Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Uitzicht van de villa kunstenaar

De gemeente Mosfellsbær (parochie Kjós) ligt direct aan de Hvalförður (Walvisfjord)

Max.  4   gasten
51m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
51m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Beschrijving

Dit 51 m² grote gezellige huisje, ideaal voor twee tot drie / maximaal vier personen, ligt aan de zuidwestkust bij het pittoreske Hvalfjörður (Walvis Fjord) en is de directe buurman van onze "Villa Fjordview".

Dit huisje ligt slechts een paar meter van de oever van de fjord tegen een droomachtige achtergrond van bergen en zee. Een grote tegen de wind beschermde veranda maakt het mogelijk om bij mooi weer buiten van het prachtige uitzicht te genieten

Na een badkamerrenovatie in 2018 heeft "Villa Künstlerblick" in de zomer van 2019 een nieuw ontworpen blauw-witte buitengevel gekregen, omdat 13 jaar van hard, IJslands klimaat ertoe hebben bijgedragen dat de voormalige houten gevel dringend aan vernieuwing toe was. Nieuw materiaal in blauwe en witte kleur en verbeterde isolatie beloven een veel langere levensduur en een gezelliger verblijf voor onze lieve gasten op koude dagen. De nieuwe gevel is door Dominik zelf ontworpen in de kleuren van IJsland. De rest van het schilderwerk, waaronder dat aan de grote veranda, volgt. Als klap op de vuurpijl krijgt Villa Künstlerblick binnenkort het bijpassende dak om het geheel compleet te maken

Het appartement met zijn huiselijke houten huis charme is verdeeld in een gezellige en liefdevol ingerichte woon-en eetkamer met geïntegreerde kitchenette, twee slaapkamers (1 x tweepersoonsbed en 1 x eenpersoonsbed) en een kleine badkamer met douche en toilet. Op de open galerij, die bereikbaar is via een vouwladder, kan desgewenst een vierde slaapgelegenheid worden gebruikt.

De keuken is zeer goed uitgerust met vaatwasser, veel huishoudelijke apparaten en serviesgoed, zodat koken ook op vakantie leuk is. U kunt gratis gebruik maken van de wasmachine met wasmiddel en droger. Deze bevinden zich in een apart bijgebouw (technische/wasruimte) van "Villa Fjordblick" voor gemeenschappelijk gebruik.

Aangezien de twee huizen slechts enkele stappen van elkaar verwijderd zijn, kunnen ook twee gezinnen of vrienden die samen reizen hier hun vakantie doorbrengen. Ontdek de omgeving tijdens gezamenlijke excursies en sluit de dag af met een barbecue in een grote groep

Er is gratis WiFi beschikbaar.

De beschikbaarheid van een kinderbedje, kinderstoel en buggy kan bij de reservering worden aangevraagd. Een deken en kussen met hoezen voor het reisbedje moeten dan worden meegenomen.

Houd er rekening mee dat dit een rookvrij huis is en dat roken dus niet is toegestaan. Dieren zijn ook niet toegestaan. Dank u voor uw begrip!

Meer informatie, contactgegevens en foto's vindt u op onze homepage

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Opvouwbaar bed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Meer 9 km

9 km

Supermarkt 35 km

35 km

Restaurant 35 km

35 km

Luchthaven 93 km Keflavík

93 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit gezellige landhuis ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de hoofdstad Reykjavik aan Hvalfjörður (Walvis Fjord).

Wanneer u de ringweg afslaat naar uw vakantiebestemming, Hvalfjörður, wordt u begroet door een prachtig landschap. Weelderige groene weiden in de zomer met grazende IJslandse paarden en schapen die graag af en toe de weg overnemen. Tijdens de rit heb je altijd een fantastisch uitzicht op het water omringd door de bergen en de blauwe lupinevelden. U steekt een smalle brug over die leidt over de rivier Laxá met de Laxáfoss waterval. U ontdekt grote watervallen en historische bezienswaardigheden als u de weg rond de fjord blijft volgen. In de winter kunt u genieten van een al even mooi winterlandschap

Van hieruit kunt u vele excursies maken, om er maar een paar te noemen:

Een verkenning van de 30 km lange Whale Fjord is aan te bevelen. Alleen al de prachtige aanblik van de bergen en de zee, die steeds in nieuw licht en nieuwe kleuren schitteren, of het nu winter of zomer is, zijn een rondreis waard. Ontelbare droomachtige zonsondergangen, regenbogen en poollicht hebben onze gasten al kunnen bewonderen

Stoere wandelaars zullen genieten van een wandeling met stevige schoenen naar de op één na hoogste waterval van IJsland (Glymur) of u kunt de Hallgrímskirkja kerk in Saurbær bezoeken, die u al aan de overkant kunt zien. Daarna kunt u ofwel naar Akranes rijden met zijn beroemde vuurtoren, lange zandstrand (nu met een HotPot) of de weg volgen naar Borgarnes naar het landgraverscentrum. De beroemde watervallen Hraunfossar ("Lava" waterval), Barnafossar ("Children's" waterval) in combinatie met een "Into the Glacier Tour" op de Langjökull gletsjer (boeken via ons) zijn van daaruit ook heel goed te bereiken

Een andere dagtocht naar de Gouden Cirkel kan direct vanuit Walfjord beginnen. Via weg 48 is er een directe verbinding met de Golden Circle-route die begint met het nationaal park Þingvellir. Daarna kunnen de andere attracties op deze route, zoals de geiser Strokkur en de gigantische waterval Gullfoss worden bewonderd.

Zelfs het zuiden is van hieruit gemakkelijk te bereiken. Een dagtocht naar de beroemde watervallen Seljalandsfoss en Skógafoss aan de voet van de beroemde Eyjafjallajökull-gletsjer, die in 2010 met zijn aswolk het wereldwijde vliegverkeer tot stilstand bracht, zou mogelijk zijn.

Je moet zeker de IJslandse hoofdstad Reykjavík bezoeken. Deze levendige stad met zijn gezellige restaurants, bars, cafés, schilderachtige visrestaurants aan de haven, de vele musea, kunst en bezienswaardigheden zal u zeker vaker uitnodigen.

Winkelen kunt u het beste in het stadje Mosfellsbær, op 30 minuten afstand. Daar vindt u verschillende supermarkten, een bakker, viswinkel, bank, postkantoor, apotheek, restaurants en cafés. Het Lágafellslaug zwembad is een ideale manier om de dag af te sluiten. Met verschillende geothermische zwembaden, glijbanen en sauna's zullen de kleintjes en de volwassenen zich zeker vermaken. Maar kom en zie het zelf!

Wanneer u na een dagtocht terugkeert naar de fjord, zult u zich realiseren dat u uw vakantie doorbrengt op een van de mooiste plekken van IJsland ;-).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een wasmachine en droger bevinden zich in het bijgebouw van Villa Fjordblick en kunnen gratis worden gebruikt.
Per geregistreerde persoon wordt één handdoek en één pakket bedlinnen verstrekt
De schoonmaak- en waskosten van 25000 IJslandse kronen (ongeveer 180 euro) die in de huurprijs zijn inbegrepen, moeten pas op de dag van vertrek worden betaald.
Een reisbedje en een kinderstoel kunnen op afspraak gratis worden verstrekt (u dient zelf beddengoed, kussen en dekbed mee te nemen).

Let op: Het minimum verblijf is 5 nachten. Met uitzondering van de periode van 17 december tot 07 januari, is het 7 nachten!
Een aankomst/vertrek op 24.12/25.12./26.12. , evenals op 31.12. en 01.01. is helaas niet mogelijk!
Neem vooraf contact met ons op voor de exacte data!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Fall einer Stornierung beachten Sie bitte folgende Gebühren: Bis 61 Tage vor Reisebeginn: 10 % des Reisepreises Ab dem 60. Tag bis 35. Tag vor Reisebeginn: 50 % des Reisepreises Ab dem 34. Tag bis 2 Tage vor Reisebeginn: 80 % des Reisepreises Bei späterem Rücktritt und bei Nichtantritt der Reise wird der gesamte Reisepreis berechnet!

meer informatie:

Let op onze kortingsacties:

U krijgt 7% korting onder de volgende voorwaarden
1. U boekt zes maanden van tevoren EN een verblijf van minstens 14 nachten.
2. U bent een "repeater" en wilt een tweede keer een vakantiehuis bij ons boeken

U krijgt een korting van 10 € per dag en boeking als:
U boekt minimaal twee huizen met een verblijf van minimaal 7 dagen tegelijkertijd (bijv. u gaat samen met vrienden/familie op vakantie en boekt de huizen "Villa Fjordblick" en "Villa Künstlerblick" naast elkaar) .

U kunt ook een geschikte huurauto en reisverzekering via ons boeken; neem gewoon contact met ons op.

Mocht u langer willen blijven, dan is de centrale ligging in het zuidwesten ideaal voor vele uitstapjes. Zo bespaar je jezelf het constante inpakken van koffers en kom je elke avond terug naar deze prachtige plek.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2022

Andrea P. uit Lana

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitzicht van de villa kunstenaar

Een onvergetelijk avontuur. Van sneeuwstormen tot 24 graden onder nul, van zonneschijn tot het noorderlicht. We konden alles meemaken. Complimenten aan de gastheer Dominik, die altijd klaar staat om te helpen en te adviseren, zelfs op vakantie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Antwoord van Dhr. D. Weil:

Sehr gerne haben wir Euch bei Euren Reisevorbereitungen unterstützt und wir freuen uns sehr, dass Ihr einen sicherlich unvergesslichen Island-Winterurlaub erleben konntet. Vielen Dank für Euer tolles Feedback! Vielleicht bis bald mal wieder ;-) Wir freuen uns jederzeit auf Euren Besuch!

Augustus 2020

Ulrike R. uit Feldhorst

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Cloud spelen

De ligging aan de Whale Fjord zorgt elke ochtend en avond (indien beschikbaar) voor een nieuw wolkenspel, romantische zonsondergangen, vogels kijken en goede toegang tot verschillende hoogtepunten van IJsland met de auto. De fjord is ook prachtig en een genot om rond te rijden. Reykjavik ligt op ongeveer 45 minuten rijden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. D. Weil:

Es freut uns, dass es Euch bei uns am Walfjord so gut gefallen hat. Falls Ihr wieder Sehnsucht nach ihm haben solltet, meldet Euch einfach. Wir freuen uns auf Euch :-)


Contactpersoon

Dhr. D. Weil

Dhr. D. Weil

Als zelfstandig reisagent ontdekte ik dit eiland met zijn unieke natuur en zijn lieve inwoners vele jaren geleden, na tientallen landen te hebben bereisd. Een passie die mijn familie ook met mij deelt, en we grijpen elke gelegenheid aan om hier tijd door te brengen. In de tussentijd heb ik al heel wat van het land leren kennen, veel vrienden gemaakt en de taal altijd graag verkend. Ook beroepsmatig ben ik nu gespecialiseerd in IJsland en wil ik dit land aan meer dan alleen mijn vrienden en kennissen voorstellen. Misschien kan ik u ook naar dit prachtige land lokken, zodat u een onvergetelijke vakantie kunt doorbrengen in een van mijn drie vakantiehuizen van verschillende grootte


Andere accommodaties van Dhr. D. Weil


meer informatie

Objectnummer: 106253

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/106253.htm

Dhr. Dominik Weil

Friedrichsheck, 12

55442 Stromberg

0049(0) +4967247154


«Uitzicht van de villa kunstenaar» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven