persoon 1 badhanddoek, 2 handdoeken: € 11,90
Linnenpakket per persoon 1 bedlinnen, 1 badhanddoek, 2 handdoeken: 29,75€
WLAN: 10,00 €
Toeristenbelasting ter plaatse contant te betalen

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Het zonnige Rügen is het grootste eiland van Duitsland. Het ligt voor de Pommerse Oostzeekust in Mecklenburg-Vorpommern. De "toegangspoort" tot het eiland Rügen is de mooie Hanzestad Stralsund. Vanuit Stralsund is het eiland met het vasteland verbonden door de Rügendam en de Rügenbrug. De ruige kustlijn van het eiland wordt sterk ingesprongen door vele baaien (Bodden of Wieken), schiereilanden en landtongen.
Rügen is een van de toeristische bolwerken van Duitsland. Het eiland is populair bij vakantiegangers vanwege het gevarieerde landschap en de lange, fijne zandstranden, dus het is niet verwonderlijk dat het eiland jaarlijks goed is voor ongeveer een kwart van alle overnachtingen in Mecklenburg-Voor-Pommeren.
De belangrijkste vakantieoorden zijn Binz, Sellin en Göhren alsmede Sassnitz en Glowe als door de staat erkende badplaatsen. Naast het zeetoerisme trekt echter ook het unieke natuur- en cultuurlandschap van Rügen vakantiegangers aan. Naast de klassieke bezienswaardigheden zoals Kaap Arkona, de krijtrotsen, de KdF-badplaats Prora, het jachtslot Granitz of de classicistische gebouwen van Putbus, geniet het Störtebeker Festival in Ralswiek al enkele jaren grote populariteit. Op het schiereiland Jasmund ligt het Nationaal Park Jasmund, met de uitgestrekte beukenbossen van de Stubnitz en de beroemde krijtrotsen
Tussen Jasmund en Wittow, in het noordelijke deel van Rügen, ligt het voormalige vissersdorp Glowe, dat met zijn ca. 8 km lange witte zandstrand jaarlijks vele vakantiegangers aantrekt.

Het populaire vakantieoord met een direct uitzicht op Kaap Arkona biedt zijn bezoekers verschillende restaurants, ijssalons, visrokerijen, bakkerijen en een supermarkt - alles wat u op vakantie nodig heeft.

Op het kuurplein direct aan het strand van Glowe vinden tijdens het seizoen talrijke evenementen plaats voor gasten van jong tot oud.

Glowe heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer en biedt gasten een breed scala aan activiteiten, zoals paardrijden, kiten, windsurfen, zeilen, wandelen en diepzee- en Bodden-vistochten.

Een fietstocht van Glowe naar Vitt en verder naar Kaap Arkona is aan te bevelen. Het pad voert aanvankelijk door de dennenbossen van de Schaabe en vervolgens langs de hoge oever van de Tromper Wiek, langs een indrukwekkend graf uit de steentijd en vele uitzichten over de Oostzee. Gun jezelf een pauze in Goor "Zur kleinen Rast". Hier kunt u genieten van zelfgemaakte cake en koffie en een spectaculair uitzicht over de zee richting Glowe.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2017

Sabine S. uit 26624 Südbrookmerland

4,8
5 5 5 4

Ferienhaus nur zu Empfehlen

Wir waren mit einer Gruppe von 9 Frauen im Juni für 4 Tage hier im Haus war alles so wie es auf den Bildern zusehen ist .Die Schlüsselübergabe klappte reibungslos.Der Strand und Einkaufsmöglichkeiten sind fußläufig zu erreichen (wenn man gut zu Fuß ist ) ansonsten mit dem Auto Parkplätze überall vorhanden. auch die Lage, mit dem Auto konnte man alles gut und schnell erreichen. Wir haben hier ein sehr schönes Wochenende verbracht.Sehr zu empfehlen

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Flath & Kunze GbR
Dhr. T. Flath

Dhr. T. Flath

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 103333

Laatst bijgewerkt: 05.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/103333.htm

Dhr. Thomas Flath

Nonnenstraße 11

04229 Leipzig

0049 341 480 60 63

0049 341 92 61 607

232/153/01001


«Huispijp» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven