Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Vakantiehuis Residence" in het Seepark

Hooksiel

Max.  7   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

245 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

245 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

**note: er is een ontwikkeling gepland op de grote weide richting de dijk. IN DE AFGELOPEN 15 MAANDEN IS DAAR GEWERKT IN CA. 3-4 WEKEN WERD ER GEWERKT. DE REST VAN DE TIJD STOND ALLES STIL, NET ALS NU. TOCH WILLEN WIJ EROP WIJZEN DAT HET WERK IN THEORIE KAN WORDEN HERVAT. (21.08.2022) VAN 15 MAART TOT 31 OKTOBER ZIJN ER STRIKTE RUSTTIJDEN VAN 13-15 UUR EN VAN 19-08 UUR. De bouwgrond ligt aan de kant van de ingang van het huis, het terras en de tuin liggen aan de beschermde, zonnige achterkant van de woning


Welkom in ons eersteklas vakantiehuis, het "Ferienhaus Residenz"!

Het "Ferienhaus Residenz" is een hoogwaardige en smaakvol ingerichte twee-onder-een-kapwoning. Het gemeubileerde zonneterras met strandstoel, de sauna en de whirlpool nodigen u uit om uw vakantie door te brengen! Pure vakantie - in Hooksiel. Het vakantiehuis nodigt u uit om u goed te voelen met zijn hoogwaardige inrichting. (Hondenliefhebbers*, mensen met een allergie** en mensen die iets zoeken dat geschikt is voor gehandicapten*** komen hier ook aan hun trekken)


Geniet van de zeer hoogwaardige inrichting en de zonovergoten woon-eetkamer op de begane grond van het huis. Creëer onvergetelijke herinneringen aan de mooiste vakantieavonden in het stijlvolle woongedeelte. De zespersoons rode hoekbank en de gezellige brandende open haard vormen hiervoor de beste basis. Aan de 2 meter lange eettafel hebben alle vakantiegangers voldoende ruimte om te dineren, te spelen en te kletsen. En in de volledig uitgeruste keuken vinden gepassioneerde koks alles wat ze nodig hebben: vaatwasser, keramische kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat (filterkoffie), broodrooster, waterkoker, 2 koelkasten - waarvan één met vriesvak, voldoende serviesgoed, kinderservies, een Friese theelichter...

In totaal zijn er 3 heerlijke slaapkamers met boxspringbedden en TV die voldoende ruimte bieden om volledig tot rust te komen. Op de eerste verdieping van het huis is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed (180 x 200cm) en TV. Indien gewenst kan hier ook een babyreisbedje worden geplaatst. Ook op de eerste verdieping is de tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90 x 200cm) en TV. De derde slaapkamer bevindt zich op de begane grond van het huis en is ook uitgerust met een tweepersoonsbed en een TV. Er is ook de mogelijkheid om een reisbedje te plaatsen. Deze slaapkamer is bijzonder geschikt voor mensen die moeilijk trappen kunnen lopen

Bovendien staan er twee prachtige badkamers tot uw beschikking. De hoofdbadkamer met sauna (tegen betaling) en whirlpool bevindt zich op de begane grond. De tweede badkamer met douche bevindt zich op de begane grond. Met een deur van 1 meter breed biedt hij iedereen voldoende bewegingsvrijheid.

Vanuit de woonkamer komt u op het zonneterras, waar u in de zomermaanden heerlijk kunt ontspannen met een strandstoel en teakhouten meubilair.

Bruikbare gemeenschappelijke voorzieningen
a) Een grote, afsluitbare fietsruimte met oplaadpunt voor e-bikes.
b) Een aparte wasruimte met wasmachine en droger. Beide machines werken met muntautomaten (3€ per stuk)
c) Een grote parkeerplaats met 2 parkeerplaatsen voor u beschikbaar

*In principe zijn honden in overleg altijd welkom! Wij vragen echter uw begrip voor het feit dat wij geen pups en jonge honden jonger dan één jaar accepteren. Samen met onze gewaardeerde schoonmakers hebben wij ook het compromis gesloten om geen hondenrassen meer toe te laten die vaak bijzonder moeilijk te reinigen waren. Dit zijn bijvoorbeeld Leonbergers en Berner Sennenhonden. Wij vragen uw begrip dat wij ons woord in dit opzicht willen houden. Informeer ons daarom bij uw aanvraag over de leeftijd en het ras van de hond
Wij vragen u ook om ervoor te zorgen dat uw vertrek schoongeveegd is en, indien nodig, te vegen, te stofzuigen of te dweilen voor vertrek.
**Bij de inrichting van alle woningen hechten wij groot belang aan het vermijden van stof- en vuilophopingen.
Stoffige en bevlekte stoffen banken, bedden en tapijten zult u bij ons niet aantreffen! Alle vloeren zijn schoongemaakt, alle meubels zijn van hout, glas of met leer bekleed en dus gemakkelijk schoon te maken, en alle matrassen zijn bedekt met schoon te maken hoezen.
***De begane grond van het huis is drempelvrij - de woonkamer, de open keuken, de badkamer en de ouderslaapkamer met tweepersoonsbed op de begane grond zijn gemakkelijk toegankelijk met een rolstoel of rollator. Er zijn echter geen grepen of iets dergelijks. Neem desgewenst direct contact met ons op!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.9 km

0.9 km

Stadscentrum 0.9 km

0.9 km

Bus 0.9 km

0.9 km

Luchthaven 120 km Bremen

120 km

Station 15 km Jever

15 km

Snelweg-afrit 12 km Hooksiel

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiesfeer in Seepark Hoosksiel

Ons "Seepark Hooksiel" is een ruim opgezet terrein waarop meerdere vakantiewoningen bij elkaar staan. De huizen zijn omgeven door een unieke vakantiesfeer en ruime, gemeenschappelijke groenzones. Het terrein is grotendeels omgeven door hekken, Friese muren en hagen die voor privacy zorgen. U vindt geen storende weg of openbare voetpaden langs het huis! De woning heeft een gemeenschappelijke parkeerplaats met 2 parkeerplaatsen en een korte wandeling naar uw vakantiehuis. Sluit de autodeur en geniet van uw vakantie!

** Er is een ontwikkeling gepland op de grote weide richting de dijk. IN DE AFGELOPEN 15 MAANDEN IS DAAR GEWERKT IN CA. 3-4 WEKEN WERD ER GEWERKT. DE REST VAN DE TIJD STOND ALLES STIL, NET ALS NU. TOCH WILLEN WIJ EROP WIJZEN DAT HET WERK IN THEORIE KAN WORDEN HERVAT. (21.08.2022) HET BOUWTERREIN LIGT AAN DE KANT VAN DE INGANG VAN HET HUIS, MAAR HET TERRAS EN DE GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN LIGGEN AAN DE BESCHUTTE, ZONNIGE ACHTERKANT VAN DE WONING!


De omgeving

De oude dijk van Hooksiel ligt op een steenworp afstand. Van daaruit leiden vele mooie fietspaden door het recreatiegebied 'Haaksmeer' naar het strand. Onderweg passeert u verschillende boothavens, een zeilschool, de waterfietsenverhuur, tennisbanen, de paardenrenbaan, de surfbaaien en de waterskilift met restaurant. U kunt ook over de top van de oude dijk direct naar de Noordzee lopen. In omgekeerde richting leidt de dijk u rechtstreeks naar de oude haven en dus naar het centrum van Hooksiel.

En hoe ver is het naar de...

Overdekt golfslagbad met zeewater → ca. 80 m
Baker → ca. 170 m
Restaurant La Primavera → ca. 170 m
Fietsverhuur Blinkfüer → ca. 200 m
Renbaan → ca. 230 m
Dorpscentrum → ca. 900 m
Verhuur van waterfietsen → ca. 1.000 m
Tennisbaan → ca. 1000 m
Supermarkt → ca. 1500 m
Surfschool → ca. 2.200 m
Stand up paddling → ca. 2.200 m
Waterskilift → ca. 3.500 m
Strand → ca. 2.000 tot 3.600 m


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 15 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Houd rekening met eventuele bindende extra kosten zoals de toeristenbelasting. De prijzen zijn inclusief BTW en alle bijkomende kosten zoals energiekosten. Daarnaast is er de plaatselijke toeristenbelasting.

Beddengoed 13,0€ (niet gedekt, maar in het huis)
Handdoeken 4,5€ (1 douchehanddoek + 1 handdoek)

Wasmachine 3€ voor ongeveer 3 uur
Droger 3€ voor ongeveer 3u


Kortingen voor boekingen van minder dan een week:
4 nachten 73% van de weekprijs
5 nachten 79% van de weekprijs
6 nachten 90% van de weekprijs

Annuleringsvoorwaarden:

  • 15% des Mietpreises bei Rücktritt bis 75 Tage vor Mietbeginn 40% des Mietpreises bei Rücktritt ab dem 74. und bis zum 30. Tag vor Mietbeginn 90% des Mietpreises bei Rücktritt ab dem 29. Tag


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

A. Wilhelm B. uit W.

5,0
5 5 5 5 5

Bestens!

Ich bin kein Mensch großer Worte und eher ein stiller Beobachter. Kurz und knapp:
Das Haus ist SUPER!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie B.. Ich freue mich sehr und sage von ganzem Herzen Danke!
Anne Schake

Juli 2021

Kathrin A. uit Moers

4,8
5 4.5 5 5 4.5

Immer wieder gerne

Wir hatten eine wunderbare Woche in der Unterkunft. Das Haus ist sehr geräumig, die Ausstattung top und hochwertig und vor allem sauber. Insbesondere für Familien mit Kindern zu empfehlen, da direkt an die Terrasse eine große Wiese angrenzt. Wir kommen in jedem Falle wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie A.,
ein großes Dankeschön dafür, dass Sie sich abseits der herzlichen persönlichen Worte die Zeit für dieses schöne Feedback genommen haben! Das schönste an diesem Beruf ist es den glücklichen Urlaubern über den Weg zu laufen die Ihren Urlaub bei uns einfach nur genießen. Vielen Dank dafür! Ich habe mich sehr gefreut Sie willkommen heißen zu dürfen und würde dies auch in Zukunft immer wieder liebend gern tun! Mit herzlichen Grüßen aus dem Norden, Anne Schake

Juni 2021

Tanja R. uit Köln

4,4
4.5 4 5 5 3.5

Schöner Familienurlaub

Wir waren das 2. Mal in diesem Feriendomizil und kommen auch nochmal wieder. Leider fehlten beim 2. Aufenthalt teilweise die Insektenschutzgitter, was für Allergiker eher schlecht ist. Das Reinigungspersonal sollte genauer unter die Möbel gucken, ansonsten war alles tiptop und die Häuser sind wirklich schön und gut ausgestattet mit allem was man für das tägliche Leben so braucht. Vielen Dank für den schönen Aufenthalt, wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie R.,
ich freue mich sehr, dass auch der zweite Urlaub bei uns an der Nordsee ein voller Erfolg war und Sie die Zeit genossen haben! Vielen Dank auch für die Ehrlichkeit des tollen Feedbacks, natürlich lernen auch wir nie aus weshalb ich umso dankbarer für die konkreten, angesprochenen Punkte bin! Ich hoffe die Urlaubsentspannung bleibt Ihnen noch lange erhalten und freue mich aufs nächste Mal - Sie sind jederzeit herzlich willkommen! Mit lieben Grüßen von der Nordsee, Anne Schake

September 2020

Staab W. uit Blieskastel

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank

Wir waren in diesem Jahr Ende September bis Anfang Oktober bei Familie Schake im Haus Residenz.
Bei unserer Buchung dachten wir, von der Beschreibung und den Bildern her müsste es ja echt Klasse sein. Aber immer mal abwarten was die Wirklichkeit bringt!
Nun waren wir dort und alles was wir nur irgendwie erhofft hatten, ging in Erfüllung. Das Haus hat in allen Belangen unsere Erwartungen übertroffen, die Lage könnte kaum besser sein und der Kontakt zum Vermieter war richtig gut!
Wir kommen gerne wieder!!!!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie Staab,
vielen lieben Dank, dass Sie sich auch noch die Zeit für diese fantastische Bewertung genommen haben. Darüber freuen wir uns riesig! Als ambitionierter Gastgeber gibt es nicht schöneres als Gäste die sich voll und ganz wohl fühlen! Und das wir es zudem noch schaffen konnten das Erhoffte zu übertreffen, ist umso schöner!! Sie waren tolle Gäste und ich würde mich sehr freuen Sie wieder bei uns in Hooksiel willkommen heißen zu dürfen. Wenn die Umstände es zulassen auch sehr gern persönlich. Bis dahin verbleibe ich auf jeden Fall mit sonnigen Grüßen von der Nordsee und hoffe Sie bleiben gesund! Anne Schake und das NOF-Team

Februari 2020

Simon R. uit H.

5,0
5 5 5 5

Tolle Erinnerungen

Zum 8. Mal waren wir nun bei Familie Schake zu Gast und wie schon immer, stiegen wir aus dem Auto und fühlten uns wie Daheim.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie R.,
vielen Dank für dieses riesige Kompliment. Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen nach wie vor so gut bei uns gefällt! Bis zum nächsten Mal.
Ihr NOF-Team

Oktober 2018

Ina B. uit Offenbach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Niets om over te klagen!

In tegenstelling tot de vorige beoordelaars willen wij de mogelijkheid gebruiken om de punten aan te wijzen die ons niet bevielen aan de "Residence"...

Dus...
Wat was dat ook alweer...?
Um....
Zo meteen hebben we het...
Mhm...
Er moet iets zijn...

Zelfs als er een punt van kritiek was, konden we het met z'n vijven niet vinden. Niemand in het hele gezin had iets te klagen - fantastisch.

We hebben allemaal een geweldige vakantie doorgebracht in Hooksiel ter gelegenheid van de 75e verjaardag van mijn moeder en komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

K. L. uit Holzhausen

5,0
5 5 5 5

Wiederholungsbedarf

Was hat uns besonders gut gefallen?
- Die Wertigkeit und Großzügigkeit des Hauses
- Die ruhige Lage - perfekt zum Entspannen
- weder eine Straße noch ein öffentlicher Gehweg verlaufen direkt am Haus
- Der Strand ist mit dem Rad schnell erreichbar (gute Räder gibt`s ca. 300 m
entfernt)
- fantastische Umgebung
- freundliche Vermieter

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Ben R. uit Mannheim

5,0
5 5 5 5

Passt!

Tolles Wetter, tolles Haus - super Urlaub!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

A. Müller uit 10119 Berlin

5,0
5 5 5 5

Tolles Feriendomizil!

Dieses Haus hat einen hohen Wohlfühlfaktor und ein fantastisches Ambiente. Dazu ist das Haus so groß, dass wir uns mit unseren 4 Enkelkindern absolut entspannt haben. Das Wetter ließ leider zu wünschen übrig - die Sauna hat uns total entschädigt. Tolle Lage mit Blick auf den Deich. Wenn wir gesund bleiben, sind wir im nächsten Jahr wieder da!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

H. L. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Elegant huis, super goed onderhouden, geweldige uitrusting!

We voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis. Het huis is uitzonderlijk chic ingericht. Het is zeer royaal ingedeeld en biedt voldoende ruimte voor iedereen.
We hebben niets gemist aan de uitrusting van het huis, alle comfort is aanwezig
Maar de badkamer op de eerste verdieping is het hoogtepunt!
Wij kunnen het huis alleen maar aanbevelen en komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf NOF-GmbH
Mevr. G. Schake

Mevr. G. Schake

Andere accommodaties van Mevr. G. Schake

Alle accommodaties weergeven van Mevr. G. Schake

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 96675

Laatst bijgewerkt: 18.12.2023

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96675.htm


«"Vakantiehuis Residence" in het Seepark» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven