Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Toddy

Gloweren op het zonnige eiland Rügen

Max.  6   gasten
104m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
104m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

"Toddy" is de naam voor een soort cocktail die gedronken wordt op de stranden van India en Amerika. Zon, zand en zee worden weerspiegeld in deze cocktail en in het vakantiehuis - geniet van het mooie ruime vakantiehuis Toddy in Glowe op het zonnige eiland Rü Vakantiehuis met ca. 104 m² woonoppervlak ligt in het rustige en windbeschutte deel van Glowe en is slechts op korte afstand van het strand en de haven op ca. 700 m afstand. Toddy is zo georiënteerd dat u perfect kunt genieten van zowel de zuid- als de westzon op de twee terrassen kö gezellige open haard en de smaakvolle inrichting van het lichtovergoten woongedeelte met open keuken en eethoek op de begane grond heten u welkom. De hoogwaardige inrichting omvat natuurlijk ook een stereo-installatie, lcd-tv, dvd-speler en internettoegang via WLAN. Boeken en spelletjes voor jong en oud zorgen voor vermaak, ook als het minder mooi weer is. Op de begane grond is ook een doucheruimte met aangrenzende sauna en in de bijkeuken een bovenverdieping met drie slaapkamers met in totaal zes bedden voor volwassenen en een extra bed voor een peuter (kinderstoel aanwezig). De ruimte wordt aangevuld met een ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel en veel bergruimte. Er zijn twee privé parkeerplaatsen voor uw auto's op het terrein, naast het huis vindt u een zomerhuis met een dak om uw fietsen, sportuitrusting of visspullen op te bergen. Tuinstoelen, twee ligstoelen en een tuinbarbecue maken het mogelijk om ontspannende uren door te brengen in het vakantiehuis is een rookvrij huis en dus ook geschikt voor mensen met een allergie. Zodat u en uw kinderen zich helemaal thuis voelen in Glowe, vindt u geweldige speeltuinen om te klimmen en te ravotten in de directe omgeving van het strand, dat op slechts 8 minuten lopen ligt. Het lange zandstrand is ook een geweldige plek om te spelen, te ravotten en uit te kijken naar uw bezoek!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 120 km Rostock

120 km

Station 8 km Sagard

8 km

Snelweg-afrit 80 km Strahlsund

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De badplaats Glowe is schilderachtig gelegen aan het lange, fijnzandige Oostzeestrand van de Tromper Wiek-baai. De badplaats is een opkomend vakantieoord. De prachtige strandpromenade met kuurplein nodigt uit tot een wandeling. Het oriëntatiepunt van Glowe, de "Ostseeperle", gebouwd in 1968, ligt direct aan de promenade. Tegenwoordig herbergt het monumentale, opvallende glazen gebouw een modern restaurant met een terras aan het meer en een prachtig uitzicht op het water.

De nieuwe jachthaven met restaurant, bootverhuur, vistochten en bootexcursies naar Hiddensee ligt ter hoogte van de "Königshörn" klif. Georganiseerde of zelfstandige zeiltochten in alle richtingen ronden het aanbod af. De kleine kaap Königshörn met zijn uitkijktoren biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de Tromper Wiek tot aan de beroemde Kaap Arkona.

Glowe is een ideale locatie voor fietstochten. Kort of lang - iedereen komt hier aan zijn trekken. Korte tochten leiden naar de Spykerschen See of naar de Boddenkust van Glowe, langere tochten leiden naar Kaap Arkona of langs de Jasmund Bodden naar Lietzow. Een fietsverhuurwinkel bevindt zich direct aan het Ostseepark en kan te voet vanaf het vakantiehuis in 2 minuten worden bereikt.

Glowe biedt ideale omstandigheden voor de sportvisserij. Met de juiste uitrusting en een beetje ervaring kunt u kabeljauw of zeeforel vangen tijdens het vissen op zee of in de branding. Visvergunningen zijn verkrijgbaar bij de havenmeester of bij tankstations.

Ongeveer 12 km verderop in het dorp Lohme is bij kasteel Ranzow een prachtige 18-holes golfbaan aangelegd met uitzicht op de Oostzee, die alle golfers uitnodigt.

De 10 km lange "Schaabe", de grootste landtong van Rügen, begint aan de westelijke rand van Glowe. Het verbindt het schiereiland Wittow met Jasmund en scheidt de grote Jasmund Bodden van de zee. Het witte zandstrand van de Schaabe lijkt eindeloos en wordt begrensd door duinen en dennenbossen. Het biedt geweldige surfplekken en nudistencultuur in gedeelten.

Het Jasmund National Park van 30 km², gelegen op ongeveer 12 km van Glowe, staat bekend om zijn prachtige beukenbossen en de onmiskenbare schoonheid van de wereldberoemde witte krijtrotsen. Hier bevinden zich ook de zogenaamde Wissower Klinken en de Königsstuhl, het oriëntatiepunt van Rügen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Uitchecken: 09:30
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het hoogseizoen moeten aankomst en vertrek beperkt blijven tot het weekend!

Gasten hebben de mogelijkheid om zogenaamde linnenpakketten (bedlinnen, badhanddoek en handdoek) te bestellen voor 16,50 per persoon. Deze worden ter plaatse in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • · Stornierung bis 60 Tage vor Mietbeginn - Pauschalgebühr 50,00 € · Stornierung bis 30 Tage vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises · Stornierung ab dem 29 Tag vor Mietbeginn bis Mietbeginn 90 % des Mietpreises.

meer informatie:

Het Toddy vakantiehuis is uitgerust met twee zogenaamde bakkersfietsen zodat het brood halen zo snel mogelijk gaat.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie D. Jenssen

Familie D. Jenssen

Bij ons eerste bezoek werden we verliefd op het eiland. Toen vrienden hun vakantiehuisje in gebruik namen, was er net weer een stuk grond vrijgekomen aan de overkant. Dus maakten we een droom waar, en die willen we met jullie delen. Vakantiehuis Toddy - Een time-out voor lichaam en geest!


Andere accommodaties van Familie D. Jenssen


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 115623

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115623.htm

Familie Dr. Hans-Georg und Ute Jenssen

Blankenburger Weg 4

22459 Hamburg

0049405525214

0049405525215

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven