Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Seepark Huis 1" in SeeparkHooksiel

Hooksiel

Max.  5   gasten
88m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
88m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

97 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

97 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

**note: er is een constructie gepland op de grote weide in de richting van de eik. IN DE AFGELOPEN 15 MAANDEN IS DAAR GEWERKT IN CA. 3-4 WEKEN WERD ER GEWERKT. DE REST VAN DE TIJD STOND ALLES STIL, NET ALS NU. TOCH WILLEN WIJ EROP WIJZEN DAT HET WERK IN THEORIE KAN WORDEN HERVAT. (21.08.2022) VAN 15 MAART TOT 31 OKTOBER ZIJN ER STRIKTE RUSTTIJDEN VAN 13-15 UUR EN VAN 19-08 UUR. De bouwgrond ligt in de richting van de ingang van het huis, het terras en de tuin liggen aan de beschermde, zonnige achterzijde van het huis!

Welkom in ons ruime vakantiehuis "Seepark Haus 1"!


Met zijn hoogwaardige inrichting nodigt het u uit om u thuis te voelen. (Hondenliefhebbers* en allergiepatiënten** komen hier ook aan hun trekken)

Geniet volop van de frisse Noordzeelucht op het zonneterras met strandstoel, dat in de zomermaanden is ingericht. De ruime en uitnodigende woonkamer biedt ruimte voor het hele gezin om samen te zijn. De keuken van het huis is goed uitgerust en biedt alles wat u nodig heeft. Dit omvat: vaatwasser, keramische kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat (filterkoffie), broodrooster, waterkoker, koelkast met vriesvak, voldoende serviesgoed, kinderservies..

In totaal zijn er 3 heerlijke slaapkamers met boxspringbedden op de 1e verdieping van het huis die voldoende ruimte bieden om volledig tot rust te komen. De grote slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed (180 x 200cm) en Tv. Indien gewenst kan hier ook een babyreisbedje worden geplaatst. Er is ook een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een eenpersoonskamer. Ook op de begane grond is er een badkamer met douche

Bruikbare gemeenschappelijke voorzieningen
a) Een grote, afsluitbare fietsruimte met oplaadpunt voor e-bikes.
b) Een aparte wasruimte met wasmachine en droger. Beide machines werken met muntautomaten (3€ per stuk)
c) Een grote parkeerplaats met 2 parkeerplaatsen ter beschikking

*In principe zijn honden in overleg altijd welkom! Wij vragen echter uw begrip voor het feit dat wij geen pups en jonge honden jonger dan één jaar accepteren. Samen met onze gewaardeerde schoonmakers hebben wij ook het compromis gesloten om geen hondenrassen meer toe te laten die vaak bijzonder moeilijk te reinigen waren. Dit zijn bijvoorbeeld Leonbergers en Berner Sennenhonden. Wij vragen uw begrip dat wij ons woord in dit opzicht willen houden. Informeer ons daarom bij uw aanvraag over de leeftijd en het ras van de hond. Wij vragen u ook ervoor te zorgen dat uw vertrek schoongeveegd is en, indien nodig, te vegen, te stofzuigen of te dweilen voor vertrek.
**Bij de inrichting van alle woningen hechten wij groot belang aan het vermijden van stof- en vuilophopingen.
Stoffige en bevlekte stoffen banken, bedden en tapijten zult u bij ons niet aantreffen! Alle vloeren zijn veegbaar, alle meubels zijn van hout, glas of met leer bekleed en dus gemakkelijk schoon te maken, en alle matrassen zijn bedekt met veegbare hoezen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.9 km

0.9 km

Bus 0.9 km

0.9 km

Luchthaven 120 km Bremen

120 km

Station 15 km Jever

15 km

Snelweg-afrit 12 km A 29

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiesfeer in Seepark Hoosksiel

Ons "Seepark Hooksiel" is een ruim opgezet terrein waarop meerdere vakantiewoningen bij elkaar staan. De huizen zijn omgeven door een unieke vakantiesfeer en ruime, gemeenschappelijke groenzones. Het terrein is grotendeels omgeven door hekken, Friese muren en hagen die voor privacy zorgen. U vindt geen storende weg of openbare voetpaden langs het huis! De woning heeft een gemeenschappelijke parkeerplaats met 2 parkeerplaatsen en een korte wandeling naar uw vakantiehuis. Sluit de autodeur en geniet van uw vakantie!

**note: er is een ontwikkeling gepland op de grote weide richting de dijk. BINNEN DE LAATSTE 15 MAANDEN WAREN ER CA. 3-4 WEKEN WERD ER GEWERKT. DE REST VAN DE TIJD STOND ALLES STIL, NET ALS NU. TOCH WILLEN WIJ EROP WIJZEN DAT HET WERK IN THEORIE KAN WORDEN HERVAT. (21.08.2022) HET BOUWTERREIN LIGT IN DE RICHTING VAN DE INGANG VAN HET HUIS, MAAR HET TERRAS EN DE GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN LIGGEN AAN DE BESCHERMDE, ZONNIGE ACHTERZIJDE VAN HET HUIS!

De omgeving

Op een steenworp afstand ligt de oude dijk van Hooksiel. Van daaruit leiden vele mooie fietspaden door het recreatiegebied 'Haaksmeer' naar het strand. Onderweg passeert u verschillende boothavens, een zeilschool, de waterfietsenverhuur, tennisbanen, de paardenrenbaan, de surfbaaien en de waterskilift met restaurant. U kunt ook over de top van de oude dijk direct naar de Noordzee lopen. In omgekeerde richting leidt de dijk u rechtstreeks naar de oude haven en dus naar het centrum van Hooksiel.

En hoe ver is het naar de...

Overdekt golfslagbad met zeewater → ca. 80 m
Bakkerij → ca. 170 m
Restaurant La Primavera → ca. 170 m
Fietsverhuur Blinkfüer → ca. 200 m
Renbaan → ca. 230 m
Dorpscentrum → ca. 900 m
Verhuur van waterfietsen → ca. 1.000 m
Tennisbaan → ca. 1000 m
Supermarkt → ca. 1500 m
Surfschool → ca. 2.200 m
Stand up paddling → ca. 2.200 m
Waterskilift → ca. 3.500 m
Strand → ca. 2.000 tot 3.600 m


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 80
Aanbetaling: 15 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Houd rekening met eventuele bindende extra kosten zoals de toeristenbelasting. De prijzen zijn inclusief BTW en alle bijkomende kosten zoals energiekosten. Daarnaast is er de plaatselijke toeristenbelasting.

Beddengoed 13,0€ (niet gedekt, maar in het huis)
Handdoeken 4,5€ (1 douchehanddoek + 1 handdoek)

Wasmachine 3€ voor ongeveer 3 uur
Droger 3€ voor ongeveer 3u


Kortingen voor boekingen van minder dan een week:
4 nachten 73% van de weekprijs
5 nachten 79% van de weekprijs
6 nachten 90% van de weekprijs

Annuleringsvoorwaarden:

  • 15% des Mietpreises bei Rücktritt bis 75 Tage vor Mietbeginn 40% des Mietpreises bei Rücktritt ab dem 74. und bis zum 30. Tag vor Mietbeginn 90% des Mietpreises bei Rücktritt ab dem 29. Tag


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Heike M. uit Grefrath

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Haus und tolle Umgebung

Das Haus ist toll eingerichtet und sehr großzügig geschnitten. Es ist mit allem was man benötigt ausgestattet.
Die Vermieter sind sehr nett und zuvorkommend... leider hat ein persönlicher Kontakt coronabedingt nicht stattgefunden ?. Dafür waren die Emails umso herzlicher ❤.
Vom Haus aus kann man tolle Touren zu Fuss, mit dem Fahrrad oder mit dem Auto machen... die Gegend ist einfach nur traumhaft.
Das einzige was zu beachten ist, wenn man Urlaub mit Hund macht, dass das Grundstück nicht umzäunt und die Terasse offen ist.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie M.,
zunächst auch an dieser Stelle nochmal ein ganz liebes Dankeschön, dass Sie sich die Zeit für die herzlichen Worte genommen haben! Damit machen Sie mir eine große Freude! Nicht weniger freue ich mich natürlich darüber, dass es Ihnen bei uns gefallen hat und Sie einen schönen Sommerurlaub bei uns hatten! Wie Sie schon angesprochen haben vermisse auch ich den persönlichen Kontakt. Ich freue mich aber, dass das freundliche Lächeln auch durch die Zeilen angekommen ist und ich unseren Gästen dank der kontaktlosen Schlüsselübergaben zumindest etwas mehr Flexibilität bei den Anreisen verschaffen kann! Und im Zweifelsfall bin ich natürlich schnell vor Ort. Ich hoffe Ihre Urlaubserinnerungen bleiben lange erhalten, bedanke mich ganz herzlich und versende ganz liebe Grüße von der Nordsee

Mei 2021

M K. uit Düsseldorf

4,9
5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Zeer fijne vakantie met 4 volwassenen en 1 hond

Na lang zoeken naar een vakantiehuis vonden we het huis Seepark 1 in Hooksiel. De verhuurder verhuurt het huis niet op korte termijn, wat voor ons heel goed was, omdat er een vakantie tussen zat en de huizen overal maar een paar dagen te huur waren (tijdens onze vakantieperiode)
Het huis ligt direct naast het overdekte zwembad, dat gesloten was vanwege Corona, en aan de dijk naar de zeilhaven. Geweldig voor een wandeling, vooral 's avonds. De locatie van het huis was perfect voor ons. Je kunt om de hoek eten en broodjes halen in 2 minuten. Winkelen met de auto in 3 minuten.
Het huis was super schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt. De keuken is volledig uitgerust. De woonkamer is zeer mooi ingericht met een grote flatscreen TV. Alleen met de W-Lan was het niet zoals je thuis gewend bent, maar je bent op vakantie en kunt ook gewoon je mails checken.
Beneden: Hal met garderobe, gastentoilet met douche, woon-eetkamer-keuken, kleine berging, 1e verdieping: douche met toilet, een eenpersoonskamer, een kamer met twee aparte bedden en een tweepersoonskamer met TV. Alle kamers zijn ingericht met kledingkasten, wat in onze ervaring niet altijd de standaard is. In de tuin staan comfortabele stoelen en een grote tafel. Elk huis heeft zelfs zijn eigen strandstoel. Tegen een kleine vergoeding kunt u uw kleding wassen en drogen in een aparte ruimte. Er is een afgesloten berging voor fietsen met een stopcontact voor elektrische fietsen. We hebben nog een dag verlengd, wat ook zonder problemen en contact verliep.
Het contact ter plaatse is contactloos, je krijgt een code voor een sleutelkluisje. Al het andere kon gemakkelijk worden gedaan via de mobiele telefoon of e-mail. Drie van ons werden twee keer gevaccineerd, ik maar één keer, dus de testresultaten werden om de 3 dagen per e-mail verstuurd, alles verliep zonder problemen
We hadden dus een super relaxte vakantie in Haus Seepark 1, vooral door en met de pandemie. Het was niet onze laatste vakantie daar, we komen weer terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie K.,
ein großes Dankeschön, dass Sie sich zusätzlich zu den lieben persönlichen Worten die Zeit für die schöne und ausführliche Bewertung genommen haben! Darüber werden sich bestimmt einige Urlaubssuchende freuen. Es ist so schön, dass Sie Ihren Urlaub bei uns genossen haben und ich freue mich, dass wir Sie zu Gast haben durften! Gerne heißen wir Sie jederzeit wieder willkommen. Ich hoffe die Urlaubsentspannung hält noch lange an und verbleibe mit lieben Grüßen von der Nordsee. Anne Schake

Juli 2020

Daniel P. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Eine Perle an der Nordsee

In dem optisch schön eingerichteten Ferienhaus fehlte es uns an nichts.Unsere Kinder waren total begeistert von dem großzügigen Garten in der Anlage! Wir haben es sehr geschätzt, dass wir bei der modernen Schließanlage gar keinen Schlüssel brauchten. Die frische Nordseeluft fehlt uns allen schon jetzt!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

September 2018

Uwe V. uit Kaiserslautern

5,0
5 5 5 5

Unser Geheimtipp

Schönes Haus, tolle Gegend, nette Vermieter.
Das Haus haben wir bereits weiterempfohlen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Anna K. uit H.

4,7
5 4.5 5 4
Toon Duits

Mooie harmonieuze vakantiewoning

We vonden het huis erg mooi. Het meubilair roept een samenhangend beeld op en is niet uit losse losse onderdelen bij elkaar gegooid. We waren vooral onder de indruk van de open indeling. Vooral door de openheid van de landelijke keuken konden we heerlijk samen genieten. Eenmaal om de hoek is er ook een ligweide die gebruikt kan worden - wij kunnen die alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Max uit Melsungen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

100% comfortabel

Fantastische uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Dit is het eerste huisje waar we verbleven en waar we ons helemaal thuis voelden. Het was erg schoon en we hielden echt van de stijlvolle inrichting. Wij waren met zijn vijven in dit prachtige huis in Hooksiel en we kunnen het te allen tijde aanbevelen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf NOF-GmbH
Mevr. G. Schake

Mevr. G. Schake

Andere accommodaties van Mevr. G. Schake

Alle accommodaties weergeven van Mevr. G. Schake

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 163975

Laatst bijgewerkt: 23.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/163975.htm


«"Seepark Huis 1" in SeeparkHooksiel» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven