Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ons droomhuis

Noordzee, Oost-Friese Waddenzee

Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis (80 m²) aan het strand ligt in een rustige doodlopende straat in Harlesiel. Het is ideaal voor 4 personen en 1 klein kind. Een eigen terras, een tuin en een parkeerplaats voor de auto zijn beschikbaar. Een schuurtje als "stalling" voor de fietsen is ook beschikbaar.
De daghuur (vanaf 78,00 Euro) is inclusief WLAN, elektriciteit, verwarming en water. De verplichte gemeentebelasting (per persoon 1,50 of 3,00 per nacht, kinderen de helft, laagseizoen gratis) wordt extra in rekening gebracht. In ruil daarvoor zijn er tal van kortingen. Het strand, de Waddenzee, de jachthaven, de veerhaven naar Wangerooge, het overdekte zwembad met sauna en het fitnesscentrum liggen op slechts enkele minuten lopen of fietsen.

Faciliteiten: tuinmeubilair, parkeerplaats, berging voor fietsen, trolley, wasmachine, externe rolluiken op de begane grond, kluis, begane grond met tegels, eerste verdieping met tapijt van hoge kwaliteit, muren met originele schilderijen van de eigenaar; 2 slaapkamers met vier bedden en reisbedje voor 1 klein kind, parasol
Afstand tot het strand ca. 0,4 km
Afstand tot de jachthaven ca. 0,3 kilometer
Afstand tot het centrum: ongeveer 1,5 kilometer


Het huis: Grote, comfortabele woonkamer met eethoek, aparte keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, terras en tuin op het zuiden.

De keuken (vloer: tegels): Koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, oven, magnetron, afzuigkap,
Woongedeelte (vloer: tegels): Bankstel, eethoek, kinderstoel, TV, videospeler, stereo radio, CD speler, uitgang naar het terras, doucheruimte met WC; berging met wasmachine.

Bovenste verdieping
Eerste slaapkamer (vloer: tapijt): Tweepersoonsbed, kledingkast, kinderreisbed, rusthoek met twee schommelstoelen, raam met binnenzonwering
Tweede slaapkamer (vloer: tapijt): twee eenpersoonsbedden, kledingkast, raam met binnenzonwering
Badkamer, betegeld: WC, badkuip, raam met binnenzonwering.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 100 km Bremen

100 km

Station 16 km Wittmund

16 km

Snelweg-afrit 40 km Wilhelmshaven

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De tussenwoning is absoluut rustig gelegen. Kinderen vinden ideale mogelijkheden om te spelen in de tuin en voor het huis, omdat er bijna geen verkeer is. Alles kan te voet of met de fiets. En voor de korte weg naar het strand is een handkar beschikbaar.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Zelfs in het hoofd- en middenseizoen is een bezetting van minder dan 7 nachten mogelijk, als daarmee tijdgaten worden opgevuld of een aparte regeling wordt getroffen. Toeristenbelasting 1,50 tot 3,00 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Falle eines am Urlaubsort angeordneten Beherbergungsverbotes (z.B. wg. Corona) ist ein kostenfreier Rücktritt bzw. eine Terminverschiebung oder die Ausstellung eines Gutscheins möglich.

meer informatie:

Aangezien wij nieuw zijn op dit portaal, volgen hier enkele beoordelingen die onze gasten in de afgelopen twee jaar hebben achtergelaten - sindsdien verhuren wij.
2017

Verblijf 20 nov. 2017

Rustig en ontspannend
Buiten het seizoen is het hier zo rustig als u wilt. Heldere lucht, prachtige sterrenhemels en af en toe een felle wind. Het is lekker warm in het huis en het is zeer smaakvol ingericht (met eigen foto's)!

Verblijf 14 okt. 2017
De herfst is hier ook mooi
Als u de Noordzee buiten de zomerse drukte wilt beleven - dit liefdevol ingerichte huis is ook in de herfst en winter precies goed.

Verblijf 3 sep. 2017
Mooie en gezellige accommodatie
Een zeer mooie accommodatie, alles wat je nodig hebt met kind en kinderen was aanwezig en in goede staat. Zal altijd graag terugkomen!

Verblijf 29 juli 2017
Zeer mooie, goed onderhouden vakantiewoning - maar liever niet voor kleine kinderen
Het vakantiehuis maakt waar wat de beschrijvingstekst belooft - het is rustig, je ruikt de zee en het huis maakt een zeer verzorgde indruk. Het huis is een klein wonder van ruimte - de eigenaars en de planners hebben hier veel (en zeer goed) over nagedacht. We voelden ons eigenlijk heel comfortabel in dit vakantiehuis, ware het niet dat onze zeer levendige bijna tweejarige er niet was. Hij liet ons af en toe zweten. Voor gezinnen met kinderen van kleuterleeftijd en ouder kunnen wij, gezien onze ervaringen, het huis zonder voorbehoud aanbevelen.

Verblijf 4 juni 2017
Gewoon geweldig!
Mooi, schoon, rustig, individueel ingericht - wat wil je nog meer?


2016

Verblijf 1 okt. 2016
Pure vakantie!
Het huis aan zee aan de Bootsweg 34 ligt op een geliefde rustige locatie, de perfecte uitrusting laat niets te wensen over. Op de bezoeker wacht een verzorgd, gezellig huis, waarin men zich onmiddellijk thuis voelt. De originele kunstwerken en een kleine vakantiebibliotheek zijn culturele hoogtepunten. Een buitenzwembad en een binnenzwembad bevinden zich in de directe omgeving. De eilandliefhebber kan prachtige dagtochten maken naar Wangerooge en naar Spiekeroog. De haven ligt op loopafstand.

Verblijf 22 aug. 2016
Goed uitgerust vakantiehuis met voldoende ruimte voor het hele gezin
Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt op vakantie. Het is vrij smaakvol ingericht en de eigenaar biedt zijn gasten met dit vakantiehuis veel ruimte en comfort. Helaas was het op sommige plaatsen niet schoon, vooral in de badkamer. Het zou zeker zinvol zijn voor de eigenaar om met de plaatselijke dienst te praten, want de hygiëne van de toiletten liet veel te wensen over. Als daar in de toekomst beter op gelet wordt, is dit huis met zijn ligging en zijn faciliteiten een aanrader, zeker voor een gezin met kinderen!
Ons antwoord: Dank u voor uw opmerking. We hebben uiteraard onmiddellijk contact opgenomen met het serviceteam ter plaatse zodat dit slordige werk eenmalig blijft. hw

Verblijf 30. Juli 2016
Grote vakantie!!!!!
Het huisje is super voor een familievakantie. De ligging is top, het strand, het overdekte zwembad (Cliner Quelle) en kinderspeelplaatsen zijn in een paar minuten te bereiken. Het huis zelf biedt voldoende ruimte, zelfs voor een kinderreisbed in de grote ouderslaapkamer. De kleine tuin nodigt uit tot barbecueën en koffie drinken.

Verblijf 23 juli 2016
Zeer goede vakantiewoning met goed comfort
We hebben een aangename week doorgebracht in het mooie vakantiehuis met onze kleinkinderen. De uitrusting van het vakantiehuis had alles wat we nodig hadden voor de vakantie. De wandeling naar het strand over de dijk was ruim 10 minuten. Met de kinderen (5, 13 en 16) hebben we veel in de directe omgeving kunnen bewonderen en bezoeken.


Verblijf 21. Juli 2016
Comfortabel!
De beste voorwaarden voor een ontspannen verblijf: rustig, goed uitgerust, dicht bij het strand en het centrum van het dorp. Alleen het stallen van 4 fietsen in de schuur vereist enige handigheid.

Verblijf 4 mei 2016
Mooi vakantiehuis op een goede locatie
We hadden een aangenaam verblijf in het huis in Harlesiel in het beste weer begin mei (4 dagen zon). Het huis is modern ingericht en biedt voldoende ruimte voor alle gasten. Er is zelfs een handkar beschikbaar, zodat strandspullen gemakkelijk naar het strand kunnen worden vervoerd. De nabijheid van het strand en van de Harle en de daar gevestigde restaurants maakt een auto praktisch overbodig.

Verblijf 19 mrt. 2016
Gezellig, individueel uitgerust, kindvriendelijk
Alles past!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.2 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
4.1 Ligging
3.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2022

Juergen G. uit 46562 voerde

1,0
1 1 1 1 1

Ferienhaus mieten

Das Haus ist einfach sehr zu Empfehlen.Sehr ruhige Lage.Der Garten ist überschaubar aber die Terrasse ist völlig
ausreichend.Wie gesagt hat uns alles gut gefallen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2022

Silvia W. uit Bochum

4,2
4 5 5 4 3
Toon Duits

Graag weer

We voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis.
Alles wat je nodig hebt is er.
Het huis was niet erg goed schoongemaakt toen we erin trokken, maar we hebben geklaagd en er werd onmiddellijk iets aan gedaan.
We zouden er graag nog eens onze vakantie doorbrengen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2021

Sigrid S. uit Hagen (Westfalen)

4,3
3.5 4 4 5 5

Erholsamer Urlaub

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Lage ist für einen erholsamen Urlaub wunderbar. Trotzdem alles fussläufig erreichbar. In der Küche fehlte es an nichts. Möbel im Wohnzimmer leicht in die Jahre gekommen, aber noch tolerierbar. Wir kommen sicher n0ch einmal wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Augustus 2021

Sauer S. uit Limburg-Weilburg

2,9
4 5 0.5 2.5 2.5

Lässt zu wünschen übrig

Wir 4 + Kind sind enttäuscht. Werden nach Harlesiel nicht wieder reisen. Vielleicht lag es an C....
Ein überfüllter Aschenbecher beim Empfang war nicht so toll.
Der ungepflegte sogenannte Garten war eine Zumutung, wirklich nicht schön anzusehen.
Nunja, es war preiswert, das war ein Pluspunkt.
Zudem wegen Falschparkens 2 Strafzettel in der Ferienanlage bekommen.
Schade, solch ein Resümee zu ziehen...

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. H. Weinand:

Ihre Kritik können wir nicht nachvollziehen. Im Haus ist Rauchen verboten. Wenn es dennoch einen vollen Aschenbecher gegeben haben sollte, ist dieser wohl vom Putzteam übersehen worden. Der Garten wird von uns persönlich - wie wir meinen - liebevoll gepflegt. Lediglich der Rasen kann in der Hochsaison nicht jede Woche gemäht werden. Völlig kraus wird die Kritik bei den Strafzetteln: Für das Haus gibt es einen privaten Stellplatz. Da werden die Kontrolleute keine "Knöllchen" verteilen. Schade trotzdem, dass Sie mit solchen Eindrücken nach Hause gefahren sind.

Juli 2021

Anna V. uit 45289

5,0
5 5 5 5 5

Empfehlenswert

Wir fahren seit mind. 6 Jahren dort hin, hatten noch nie Probleme mit Aschenbechern und waren auch immer froh darüber noch nicht einmal Zigarettengeruch im Haus zu haben.

Das Haus ist super ausgestattet, bietet alles was man für einen Urlaub mit 2 kleinen Kindern braucht.
Es ist fussläufig alles erreichbar und bietet einen tollen Ausgangspunkt für Radtouren in jede Richtung.
Der Garten ist von der Größe her vollkommend ausreichend und unsere Tochter hatte viel Spaß die Gänseblümchen zu pflücken.
Durch den eigenen Parkplatz fällt die Suche nach einem Parkplatz weg.
Im Herbst kommen wir wieder, da das Preis-/Leistungsverhältnis stimmt und wir uns jedes Mal wohlfühlen ?

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2021

Gabriele und Jens S. uit Essen

3,8
4 4 3.5 4 3.5

Schöne Tage an der Nordsee

Nettes Haus in einer Ferienhaussiedlung, fußläufig zum Strand und guter Ausgangspunkt für Fahrradtouren. Bäcker nur wenige Gehminuten entfernt. Ausstattung mit allem, was man braucht. Positiv: zwei Bäder. Zweiter Schlafraum allerdings sehr klein.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2019

Christa B. uit 90522 Oberasbachh

5,0
5 5 5 5

Ein wirkliches Traumhaus

Die Lage und die Ausstattung war hervorragend.
Einzig die Kosten für Bettwäsche und Handtücher ist sehr hoch.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2019

Harald uit Wabern

3,8
4 4 3 4

Auszeit am Wasser

Waren im Mai da . Haus ist für den Gebrauch gut ausgestattet.Möbel sind etwas in die Jahre gekommen.2 Badezimmer waren toll.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto

Maart 2019

Ilse S. uit 45277 Essen

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Komfortabel - individuell eingerichtet und gut ausgestattet - nah zum Strand, zum Yachthafen und zur Promenade nach Carolinensiel.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt, das Haus ist ein idealer "Stützpunkt" für vielfältige Unternehmungen: Schwimmen im Strandbad und in der Cliner Quelle, Fahrradtouren ( Fahrradkarten und Tourenvorschläge im Haus vorhanden) , Spaziergänge, gut essen .... auch ohne ins Auto zu steigen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Augustus 2018

Petra V. uit 45277

5,0
5 5 5 5

gemütliche und komfortable Unterkunft

wir haben uns mit unserem 5 jährigen Enkel sehr wohl gefühlt

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2018

Karin W. uit 79206 Breisach

4,5
5 5 4 4

Urlaub wie zuhause

Sehr gut und persönlich ausgestattetes Ferienhaus (selbst Kinderbücher vorhanden) mit reichlich Stauraum und eigenem Fahrradabstellraum , die Nähe zum Strand und zum Ort waren sehr angenehm. Alles mit dem Fahrrad erreichbar. Ausreichend Privatspäre, aber nicht isoliert. Gerne wieder!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juli 2018

Daniel uit 45277 Essen

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub - sehr empfehlenswert

Es waren zwei sehr schöne Wochen. Sonne satt und der Strand ist fußläufig problemlos zu erreichen, was besonders mit Kindern von großem Vorteil ist.

Haus ist gut ausgestattet, es bleiben keine Wünsche offen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. H. Weinand

Dhr. H. Weinand

We kochten het huis in 2013 en begonnen het enige tijd daarna te verhuren. Aangezien wij binnen onze mogelijkheden ook af en toe een paar dagen in "ons droomhuis" doorbrengen, houden wij het in de best mogelijke staat en zorgen wij voor een gezellige sfeer. Dit wordt bevestigd door onze gasten. Ter plaatse zorgt een servicebedrijf voor alle dagelijkse zaken: van het overhandigen van de sleutels tot het huren van beddengoed, handdoeken en fietsen, indien gewenst.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 115434

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115434.htm


«Ons droomhuis» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven