Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxury Villa Iponi

Max.  8   gasten
380m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
380m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 19.04 tot 17.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 19.04 tot 17.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa IPONI is een nieuw gebouwde villa, ingericht met hoge kwaliteit en stijl. Een zeer comfortabele accommodatie voor 8 personen. Het is volledig voorzien van airconditioning en heeft gratis WiFi, alle benodigde huishoudelijke apparaten in de keuken, een ruime woonkamer met uitzicht op zee en een balkon, 4 slaapkamers, elk met een eigen badkamer, sauna en fitnessruimte, 2 elektrische fietsen, en natuurlijk een prachtig uitzicht op de Adriatische Zee, de bergen en het eiland Brač vanuit bijna elke hoek van deze woning.
De buitenruimte biedt een overdekte eethoek met barbecue en directe toegang tot de keuken. De buitentrap leidt u naar het privé zwembad van 8 x 4 m met hydromassage en een prachtig uitzicht op zee en een ruim zonneterras met 7 ligstoelen. Een paar stappen hoger komt u vanuit het zwembad in de woonkamer en de zithoek.
Het interieur is zeer goed georganiseerd en goed ontworpen. De "halve dagen" en de grote glazen wanden geven u de indruk dat het woonoppervlak veel groter is. Dit biedt een geweldige sfeer. De begane grond heeft een volledig uitgeruste keuken met wijnkoeler, ijsblokjesmachine, koffiezetapparaat Dolce Gusto en meer, een eettafel met uitzicht op zee en het zwembad en een directe uitgang naar de buiten eetruimte. Er is ook een toilet en een wasserette met alle voorzieningen. Vanaf dit niveau kom je een paar treden lager in de woonkamer met veel licht en zon.
De benedenverdieping biedt een ruime en zeer fraai ingerichte en luxe woonkamer met TV, stereo-installatie, Bluetooth-luidsprekers, PS4 en uitgang naar de overdekte loungehoek met prachtig zeezicht en directe toegang tot het zwembad. Een paar stappen naar beneden, komt u in slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed 180x200cm, een eigen badkamer met douche, een TV en uitzicht op zee en de tuin. Op dit niveau is er een fitnessruimte met een loopband, een hometrainer en een trainingsbank.
De interne trap leidt naar de bovenverdieping (mezzanine) met de hoofdslaapkamer nr. 2 met een tweepersoonsbed van 180x200cm en uitzicht op zee, TV, airconditioning, eigen badkamer met douche en bad & een ingebouwde kast en een televisie. Slechts een paar stappen van dit niveau bereikt u de eerste verdieping met slaapkamer nr. 3 met een tweepersoonsbed 180x200cm met uitzicht op zee, TV, airconditioning, eigen badkamer met douche en bad; slaapkamer nr. 4 met een tweepersoonsbed 160x200cm, TV, airconditioning, badkamer met douche. De slaapkamers liggen ver van elkaar en bieden privacy.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 53 km Resnik - Split

53 km

Station 37 km Split

37 km

Snelweg-afrit 16 km Šestanovac

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa IPONI is gelegen in het oude gedeelte van het dorp Mimice. Een auto is aan te bevelen, omdat deze boven het heuvelachtige landschap ligt en daardoor een prachtig uitzicht biedt. Ze liggen op 800 m van het kiezelstrand van Mimice en op slechts 400 m van het plaatselijke restaurant, de minimarkt en de bar. Op 10 km van de villa ligt het kleine mediterrane stadje Omiš, dat vele historische bezienswaardigheden, restaurants en de rivier de Cetina met adembenemende kloven biedt, evenals de mogelijkheid om te proberen zip-line, raften, kanoën. De dichtstbijzijnde afslag is Šestanovac (17 km). De meest populaire toeristische attracties aan de kust van Midden-Dalmatië liggen op slechts een half uur rijden, zoals de beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis of de stad Trogir op 45 minuten afstand. De prachtige Krka watervallen en Skradin zijn binnen 1,5 uur met de auto te bereiken. De dichtstbijzijnde luchthaven is SPU Split Airport (53 km).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting is in de prijs inbegrepen.

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Bij uw aankomst ontvangt u van uw gastheer Mate veel nuttige informatie over bezienswaardigheden, aanbevolen restaurants, mogelijkheden om een boot te huren als u het eiland Brač of Hvar wilt bezoeken om een onvergetelijke ervaring aan de Adriatische Zee door te brengen. U kunt ook een diner bestellen en een lichaamsmassage boeken in de villa.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf P. Bakota

Bedrijf P. Bakota

FerieHome is een klein agentschap gespecialiseerd in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden u een persoonlijke en vriendelijke benadering om de perfecte accommodatie te vinden voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de populairste en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gasten nu op zoek zijn naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische of andere vorm van vakantie, Midden-Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Blij van u te horen :) FerieHome team


Andere accommodaties van Bedrijf P. Bakota

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf P. Bakota

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 225326

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/225326.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 19.04 tot 17.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven