Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Seepark Huis 3" in SeeparkHooksiel

Hooksiel

Max.  6   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

105 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

105 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

**note: er is een ontwikkeling gepland op de grote weide richting de dijk. IN DE AFGELOPEN 15 MAANDEN IS DAAR GEWERKT IN CA. 3-4 WEKEN WERD ER GEWERKT. DE REST VAN DE TIJD STOND ALLES STIL, NET ALS NU. TOCH WILLEN WIJ EROP WIJZEN DAT HET WERK IN THEORIE KAN WORDEN HERVAT. (21.08.2022) VAN 15 MAART TOT 31 OKTOBER ZIJN ER STRIKTE SLUITINGSTIJDEN VAN 13-15 UUR EN 19-08 UUR. Tussen de "seeparkwoning 3,4" en de gebouwencirkel ligt onze grote gemeenschappelijke parkeerplaats en een andere vakantiewoning! HET TERRAS EN DE TUIN WORDEN ER GOED DOOR BESCHERMD.**

Welkom in ons ruime vakantiehuis "Seepark Haus 3"!

Met zijn hoogwaardige inrichting nodigt het huis u uit om u thuis te voelen. (Hondenliefhebbers* en allergiepatiënten** komen hier ook aan hun trekken)

Geniet volop van de frisse Noordzeelucht op het zonneterras met tuinmeubelen en strandstoel (in de zomermaanden). De ruime en uitnodigende woonkamer biedt ruimte voor het hele gezin om samen te zijn. De keuken van het huis is top uitgerust en biedt alles wat je nodig hebt. Vaatwasser, keramische kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat (filterkoffie), broodrooster, waterkoker, koelkast met vriesvak, voldoende serviesgoed, kinderservies..

In totaal zijn er 3 heerlijke slaapkamers met boxspringbedden die voldoende ruimte bieden om volledig tot rust te komen. Op de eerste verdieping van het huis bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed (180 x 200). Indien gewenst kan hier ook een babyreisbedje worden geplaatst. Ook op de eerste verdieping is de tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90 x 200). De derde slaapkamer bevindt zich op de rustige zolder van het huis en is ook uitgerust met een tweepersoonsbed

Naast de hoofdbadkamer op de 1e verdieping van het huis is er ook een gastentoilet op de begane grond

De volgende gemeenschappelijke voorzieningen staan eveneens tot uw beschikking
a) Een grote, afsluitbare fietsruimte met oplaadpunt voor e-bikes.
b) Een aparte wasruimte met wasmachine en droger. Beide machines werken met muntautomaten (3€ per stuk)
c) Een grote parkeerplaats met 2 parkeerplaatsen ter beschikking

*In principe zijn honden in overleg altijd welkom! Wij vragen echter om uw begrip dat wij geen pups en jonge honden jonger dan één jaar accepteren. Samen met onze gewaardeerde schoonmakers hebben wij ook het compromis gesloten om geen hondenrassen meer toe te laten die vaak bijzonder moeilijk te reinigen waren. Dit zijn bijvoorbeeld Leonbergers en Berner Sennenhonden. Wij vragen uw begrip dat wij ons woord in dit opzicht willen houden. Informeer ons daarom bij uw aanvraag over de leeftijd en het ras van de hond. Wij vragen u ook om ervoor te zorgen dat uw vertrek schoongeveegd is en, indien nodig, te vegen, te stofzuigen of te dweilen voor vertrek.
**Bij de inrichting van alle woningen hechten wij groot belang aan het vermijden van stof- en vuilophopingen.
Stoffige en bevlekte stoffen banken, bedden en tapijten zult u bij ons niet aantreffen! Alle vloeren zijn veegbaar, alle meubels zijn van hout, glas of met leer bekleed en dus gemakkelijk schoon te maken, en alle matrassen zijn bedekt met veegbare hoezen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.17 km

0.17 km

Stadscentrum 0.9 km

0.9 km

Bus 0.9 km

0.9 km

Luchthaven 120 km Bremen

120 km

Station 15 km Jever

15 km

Snelweg-afrit 12 km A 29

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiesfeer in Seepark Hoosksiel

Ons "Seepark Hooksiel" is een ruim opgezet terrein waarop meerdere vakantiewoningen bij elkaar staan. De huizen zijn omgeven door een unieke vakantiesfeer en ruime, gemeenschappelijke groenzones. Het terrein is grotendeels omgeven door hekken, Friese muren en hagen die voor privacy zorgen. U vindt geen storende weg of openbare voetpaden langs het huis! De woning heeft een gemeenschappelijke parkeerplaats met 2 parkeerplaatsen en een korte wandeling naar uw vakantiehuis. Sluit de autodeur en geniet van uw vakantie!

Let op: er is een ontwikkeling gepland op de grote weide richting de dijk. IN DE AFGELOPEN 15 MAANDEN IS DAAR GEWERKT IN CA. 3-4 WEKEN WERD ER GEWERKT. DE REST VAN DE TIJD STOND ALLES STIL, NET ALS NU. TOCH WILLEN WIJ EROP WIJZEN DAT HET WERK IN THEORIE KAN WORDEN HERVAT. (21.08.2022) tussen het "seepark huis 3,4" en de bouwplaats ligt de grote gemeenschappelijke parkeerplaats en een andere vakantiewoning! HET TERRAS EN DE TUIN WORDEN HIERDOOR GOED BESCHERMD. ONDANKS DIT, WILLEN WE ER NATUURLIJK OP WIJZEN.

De omgeving

Op een steenworp afstand ligt de oude dijk van Hooksiel. Van daaruit leiden vele mooie fietspaden door het recreatiegebied aan de Haaksmeer naar het strand. Onderweg passeert u verschillende boothavens, een zeilschool, de waterfietsenverhuur, tennisbanen, de paardenrenbaan, de surfbaaien en de waterskilift met restaurant. U kunt ook over de top van de oude dijk direct naar de Noordzee lopen. In omgekeerde richting leidt de dijk u rechtstreeks naar de oude haven en dus naar het centrum van Hooksiel.

En hoe ver is het naar de...

Overdekt golfslagbad met zeewater → ca. 80 m
Bakkerij → ca. 170 m
Restaurant La Primavera → ca. 170 m
Fietsverhuur Blinkfüer → ca. 200 m
Renbaan → ca. 230 m
Dorpscentrum → ca. 900 m
Verhuur van waterfietsen → ca. 1.000 m
Tennisbaan → ca. 1000 m
Supermarkt → ca. 1500 m
Surfschool → ca. 2.200 m
Stand up paddling → ca. 2.200 m
Waterskilift → ca. 3.500 m
Strand → ca. 2.000 tot 3.600 m


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 15 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Houd rekening met eventuele bindende extra kosten zoals de toeristenbelasting. De prijzen zijn inclusief BTW en alle bijkomende kosten zoals energiekosten. Daarnaast is er de plaatselijke toeristenbelasting.

Beddengoed 13,0€ (niet gedekt, maar in het huis)
Handdoeken 4,5€ (1 douchehanddoek + 1 handdoek)

Wasmachine 3€ voor ongeveer 3 uur
Droger 3€ voor ongeveer 3u


Kortingen voor boekingen van minder dan een week:
4 nachten 73% van de weekprijs
5 nachten 79% van de weekprijs
6 nachten 90% van de weekprijs

Annuleringsvoorwaarden:

  • 15% des Mietpreises bei Rücktritt bis 75 Tage vor Mietbeginn 40% des Mietpreises bei Rücktritt ab dem 74. und bis zum 30. Tag vor Mietbeginn 90% des Mietpreises bei Rücktritt ab dem 29. Tag

meer informatie:

Breng een ontspannende dag door op het lange zandstrand of beleef recreatieve activiteiten in het recreatiegebied Hooksmeer dat net achter de oude dijk ligt: prachtige wandel- en fietspaden, jogging- en nordic walking routes, jachthaven, surfbaai, de waterskilift, tennisbanen en de waterfietsenverhuur nodigen u uit.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Silke S. uit Göttingen

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub!

Der Ferienpark liegt ruhig und zentral. Die Doppelhäuser sind liebevoll und komfortabel eingerichtet. Der Ferienpark ist für Familien mit kleinen Kindern besonders zu empfehlen, da die Kinder sicher auf den von Hecken eingefassten Rasenflächen spielen und auch "Urlaubsfreunde" kennen lernen können. Freundlicher, schneller Service! Ein Urlaub zum Wieder kommen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie S.,
ich freue mich wirklich sehr, dass es Ihnen und gerade den Kindern so gut bei uns gefallen hat! Außerdem nochmal vielen lieben Dank, dass Sie sich abseits der lieben persönlichen Worte die Zeit für die herzliche Bewertung genommen haben!! Ich hoffe die Urlaubsentspannung hält noch lange an und verbleibe mit lieben Grüßen von der Nordsee. Anne Schake

Februari 2020

William Z. uit Köln

5,0
5 5 5 5

Paradiesisch

Die Nordsee ist unser ganz persönliches Paradies. Und mit diesem Ferienhaus haben wir nun auch endlich das perfekte Zuhause gefunden, in das wir immer wieder zurückkehren werden. Wir haben uns absolut wohl gefühlt, die Einrichtung gefällt uns sehr und die Aufteilung des Hauses ist optimal. Die 3 Schlafzimmer passen perfekt zu uns, meine Frau liebt das gemütliche Schlafzimmer im Dachgeschoss. Für unsere Tochter (15) ist das zweite Schlafzimmer mit Doppelbett zum Ausbreiten perfekt und unser Jüngster liebt es, seine Spielsachen im dritten Schlafzimmer auszubreiten. Und im großen, gemütlichen Wohnraum mit offener Küche können wir wunderbar gemeinsam Zeit verbringen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Januari 2020

Malte E. uit V.

5,0
5 5 5 5

Empfehlen wir weiter

Wir waren nun das erste Mal zu Gast bei Familie Schake und sind durchweg begeistert. Das Ferienhaus ist geschmackvoll eingerichtet und alles ist einwandfrei gepflegt. Die Ausstattung ist mehr als gut.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juli 2018

Stefan S. uit Quickborn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een droom

Mijn vrouw was aanvankelijk sceptisch vanwege onze ervaringen met Deense vakantiehuizen. Deze scepsis werd weggeblazen zodra de sleutels werden overhandigd. Het personeel was uiterst vriendelijk, het huis was schoon, goed onderhouden en prachtig ingericht. We hebben volop kunnen genieten van onze vakantie en ons heerlijk kunnen ontspannen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf NOF-GmbH
Mevr. G. Schake

Mevr. G. Schake

Andere accommodaties van Mevr. G. Schake

Alle accommodaties weergeven van Mevr. G. Schake

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 165517

Laatst bijgewerkt: 18.12.2023

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/165517.htm


«"Seepark Huis 3" in SeeparkHooksiel» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven