Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Kapitänshus" in het Seepark Hooksiel

Hooksiel

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

103 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

103 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

**note: er is een ontwikkeling gepland op de grote weide richting de dijk. IN DE AFGELOPEN 15 MAANDEN IS DAAR GEWERKT IN CA. 3-4 WEKEN WERD ER GEWERKT. DE REST VAN DE TIJD STOND ALLES STIL, NET ALS NU. TOCH WILLEN WIJ EROP WIJZEN DAT HET WERK IN THEORIE KAN WORDEN HERVAT. (21.08.2022) VAN 15 MAART TOT 31 OKTOBER ZIJN ER STRIKTE RUSTTIJDEN VAN 13-15 UUR EN VAN 19-08 UUR. TUSSEN HET "KAPITÄNSHUS" EN DE BOUWGROND LIGT NOG EEN VAKANTIEWONING! HET TERRAS EN DE TUIN ZIJN DUS GOED BESCHERMD. DESONDANKS WILLEN WE ER NATUURLIJK OP WIJZEN DAT..

Het grote en moderne "Kapitänshus" met zijn hoogwaardige inrichting nodigt u uit om u thuis te voelen. . (Hondenliefhebbers* en allergiepatiënten** komen hier ook aan hun trekken)

Geniet van de zonnestralen op het ruime terras, dat in de zomermaanden is uitgerust met een strandstoel en teakhouten meubilair, of ontspan in de gezellige woonkamer voor uw eigen houtkachel. Kook samen in de grote en volledig uitgeruste landhuiskeuken. U vindt er alles wat een gepassioneerde kok zoekt, zoals een vaatwasser, keramische kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat (filterkoffie), broodrooster, waterkoker, koelkast, met vriesvak, voldoende serviesgoed, kinderservies, een theepot met theepotwarmer...

In de 3 mooie slaapkamers met boxspring bedden vindt iedereen voldoende ruimte om te ontspannen. Op de eerste verdieping van het huis is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (180x 200) en een TV, waar eventueel een babyreisbedje geplaatst kan worden. De tweede slaapkamer bevindt zich ook op de eerste verdieping en biedt 2 eenpersoonsbedden (90x200 elk). Op de zolder bevindt zich de derde slaapkamer van het huis. Deze is uitgerust met een tv en 2 eenpersoonsbedden, die desgewenst ook aan elkaar geschoven kunnen worden

Het vakantiehuis biedt 2 ruime badkamers. Een daarvan bevindt zich op de begane grond, de tweede biedt een eigen sauna waar u heerlijk kunt bijkomen van de stress van alledag

Bruikbare gemeenschappelijke voorzieningen
a) Een grote, afsluitbare fietsruimte met oplaadpunt voor e-bikes.
b) Een aparte wasruimte met wasmachine en droger. Beide machines werken met muntautomaten (3€ per stuk)
c) Een grote parkeerplaats met 2 parkeerplaatsen voor u beschikbaar

*In principe zijn honden in overleg altijd welkom! Wij vragen echter uw begrip voor het feit dat wij geen pups en jonge honden jonger dan één jaar accepteren. Samen met onze gewaardeerde schoonmakers hebben we ook een compromis gesloten om niet langer hondenrassen te accepteren die vaak bijzonder moeilijk te reinigen waren. Dit zijn bijvoorbeeld Leonbergers en Berner Sennenhonden. Wij vragen uw begrip dat wij ons woord in dit opzicht willen houden. Informeer ons daarom bij uw aanvraag over de leeftijd en het ras van de hond. Wij vragen u ook ervoor te zorgen dat uw vertrek schoongeveegd is en, indien nodig, te vegen, te stofzuigen of te dweilen voor vertrek.
**Bij de inrichting van alle woningen hechten wij groot belang aan het vermijden van stof- en vuilophopingen.
Stoffige en bevlekte stoffen banken, bedden en tapijten zult u bij ons niet aantreffen! Alle vloeren zijn veegbaar, alle meubels zijn van hout, glas of met leer bekleed en dus gemakkelijk schoon te maken, en alle matrassen zijn bedekt met veegbare hoezen.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.9 km

0.9 km

Bus 0.9 km

0.9 km

Luchthaven 120 km Bremen

120 km

Station 15 km Jever

15 km

Snelweg-afrit 12 km A 29

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiesfeer in Seepark Hoosksiel

Ons "Seepark Hooksiel" is een ruim opgezet terrein waarop meerdere vakantiewoningen bij elkaar staan. De huizen zijn omgeven door een unieke vakantiesfeer en ruime, gemeenschappelijke groenzones. Het terrein is grotendeels omgeven door hekken, Friese muren en hagen die voor privacy zorgen. U vindt geen storende weg of openbare voetpaden langs het huis! De woning heeft een gemeenschappelijke parkeerplaats met 2 parkeerplaatsen en een korte wandeling naar uw vakantiehuis. Sluit de autodeur en geniet van uw vakantie!

Let op: er is een ontwikkeling gepland op de grote weide richting de dijk. IN DE AFGELOPEN 15 MAANDEN IS DAAR GEWERKT IN CA. 3-4 WEKEN WERD ER GEWERKT. DE REST VAN DE TIJD STOND ALLES STIL, NET ALS NU. TOCH WILLEN WIJ EROP WIJZEN DAT HET WERK IN THEORIE KAN WORDEN HERVAT. (21.08.2022) IS ER NOG EEN VAKANTIEHUIS TUSSEN HET "KAPITÄNSHUS" EN HET BOUWTERREIN! HET TERRAS EN DE TUIN ZIJN DUS GOED BESCHERMD. ONDANKS DIT, WILLEN WE ER NATUURLIJK OP WIJZEN.

De omgeving

De oude dijk van Hooksiel ligt op een steenworp afstand. Van daaruit leiden vele mooie fietspaden door het recreatiegebied 'Haaksmeer' naar het strand. Onderweg passeert u verschillende boothavens, een zeilschool, de waterfietsenverhuur, tennisbanen, de paardenrenbaan, de surfbaaien en de waterskilift met restaurant. U kunt ook over de top van de oude dijk direct naar de Noordzee lopen. In omgekeerde richting leidt de dijk u rechtstreeks naar de oude haven en dus naar het centrum van Hooksiel.

En hoe ver is het naar de...

Overdekt golfslagbad met zeewater → ca. 80 m
Bakkerij → ca. 170 m
Restaurant La Primavera → ca. 170 m
Fietsverhuur Blinkfüer → ca. 200 m
Renbaan → ca. 230 m
Dorpscentrum → ca. 900 m
Verhuur van waterfietsen → ca. 1.000 m
Tennisbaan → ca. 1000 m
Supermarkt → ca. 1500 m
Surfschool → ca. 2.200 m
Stand up paddling → ca. 2.200 m
Waterskilift → ca. 3.500 m
Strand → ca. 2.000 tot 3.600 m


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 15 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Houd rekening met eventuele bindende extra kosten zoals de toeristenbelasting. De prijzen zijn inclusief BTW en alle bijkomende kosten zoals energiekosten. Daarnaast is er de plaatselijke toeristenbelasting.

Beddengoed 13,0€ (niet gedekt, maar in het huis)
Handdoeken 4,5€ (1 douchehanddoek + 1 handdoek)

Wasmachine 3€ voor ongeveer 3 uur
Droger 3€ voor ongeveer 3u


Kortingen voor boekingen van minder dan een week:
4 nachten 73% van de weekprijs
5 nachten 79% van de weekprijs
6 nachten 90% van de weekprijs

Annuleringsvoorwaarden:

  • 15% des Mietpreises bei Rücktritt bis 75 Tage vor Mietbeginn 40% des Mietpreises bei Rücktritt ab dem 74. und bis zum 30. Tag vor Mietbeginn 90% des Mietpreises bei Rücktritt ab dem 29. Tag

meer informatie:

Net achter de oude dijk, op ongeveer 70 m afstand, begint het recreatiegebied "Hooksmeer" met zijn rustige jachthavens, zeilschool, waterfietsenverhuur, tennisbanen, paardenrenbaan, surfbaai en waterskilift. Prachtige fiets-, jogging-, wandel- en nordic walking routes langs de Noordzee en het Hooksmeer bieden indrukwekkende uitzichten. Zandstrand, vrijetijdsplezier of pure rust - alles is mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2020

Christian B. uit F.

5,0
5 5 5 5

Außergewöhnlich schön

Tolles Ferienhaus von besonderer Qualität und äußerst positiver Ausstrahlung.
Es hat uns sehr gut gefallen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie B.,
wir möchten uns ganz herzlichen dafür bedanken, dass Sie sich die Zeit für eine solch positives Feedback genommen haben! Mit den besten Grüßen aus dem Norden,
Ihr NOF-Team

September 2019

Christian W. uit K.

5,0
5 5 5 5

Unser Traumurlaub!

Das Kapitänshus ist ein wahres Schmuckstück. Selten haben wir ein so toll ausgestattetes Ferienhaus besuchen dürfen in dem es uns an nichts gemangelt hat.
Die Ausstattung der Küche war ein wahrer Traum, da haben sogar wir Hobby-Köche Spaß am Kochen. Das Haus wurde sehr geschmackvoll eingerichtet und war absolut sauber - So viel schöner als wir uns hätten wünschen können.

Wir hoffen, dass Sie noch alle die Möglichkeit bekommen werden, einen so schönen Urlaub in diesem Ferienhaus zu verbringen, wie wir es getan haben. Viel Spaß und vielen Dank an die Vermieter!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. G. Schake:

Liebe Familie Wolf,
es scheint als hätten Sie Ihre Urlaubstage bei uns in vollen Zügen genießen können und darüber freuen wir uns ganz und gar! Toll, dass wir mit unserer Einrichtung und ganz besonders mit der Küche Ihren Geschmack getroffen haben und Sie sich dadurch richtig wohl gefühlt haben. Wir möchten uns ganz herzlich für das positive Feedback bedanken und senden liebe Grüße von der Nordsee in den Süden.
Ihr NOF-Team

Oktober 2018

Wiebke und Boris B. uit Dresden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wij bevelen aan

Wie op zoek is naar een mooi, modern en schoon vakantiehuis in Hooksiel of omgeving is hier aan het juiste adres! Met of zonder viervoeter. We vonden de locatie en de inrichting erg mooi. We brachten een ontspannende vakantie door in Hooksiel, die we zo weer zouden herhalen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Lara P. uit 27578

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Traun vakantie

Het vakantiehuis is gewoonweg prachtig! Hoge kwaliteit en prachtig ingericht. We hebben niets gemist. De bedden waren zeer comfortabel en de netheid was geweldig. - echt geweldig. We waren enthousiast over de rustige, idyllische locatie. Het is niet ver naar het water en het strand. Het gastgezin was altijd beschikbaar, evenals de contactpersoon ter plaatse. Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf NOF-GmbH
Mevr. G. Schake

Mevr. G. Schake

Andere accommodaties van Mevr. G. Schake

Alle accommodaties weergeven van Mevr. G. Schake

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 161555

Laatst bijgewerkt: 12.12.2023

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/161555.htm


«"Kapitänshus" in het Seepark Hooksiel» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven